4.10.06

Projectes

Avui faré un exercici similar al que vaig fer el dia del gerani. Molts de vosaltres em vau dir que us agradava aquella història que no tenia ni cap ni peus. Fins i tot va inspirar a la tirai a fer-ne una (bé, ella, directament em va tirar les culpes de la seva anada d'olla... però cony, i lo divertit que era el seu post????? xDDD).

Doncs avui, que m'he aixecat massa d'hora (algun dia revisaré el tema despertador, perquè últimament no encerto mai), he decidit posar-me davant del teclat i escriure un post. Això no és nou, direu "això no és nooooooooou" (veus d'ultratomba). Ja ho sé, ja, que no és nou. El que és nou és posar-me a escriure sense tenir cap idea de sobre què fer-ho. Així que, simplement deixaré que els dits es vagin movent i pitjant les tecles... a veure què surt. No me'n faig responsable del que surti (quina barra, no? Doncs sí, però.... això és la meva dictadura particular, ja ho sabeu!).

Fa dies que em ronda pel cap encetar un projecte una mica agosarat. Potser ho anuncio en breu, primer m'agradaria parlar-ho amb la resta de GT... però ja us avanço que és un projecte que ens pot implicar a tots els qui em llegeixen (i dic "ens pot" perquè jo també em llegeixo, faltaria més!!! De fet sóc la meva gran crítica!). Bé, ja us informaré adequadament quan sigui el moment. De moment, us deixo amb la intriga (o no, igual us la bufe, que ja podria ser).

Què més? Uhm.... ahir vaig començar un projecte. Aquest m'implica a mi sola, de moment. Bé, no és ben bé cert, això. A veure, vull dir que jo no he enredatningú més en el projecte però... que en el projecte mateix som uns 50.... aquest projecte és la primera coral universitària de Gospel. Ahir vam tenir el primer assaig. M'ho vaig passar súper bé, i ja he començat a conèixer gent! Si a algú li interessa apuntar-s'hi, que m'envii un e-mail i jo li facilito la informació, ja us dic que és una activitat gratuïta, així que per aquest tema no cal patir. En fi, que ahir més que un Cor de Gospel semblavem uns gats moribunds, com deia el director, però suposo que per Nadal (que serà el primer concert, ja us avisaré, o no... xD) la cosa sonarà millor.

Què més, què més.... res, que ahir em vaig barallar amb dues profes de la uni. Les dues de l'assignatura mega-friki de prospectiva. Cada dia que passa m'hi trobo més perduda en aquesta assignatura que tracta de tirar tota la meva educació pel terra. M'explico. La frase estrella de la profe de teoria ahir va ser: "Tota la ciència és qüestió de fe" (aquí vaig obrir uns ulls com plats i ella se'm va quedar mirant i va afegir: "has vist mai una partícula? Un protó? Una cèl·lula???"
Doncs mira, xata SÍ HE VIST UNA CÈL·LULA!!!! I tu??? Pel que es veu no, no? (òbviament això ho vaig contestar "por lo bajini"... sóc una cagada en el fons. Amb la frase que vaig saltar va ser la següent (tot i les oposicions del meu cervell que em recomanava que em callés la boca). La frase en qüestió va ser: "has vist mai un símptoma???"

Reflexionem-hi. Un símptoma, hi estic d'acord, no és més que un acord humà sobre un fet comportamental o físic visible, que, a partir de la seva suma amb d'altres característiques específiques pot derivar en un diagnòstic patològic (o no). "Home, els símptomes sí que es veuen, sino, ja m'explicaràs" o algo així li vaig dir. El cas és que vam encetar una lluita de paraules, cada una defensant la seva postura. No em dona la gana de que em tiri la meva mentalitat científica pel terra, em nego a creure en que tot és qüestió de fe, que és el que li vaig acabar dient:
"Bé, llavors TOT és qüestió de fe"
"No, tot no"
"Sí, tot sí. Si partim de la base que ningú ha vist "la matèria"... doncs hem de tenir fe ene què nosaltres existim, i per tant la humanitat tira endevant. I llavors sobre aquesta fe es recolza tot".
I no recordo què em va contestar, tot s'ha de dir que el paràgraf anterior tampoc és literalment el que vaig dir, però més o menys. En aquell moment estava emprenyada amb mi mateixa per no saber argumentar bé les meves idees.... i la profe em va acabar dient: "Alepsi, baralla't amb mi".

Total, això va ser al tercer dia de classe... no em vull ni imaginar l'últim... xDDD

Més coses: mireu-vos el bloc del Farlopa i feu-me el favor d'apuntar-vos al cavatast. Sí, és un ordre!!! Vaaaaaaaaaaaaaaa!!! Que serà divertit conèixer a tota la família Farlopaire!!! Mireu tots els que hi ha apuntats ja!!! Vaaaaaaaa!!! Que la Maduixeta, la Sara* i jo també hi aneeeeeeeem!!! Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!


Per cert, amb el post anterior.... el meu bloc va arribar a les 10.000 visistes!!! Ole! xDDD Sí, ja sé que dono la notícia en un moment de marejol per culpa del tema de la competitivitat, però la dada no pretén ser competitiva, sinó curiosa. M'ha fet gràcia, vés quina cosa.

Au, res més, ja m'he cansat d'escriure... la cosa no ha resultat ser tan surrealista com el gerani, però vaja. En fi, que passeu molt bon dia!!!

26 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia! jo dic el mateix que l'Alepsi, animeu-vos i paunteu-vos al cavatast, pot ser molt divertit.
Ànims dons!!!

A final de curs poden passar dues coses amb aquesta professora, que arriveu a fomentar una molt bona amistat o que us tireu les cadires de l'aula pel cap, que passarà? Ja ens ho explicaras

Anònim ha dit...

Nena, així m'agrada, que no et deixis trepitjar, collons!.
Disfruta molt en el cavatast. Ja ens ho explicaràs.
Ah! i ves en compta (això és un consell paternal, perquè vulguis que no els pares patim sempre)

Anònim ha dit...

La Doña Fe no sap on s’ha fotut , aquest dia perquè et va agafar fora de joc , però la propera classefriki, que portaràs documentació...ufff no voldria estar a la seva pell ,
Santaquiteriagloriosa!!! Tu cantant gospel “sister act” sera un conte de fades al costat de la q muntaras tu XDDDDD
Al cava tast tu a tastar-ho tot que no pots fer un lleig si diu que tast , tu tast !!
Per cert jo vaig ser la visitant 10.000 on he de passar a recollir el diploma?

Anònim ha dit...

hoooo happyyy dayyyy .... hooo hapyyyy dayyyy... Aquest dissabte que practicarem una mica de gospel !!!! jajaj,aaja Molt be ja veig que la proposta tira endevant per tant ens espera el cavatast ja veurem si apareix algú altre però la gent esta molt apalancada !!!!

Alepsi ha dit...

Així m'agrada, Arni! Que impulsis la campanya!!! A veure si s'anima la gent... que... no té gaire pinta, la cosa... tot sigui dit... snif!!!
Lo del tema cadires ho veig chungu, ja que seiem en pupitres i... si es donés el cas que li tirés una renglera de cadires enganxada a una taula pel cap a la profe... hòstia, tincria por de mi mateixa (seria una mena d'increible hulk en blanc... xDDD)

Papa tranquil, que el tiet Farlopa em cuidarà, oi??? xDDD

Onix vols venir a classe un dia i la liem les dues???? xDDDD
Lo del Gospel, ja veurem... de moment el director, ahir va dir que semblavem zòmbies... així que... xDDD
I al cavatast, clar que tastaré... però la desgràcia és que el cava no m'agrada especialment... però es farà un esforç! xDDD

Farlopa després de dos o tres copetes cantem... fins i tot la Raffaela Carrá!!! xDDDDDD

Vaaaaaaaaaaaaa! Animeeeeeu-vos!!! xDDD

Alepsi ha dit...

Per cert, Onix, el diploma et serà enviat a casa, tal com Déu mana. xD

Anònim ha dit...

Que la ciència és qüestió de fe?
I una merda, i ara que sóc llicenciada i tinc poder per dir-ho, ho repeteixo: i una merda així de gran (obriu els braços a la seva màxima envergadura)... O tot el que he après / m'han ensenyat és una farsa, com la vida mateixa.

Alepsi ha dit...

Doncs això dic jo, Musa: i una puta merda!!! Au, així de tranquila m'he quedat! xDDD

Anònim ha dit...

Va, dona, no n'hi ha per tant. Al cap i a la fi, el mètode científic és filosofia.
Jo diria que aquesta professora és una provocadora, una despertadora de neurones!, ha punxat i tu has respost! És el que ella volia. Felicitats a totes dues! Si no arribeu a les mans, d'aquí en pot sorgir una gran amistat.
Ah, i felicitats també a la visitant número 10.000! :D

Anònim ha dit...

Ja m'han fotut tiet per la patilla, però accepto la nomenació !!! Tiet no es igual a padri per tant la mona te la pagues tu, ara que per mones la que podem agafar aquest dissabte !!! No s'anima ningu mes??? qua malament no???

Alepsi ha dit...

Així que la teva teoria, 1000, és que encara hauré satisfet l'esperit lluitador de la dona aquesta???? Doncs sí que anem fines.... en fi.... a veure dilluns que ve amb quina una m'ataca! xDDD

Tiet Farlopa!!!!!! Jajajajaj! Que jo ja sóc gran per mones de xocolata.... ara només agafo de les altres!!! [Tot i que et podries enrollar i pagar-me-la tu, no???? xDDDDD]

maduixot ha dit...

alepsiiii

ooooooh happyyyyy daaaaaaay!!
quan facis una actuació, avisan's que et vindrem a veure... amb una pancarta "We love you Alepsi" i crits histèrics de fans adolescents!! :P

ueeeeee vaig a dutxar-me ara vinc pendó, no marxis del msn que vull parlar amb tu :P riuràs t'ho asseguro!!

Anònim ha dit...

la ciència és qüestió de fe.. i tant!

Alepsi ha dit...

Que fuerte, Maduixeta, que fuerte!!! xDDDDD
I tant que us avisaré!!! Però us vull amb pancartes, eeeeeh? xDDDD

Anònim no et menjaré si desveles la teva identitat, eh???? A no ser que siguis la profe... llavors en parlarem! xDDDD

Adagio ha dit...

bua jo vull veure com eta baralles!! però son baralles tipu dragonball o tipu street fighter??

bua quantes materies més frikis xDDD

Alepsi ha dit...

Pots venir d'oient a les classes Adagio!!!! xDDDDD
Són més... tipu dragon ball.... amb energies concentrades en derrotar l'adversari, saps??? xDDD

Anònim ha dit...

Quan parles de "dictadura" et refereixes al que et dicten els dits, no? doncs deixa que de tant en tant dictin perquè si un post fet de matinada, amb cara de son i sense saber què posar surt així de bé... ara entenc la resta!

Ens tindràs al corrent de la batalla fe versus enpirisme?

I em temo que, per circumstàncies familiars, aquest cop no podré venir al cavatast... i això que jo sí que en sóc un fanàtic.... bé, només del Brut Nature. però quan hi hagi alguna altra trobadeta blocaire i me n'assabento... i tant que m'apunto!

Una abraçada

Alepsi ha dit...

Jajajajaja! Sip, Spock... a les 8 del matí el meu cervell no dicta res... simplement està súper penjat intentant accelerar el meu organisme per a què li arribin més ràpid les dosis de cafeïna... xDDDD
M'encantarà veure't a la propera! I... per suposat us tindré al corrent de les batalles!!! xDDD

Anònim ha dit...

Collons, Alepsi, quines hores d´escriure !!!!
Que vagi molt bé el cavatast, com li he dit al Farlopa, brindeu pels blocaires absents !!!

Alepsi ha dit...

Aaaaaaaai, Sulpertu!!! Brindarem per tots els blocaires rejats/absents!!! xDDDDD
I ja... el post és bastant matiner... però la inspiració ve quan ve!!! xDDD

Anònim ha dit...

Gràcies Alepsi estic molt emocionada snif snif (plor d'emoció) amb el meu premi , no tinc paraules s’ha de dir que vaig fer una mica de trampa ,(ara que no ens sent ningú ) però es que tenia molta enveja del visitant nº1000, Gràcies a ell tambè per el seu suport
aixxxxxxxxx
XDDDDD

Anònim ha dit...

A mi em passa amb els blocs. De veritat, darrere dels blocs hi ha gent? Jo hi crec. Però és una qüestió de fe.
Potser hi ha un programa informàtic que els genera, els blocs, i tot plegat és una broma de mon germà.
;-P

Anònim ha dit...

A veure quin és aquest projecte que vols encetar.

Cantant Gospel, interessant, mai he vist cap coral en directe, però sí que les he vist en la tele, estan molt bé.

Està molt bé, allà barallant-te amb la professora, que pateixi, que pateixi xD

Jo ja he anunciat la meva presència per al cabatast de l'any vinent en vista que aquest any em sembla molt prematur, i que dues vegades en una setmana és massa.

Felicitats per les 10000 visites.

I ja deixo d'escriure, no perquè m'hagi cansat, sinó perquè ja no tinc més a dir i perquè marxo a casa d'aquí a 7 minuts, perquè segons el meu rellotge són les 19:53. Així que això, vagi bé ;)

Anònim ha dit...

Alepsi Va ser divertit fer aquell post i no se m'hauria ocorregut sinó hagués llegit el teu conte del gerani.
Ostres! la professora aquesta. Vols dir que tot això no ho diu per provocar? Per fer que la gent es discuteixi amb ella. Podria ser que portés les seves pròpies opinions a l'extrem. Ah! i molt ben fet discutir-te amb ella.

Anònim ha dit...

felicitats per les deu mil visites!!!!!

Alepsi ha dit...

De res, ONIX, de res!!! S'ha de dir que el visitant 1000 va aconseguir la gesta de la mateixa manera que tu... aaaaai... que encara us haurem de presentar... xDDDD

Ja podria ser, efe. De fet, avui, la meva paranoia predominant era aquesta: i si els blocs fóssin escrits tots per la mateixa persona volada totalment??? Ôbviament he desetimat la idea de seguida, quina feinada mantenir-los tots!!! (Però... i si hagués contractat gent??? buuuuuuuf! Em cansa pensar! xDDD)

David, el projecte... aviat, aviat. He d'acabar de lligar cabos! xDDD
Lo del gospel, quan faci el primer concert ho anunciaré, i així pots veure'n un en directe! (No prometo res, eh? xDDD.

Ja podria ser, tirai... el mateix defensa el visistant 1000... vés a saber. El cas és que jo no penso deixar que em tiri un munt d'anys de formació científica pel vàter!!! xDDDD.

Gràcies eldamar!!!!