5.11.06

A Girona!!!

Per començar el que em temo que serà un post llarguet, us poso en antecedents, perquè després no digueu, eh? Que "quién avisa no es traidor".
Ahir a la nit vam estar a Girona, a les fires de Sant Narcís. De fet, podríem dir que hi hem estat avui. De fet no he dormit en tota la nit. A la fira i les barraques fins a les 5... i després tornada a casa. He arribat a un quart de deu, m'he dutxat i ara mateix són tres quarts d'onze que estic començant a escriure això.
Així que bé, si ja de per si, els meus posts són densos... escriure un post sense haver dormit en tota la nit, pot ser mortal. Ja veurem què en surt. Començo la crònica [bufff... encara no he començat i porto ja tot això escrit, maaaaaare meva, em sembla que us haureu de llegir aquest post per fascicles... xD].

A les 20:25 surt el tren cap a Girona. A tres quarts de vuit ens trobem les tres maries (Sara*, Maduixeta i una servidora) a l'estació de Sants. Com que hi ha temps, decidim anar al macki a sopar (sí, ja sé, quin luxàs!). Sopem ràpid, i a les 20:10 estem fent cua per comprar els bitllets. Una senyora cua! Són les 20:20 i no hem avançat gaire. Ens comencem a posar nervioses. "No agafarem el tren...." "Que sí, Sara, que sí l'agafem"... les 20:23, ens toca, demanem tres bitllets a Girona, l'home ens mira, amb tota la parsimònia: "us tocarà còrrer!!" Agafem els bitllets, correm com unes posseides per l'estació de Sants, arribem a l'entrada de l'andana, piquem els bitllets, baixem els esglaons de dos en dos, pugem al tren i en acabar d'entrar la última de nosaltres "pip, pip, pip, pip... psfhhhhhhhh" Portes tancades. Mig minut més i el perdem! Riem, histèriques, cansades de la correguda (no malpenseeeeu), trobem tres llocs per seure (al costat d'unes súper pijes, per variar) i ens hi acomodem.

Arribem a Girona, cap a les 21:45. Sortim de l'estació de tren. Ens quedem mirant la gent, cadascú va cap a una banda. No en tenim ni idea d'on som. No sabem on és la festa. Ens n'adonem que som unes putes parres, i que no ens hem informat de res. Riem, truquem a una amiga gironina, que ens indica que seguint les vies del tren, arribarem a la fira, i que allà, ja ens trobarem amb ella, entrada la nit. Comencem a caminar. Primera foto de la nit:

Arribem a la fira. Oloreta a castanyes!!! "Comprem, no?" Clar! Ens apropem a la única paradeta buida, la gitana: "hola guapes! Voleu castanyes? Són bones! Teniu". I ens en pela una per a cadascuna. Tenim un shock emocional:
  1. Mai (diria) havia vist una gitana parlant català
  2. Mai (estic gairebé convençuda) m'havien deixat tastar res gratis! [Hòstia, em direu puta barcelonina, però és que això aquí no passa!!!!]
Recuperades del shock, li demanem una paperina petita (sort que la vam demanar petita, que sino morim d'intoxicació castanyera!) i, la dona, ens vol encolomar a dos gitanos prototípics (que també parlen en català, però per lo demés són com tots els gitanos prototípics) perquè diu que "se us nota que aneu buscant mosso". Riem, molt. Ens acomiadem de la colla gitana i els donem les gràcies.

Voltem per la fira. L'ambient a les 11 de la nit no és gaire maco. Molt "cholo" i molt "yogurín", però ja suposem que hem pecat de prudents i hem arribat massa d'hora.

Descobrim l'escenari i, amb ell, les barraques. Primer cubata, un per les tres. Vodka amb taronja, la beguda de la nit. Armades amb el got de vodka amb taronja (que, per cert, portava serigrafiada (ooooh, que culta sóc) la mosca gironina), seguim fent voltes per la fira. De sobte:
Maduixeta i Sara: "Oooooooooooooooooooooh!!!! Patitoooooooooooooooooos!!!!!"
Jo: "........" [m'aturo en sec, me les quedo mirant, no m'ho puc creure].
Sí senyores i senyors. La Maduixeta i la Sara van tenir l'antull de pescar aneguets. No cal explicar-vos les cares de flipades que tenien les mosses que portaven la barraqueta. Mentre les dos lloques aquestes pescaven, jo els feia fotos, i reia molt. Mare meva, quines amigues tinc! En acabar la pesca, la noia de la barraca diu: "qué regalo queréis???". Es van mirar les dues i... van agafar una màquina de fotografiar de plàstic verd, d'aquelles que en apretar el botonet, surt una mena de cuc (que sembla un penis descolorit, petit i tort [total, un engendre de penis, pobre]) al que li acompanya un "pitu" completament histeritzant. Suposo que tots teniu en ment l'estrambòtica càmera fotogràfica del que parlo, no?

Doncs la Sara se la va penjar al coll, i au, més contenta que un gínjol! Òbviament, aquí els riures es van multiplicar per mil! Quina fila, les tres fent el pena, posant devant de la càmera! En fi... "vivir para ver".

Quan l'ambient es va començar a fer "adult", vam tornar a les barraques. Havíem quedat amb la Maria, la noia gironina, a la barraca de la JERC. Doncs allà que ens hi vam plantar. I ja no ens vam moure en tota la nit. Allà, les tres, ballant al ritme d'Obrint Pas, els Pets (i recordant al nostre amic Farlopa.... i pensant què devia estar fent, amb en Gavaldà... xDDD), Lax'n'Busto... i.... cantant:
  • Quatre cops "L'avi Siset" [L'Estaca, vamos....]
  • Dos cops "Els Segadors"
  • Un cop i mig "L'himne del Barça"
En fi, una desfasamenta total.

A tot això, la Maduixeta va provocar un "altercado" en el que podríem haver mort les tres. Li va tirar mig cubata a un "Skinarro" (d'aquells chungus, sabeu, no?) que la va mirar amb cara assassina i li va dir "coño, ves con cuidado, no???" i ella, pobreta, amb una carona de bona nena "lo siento..." i la Sara i jo patint per la integritat física de les tres. En fi... per sort, el paio anava sol, i no portava a una chunga de la seva mena al costat, si no, jo crec que de les estirades de cabell no ens en lliurem.

Què més, què més... res, que al Gatot no el vaig veure, però vaig estar temptada d'anar preguntant a tots els tios que veia per allà prop meu "perdona, que tens bloc, tu?". Però em va semblar massa friki. Potser amb 3 o 4 cubates més m'hagués llençat.... vés a saber. xDDDD

A les 5, com ja he dit abans, hem marxat de la fira. La Sara tenia molt de fred, i ja ens venia de gust seure una estona (hem estat des de les 22 fins a les 5 de peu!!!), total, que agafem la via del tren de nou com a referència, i desfem camí. Arribem a la renfe a les 5:15. Obren a les 6:30, l'estació. Puta renfe!!!! Doncs res, tirades davant de l'estació, acompanyades per un munt de gent que, com nosaltres té molt de fred, i està pensant: "puta renfe". A les 6:10, a algun il·luminat, se li acut que a la merda la Renfe. Agafa les portes d'abertura automàtica les obre a la força i en mig segon el vestíbul de l'estació s'omple de gent. Comencem a ocupar els bancs quan de sobte, entren dos segurates cridant "ei, nois! Aquí no s'hi pot estar, això està tancat!!!!" Tothom el mira amb cara de: "com ens toquis els ous, anirem tots a per tu...."
L'home ho deixa per impossible. Va a cridar reforços i truca a la policia, que arriba a dos quarts, i es passeja per l'estació, amb posat divertit de veure lo morts de fred i cansament que estem tots. Tenen compassió, i no diuen res. [Potser venien de les festes, també, i estaven cansats, vés a saber].

I bé, així van acabar les sabates de la maduixeta i les meves... i els pantalons, fets caldo, també!!! [No s'aprecia gaire... però és que les tres sabates eren negres en el seu inici!!!] (I sí, sembla que jo calci un 60 i la Maduixeta un 30... però és qüestió de la òptica de la càmera... sabeu? xDDDD)


Doncs... jo crec que ja està, no? Bé, la maduixeta m'indicarà si em descuido de quelcom important (que segur que sí, perquè amb la meva memòria de peix...). Ah! Me n'acabo de'n recordar d'una cosa!!! La maduixeta va perdre la seva xapa "no more dramas"... si algun gironí l'ha trobada per la zona de barrraques, preguem ens la torni! ;)

Al final no ha estat tan llarg, no? Crec que n'he escrit de més quilomètrics. En fi. Bona nit. O bon dia. O el que volgueu!

-----------------------------------
*Maduixeta, no, no m'he descuidat de comentar el meu problema greu amb la imitació inconscient dels accents.... ja et vaig dir que això mereixia un post a part... em comença a preocupar molt, diria que estic rallada i tot, per això!

-----------------------------------
No vull que el tema gitanos es tregui de context. Tinc molt de respecte per aquesta ètnia, són realment apassionants de conèixer! Bé, jo sé què em dic, com sempre vosaltres us quedareu amb un moc penjant i pensant que, de nou, m'he begut l'enteniment. Ja podria ser. xD

30 comentaris:

gatot ha dit...

Aissssssssssssssssssssssssss. Que no vaig poder sortir ahir i per això no em vas veure! Que si vau estar a la barraca de les JERC segur que ens hi hauríem trobat.

Però a la tarda, fent un arreglo domèstic a casa, enfilat mig a una cadira i mig a un prestatge havia de canviar el portalampàdes d'una habitació, i a mig fer... que es toquen els cables (evidentment no havia tret la llum), carda un pet, jo que m'espanto foto un bot (que votar ja ho havia fet l'altra dia) i em clavo una torçada de turmell que em va inhabilitar per a moure'm amb una certa dignitat.

:-(((((

I quina llàstima ... amb les ganes que en tenia!

l'home de la musica ha dit...

i no vas agafar la camara verda amb penis descolorit, i vas fotografiar al Hulk de la renfe???

Deus ser la bomaba, tú, de festa. Per cert, he penjat una altre cançoneta... però entre tú i jo... mentres penji les antigues em menjare els mocs, perque son més dolentes.

Alepsi ha dit...

Gatot, et faré passe VIP, que últimament sempre ets el primer en comentar... xDDDDD

Ja és mala sort tenir un accident just ahir!!! Si és que els arreglos de casa, millor deixar-los als professionals! xD [I, per cert, "sabíem", que podies estar per la barraca de la JERC... no sé ben bé perquè, però vam coincidir la maduixeta i jo, que havia de ser el teu lloc.... xDDD]

De tota manera, què tal va el turmell??? Espero que no sigui res.

Alepsi ha dit...

Homemusic!! Jejejeje! Per suposat que sóc la bomba, jo, de festa! Que t'ho diguin els que n'han compartit, amb mi! [però tot s'ha de dir, que la companyia fa molt, eh?]

Vaig corrents al teu bloc, a escoltar la nova!!!

maduixot ha dit...

eeei tia veig que no tens son! jo tampoc: de moment només he dormit 2 hores :P

veig que has comentat això del skin-head al que li vaig llençar el cubata a terra... uala tia vaig passar por amb aquest... :s

per cert, sí que hi ha molts gitanos que parlen a català: a Sants i a Gràcia n'hi ha un fotimer tia! i tenen un accentàs que ni els gironins!! ;) jejeje

ara mateix et passo les fotos guapi! 5 minuts

gatot ha dit...

doncs estic amb el turmell inflat i inmovilitzat de moment...

però crec que no serà res. Gràcies per l'interés bunika!

Alepsi ha dit...

Maduixeta!!! Doncs no tinc son, no, tal qual he arribat a casa, he agafat lloc davant de l'ordinador, i au.. xDDDD

De res, Gatot! He de vetllar per la salut dels meus lectors, no? xD

Anònim ha dit...

Ei, quina festassa!! Si us va agradar Girona by night, feu-la de dia, és una ciutat molt maca!!
PD: no faré comentaris dels aneguets i la càmara :D:D

Alepsi ha dit...

Pots fer-los, Pd40!!! xDDDD
I sí, Girona és una passada de ciutat... tinc ganes de tornar-hi... per veure-la de dia! xD

efe ha dit...

UI com m'alegre de no ser jove. Només llegir-ho ja estic cansat.

;-P

Que m'alegre que us hagueu passat tant bé. I què és això de fer-nos goleta amb els peus? Volem l'Alepsi sencera o res.

maduixot ha dit...

efe, els peus són meus! xDDD almenys els 2 de l'esquerra! jajajaj

Anònim ha dit...

Crec que tindràs de fer una foto amb dignitat dels teus peus ... no es per res..... ejemm però els has de deixar clar aquests "homenots" que tens peus normals :D
Jo m’hagués apuntat a lo dels “patitos!!!! Cuions que cars 3 eurus

Alepsi ha dit...

efe no sabia pas que fóssis un iaio sense esma per sortir!!! Tens sort, en tot cas, de no viure per aquí a prop, sino a la propera farra t'hi arrossegava dels cabells!!!! xD
I no et pots queixar, que de mi ja coneixeu peus i mans! Què més voleu??? xDDD

Sembla que jo sigui coixa, maduixeta!!! xDDDDD

Els meus peus, onix, i en general, els peus, no tenen dignitat, cap ni una! Ecs!!! Aquests "homenots" que s'imaginin el que vulguin.... si volen pensar que sóc el Ieti... pitjor per ells (o millor, que hi ha gent per tot! xDDDD)

Anònim ha dit...

oh, quina enveja, alepsi: Girona m'enamora :)

Txell ha dit...

UI nena quanta lletra!!! Deixo la lectura per demà al matí i ara vaig a fer una truiteta de rossinyols! :P

hyde ha dit...

De vegades penso que sempre em perdo totes les festes xDD

Alepsi ha dit...

Doncs res, Nur, l'any que ve ens n'anem juntetes de festa, et sembla??? ;)

Txell ja saps que els meus posts curts, curts, tampoc serien... xDDDD

Ni de bon tros, Mr.X!!!! Sé del cert que has estat a festes súper VIP!!! Sí o no? xDDDD

Anònim ha dit...

Hola alepsi, vieg que has aprofitat el cap de setmana, buenu qui diu aprofitar diu na de farra. I m'uneixo a la reclamació de l'efe volem veure més Alepsi!! xDD

Alepsi ha dit...

Res, Athaelion, res, acontenteu-vos amb el peu, la sabata, vaja, plena de pols... no us espereu un striptease, eh? xDDDD

Anònim ha dit...

alepsi: i tant! aviseu-me l'any que ve! festa, festa! :-)

Alepsi ha dit...

Veig que has tingut una tarda de diumenge tan productiva com la meva, Nur... xDDDD
No en dubtis pas, l'any que ve obro la proposta a tot el món blocaire, i fotem una megatrobada a Girona! xDDD

Anònim ha dit...

Carai Alepsi, ja saps que si jo haguès estat amb vosaltres tot noi de la barraca ja sabria quins blocs teniu i segur que fins i tot haguessim aparegut a casa del Gatot jejejejej M'alegro molt que us haguessiu passat tant be, gràcies per enrecordarte'n de mi però jo ja saps que també ho vaig fer jejejejejej ;) Vagi be fins dimecres ;)

Alepsi ha dit...

Ho sé, ho sé!!! Jajajajajaja! Farlopaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! A la propera festa anem junts, eeeeeeh??? Que hem de deixar ben alt el pavelló bloguístic!!! xDDDD

Anònim ha dit...

És que Girona és molta Girona Alepsi!!! jeje... t'ho dic jo que sóc de per allí a prop, visc a barcelona i ser el pa que es dona a cada lloc!!! m'alegro que les fires hagin tingut tant profit!!

Anònim ha dit...

Que divertit! Me n'alegro, que us ho passeu tan bé.

Anònim ha dit...

alepsi, nur,

Jo també hi vull anar!!!!

Anònim ha dit...

alepsi, nur

Jo també hi vull anar

(Sóc en q. que aquí a la mínima et posen 'el usuario anónimo')

David JB ha dit...

Una petita correcció ferroviària... a Pl. Catalunya pots dir puta renfe, a Sabadell pots dir puta renfe... però a Girona s'ha de dir puta adif... que no és el mateix... va, deixo el tema ferroviari... per cert, el tren on se us veu els peus és una 448, té uns seients més còmodes... vale ja el tema ferroviari cony xDDDD

Com m'agrada Girona, jo hi he estat de nit i de dia i m'agrada tot, si no fos per la distància et feia de guia.

M'he descollonat llegint això, simplement tens una forma d'escriure que m'encanta, ho expliques tot molt bé. Això dels aneguets és molt bo, i les càmeres aquestes com les que us van regalar són mítiques.

I doncs com aquí la gent s'està apuntant per l'any vinent, jo també vull... queda un any però això és com els San Fermines, que has de reservar amb anys d'antelació xD

Txell ha dit...

Uf, alepsi. Ja. Ho he hagut de llegir per etapes, per què tinc el jefe voltant per aquí.
Que t'anava a dir... abans de cantar els Segadors, l'Estaca i l'Himne del Barça no havieu begut res de res???? I l'skinarru no us va trencar la cara?

Alepsi ha dit...

Coi, iruNa!!! L'any que ve també t'hi apunto a tu, per fer-nos de guia! xDDDD

I jo, Jordi Jordi!!! Jajajaja!

q, per suposat, apuntat quedes per a l'any que ve! Jajajaja! Començo a llogar un autobús, em sembla, i així no hi ha problemes de transport... xDDDDD

David, doncs Puta Adif! Si a mi amb tal de queixar-me tant me fot cagar-me en la renfe com en la Adif aquesta... xDDDDDD
Al·lucino amb tu, tiu! Com pots saber el tren en el que anàvem només veient el que veus???? Maaaaare meva! Estàs fatal, fatal!!! xDDDDDD [Per cert, sí que eren còmodes, els seients... vaig fotre'm una clapada... xDDDD]

Txell, et prometo que els propers posts seran de butxaca, perquè te'ls puguis llegir d'una tirada sense por a ser despatxada... xDDDDD
[I... home, vam beure una mica abans d'entonar aquestes cançons, però t'asseguro que no arribavem, cap de les tres, als nivells que es veien per allà... quin espectacle nois i noies de 15 anys rojant "pels puestus"... una pena....].
L'eskinarro, per sort, va tenir pietat, devia tenir un bon dia, vés... xDDDD