2.9.06

Més merda

Nota final: 4.72

Un altre cop suspesa. I no, no vull que em pugin 3 dècimes. No vull un 5. No me'l mereixo i ho sabeu. Tots dos.

Sabeu que ningú s'ha currat la vostra puta merda d'assignatura com ho he fet jo. Sabeu que, probablement, heu suspés a la persona que més fàcilment pot diagnosticar, ara per ara. Però us és igual.

I jo ho entenc. Al cap i a la fi, jo sóc una simple alumna que s'ha passat l'agost estressada i vosaltres dos profes prepotents.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Cony, reclama les 3 décimes!!
No passis ara per estar mosquejada.
Com a mínim intenta aconseguir el 5 i treu-te-la de sobre.

Alepsi ha dit...

No, Teleko, no.

Sé que no ho podeu entendre. Ni tu, ni ma mare, ni ningú.

Però igualment, no puc anar a fer la reclamació de la nota. Ja que treballo i és dilluns. Així que res. Els he enviat un mail a cadascun preguntant-los-hi què he tret en cada part. Només per curiositat.

Anònim ha dit...

Vaja... dóna molta rabia fer molt d´esforç i després no vore-se´l recompensat.
Amb tot i això, no et desanimes ;)

p.d. perquè han d´haver professors prepotents per tot arreu? PERQUÈÈÈ? que es creuen, els reis del mambo!?

Alepsi ha dit...

Olenska doncs sí que fot ràbia. I sí que em desanimo. És tan fotut suspendre dos cops l'assignatura de la qual vols fer-ne professió... en sèrio, pot sonar tot lo fatalista que vulgueu, però em fa plantejar-me moltes coses, això...

bellosoli ha dit...

non alepsi! això no t'ha de fer replantejar res! de vegades els examens no surten, i de vegades una assignatura es pot creuar i molt! els examens són traïdors. Mira, jo vaig arribar a pensar que no servia per les ciències i després vaig fer camins i m'ha anat molt be! així que res, a lluitar pel que vols i que als profes els bombin!

Jo aniria per les dècimes a saco perquè sóc així tot i que tampoc me les donarien... no sé protestar massa i fer-ho amb els meus profes era com parlar amb una paret. Però entenc que si no et ve de gust i tu vols aprovar l'assignatura amb bona nota i que se't valori tot el que saps doncs no les busquis.

Que els hi donin pel cul a aquests profes que ja no recorden el que era ser alumne!

bellosoli ha dit...

per cert, només per curisitat, què estudies?

Alepsi ha dit...

Bellosoli gràcies, de debó. La veritat és que és això, que me la vull treure amb nota, aquesta assignatura, però ja estic veient que serà complicat... ai, no sé, fet i fet, tampoc no puc anar a revisió, així que... [per cert, estudio psicologia xD]

maduixot ha dit...

alepsi... sé que res del que et digui ara et pot fer sentir bé, en aquest aspecte, però... haver suspès té una cosa bona:

l'any que ve faràs l'assignatura amb mi i amb la Sara. I no recordo qui més la volia fer. :)

Aix.

Anònim ha dit...

Merda!! No es just!!
Ara si et tingues cara a cara ,et diria , tot i que mai dono consells
Però la veterania es un grau, i desde la meva experiència , doncs jo ja fa uns anyets(molts) que vaig passar per tot això, et recomano anar a revisar , costa molt , et sentiràs fatal i no sempre funciona , però un cop passat el mal rato , et treus un pes de sobre , no podràs mai dir .... si hages ...... ara tindria mes temps a dedicar etc.
Etc. ;)*****

Anònim ha dit...

La paciència és l'amo de la ciència. Això sempre passa amb les assignatures, i toca bastant la moral. No et desanimis, destrossa la carpeta, com faig jo... i mira que no sóc pas violent.
Fins aviat!

Anònim ha dit...

4,72! Això de filar tan prim, no serà una (psico)patologia?

Alepsi ha dit...

maduixeta merci... a veure si aquesta nit m'animo!!! xDDD Per cert, la classe d'aquests dos jo no la penso tornar a trepitjar, ni ho somniis!!!

onix no és just, no... i lo de la revisió... suposo que tens raó... però és que ja no sé ni quin dia és ni res... bé, m'informaré (que no sigui dit) i parlaré amb la jefa de la feina a veure què hi diu...

Uribetty benvingut! Santa paciència... en fi... el que sí que faré, em sembla, serà cremar els apunts... total, no em serviran per tornar a estudiar....

Marc això de filar tan prim... és una putada. Però sí, deu ser una putada patològica... xDDD

Anònim ha dit...

Ostres Alepsi, em sap molt greu, veritat. És una putada de les grans. Però no deixis que això et tombi, pensa que un exàmen no valora la teva persona i tu vals molt més que aquesta nota!
pd: em sap greu no poder-te contestar més sovint però és que noia, ets un "bólido" escrivint posts... no t'atrapo!!!

Anònim ha dit...

Alepsi, no saps el greu que em sap que t'hagin suspes. Sobretot despres de l'esforç que has fet. De vegades et preguntes perque et suspenen els examens i d'altres vegades els aproves quan potser no tels mereixes tant. Ah, i se quina es aquella sensació que anar a una revisió d'examen no servirà per res però tot i aixó has probat de plorar a la revisió? potser funciona ;)

Anònim ha dit...

Si t'ho has currat i creus que és injust prova-ho i revisa, no deixis que la mala llet del moment et deixi perdre una oportunitat. Que t'expliquin on t'has equivocat. Si més no veuràs com corregeixen i, per al proper, intenta enfocar les respostes com ells volen. Ànims!

Alepsi ha dit...

IruNa no pateixis. Ja està superat. Després de la "mini-depressió" que em va agafar ahir, avui ja ho veig diferent. Mira, al final seré una gran experta en la matèria.
I lo de que jo sigui un bólido... uh, ara tinc una època de lluiment creatiu, però després puc estar tres o quatre dies sense escriure res... tu tranquila, comenta quan puguis! Encantada de tenir-te per aquí! xD

Marcus la veritat és que és una putada, perquè com tu dius, he fet un gran esforç. Però vaia, algo deu haver fallat, per haver suspès... i lo de plorar a la revisió... com t'ho diria... encara em queda una mica de dignitat... potser quan vagi per la cinquena convocatòria m'ho replantejo... xDDD

PropDe40 si la gràcia de la història és que ja vaig anar a revisió al juny i ja sé on em vaig equivocar. A veure, la gràcia de la història és que tenia un 7 a la part tipo test i... un 3.5 a la part oberta... es veu que, tant com escric, no hi ha manera humana d'explicar bé els conceptes psicopatològics.... en fi...

Anònim ha dit...

Aix Alepsi!
Ja sé que no és agradable, però abans d'engegar-los a la merda, que et diguin on t'has equivocat, o què volien a les preguntes... Vés, a saber, potser no han comptat bé la puntuació!

I sí, lamentablement, el món de la docència universitària està enverinat per tots aquells que no recorden que temps ençà van ser alumnes i viuen en l'ensopiment general de fer classe per poder mantenir vives les seves investigacions. Sempre hi ha excepcions, és clar, però la llàstima és que no abundin...

Molts ànims!

Alepsi ha dit...

Doncs no ho sé, Musa no ho sé, encara no he decidit res... buah, quina merda!

Anònim ha dit...

Ho sento Alepsi. És una pena que et passis estudiant tant de temps i que després no es vegi recompensat, ja m'ho conec jo també això. Només ho has de seguir intentant, ja saps "más vale tarde que nunca", no facis com jo, que vaig cometre una autèntica cagada en deixar els estudis de batxillerat, però tenia les meves raons.

Tu continua estudiant i si cal reclama, i sinó doncs no ho facis xD així de clar. Passa-ho bé ;)