12.6.06

Aquest matí

Avui m'he llevat de bon humor. He agafat el cotxe i m'he plantat a la universitat. M'he ficat a la biblioteca i m'he posat a estudiar. Tot això d'una tirada, gairebé sense adonar-me'n. Au. Punt. Ja estava davant dels apunts.

Un matí profitós. He acabat treballs pendents i m'he acabat de llegir (i gairebé resumir) una assignatura. Ara acabo de recordar que no he comprat el subrallador blau.

Ara, però no penseu que m'he passat tot el matí capficada amb els apunts, no, no, això seria massa demanar. La veritat és que m'he fixat en la gent, tal i com em va recomanar en desgraciat. Però potser el moment d'estudiar no seria el més adequat per entretenir-se mirant gent, no us dic que no. Però... és inevitable.
La vista se me n'anava: ara a aquell noi guapo de les ulleres que primer m'ha mirat per després passar-me per la cara que estava feliçment ennoviat; ara a aquella noia pija que xiuxiueja massa fort pel meu gust (i pel de tots els presents) i riu amb la seva companya més pija encara; ara a aquells estudiants d'alguna carrera de números que han vingut a parar a la biblioteca d'humanitats; ara a aquell noi guapíssim que se li cau el cap, ai, ai, uf, que el cap li queda a un centímetre de la taula, els ulls tancats. No puc evitar riure.

De fet, al final no sé què he fet aquest matí. Però segueixo de bon humor, així que suposo que, al menys, no he perdut el temps (quan ho faig em poso de mala hòstia, vés quina cosa)

27 comentaris:

maduixot ha dit...

aiiii

i després m'has dut en cotxe fins a bcn i he presenciat (i fotografiat) la teva 1a vegada posant benzina!!! moment històric!!

Alepsi ha dit...

Calla, calla, lo meu no té nom, sincerament. Encara he arribat a casa i li he preguntat a ma mare "verdad que lleva sin plomo 95?"

Sort que el cotxe no ha petat... pobret, com el maltracto! :P

maduixot ha dit...

alepsi... et pots creure que encara no m'he posat a estudiar?!? snif snif

Alepsi ha dit...

Maduixeta, com em vas dir tu ahir... tenim vides paral·leles... xD

Anònim ha dit...

Vaja, jo amb més de 2 anys de carnet de conduir encara no he posat benzina mai, com és això que diu "Ha elegido usted gasolina eurosuper"??????. Com es nota que no agafo el cotxe ni per anar de copilot. Ja no recordo ni com s'engega, té una clau em sembla, no? xDDDDD

Per cert, jo avui també estic de bon humor, que a sobre que cap client no m'ha insultat, he tingut una trucada en català, feia setmanes que no me n'entrava cap.

Anònim ha dit...

jo també m'avorreixo i et deixo el meu comment...jeje

Alepsi ha dit...

Laprí: me n'alegro que també tinguéssis un bon dia ahir. Espero que el d'avui sigui igual! ;) Tot i que a mi em toca estudiar que demà tinc el primer examen, i ja veurem...

Nasline: quan t'avorreixis, per aquí tens un mega-blog per explorar! Jajajaja!

Anònim ha dit...

Examens, examens. Ja arribarà el dia que acabin, segur que no queden molts dies per això, i no et preocupis, que el de demà seguríssim que t'anirà molt bé. ;)

Alepsi ha dit...

Merci pel positivisme, xato! :P

Però encara em queda un mes per acabar... acabo l'11 de juliol... jo crec que m'agafarà algo, amb la calor sufocant les neurones s'estoven.... buaj...

Alepsi ha dit...

Per cert, t'he fet un link, que veig que tu me n'has fet un també! Jajajaja!

Anònim ha dit...

Gràcies per enllaçar-me :)

No és per fer-te enveja, ehh, quedi clar, però just jo aquells dies seré de vacances, se suposa que hauré vingut de Guipúscoa i seré a Barcelona uns dies. Mira que només queden 3 setmanes, però se'm faran llarguíssimes fins que arribi l'1 de Juliol.

Alepsi ha dit...

Doncs me'n fas, que quedi clar! xD

Buf... tu de vacances, de fet com gairebé tothom, i jo estudiant i treballant alhora... buaaaaaa! A mi sí que se'm faran interminables les setmanes fins l'11 de juliol... snif

Anònim ha dit...

Hola! Que tal todo? Supongo que de examenes, y estresada,no? Bueno paciencia, que todo llega a su fin.
Llevo 4 semanas aquí, y me nota que esto me está cambiando la vida; me he sentido tan rídiculo conmigo mismo al ver lo que pasa más allá de mis ojos y mis supuestos problemas. Estoy sacando muchas reflexiones de aquí, cuando tengo tiempo voy apuntandolas en una libreta, noto que cada día estoy cambiando, espero que para mejor, sitno como dentro de í surgiera otra piel.
El trabajao es muy duro, apenas dormimos 6 horas, el dia que más, y el resto del día sin parar ni un momento; el trabajo que más me llena es el estar con los niños, aunque también cuando realizamos labores de constructores de pequeños habitáculos para la gente mayor ( aquí una persona mayor es de 60 y pocos años) y poderles ayudar a que duerman bajo cubierto. El tiempo es extremadamente húmedo, mucho calor, pero de vez en cuando tormentas enromes que hacen peligrar la reconstrucción después de las inundaciones.
Hoy hemos venido a la capital de la región en busca de material ( ropa, libros, cemento, ladrillos..) en un camión que no pasaría la ITV del año 80. Paseando mientras nos cargan todo esto he encontrado una empresa con conexión a internet, me dejan usarlo 30 minutos. Luego vuelta a la incomunicación, excepto por un telefonazo semanal.
Saludos a Laia también, me ha sido más fácil tu dirección.
Hasta pronto! Suerte


Jorge

desgraciat ha dit...

Quant més llarg i agònic el període d'exàmens més disfrutaràs la condicional.
Per cert, que al juliol tothom té vacances??? Aquí a la Barcelona que visc jo no!
Però per cada 5 dies treballats, cauen 2 lliures de regal. Mira-t'ho així, i aprofita cada cind dies, com millor sàpigues!

Anònim ha dit...

"Empieza cada día con una sonrisa y mantenla todo el dia."
W. C. Fields

Així fins a l'11 de juliol, ja veuràs que bé i animada et sentiràs.

Alepsi ha dit...

No, no, tothom no té vacances... jo la primera... sort que, com tu dius, dissabtes i diumenges em donen la condicional i aquests sí que els aprofitaré al màxim!!! Jejejej

Alepsi ha dit...

Això intento, Laprí. Començar el dia somrient. De fet, avui ho he fet... he agafat el metro i anava amb un somriure estúpid... fins que m'he vist reflectida a la porta i el meu estimat cervell m'ha desitjat un bon dia dient "la gent deu pensar que ets lela".

Ja veus, així no es pot anar pel món!

desgraciat ha dit...

Fent missatges a les 6:04 de la matinada, i per tant havent-te aixecat a les 6 com a molt tard, està clar que no es pot anar pel món!!

Alepsi ha dit...

Buaaaaaaaah! No em fotis bronca tiu!!! :(

M'he aixecat tan d'hora perquè avui he tingut un examen a les 9 del matí... buaaaaaah! Snif, snif... tinc moooooolta son!

desgraciat ha dit...

Per fer un exàmen a les 9 no cal aixecar-se abans de les 7:30!!
Comptant que visquis a l'altra punta de Barcelona!
Exagerá!

Alepsi ha dit...

Si m'aixeco a les 7:30, m'he de dutxar (15 min), vestir-me, pentinar-me, arreglar-me (15 min més) ja són les 8. Trigo una hora en arribar a la universitat. I el transport públic... molt fiable no és... Exagerá????

A més volia repassar... ei, però què collons? Jo m'aixeco quan vull! xD

desgraciat ha dit...

15 minuts per arreglar-te !! Deus quedar impressionant!!!! xDDDD
Ei, aixeca't quan vulguis. Però pensa que els semàfors els engeguen a les 6, i les voreres les posen a les 5:30.

Alepsi ha dit...

Sarcasme? Perdona, quedo fantàsticament preciosa, no en dubtis pas! (allò de que TOTES les dones necessitem 3 hores per arrglar-nos no deixa de ser un mite bastant tonto...).

Hòstia, les voreres a les 5:30? Caram! Encara les posen d'hora! Però no t'enganyis, que em llevi a les 6 no vol dir que surti de casa abans de les 7! xD

desgraciat ha dit...

La gràcia és que has cregut que em reia per semblar-me poc, i no, el sarcasme era per semblar-me molt !
Jo m'aixeco a les 8:15 i a les 8:35 marxo de casa, i perfectament arreglat(juas!). I dutxat és clar!

Alepsi ha dit...

Ah! Per això preguntava si era sarcasme... D'altra banda, ho puc fer més ràpid (m'he arribat a llevar-me, arreglar-me, fer el cafè i sortir de casa en 7 minuts [cronometrats]). Però hi ha coses que... es gaudeixen més si les fas amb la calma, i començar el dia n'és una, no trobes? xD

desgraciat ha dit...

Jo a les 8 del matí començant el dia per anar a treballar no tinc gaire predisposició per gaudir de res, però bé, si pugués fer-ho seria més feliç està clar!

Alepsi ha dit...

Tot és qüestió de proposar-s'ho! ;)