2.7.06

Sort

Odio els diumenges. Avui ho he acabat de decidir (fa cosa d'un mes ja ho començava a veure, això...) . Me n'he adonat que, els diumenges, per a mi, són sinònim d'avorriment, de solitud, de no fer res. I això hi ha gent que troba que és una meravella. No fer res. Rascar-se la panxa. Estirar-se al sofà i no pensar en res.

Però això no va amb mi. Tot i que sóc i em considero, una persona tranquila, no sé estar tot un dia "tumbada a la bartola". I és que, abans els diumenges els tenia sempre ocupats. I ara... ara ja no sé què fer-ne d'ells. I me n'adono que realment, costa tirar endevant.

Sort que avui he tingut una bona notícia: he aprovat un examen que creia impossible. Amb un 7! Increïble. I això m'ha alegrat una mica. Però quan ha passat l'estat d'euforia... tot a tornat a la normalitat dels diumenges.
Sort que he quedat, d'aquí a una estona amb una amiga a qui tinc moltes ganes de veure. Sort que sé que ens animarem mútuament, que riurem una estona i, a sobre, anirem a un concert de piano. Sort.

Sort que, a més, demà començo a treballar. I el cansament que acumularé durant la setmana no em permetrà "des-gaudir" del diumenge vinent. Sort que el diumenge vinent me l'hauré de passar estudiant i no tindré temps d'avorrir-me. Sí, molta sort.

9 comentaris:

maduixot ha dit...

jo també tinc un 7!!! ueeeeeeeeeeee

som unes cracks!!!!!!!

desgraciat ha dit...

Pots anar a la platja !! O si et fa massa pal, sortir a fer un tomb!
Avui mateix havia com una expo -o no sé ben què- d'animals de companyia a la ciutadella.
Personalment trobo que la bicicleta m'ha canviat els diumenges. Et comences a moure d'aquí cap a allà fins que trobes alguna cosa que et distreu.

Per cert a la teva amiga "Gemmeta" amb qui has quedat, l'he vist ja 2 cops més mínim! Un per S Joan a Gràcia segur i els altres no recordo *sigh* I ahir mateix diria que estava el seu company al Casal Popular de Gràcia! Els trobo per tot arreu!

Alepsi ha dit...

La platja ahir no era una bona idea... després de la cremada de dissabte al matí i la festa de la nit, no tenia el cos per anar a la platja... d'altra banda, sí que podría haver agafat la bici... però amb la calor que fa, igual m'hagués desintegrat... xD

Ahir vaig estar voltant amb la Gemma per Gràcia. Vaig mirar si et veia a la plaça Revolució, mentre menjavem un gelat d'aquella gelateria italiana. Després vaig pensar que, en tot cas, ens veuries tu a nosaltres, és impossible que jo et reconegui! I vam parlar de tu! xD [pobra Gemma, em va dir "no serà un tal "desgraciat", no?" i jo "sí, precisament" i ella "culló, em pensava que era un boig que m'espiava" xDDD]

Anònim ha dit...

Per mi el diumenge tb és un dia molt avorrit, per sort havia de fer el trasllat a la caseta de la mar, cosa que em va ocupar una bona estona. Al final vaig tirar de mòbil i amb 4 SMS vam anar prendre un geladet a vora mar :).

desgraciat ha dit...

Ah, eres la q estava ahir amb la gemmeta a la plaça revolució!?!?!

Llàstima que no hi vaig anar.

desgraciat ha dit...

Per cert, em fascina que estiguis escrivint missatges abans de les 8 del matí.
QUE NO TENS LLIT???????

Alepsi ha dit...

Desgraciat, tinc a la Gemma d'espia per Gràcia! xD

Ah, i sí que tinc llit, i també tinc una feina que em fa sortir de casa a les 8 del matí. El primer que faig quan m'aixeco és fer un cafetó mentre miro les notícies per internet (i contesto comentaris... xD)

Alepsi ha dit...

Per cert, Pau... simple curiositat "el trasllat a la caseta de la mar"... la mar és una noia? O és la mar salada? És que és ambigu.... :P

maduixot ha dit...

jajajaja... que bo això de la mar... :p