8.4.07

Dia casolà

Com diria el meu amic Farlopa... sóc fatala. Però fatalíssima, afegiria jo....

Porto un munt d'hores tancada a casa jo soleta. Bé, sola amb el meu encostipat, que vulguis que no, em fa companyia.

El divendres a la nit, quan m'enllitava, pensava: "ja veuràs, demà aprofitaràs per no soritr de casa en tot el dia, acabaràs de llegir-te el teu estimat llibre, acabaràs els resums, i posaràs a punt els dos treballs per a només haver-los d'imprimir i entregar!".

.... suposeu el què, no? Doncs res, que aquí, una sevidora es va llevar molt motivada per fer tot això a les 10 del matí. Pim, pam. Cafetonet calentet, un Efferalgan per anar acomiadant el putu refredat.... però clar, de bon matí no et posaràs a estudiar, desperta't del tot fent el cafè a mesura que vas llegint.

I sí. Vaig posar-me a llegir. Però no el meu estimat llibre, no. És que jo sóc.... (bé, no m'autoinsulto que desprès em renyen)... sóc el que no hi ha. M'he començat un llibre apassionant... d'aquells que enganxen des de les primeres pàgines*..... total, que fent el cafè i llegint em van donar gairebé les 12.

I què vaig fer llavors? Doncs vaig venir a l'ordinador, a mirar si m'havíeu deixat comentaris. I què em vaig trobar? (a banda de diversos comentaris?) doncs que hi havia una finestreta taronja fent pampallugues a la barra de tasques..... m'havia deixat el messenger encès!!! Doncs ala, a xerrar!!!

I després d'una horeta, se'm va presentar la Maduixeta a casa, que venia a fer-me sopetes... xDDDDD Bé, no ben bé... vam estar tirades al sofà rajant, per suposat! xDDDDD

I quan ella va marxar, vaig tornar a l'ordinador, disposada a fer la feina que tocava.... i allà estava, de nou, la finestreta taronja fent pampallugues... i vés què havia de fer!!! Doncs ala, a xerrar de nou!

I xerrant, xerrant, xerrant... se'm va fer l'hora de dinar..... i vaig dinar.... i allò seguia fent pampallugues, i jo anava xerrant, i xerrant... i se'm va fer l'hora de sopar.... i allò fent pampallugues, i jo sopant i xerrant.... i vaig determinar que estic enganxadíssima (jo crec que podria dir 'estem')... i xerrant, xerrant.... em van donar gairebé les dues de la matinada..... i els ulls ja no responien, però seguia responent, en plan hipnòtic, a la finestreta taronja..... fins que una força superior ens va obligar a tancar la conversa.... bona nit, un petonet... i fins demà! xDDDD

Total, resum del dia (que encara que no ho sembli, va resultar força productiu). I eviteu-vos la crítica, siusplau, que ja ho sé jo que això no pot ser bo (o sí? xDDD). Lo de no sortir de casa i estar-se tot el dia pendent de la pantalleta taronja fent pampallugues.... no us preocupeu, avui he quedat amb la Maduixeta per anar al cinema. Aquesta tarda!!! Aquest matí faré feina, ho prometo!!!

Merda! Això torna a fer pampallugues! Sempre m'oblido de tancar-lo... ara he de respondre, seria lleig no dir res, no??

xDDDDDD

---------------------------
*El llibre en qüestió, per si a algú li fa gràcia llegir-lo, cosa que recomano molt, és: "La Orden Del Temple". I a diferència del que pugui semblar, no està ambientat a l'edat mitjana, quan els templaris i tot això, òbviament, tracta el tema, però des de la Nova York del 2004. Ja us dic, altament recomanable.... quan me l'acabi li dedico un post.

15 comentaris:

Cristina ha dit...

Tu com jo,jejeje però jo em vaig passar tot el dissabte al llit sense fotre res de res. Avui he decidit anar al cine per estirar una mica les cames que demà a la nit toca treballar i no m´aguantaré de peu. Espero que estiguis millor. Petons!

MaRiNa ha dit...

la de cops q ma passat una cosa semblant!!!!

la pampalluga taronja es molt temptadora!

Ulisses ha dit...

la llum taronja és el lado oscuro.
No et deixis seduir o acabaras malament...

Alls cuits mai couen ha dit...

si, com és que em passa tant sovint això que dius... aixx!

maduixot ha dit...

jajajajajajaja
que bo que reaaaaal
sort q vas tenir contacte social amb mi, avui també hem de rajar :P
jajajajaja

Anònim ha dit...

ostres
a mi em sol passar el mateix
els dies que no tinc res a fer
ningu al messenger i maburreixo molt,fins al punt darribar a pensar que hauria de tenir feina.. i els dies que tinc feina pim pam! 30000 converses interessants...

per cert,algun dia podriem xerrar per msn, jo sempre et llegeixo,pero em fa pal escriure comentaris xdd :)

Anònim ha dit...

aiiis, perdona
sóc la Mariona

http://cadadiaunasonrisa.blogspot.com

efe ha dit...

No sé jo si tot això que contes deu ser gaire bo. Jo ho he fet alguna vegada, no gaires. I ara em declare incapaç de fer-ho.

Ei, però que si a tu t'apanya, endavant.

Per cert, ja estàs millor?

gatot ha dit...

Doncs a mi tb em passa... fa tres dies que he de fer endreça de l'estudi... i ¡PING! el msn, miro... hi ping! (que no fa ping) la pantalleta taronja...

sort que no paro gaire per casa (i així.... com puc fer endreça?¿?¿?)

serà que ens agrada l'estrés d'haver de fer-ho tot corrent i depressa?

petons i llepades estressades!

Anònim ha dit...

Sempre que s'hem de fer un treball se'ns posa tot en contra. xDD I no has endreçat l'habitació? La veig una mica... d'aquella manera...

David JB ha dit...

Mentre estiguis bé ja del refredat, no passa res, la resta són coses que passen. La pampalluga aquesta taronja del messenger és el que té, i per fer treballs i llegir coses, ja tindràs avui, que també és festa, no com a l'interior (de la península... vull dir)

Un petó, vagi bé, adéu adéu ;)

Anònim ha dit...

Sempre veig el llibre a l'aparador i mai el compro per poc ... Si dius que està tant bé m'hauré de deixar temptar, però m'esperaré a que en facis l'anàlisi ;)

Salut.

Alepsi ha dit...

Què tal estàs, Cristina?? Jo ja bé del tot, ahir també vaig anar al cinema a riure una estona, que ho necessitava! Jejejeje! Vagi molt bé! Descansa molt per a estar al 100% aquesta nit! ;)

Molt, MaRiNa, molt! Som els seus esclaus!! xDDD

Què bo, Ulisses!!! Jajajajaja! Em sembla que faré un post aprofitant això de la força taronja... xDDDDD

Som uns ionkis, ^eMMa^, uns ionkis de messenger, quina pena, tu! xDDDD

Jajajaja! maduixeta, per suposat, últimament només quedem per rajar, i rajar... i riure... xDDDDD Som unes marujeeeesss!!! xDDDDD

Jajajaja! Exacte, Mariona! Els dies que més liada vas tothom té moltes ganes de parlar... i els dies que no has de fer res... et menges els mocs!!!

Sempre hi haurà classes, efe, sempre n'hi hauran... xDDDD
[I sí, ja estic millor, alguna força curativa deu haver-me tocat.. xDDD]

Definitivament sí, Gatot. L'ésser humà treballa més i millor quan ho fa sota pressió... així ens "luce el pelo", tu... ja veuràs, ara estaré fins dijous (dia d'entrega dels treballs) estressada perduda... en fi... la vida de l'estudiant...

Pfffff, banalista... no me'n parlis de l'habitació que... bufffff... avui toca neteja general, que això fot una pena que et mors....

Sí, sí, Laprí, però avui toca neteja, que tornen els papes... i si es troben la casa així els agafa un cobriment a cadascú! xDDDD

Me'l vaig acabar ahir a la nit, apocalipshit! Està molt bé, un llibre d'aquells que enganxen! Però el final... la veritat és que és entre previsible i frustrant.... no sé, m'ha decepcionat, el final...

Anònim ha dit...

Això ja passa xiqueta... Porto tota la setmana santa en una dinàmica similar... Mig refredada, amb uns treballs a fer i només amb la meitat de la feina feta. Això sí, m'he petat un arkanoid d'aquells que pots jugar online... Símptoma evident de la poca motivació.

En fi noieta, de totes maneres, posa't a treballar! xD

Sílvia ha dit...

Si esque quan més temps tens sempre trobes una altra escusa per no fer feina... D'aquí mig hora m'hi poso... Una estoneta més... Ui quasi es l'hora de dinar, després de dinar m'hi poso... Resposu una estona el dinar i m'hi poso... Buff... Una estona més... Bueno si de cas demà m'hi poso de bon matí segur seguríssim! jejeje!!
I amb aquesta escusa ja quasi s'acaben les vacances i no hem fotut res!
Apa milloret, petonets!!