24.11.06

De mala hòstia

Segon post superficial del dia (al final tindrà raó el J.D.... en fi).

I és que acabo d'agafar una depressió moderna. Sí, nova categoria diagnòstica que m'acabo d'inventar per definir una depressió subnormal basada en una cosa tan efímera i banal com un mòbil.

Ara, no us sabria dir ben bé si és depressió o mala hòstia o tot junt.... sincerament no us ho sabria dir... el cas és que.... he anat a la botiga on em van regalar el mòbil (temes de portabilitat i tal) i m'han dit que cap problema, que està en garantia! Oleeeeee! Ala, a reparar-lo.

M'han donat un tocho per a que em sustitueixi l'anterior... aquest sí que pesa.... aquest sí que és lleig!!!! Però jo contenta, perquè per fi podria trucar! Oleeeee!!!

Doncs no. L'Alepsi és gilipolles. L'Alepsi va guardar toooooooooooooooooooooooooots els telèfons en el mòbil que ha mort. O sigui, que ara tinc una tarja nova, sense números de telèfon, cap ni un. CAP. Us n'adoneu d'això?????? CAAAAAAAAAP!!!!

He perdut mòbils d'antigues amigues, mòbils de lligues d'una nit que van tan borratxos que te'ls diuen i s'apunten el teu per després no trucar.... telèfons de feines.... en definitiva TOTS els telèfons que havia anat recopilant en..... 5 anys? Imagineu-vos.

M'han entrat ganes de plorar i tot. En sèrio. Però m'he prohibit plorar per una cosa tan "tonta".... i he passat per la pastisseria i m'he comprat 10 croissants, dels petits, 5 de xocolata, i 5 normals. I me'ls estic fotent mentre teclejo amb mala hòstia aquest post banal.... el segon d'avui...

33 comentaris:

gatot ha dit...

Torna ràpidament a la botiga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Et fan una còpia dels que tenies guardats!!!

O els tenies tot guardats a la memòria del mòbil?¿?¿?¿?

Ostia quina pregunta més xorres, no?

gatot ha dit...

buenu va, com que tindràs un munt de trucades de blocaires perquè no et sentis sola... no et servirà però si vols....... em fas un mail i t'envio el meu número perquè puguis xerrar amb algú.....

cola?????????????

Alepsi ha dit...

Ja hi he tornat, Gatot i la tia m'ha dit que em faran un reset al mòbil i que si no tenia res a la targeta ja m'hi puc fotre fulles on vulgui, però els números de telèfon els he perdut....... aaaaaaaaaaaaaaaargh! Estic histèrica... (que súper pava, no? xDDDD)

gatot ha dit...

clar.......els guardàves a la memòria del mòbil. Que no saps que els mòbil són com peixos?

quan menys ho esperes, et queden panxa enlaira, difunts i sense memòria........

Anònim ha dit...

Collons tant be que es presentava la tarda mirant el culet del profe i ara això del mòbil, si vols et faig una perdida !!!! jejejejeje

Adagio ha dit...

osti que dur! és com formatejar un disc dur! buaaa i pq no vas fer backups??
uenu.. mira pel canto bo.. comença una nova etapa.. xD

Alepsi ha dit...

Gatot.. buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(

Sí, Farlopa! xDDDD

Sí, Adagio.... m'ho prendré així, com un trencament amb la meva vida anterior... en fin....

maduixot ha dit...

apunta nena:

el meu mòbil és

651 - 34 - xx - xx

jejeje

Unknown ha dit...

Ostres! És fotut. Bé, començo a fer crides perquè tothom que estés a la teva agenda et truqui i puguis guardar de nou el seu número.
Glups! Me'n vaig a anotar els números de l'agenda del meu mòbil a l'agenda de paper (per si les mosques) :p

Anònim ha dit...

Bon profit!! De fet el dia que passa això sembla terrible , però no pateixis et collonaran una mica , la conya sol durar mes o menys un any , t’ho dic per experiència pròpia que jo soc especialista en matar mòbils , el que tinc ara ja fa figa i encara em parlen de l’últim que tenia que va morir congelat amb tarja dins i tots els telèfons ,
Es com si fessis neteja de passat .
Demana el numero al profe culito guais ;)
per fíiiiiiiiiiii

Anònim ha dit...

Del errors s'apren ... proxim mobil amb unes dents blaves (bluetooth) o USB i a sincronitzar amb el PC de mala manera ...

Per cert això es supera, a un conegut meu li han robat el movil 4 vegades en dos anys i les 4 vegades a perdut tots els telefons. Amb la colla d'amics hem fet pinya i li hem regalat una agenda i un llapis ... a veure si la fa servir.

Alepsi ha dit...

Gràcies maduixeta!!! xDDD He recordat els 4 que falten!!! Els poso? xD

Gràcies Tirai!!! xDDDDD
I ben fet que faràs, està clar que és el que faré a partir d'ara.... mira... estic pensant que igual, quan en sàpiga, em munto una base de dades relacionals per tenir-ho tot endreçadet... oooooooooh!!

Gràcies onix, te n'oferiria però me'ls he menjat amb un ànsia... xDDDDD
I mira, això del telèfon del profe no et dic que no... uhm... entre tu i la Candela em motivareu... xDDDD

Doncs sí, SMS colopoco.... com li deia a la Tirai, a la pròxima em munto una base de dades que m'ho gestioni, i au!
Per cert... al teu conegut millor que li regaleu una assegurança pel mòbil, no? xDDDDD

Anònim ha dit...

Nena, així m'agrada. Tens un problema i et fots una estripada crusantera. "A las penas puñaladas". Com diuen per aquí dalt prent-ho com si comencessis una nova etapa. Ah, i estar sense móbil tampoc és tan greu, jo he viscut moooooooooooolts anys sense i mira ben pinxo que estic.

Joan Marc ha dit...

Per experiència et dic que si portes el mòbil a arreclar, oblida't completament del seu contingut. Et tornaran un mòbil nou de software i vell de hardware!!

Anònim ha dit...

Digues que sí: menjar-se quatre croissants és la millor manera de combatre les penes.

No sé si serveix com a idea, però jo ja fa anys em vaig fer un Access on introdueixo les dades de familiars, amics, coneguts, conegudes i conegudets i quan porten un cert temps al mòbil els acabo passant a aquest Access (ei, ara no em renyeu per usar programari propietari, eh?).

El problema serà si peta el PC. És clar que, com algú explicava, també tinc una agenda en paper: sóc molt tradicional jo, en el fons. Ja ho sabeu: m'exalta el nou i m'enamora el vell :)

Anònim ha dit...

Ah, i ànims, alepsi!!! :)

Alepsi ha dit...

Clar, Papa!!! He pensat: "què faria el meu pare virtual en aquesta situació?... una estripada!!!" I.. a falta de pan, buenas son tortas! xDDDD
I no, tampoc no em fa res viure sens mòbil, són els números el que em fot haver perdut... xDDD

Joan Marc... snif, snif!

Doncs això deia per aquí a dalt, nur, que en quant sàpiga fer bases de dades chules me'n fotré una fantàstica, i la faré en openoffice, i la distribuiré lliurement!!! xDDDDDD
[Per cert, si peta el PC... què? Tia, obre't un compte de gmail i envia tot el que vulguis guardar, així no se't perdrà mai!!!! xDDD]

Anònim ha dit...

Osti, que jo distribueixo lliurement la meva també, eh? El que passa és que has de tenir Microsoft, però, si en tens, quan vulguis, te l'envio :)

David JB ha dit...

Ohh, croissants... uhmmm, de xocolata a més, arghhhh, que bo!!!



Este, de què parlaves?... ah, sí, dels telèfons de l'agenda. Jo com que sé que qualsevol dia em pot passar això i més treballant a l'atenció al client d'una empresa de mòbils, doncs els tinc guardats a la targeta SIM, a la memòria del telèfon, a una segona targeta SIM, a una altra memòria d'un altre telèfon i al outlook xDD a no ser que passi alguna desgràcia brutal, no els perdré (ara demà em peta l'ordinador, perdo un dels mòbils i l'altre agafa humitat i tampoc funciona, llavors ja em tallo les venes xDDDDD)

David JB ha dit...

Per cert, que el meu mòbil no sé si el tenies abans, però si el vols, demana-me'l ;)

Anònim ha dit...

Igual igual que a mi l'estiu. Ara sincronitzo el mòbil amb el pc i així vaig més tranquil. Ànims, els tornaràs a recuperar, no et preocupis.

Anònim ha dit...

No és una cosa tonta. Quan jo el vaig perdre, em vaig dir a mi mateixa: bye bye to 4 anyets meus. Missatges (encara que molts d´ella, gràcies que vaig perdre el mòbil... em feien mal i no podia borrar-los...), números, fotos... a més estava fora i soles me´n sabia 3 de memòria! imagínat!
Ara ja n´he recuperat molts... però, esta setmana mateixa, em preguntava pel num d´un xic que, quan el tenia no li vaig fer cas... i ara resulta que el vull! AAAI!
Vinga, ànims alepsi...

Anònim ha dit...

coi, que amb l'incident de l'agenda la penya s'apunta a sac per tenir el teu telèfon. Un bon efecto llamada, sí senyor

Anònim ha dit...

Quan algú te tots els telefons en un aparell que es trenca o es perd, entra en estat de xoc.

Per un altre cantó hauria de ser una práctica habitual deixar a algú sense mobil durant una setmana, pensant que no te tots els numeros que tenia, per apendre a no dependre dels vicis adquirits, per després tornar-ho com a premi per la bona conducta.

Anònim ha dit...

Alepsi, noia quina putada, però els crusantets petits que de veritat fan passar les penes son els salats! de frankfurt, de sobrassada, de datil amb beicon...òsti tu quan falta per esmorzar?

bellosoli ha dit...

mira, pren-to de la millor manera possible... els numeros que sols utilitzar els recuperaràs aviat, i els que no utilitzes mai... doncs tenir-los i no utilitzar-los és com no tenir-los, així que t'has quedat igual. I sobre els ligues d'una nit que no t'han trucat, doncs ja es fotran!

Anònim ha dit...

Quina putada alepsi!
Això és el que passa per estar tant lligats a la tecnologia! I el dia que se t'espatlla Internet? I el dia que l'ordinador diu prou i perds tot el que hi tenies guardat? En fi que resignació i xocolata que això per sort , no falla mai!!
PD:a partir d'ara ja saps, copia-ho tot en una llibreta de paper!

efe ha dit...

Alepsi, que això que et passa és normal. que aquestes coses emprenyen. Em sembla que t'ho vaig explicar un dia (potser al missatge del mòbil) que és una qüestió biològica i etc. No se't passa, però, mirant-li el cul al profe?
En aquest cas seria més greu.

Anònim ha dit...

Collooons Alepsi! jo em sembla que pillaria una depressió de cavall i no una depressió moderna com tu dius(m'agrada aquest concepte que t'has inventat)És una gran putada noia, i tens tot el dret d'estar cabrejada, de mala llet i deprimida, de sentir-te impotent i de menjar-te tots els crossants de la botiga (però no et passis que després venen els remordiments). Jo sempre he pensat que els problemes tenen diferents graus d'importància segons com sigui la nostra vida i que no ens hem d'avergonyir per tenir-los, però si saber relativitzar-los.
A veure si m'explico, vull dir que si no tinguéssim per menjar o tinguéssim problemes reals per arribar a final de mes o coses d'aquestes, el problema que tu tens seria banal i segur que no ens preocuparia tant. Però com que tenim la vida "solucionada" (de moment i ja veurem com anirà tot pq la cosa pinta xunga)ens preocupem per problemes que no tenen a veure amb la nostra supervivència... però és així i tenim dret a enfadar-nos per coses que ens toquen els collons com el que t'ha passat!
vull dir que tranquila i que si has arribat a llegir el final del meu comentari(sense haver-te saltat cap part eh?!?)tens molta paciència i segur que ja se t'ha passat l'emprenyamenta i ara estas emprenyada amb mi per ocupar-te tant d'espai del teu bloc amb aquest reguitzell de pensaments escrits sense ordre ni concert i.... PROU!!! fes-me callar siusplau!!!

Anònim ha dit...

És el moment ideal per començar una nova vida! o canviar-te la identitat, com els espies!! ;-) mmmmmm... croisants petitets!

Alepsi ha dit...

nur... vas errada! xDDD No cal tenir Msoft per a poder obrir arxius fets en Msoft... openoffice obre arxius de msoft.. però si guardes arxius en format openoffice no els pots obrir en Msoft... és la grandesa del programari de pagament.. xDDD

David, el dia que la tecnologia es conjuri en la nostra contra ja patirem, ja. De moment, jo tinc tot el que m'interessa en un compte de correu de gmail... així encara que peti l'ordinador puc recuperar coses!!! xDDDD

Gràcies, Pd40... jajajaja!

olenska, encara no t'has apuntat al blocaire invisible, eh??? xDDDD
Buah, jo tenia missatges macos que feien mal també... com tu dius, mira, així han quedat borrats i ja no podré llegir-los més... no hay mal que por bien no venga.. xDD

Jajajaja! q, tu també el vols? xDDDD

Doncs mira, El usuario anónimo, potser tens raó.... no seràs psicòleg/psicòloga???

Doncs sí, Clint, una bona putada... i... sí, els croissanets salats són molt millors... però no en tenien! Snif!

I tant, bellosoli, fa temps que ho vinc dient això! Ja es fotran! Però... a veure, jo el que dic és: si no m'has de trucar, no em demanis el mòbil per quedar bé. Si te he visto no me acuerdo, i ja està! xDDDD

Benvingut Floc! Doncs sí, com li deia al David, el dia que la tecnologia es conjuri en la nostra contra, plorarem tots... en fi, a les penes... xocolata!!! xDDDD

És que... efe, fins el dimecres no tornaré a tenir classe amb el tros d'home aquest... en fi... de fet ja se m'ha passat... xDDDD

iruNa... jo no ho hagués dit millor! Jajajaja! M'encanten els súper-comentaris, per mi pots continuar, eh? xDDDD

Doncs sí, Rock'n'roll, a partir d'ara passaré a dir-me Manolo. Et sembla? xDDDD

Laia ha dit...

QUINA PUTADA!!!

perdona pero... una mica burra eres oi?? si es que quan tens el dia despistat ... el tens jejeje

molts petons i anims alepsi!!

Alepsi ha dit...

Fraggle... m'acabes de dir burra????? xDDDD COm et passes no?? Quines confiances!!! xDDDD
Doncs sí, mira, quan una és despistada.... pfff... xD