29.3.06

El Cromosoma Y (o bacronià)

Aaai... "una de cal y otra de arena".
Després de la seriositat de les meves últimes entrades, la Laia m'ha tornat a contegiar la seva bogeria (maybe... autoinduïda?) i aquí em teniu per fer una dissertació sobre... "El Cromosoma Y".

Els esdeveniments de les darreres setmanes m'han portat a elaborar tota una teoria al voltant de la genètica del gènere humà. Diverses parts ja han sigut exposades i acceptades per persones d'ambdós sexes, tanmateix, no podia passar gaire més temps sense que en deixés constància escrita.

Aviam, per començar primer postulat de la teoria:
  • Els homes i les dones som diferents. Aplastant, no? Doncs sí, ja sé que és una chorrada de postulat, però és bàsic per entendre el que segueix.
Acceptant això podreu entendre "el perquè de tot plegat". Perquè és tan difícil que ens entenguem? Perquè tot sembla tan complicat "when you are in love"? Bé, doncs precisament això intenta explicar el segon postulat:
  • La única cosa que diferencia als homes i les dones NO és el cromosoma Y: ok, ok, també ho sabieu, oi? Sí, però no és tan fàcil d'entendre. Aquest postulat ve a refutar la idea de que els homes i les dones som només diferents genèticament.
Ja en tenim dos. Però estic d'acord en que no diuen gaire cosa i és que... en realitat, el postulat important és el tercer:
  • El cromosoma Y canvia la fisiologia del cos i, per tant, la de la ment: és a dir, tots sabem que aquest "meravellós" cromosoma canvia la constitució física del fetus, fent que es converteixi en un mascle. Aquí no m'hi poso. Però... el postulat ve a dir que juntament amb aquests canvis, a la llarga, el cromosoma Y acaba prenent un paper decisiu en la formació de la ment d'aquests mascles (que quan neixen, i durant la seva infantesa són taaaaaaaaan monos....).
I aquí ve el problema, estimats meus. El problema és queel cromosoma Y afecta al cervell. De quina manera? Doncs depén de l'home:
  • A alguns els dóna per enguarrir-se (nou verb; algun dia faré un diccionari propi): és a dir, alguns es refugien en la seva condició de mascles per proferir marranades, insults i vexacions vers les dones (o vers els àrbitres de fútbol / jugadors; depén del moment). També pot ser que els dóni per determinar que qualsevol lloc és bo per rascar-se els collons (perdoneu-me l'expressió). [Per sort aquests homes estan desapareixent i cada cop en queden menys, però els que queden... buf, es fan notar!].
  • A d'altres els dóna per determinar que ells són més homes que els altres homes (i per suposat, que les dones): aquests especimens són aquells que es fiquen contínuament en baralles, que busquen brega. Sempre estan per sobre de tot. Serien... el típic mascle dominant (que també sol rascar-se els ous en públic per demostrar que els té). Aquest tipus sol ser comòrbid amb l'anterior.
  • Un tercer tipus serien aquells que, directament, tenen la intel·ligència emocional afectada: aquesta característica, però és bastant comuna en tots els homes, però hi ha uns, en especial, en els que la seva és anormalment reduïda. Són aquells homes que no vigilen amb el que diuen. Que fan més mal amb les paraules que amb els punys. Que no se n'adonen de quan una dona té interés en ells (amb la conseqüent desesperació de la pobra fèmina, que sol ser idiota perduda [això és una altra teoria "la del doble cromosoma X" que ja desenvoluparé un altre dia]) i, per tant, solen estar desesperats perquè no troben a una dona (quan, molt probablement, més d'una ja li tingui l'ull posat a sobre, però ells no se n'adonaran mai de la vida, fins que la pobra noia que frega la follia ja, els hi diu clarament (i de vegades ni amb això s'ho creuen) o els hi posa una meta a la cara, directament).
  • El quart tipus són aquells als que el cromosoma Y ha afectat tant al cervell com als seus òrgans sexuals: es solen denominar a ells mateixos "sex machine". Tenen un radar de dones fàcils que els permeten descarregar la energia que el seu cromosoma Y els brinda. Creuen que tenir-los penjant a l'entrecuix és el millor regal que els hi podrien haver fet mai. Aquest grup també es pot denominar "el grup fantasma" i no per què no se'n vegin (que per desgràcia se'n veuen molts) sinó per lo fantasmes que poden arribar a ser.

Sincerament, a mi els que més m'agraden són els tercers. Al cap i a la fi solen ser encantadors, una mena de "genis de l'amor despistats (despistadíssims)", que són bons amics i... No! Aviam, són macos com a amics... però són molt desesperants quan t'enamores d'ells!
En fi, l'últim postulat de la teoria, el que li dóna nom, bàsicament és:
  • El magnífic cromosoma Y fa que els homes es converteixin en uns cabrons en potència. Tots, sense cap mena d'excepció. No, no, homes meus, no us indigneu, que ara va l'explicació: el cromosoma Y fa que no us entereu de la missa la meitat (si seguiu llegint entendreu què vull dir). Aquest fet fa que les dones ho tinguem moolt complicat per entendre-us i per comunicar-nos amb vosaltres amb la qual cosa arribem a uns graus de desesperació que no són normals. I és que sembla que realment volgueu fer-nos patir, quant més, millor (que sigui així o no és una cosa que ens haureu d'explicar algun dia).

15 comentaris:

maduixot ha dit...

jajajajjajajajajajjajajajajjaj
ajajajajaajajajajajaj

ETS LA REINA!! THE FUCKING MASTER!!!

jajajajajajjajajaj ajajajjajaja
jajajajjaajjajajajajajja

que booooooooooooooooooo!!!!!

----
M'ha anat molt bé llegir això,pq m'acaba de venir la regla ARA mateix i estic sensible i m'estava començant a deprimir, pq no sé, aiiii que tonta estic... sisplau que algú em pari el pensament. He de deixar de pensar JA! Que m'estic fent mal!! pfffffffff (m'estic rallant, merda!)
----

Bueno tia ets fantàstica!! Falten altres tipus d'home, jeje si després estic insiprada et dono la meva opinió pq ampliis conceptes!!
muaaaaaaaaaaak

Alepsi ha dit...

Clar, clar, la entrada es pot anar ampliant a mesura que se m'acudeixin més tipus d'home, però de moment... no n'he trobat més!

maduixot ha dit...

a l'home-gamba l'has posat? I a l'home-porc?

L'idiota emocional és potser dels més comuns...

Alepsi ha dit...

OK, veig que fa falta una entrada de "tipologies físiques masculines". Aviat la tindreu!

Anònim ha dit...

Aixo que tots els homes son cabrons mola, i a mes hi estic d'acord. Jo soc l'excepcio que confirma la regla. O potser soc un cabro igualment i es precisament el meu alt grau de cabronisme el que m'ennuvola l'enteniment i no m'ho deixa veure, i aleshores soc precisament l'excepcio a la regla que diu que tota regla te una excepcio que la confirma. Vaja, pinta xungo aixo d'estar amb nois, doncs. Heu considerat el fer-vos lesbianes?

Alepsi ha dit...

Uhm... un home al meu blog! I per l'estil de redacció... no et conec... lo del lesbianisme... doncs em sembla que no. M'agraden massa els homes (i crec que a la meva companys igual).

Així que mira, si tu ets una excepció, i no estàs "pillat" ja et pots identificar i maybe.... jajajaja!

maduixot ha dit...

Uau,
mireu, jo crec que la Sílvia hauria d'escriure la teoria precedent, la dels plurimonguis i les idiotes perdudes. És indispensable per poder comprendre el món. A partir d'aquí podriem reprendre el tema i redefinir el que és un cabrón.

P.D.: Ja he vist la foto de la Flavia, quina por!

Alepsi ha dit...

Ben dissimulat. 10 points! Jejeje! Ho veus com sí que estava publicat?? Els publico TOTS els comentaris! ;)

Anònim ha dit...

eiii nena es genial akesta teoria jajaja i ben encertada. Els homes gamba i els homes porc jajaja s'hauria de posar amb emfasi pq cada cop els gamba abunden mes i els porc deuen estar amagats jajaja
i l'altra teoria postulada pel group think akesta setmana tmb cal destacar-la : plurimonguis, PLURIMONGUIS, cabrons i fills de puta jaaja es genial akesta i tant encertada, pero tant!!! jajaja silvia ets una crack t'estimo molt jajaja muackkkkkkssss a i al comentari anònim de fer-nos lesbianes mmmm m'ho he pensat pero crec k el k fa k les dones siguem tant especials esk som idiotes k estan penjades de plurimonguis o de cabrons jajaja i aixo fa k els tius encara estigueu vius jajaja:P i la diferencia es troba enk les ties som idiotes pq ens penjem dels plurimonguis o qualsevol de les tipologies de tius, pero esk els tius sou SEMPRE alguna de les tipologies, pobrets en el fons em fan pena pero esk es veritat jajaja u sentim! Bueno nena un petonas

maduixot ha dit...

missatge per comunicar-me amb tu, i x tant NO publicar:
ja l'has liat amb lo del patatabrava, eh'? Q ahir no et trucava x lo del gimnàs, sino x lo del teu anunci d blog al patatabrava!! jejje
altres temes... el meu home estarà tota una setmana al pakistan i estic x sota dels meus nivells, mestic deprimint, no puc viure una setmana sense missatgets del meu cabron, suposo q com q soc una idiota perduda, doncs estic pilladissima i nomes tu puc dir a tu pq sino la sara em pegarà una cleca q fliparé... no vull fer res, no puc fer res... tiaaaaa q mesta passant? i ultimament nomes feia q insistirme en q "tu i jo tot ho fem virtual" com dient "no et vull coneixer"... buaaaaaa... Joer q idiota idiota idiota perduda q soc! no publiquis el comment com a revenja del meu error amb el teu, eh? q nomes em faltaria això... el meu home sespantaria i em tornaria a deixar, pro aqst cop crec q definitivament, i aleshores jo em moriria ja del tot :s

Anònim ha dit...

Mmmm..., et confons, jo no escriuria mai mola ni xungo, tot i que en part subscric la conclusió a la que arriba, però sóc més pràctic i menys intervencionista: em faré gay.

El meu "anònim" "només" deia:
"Molt bé! Myssatge rebut: tync la yntel·lygèncya emocyonal d'un vegetal. Vet-ho aquí perquè es regalen flors!"

Alepsi ha dit...

Doncs no vaig rebre aquest comment, sino l'hagués publicat...

Així doncs... segueixo sense saber qui és l'home anònim que em va proposar el lesbianisme... Tinc diverses sospites, però infundades... o no

Alepsi ha dit...

Rellegint el comentari misteriós... potser és en Haich? O el seu amic? M'agradaria, realment, algun dia saber-ho!

efe ha dit...

Ostres, l'Alepsi és una precursorà.

(Mesos després un tal Efe, que encara no ha nascut, parlarà del tema. I vindrà una tal Ahse i...)

Alepsi ha dit...

Ara dissimula... jo sé que havies llegit això abans i em vas fer un plagi, però sóc tota una senyora, i no vaig dir res.... xDDDD