20.6.06

Panoràmica

Ara estava mirant les fotos que he rescatat de l'ordinador vell (fa ja més de mig any que vam comprar el nou i encara no he acabat de buidar l'antic...) i he trobat aquesta panoràmica de Barcelona.
La va fer ma germana fa un any. Anàvem caminant cap a Montserrat. Aquí deviem portar una horeta i mitja caminant (encara ens en faltaven 9 o 10...). Estavem pujant a Collserola per després baixar fins a St. Cugat, on fariem la primera parada de la nit, per sopar.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Fins a Montserrat caminant? Apa tu. La foto molt maca, com totes les que es fan de Barcelona des d'allà dalt mirant al mar. Els edificis que es veuen a l'esquerra són els de la zona de Diagonal Mar, no?

Anònim ha dit...

A premià de mar fa 20 anys que fem la caminada fins a Montserrat. Bé, jo no l'he fet mai, hi ha gent que no ha fallat cap any...
Això de caminar és tot un acte de fe, poètic. Quina mandra.

Anònim ha dit...

Home, a mi el fet de caminar no m'importa, m'he fet moltes caminades bastant llargues, la pitjor "la cuerda larga" aquí a Madrid, fa un any, ni boig la torno a fer. Jo aquesta des de Premià de Mar me la faria, però no per un acte de fe, sinó perquè tinc ganes de fer-ho, i igual que la faig fins a Montserrat, la faig a qualsevol altre lloc que vegi interessant.

Anònim ha dit...

A partir dels 20 kilòmetres se't posa la visió borrosa i no veus res. Jo mai he caminat tant. Reconec la seva bellesa, però té un petit inconvenient: em canso.

Alepsi ha dit...

Doncs jo he fet Barcelona-Montserrat un parell de cops. La veritat és que cansa molt. Són uns 60km en una nit. Però és molt maco poder veure el paisatge de nit, normalment sempre es fa quan hi ha lluna plena i... val la pena, la veritat.

Ja us avisaré quan sigui i si us voleu apuntar hi sereu benvinguts! ;)

Anònim ha dit...

Osti, doncs si als 20 km ja la visió es posa borrosa, la cuerda larga aquesta que vaig fer l'any passat que són 18 km de pujades i baixades per alta muntanya... ara entenc perquè vaig acabar tant malament, a mig camí em pensava que m'haurien de rescatar els bombers en helicòpter.

Anònim ha dit...

60 km? Buff, es pot intentar, però segur que cansat ho és i molt. Però necessito posar-me en forma, que treballar 8 hores al dia segut tota l'estona no és molt sa.

Alepsi ha dit...

Sí home sí! Segur que ara et donen vacances i pots posar-te a fer esport com un boig! Jajajaja! Tens fins al maig, que és quan es sol fer... tindràs temps de posar-te en forma? xD

[Ei, i si jo ho he fet, us asseguro que tots podeu... si em coneixéssiu ni us ho creurieu que realment ho he fet... xD]

Anònim ha dit...

Bé, si és al mes de maig, encara hi ha temps. Em sembla que a partir d'ara mentre parli amb els clients em posaré de peu i caminaré estirant el cable del telèfon xD

Alepsi ha dit...

Veus? Voler és poder! xD

maduixot ha dit...

Ja ho deien els Manolos...: Barcelona es poderosa, Barcelona tiene poder!!