10.11.06

El 200!!!!

El Senyor Bellosoli em va obligar fa mooooooolts dies a fer un meme (diga-li obligar, diga-li suggerir... xDD). I mira que el tio s'ho va passar bé fent el meme que li vaig enviar jo... però res, ale, com a càstig em va enviar aquest meme que, sincerament m'ha portat de cap fins ara. Posteriorment, el senyor Teleko i la senyoreta (posar senyora em semblava lleig i faltón) Williams em van enviar a fer el mateix meme. Bé, us he fet esperar, però aquí estan, els deures fets.

He volgut esperar a editar-lo per a que fos la conmemoració (oh, que solemne em poso, quan vull) dels 200 posts! Sí, sí! 200!!! Quina passada! No m'ho crec ni jo! [I sí, ja sé que hi ha molta gent que ja en porta molts més.... però.... a mi em fa il·lusió portar-ne 200, què voleu que us digui! Jo que em pensava que això del bloc no duraria ni 3 dies..... en fi].

Al que anàvem, el meme, tracta de seleccionar entre tots els posts que ha escrit un mateix i... escollir-ne un!!! Maaaaaaaare meva! Jo em vaig veure incapaç de rellegir-me'ls tots i seleccionar-ne un. Així que en vaig seleccionar quatre i he ampliat el meme. Primer us poso els tres que he seleccionat, dels meus, i després ja us explico què és això d'ampliar el meme!

Els primers que em va venir a la ment van ser les meves dues primeres teories: La teoria de las mujeres i El cromosoma Y o Bacronià. Són dos posts mooooolt xorres però dels quals em sento especialment orgullosa, vés sóc simple jo.

El següent en el que vaig pensar va ser "Viure Sol". Aquest l'he seleccionat perquè va ser el primer post que va tenir tantíssims comentaris. No sé ben bé què va ser el que va atraure a tanta gent a escriure-hi, però trobo que va marcar un abans i un després en la història d'aquest bloc.

I el quart... és un bastant recent. Un que, pel que es veu, us va agradar molt a tots. I sí, a mi em fa gràcia, però vaja, més que res l'he triat per això, per les felicitacions que va rebre. Sabeu quin vull dir? Sí, sí: la meva fundació. L'A.U.C.L.E!!!!

Abans de continuar, un parell de coses:
  • Moltíssimes gràcies a tots els que m'acompanyeu dia rere dia (o quan les vostres obligacions ho permeten)... sense vosaltres, encara que sembli un tòpic, no hi hauria bloc. Bé, de fet sí que hi hauria bloc, però no tindria cap gràcia... xDDD
  • En aquests 200 posts, el bloc ha rebut 1667 comentaris i gairebé 14.000 visites!!! Quina passada!!!! No m'ho esperava pas, i m'encanta saber que tinc gent "al voltant" que m'ajuda, en certa manera, a tirar endevant! Moltes gràcies!!!

[Ja em dispensareu per la cursilada, si voleu, és que avui estic toveta... vés!]

Doncs bé, ara ve la part nova del meme. La que jo m'he tret de la màniga "porque yo lo valgo". La que us regalo a tots vosaltres, part fermament responsable del fet que jo ja porti 200 posts. La part que, perquè no dir-ho, més m'ha costat. I és que... vaig decidir, en el seu moment, escollir els posts més significatius per mi, de tota la gent que tinc enllaçada. Sí, sí, tota una tasca d'investigació! Però que m'ha resultat molt gratificant. Val a dir que en molts de vosaltres ho tenia molt, molt clar, però en d'altres.... m'ha costat infinit decidir-me!!!

En fi, a tots vosaltres (i a tots els que no aparegueu aquí però que em llegiu [que no sé si sou molts o pocs]) us dono 200 mil gràcies!

Maduixeta: del seu Barcelona Sota Terra em quedo amb "Treure'm els ulls". Ella ja sap perquè. Oi? xDDD Del seu No More Dramas em quedo amb "Finals d'agost..." perquè aquest estiu ens ha unit molt, i perquè espero que sigui el primer de molts estius fantàstics!!! D'aquest últim bloc, em quedo, també amb el post que he decidit que vull que em saludi cada matí quan obri l'ordinador: Delícies. Un post deliciós, com el seu nom indica, gairebé més que les "maduixetes amb nocilla".... [i que cadascú pensi el que vulgui... ;)]

Desgraciat: em quedo amb "et puc besar?". Perquè? Doncs per la cua que va portar amb el catxondeo de la carbonara. Però no només per això, també perquè em va encantar la forma d'abordar una qüestió que, per a molts, sembla súper senzilla.

David (Laprí): d'aquest noi Madrilenyu "de pura cepa" però català de tot cor... em quedo amb el seu dubte existencial... qui és l'heroi? Un post que em va entendrir... moltíssim... el trobo senzillament fantàstic.

Marcus
: aquest noi té un bloc! Sí, sí! Encara que sembli mentida de tant en tant hi posa coses (xDDD)! I podeu trobar posts tan bons com "Què fem avui per sopar?" un post dedicat a una servidora i a la Maduixeta. Va ser un detallassu!!! Però aquí es van acabar les històries... no pot ser, Marcus, torna a escriure un conteeeeee!!!!

MiNiMaL: aquesta noia últimament està desapareguda. Dels seus posts el que més em va agradar va ser: "Sóc". Una paranoia de post, però que em va encantar i em va fer riure. I... és molt sincer. Molt.

L'Avi: o, si voleu, el meu papa virtual. Què dir d'aquest bloc??? Quan jo llegia els blocs des de les ombres em sorprenia la quantitat de comentaris que arribava a tenir aquest home! I vés per on, al final m'ha acabat adoptant virtualment! Quines coses té la vida, eh? xDDDD
El post que més m'agrada del meu papa és, sens dubte, el seu sopar de pa sucat amb oli. No recordo haver rigut tant llegint un post mai. I és que el meu papa... és tot un personatge!!! [Ja saps, des del carinyu, eeeeeh, papi?? xDDD]

Farlopa: buenuuuuuuuuuuuuuu! Què dir d'aquest tros d'home??? I del seu tros de bloc??? Què me'n dieu??? Que no l'heu vist??? Doncs mireu-vos-el i gaudiiiiiiiiu!!! Sé que us agradarà "blocs i somnis" una anada d'olla important, però que em va encantar, vés per on.

Doommaster: em quedo amb una mostra fantàstica de les seves fotografies. Aquestes en concret em van captivar... m'embadaleixen. Però si us passejeu pel seu bloc, en trobareu d'altres molt maques, també!

Bon Dia
: d'aquest bloc (molt recomanable per començar el dia amb bon peu) em quedo amb aquest bon dia tan ben parit que algú es va molestar en muntar! Fóssis qui fóssis, si llegeixes això, les meves felicitacions!

No One Can Live for Me
: d'aquest bloc em quedo amb el post titulat "un prejudici menys". Bàsicament perquè en el seu moment m'hi vaig sentir molt identificada (i de tant en tant encara m'hi sento... xD).

Batecs del Temps: aaaaaaaai la IruNa.... em va captivar amb aquest post... quanta sinceritat... a més... el trobo taaaaaan maco... ^^

La Cambra Fosca
: bé. Això mereix un punt i a part. O no (per no fer favoritismes). Però és que la Onix... és molta Onix, eeeeeeh??? xDDD [Recordo la trobada que vam fer... el pd40 em va preguntar: "tu i la onix què teniu???" Jajajaja!] Em costa molt decidir-me per un dels seus posts... però va, si m'hagués de quedar només amb un em quedaria amb "la monna és català". Perquè? Doncs no us ho sabria dir... per la seva tasca de recerca acurada, suposo... xDDD

Teleko Divaga
: d'aquest bloc no he tingut cap dubte a l'hora d'escollir: "histories per a no dormir"(i les parts següents: II, III, IV i V). Perquè? Doncs perquè ens va tenir en vil durant uns quants dies.... amb la trobada blocaire de pel mig i tot!

Prop de 40: una altra persona excepcional. Molt. Molt. Molt. Ell ja va fer aquest meme, i vam coincidir en el post que més ens agradava del seu bloc: "decisions".

L'home de la música: amb ell tampoc no he tingut dificultats, de seguida he recordat el post "un tros de mi..." que em va impactar en el seu moment, i ara quan l'he rellegit m'ha tornat a impactar. Transmet tanta dolçor.... tanta sinceritat... ai, que maco! xD

Encara em Queden Moltes Coses per Contar: la Olenska sempre m'ha captivat per la seva forma planera d'escriure (i pel seu "accent valencià"). D'aquest bloc... em quedaria amb el seu "walking on tip-toe". Una reflexió d'aquelles que fan pensar. Al menys a mi.

L'Estiu a Casa
: de quan l'Efe habitava a blocat, em quedo, sens dubte amb el seu post "jo vaig ser Duke Ellington". Perquè va fer una crítica constructiva a un post meu i perquè vaig riure molt en llegir-lo!!! El seu bloc és molt, molt, molt recomanable... hi podeu trobar molts temes abordats sempre des del seu particular punt de vista... és una persona que sempre em fa reflexionar, i m'encanta!

Aina Esclatir o Suc de Llimona: de la senyoreta Tirai, el post que més em va agradar era un del qual ella mateixa no en feia gaire bona propaganda... però que a mi em va semblar apassionant!!! Mireu, és aquest!

Tiempo para pensar... : d'aquest bloc de recent creació em quedo, sense cap mena de dubte amb "Soy Jorge y soy alcohólico". Em vaig sentir tan identificada.... xDDDD

Centpeus: bé, aquest bloc, senzillament m'encanta. No sé decidir-me per un article en concret. Potser em decanto per "pseudociència" perquè crec que explica, clarament, perquè no ens hem de creure tot el que ens diuen. Però vaja, jo recomano anar seguint periòdicament aquest bloc. És un pou de coneixement!

El pit de pollastre
: d'aquest bloc tan boig (però amb un contingut apassionant i altament recomanable) del que destaco especialment els enllaços que fa en els posts... em quedo amb "es el terrorista, el amo de la pista". Que bo, mare meva, que bo! xDDDD

Un Cop d'Ull
: de'n sulpertu em van captivar les seves "infraccions cíviques". Cony, quanta raó!

Garf4Blog
: de les històries de'n Garf em quedo amb les seves petites manies. "Olors". Perquè vaig comprovar que no només jo en sóc una maniàtica (i això sempre deixa tranquila, què cony!).

Paranoies de la Ipon
: aquesta noia va tenir problemes amb el gimnàs. Jo també els he tingut... i encara no els he superat (tot i que dilluns... començo de nou!!! Pero ara no us ho explicaré, que prou llarg és ja el post...)

M'exalta el nou i m'enamora el vell: el bloc de la Nur. Que va venir recomanada per en David, em sembla! xDD D'aquest bloc... em quedo... amb la seva "rabieta". Perquè em va pillar en un dia... en el que jo també estava enrabiada i m'hi vaig sentir molt propera.

Williams
: ella també va fer el seu meme i, sincerament, jo també em quedo, de tot el seu bloc, amb el post "Ostres tu, se me n'ha anat el sant al cel". Divertidíssim!!!

Aikinautes: fa relativament poc que m'hi he enganxat... però el que em va captivar, definitivament, va ser el seu Spiderman semi-amanerat i dansarí... xDDDD

InCandescent: em vaig acabar d'enganxar el dia que ella en feia 19. Em va encantar la foto... i el text.

Revolt de Mar: el senyor Spock fa temps que resta aturat... s'ha de dir que des que vaig descobrir el seu bloc només ha escrit dues entrades més... però vaja, jo he estat investigant les seves entrades i... em quedo amb aquesta!

L'Espirall: en JordiJordi és la única persona del món mundial que conec, que ha donat les gràcies a un treballador de timofònica... ben fet!!!! I sí, el linkat post, és el meu preferit, del seu bloc! xD

El Racó de l'Antoni: aquest bloc trobo que té una gran qualitat literària. Si bé és cert que les súper-xurris de tant en tant l'ennuvolen, és altament recomanable per passar-hi llargues estones llegint (i rient, que una cosa no està renyada amb l'altra...xDDD), trobareu perles com aquesta.

Fora de Lloc: m'encanta aquest post, la diferència entre un xafarder i un curiós completament definida!!! Ole!!!!

Bloc de Carles: aquest va ser dels primers blocs que vaig visitar. En Carles em va captivar profundament amb aquest post!!!

Valinor las Costas de Eldamar
: un bloc recentment descobert, també. Em va encantar el seu post "soletat". M'hi vaig sentir molt identificada....

By Starlight
: el bloc de la unanina!!! M'encanta! Em va fascinar profundament el seu dit somrient (no puc evitar somriure cada cop que el veig!!!)... ja veus! xD

Records ben plens de colors ben vius
: un descobriment recent, també. M'encanten els seus posts clars i concissos (res d'enrollar-se amb 80 paràgrafs, com fa una servidora). M'encanta sobretot aquest.... quina enveja!!!!

El Bloc de la Txell: què dir de la Txelleta? Ha aconseguit que m'enganxi al seu bloc (l'únic bloc de tendències polítiques [ja em dispensaràs que el catalogui així, però jo m'entenc... xDD] que em té ben enganxada!!!). I és que, posts com aquest, fan que en necessitis més!!!

El Gatot -Versió Íntima-: un bloc al que recentment m'he aficionat. El Gatot parla amb una tendresa desconeguda, potser, de temes quotidians. Dels posts que he llegit en aquest bloc, em quedo, sense dubtar-ne amb "el sentit de les paraules"... de fet, hi ha un altre que m'agrada més, però és massa trist... i... bé, aquest és més positiu. En tot cas, recomanable, aquest bloc!

La Cuca al Cau: un altre bloc del Gatot, en coalició (o aliança) amb "la Cuca" i "miromiro". Aquest bloc, l'únic catalogat com a "adult" que tinc enllaçat (de moment, potser n'afegeixo algun més, algun dia... xDD), és apassionant. Em quedo amb aquest post... que cadascú trobi les raons que vulgui a la meva tria. Jajajajaja! [I no, no em dic Roser... xDDD].

Bluf... : d'aquesta noia... em quedo amb aquest post. Que no és, ni de bon tros, el que té més qualitat. Però sí el que em va fer riure més! Us recomano passar-vos per casa seva! En gaudireu segur!!!

El diari d'un "Rodriguez"
: un bloc que fa molt de temps que segueixo. És divertit, perquè té moltes cares diferents... parla de tot i de res. M'hi passo estones llargues.... sobretot quan em trobo posts com aquest.

I res més.... de moment tots aquests blocs són els que segueixo (o intento seguir) diariament, ja veieu que tinc una feinassa!!! Jajajaja! Res, per acabar ja, aquest post quilomètric... només dir-vos un cop més:

Gràcies per fer-me passar tan bones estones!!!

42 comentaris:

David JB ha dit...

Felicitats pel 200, abans de llegir-lo et felicito, que és molt llarg, ara el llegeixo ;)

gatot ha dit...

en Laprí m'ha passat davant perquè jo sí que me l'he llegit!

:P

ai que perdo punts.

Alepsi, reineta... gràcies per tenir-me en compte.

Sovint som conscients (alguns) que vam néixer sols i morirem sols. Però els companys de viatge, intermitents, sobtats, volguts, ens acompanyen i fan part de l'imaginari.

La nostra coneixènça és primerenca. El meu bagatge blogaire, insuficient. El sentiment, sincer.

Un ptunàs, moltes llepades i feliços 200 i molts més.

David JB ha dit...

Moltes gràcies a tu per fer-nos passar tan bones estones Alepsi, ets meravellosa i una gran noia. Felicitats de nou per aquests 200 i com sempre, que siguin molts més :)

Anònim ha dit...

Alepsi: felicitats i gràcies.

Felicitats per 200 posts, tot i que jo sóc gairebé una acabada d'arribar, però m'he tornat una addicta al teu bloc :-)

I... gràcies per citar-me, però gràcies també per fer-nos compartir estonetes divertides o no tan divertides, per compartir experiències, idees, coneixements... per fer-nos sentir a tots a la vora.

Petonets! :-)

Alepsi ha dit...

No perds punts, Gatot, no en perds perquè el David es pot considerar que ha fet trampes... xDDDDD No em donis les gràcies per tenir-te en compte, només faltaria!!! Molts petonassos i moltíssimes gràcies!!!

Gràcies, David! Lo d'abans era conya, eh? jajajaja! M'encanta la teva sinceritat! Molts petons i moltíssimes gràcies a tu també!!!!

Nur... de res... m'has fet posar vermella!!! Que en siguin molts més i tu que els segueixis llegint!!! ;) Muaaaaaaaaaaak!

Anònim ha dit...

Filicitats!!!! muaka i muaka

Segueix com sempre. Per cert hi ha algun centre de desintoxiació blocaire?? es que em sembla que necessito rehabilitació.

Anònim ha dit...

Alepsietaaaaaaa! moltes felicitats! 200 posts, quasi res! jo en duc uns 60 i pico i quan mire enrrera em sorprenc moltíssim per coses que conte que m´han passat, per com ho faig... és curiós.

Espere que ens continues deleitant amb molts més posts. Sobretot, i com ja he dit més voltes, am les conversacions aquestes Alepsi- cervell´s Alepsi. Molt bones ;)

Així que... ENHORABONA!

p.d. jo, com l´athaelion, també comense a pensar en la possibilitat de fer una desintoxicació blocaire... però és que m´encantaaaaaa!

Anònim ha dit...

M’ho he llegit tot !!!!!!! ole per mi!!

1. Felicitats per el nº 200
2. gràcies per ser com ets per encomanar-nos , aquesta vitalitat , i energia com ho fas cada dia
3. gràcies per la mitja pota de gall que m’ha sortit de tant riure cosa que no faig gaire sovint ( la factura del botox te la passaré)
4. ets collonuda !!!
5. què el Sr. Blogger diu que si penso fer 200 frases tontes hem censurarà fins el 2026 per poca imaginació
6. així que sols dic què et fas estimar i com ja ho vaig deixar clar , i ja no mal pensaran que t’estimo Collons !!!
7. xDDDDDDDDD

Anònim ha dit...

Impressionante!!! gràcies per incloure-m'hi Alepsi!
una abraçada

Anònim ha dit...

Nena, nena, nena, surto d'un embolic de feina de tres parells de collons, entro a ca la meva filla virtual i que em trobo? El post 200... redeu, redeu, redeu! Tu i la teva manera de ser, fa que un, es senti moooooooolt orgullós de tenir una filla virtual com tu... Ai, collons que encara em saltarà alguna llàgrima d'emoció, perquè, nena, un també té el seu cor. Com diu l'Onix, t'estimo nena. Segueix així, que ets l'orgull del teu pare virtual... Guaita com em passejo d'estorrofat per la comunitat blocaire...

maduixot ha dit...

tia, gairebé m'has fet plorar...

muaaaaaaaaaaaaaaaak

"som els sense rostre però conservem el nom: la paraula és l'única arma que ens queda, la paraula és l'única arma que ens quedarààààààààà..."
Ràdio Bemba, la Gossa Sorda.

Unknown ha dit...

Felicitats pel post 200! I gràcies per deixar-nos entrar al teu món! (buf! quina collonada q acabo d'escriure!)
Hauré de fer més contes surrealistes :p

Unknown ha dit...

Oh! 200 posts! Felicitats!
Gràcies per incloure'm a aquesta llisteta! Hauré de fer-ho més això de posar-me a escriure sense cap idea sobre res de res!

Anònim ha dit...

Felicitats Alepsi,

Després de dinar, per evitar amodorrar-me davant de l'ordinador sempre em passo pel teu blog. És fresc, desenfadat i sempre li dónes un gir a les coses ple d'enginy. És molt estimulant.

Espero que n'hi hagi 200 més com a mínim

Anònim ha dit...

Ostres Alepsi! Quin detallet mes macu que has tingut!! M'ha encantat! Felicitats pel 200 i aixi vinguin els 300, 400 i 500 (et demano massa ja xDDD)

No deixis d'escriure xk m'ho passo mol be lleginte!(k egoista soc xD)

UN petonas!

efe ha dit...

a) Felicitats pel 200!!!

b) No sé si n'ets conscient però has fet la Primera Antologia del bloc Català que quede escrit, eh!! que després vindran i diran que has estat ells.

c) El post me'l guarde al disc dur i aniré vistant tots els que esmentes.

d) Gràcies pel que dius de mi, tot i que és mentida t'ho agraesc igual. Fins i tot bona persona que és la xicota!!

Abraçades Alepsi!!!

(no cal que respongues al comentari)

Anònim ha dit...

Moltes gracies maca!!!!!
I moltes felicitats per els 200 posts, que estic segur no trigaran a ser 300 al ritme que portes :-)

I per celebrar-lo res millor que això: http://www.torres.es/cat/asp/nv_ficha.asp?Ficha=producto&Cod=3

i això: http://www.codorniu.com/cavas_detalle.html?id=cw438f20c45ff5a

Molts petons!!

Anònim ha dit...

Buf, 200!! Moltíssssssssssssssimes felicitats!!! Quina feinada, espero que aquest post no es converteixi en el meme dels 200!! Moltes gràcies per tenir aquest bloc tant rodó. I encara buscaves ser musa d'algú? Quedes alliberada del càrrec per sempre més!!

Anònim ha dit...

En un atac de tremenda originalitat jo tambe començaré aquest comentari felicitant-te pels 200 post. Felicitats!!! 200 són molts posts i es que l'Alepsi és molta Alepsi ;)
Ara seriosament, tot un detallasso això d'escollir un post de tots els blocs que visites habitualment. Quina feinada que deus haver tingut.
Prenc nota del teu comentari. Si algun dia torno a estar inspirat te'l dedicaré. A veure si tinc temps per escriure :)

Alepsi ha dit...

jbauer, quan menys t'ho esperis, miraràs el comptador de posts i veuràs que en portes 99... i estaràs celebrant els 100!!! I tots ho celebrarem amb tu! ;) [I sí m'he deixat a molta gent... però pel 300 no me'ls descuidaré!!! ;)]

Athaelion, jo no el conec... però si en tens notícies avisa, que farem teràpia junts... xDDDD

olenskaaaaaaaaaa, tinc corda per estona, ja veieu! xDDD I de converses amb el meu cervell crec que començareu a anar servits aviat.... m'està començant a tocar els collons sobremanera.... :S

onix, no creia que ningú fos capaç de llegir-se aquest post tan tremendo sencer, però veig que sou tots uns campions!!! Titi... m'has fet plorar amb el teu comentari... estic toveta avui... jopeeeeetas!!! Tu sí que ets collonuda, Onix... i t'estimo moooooooooooooooolt!!! ;)

De res, iruNa, només faltava! M'encanta llegir-te!!! ;)

Papa.... entre tu i la Onix... pffff.... quina tela, papa, quina tela... buaaaaaaah! Jo sí que estic orgullosa de tenir un pare virtual tan fantàstic i ben plantat (seguríssim) com tu!!! I que jo també t'estimo papa! Aaaaaai! Que sentimental m'estic posant... buah!!

maduixeta, torno a tenir el moc penjant... vaya dia que porto!!! T'estimo molt, nena... i, de debó, vull que tots els estius siguin com aquest del 2006, el nostre estiu.

Gràcies Tirai!!! I de res, les portes del meu món estan obertes per qui les vulgui passar, per aquells que volgueu refugi, i per aquells que només volgueu tafanejar... ;)

Caram, q!! Sóc una droga desvetlladora, doncs??? xDDDD Mai m'havien dit que sóc estimulant... vés per on! xDDDD Gràcies per les felicitacions!!!

yrun, tot arribarà, de moment no hi ha intenció d'aturar-ho... però qui sap! Petons!!

efe:
a) Gràcies!!!
b)T'usaré a tu com a testimoni que jo vaig ser primera en la creació de dita antologia!
c)De moment estarà a primer pla durant tot el finde, que em prenc unes vacancetes bloguístiques fins dilluns com a mínim!
d)Dubtes del meu criteri??? Al final, en sèrio m'emprenyaré amb tu. Si jo dic que el teu bloc és molt recomanable, l'és. I punt. I ja està. Ha quedat clar????? xDDDDD
Abraçades Efe!!! Un bon munt!!!
(I, òbviament, responc... només faltaria!!! :****)

Hosti, doommaster!!! Tu sí que em coneixes! xDDDD Quan vulguis brindem! Jajajaja!

Pd40, ja no vols que sigui la teva musa???? Jopetas! Ara ploraré i no respiraré!!! xDDDDD
Gràcies a tu... per tot! ;)

Marcus!!!! Ja tinc ganes de llegir-lo!!! Gràcies!!! ;)

Anònim ha dit...

Felicitats pels 200 posts!

Alepsi ha dit...

Gràcies Gemminola!!!! xDD

Adagio ha dit...

primer de tot! felicitas pel superpost 200!
uaaa thas currat molt el post! et mereixes ser candidata del BECE a les eleccions de presi de USA.. sisi BECE ara serà internacional.

Apa que vagi tot molt be i segueix així que m'agrada el teu bloc com és xD

Anònim ha dit...

Ostres tu, quina currada!!!

Moltes felicitats per cumplir 200 posts, amb lo abandonat que ho tinc jo últimament, dubto que mai arribi a aquest número.

Segueix així, al menys m'entretens quan de tant en tant segueixo entrant a mirar blogs, sent el teu un dels primers que sempre miro (per algu serà ) ;)

bellosoli ha dit...

Ei! felicitats pels 200 posts!!! molt currat el meme... ara, això de la qualitat literària... no sé si va amb ironia o m'intentes ensabonar per a que et posi una bona nota pel meme que et vaig manar ja fa molt!mmm... be... m'ho prendré com q m'estàs fent la pilota, i com m'agrada q em facin la pilota doncs et poso molt bona nota!

Alepsi ha dit...

Adagio!!! Guauuuu!!! Presidenta dels USA!!! T'imagines???? Llavors sí que aniria malament, el món!!! xDDDDD


Gràcies Teleko!!! I ja veuràs com sí que arribaràs als 200!!! Ni que sigui quan tots tinguem fills! xDDDD

Al final, Bellosoli, entre tu i l'efe em fotreu emprenyar! Si jo dic que tens qualitat literària, en tens. I punt. I res de qüestionar-se els meus gustos literaris, ha quedat clar?????? xDDDDDDD Anda, anda, tira milles i segueix escrivint, que jo no faig la rosca, noi, jo només escric veritats, i si no les penso, no les dic. Així de simple. :**

Anònim ha dit...

felicitats!

i merci per la part que em toca :)

Anònim ha dit...

Dios Alepsiiiii!
Quin curro, mare meva! Enhorabona pels 200, i... em pensava que diries qualsevol post abans que el del dia que em vaig decidir a anar al gimnàs! XDD

Anònim ha dit...

per molts post!!!

un petonet

Alepsi ha dit...

De res bondia!!! I gràcies!! ;)

Gràcies musa!!! És que... probablement dilluns començo jo amb el periple del gimnàs... ja aniré informant! xDDD

Gràcies williams!!! ;)

Alepsi ha dit...

Per cert!!! Amb la conya de la migració de servidot de bloc.cat.... potser alguns enllaços no funcionen!!! Digueu-me si és així, que ho canviaré!!! [De moment ja he canviat tots els enllaços que tinc a la dreta... pfffff]

l'home de la musica ha dit...

Tú si que ets maca!!! xDDD doncs saps quin es el post teu que més m'ha agradat a mi??? Doncs aquest "El 200"!!!. Perque el trobo tendre, i perque ets la primera que s'ha apropat més a nosaltres que cap dels que caminem per aqui!!! I ara... cap els 300!!!!

Alepsi ha dit...

Gràcies Músic!!! Espero que tots ens poguem apropar a tots i als 200, 300 i 10000 posts! xDDD

Anònim ha dit...

Collons això s'avisa, ja en son 200... Moltes, moltissimes felicitats !!!! Enhorabona tu si que ets collonuda i lo demes son osties... ara et cantaria una canço llastima que no et tingui davant per celebraro però això s'haurà de remullar... anys i anys... per molts anys... En fi gràcies per existir al mon blocaire, i moltes gràcies per ser com ets, un ja sap amb qui ha de confiar i com diuen molts per aquí dalt jo també t'estimo i la veritat es que tu ja ho saps !!!

Alepsi ha dit...

Farlopa!!!!! Jo també t'estimo un colló i mig!!! (Bé, un ovari i mig, per ser exactes.... xDDDD). I per suposat, això s'ha de remullar!!! Aviat posem data, ok? xDDDDD

Joan Marc ha dit...

UOooooOO!! 200 posts es diu molt fàcil, però fer-los és una gran feinada!! Enhorabona i no canviïs maii ;)

Alepsi ha dit...

Gràceis Joan Marc!!! La veritat és que déu n'hi do! 200!!! No m'ho crec ni jo! xDD

Txell ha dit...

Jajajajajaja que guapa l'Alepsi!!!! Ara d'aquí poc jo faig els 200. Ja pots preparar-me una festeta, eh??? :))))
Ole guapíxima, per molts molts molts més!

Alepsi ha dit...

Per suposat que te la preparo, Txell!!! Tu només digues dia i hora i jo et munto un sarau dels grans! xDDDD

Anònim ha dit...

Felicitats pel post 200 !!! Ara ja superat, jeje. I gràcies per un post tan extensiu, com diu l'Efe, antològic. Per tenir-lo molt en compte. Segur que descobreixo blocs nous! I gràcies per fer-m'hi un raconet!

Anònim ha dit...

Hola!!
Veig que també ets de la UAB!! M'agradaria participar a això del blocaire invisible! Espero ensortir-me'n amb les instruccions que has posat.

Ens llegim!!

Alepsi ha dit...

Gràcies Jordi Jordi!!! I ja em contaràs què tal els descobriments! ;)

Benvinguda, Nessa! Si no te'n surts, avisa!