16.6.06

Meme

Ja he tornat de la universitat. Estic davant de l'ordinador menjant-me un gran bol de gelat de galeta maria (collons, quines coses s'inventen, eh?). Uhm... entre cullerada i cullerada llegeixo els blogs als que sóc asidua (digues-li asidua, digues-li enganxada). Al blog de'n Marcus he llegit la seva nova entrada. Diu que és un "meme" que va trobar per la web. Bé, he fet, primer de tot una cerca per assabentar-me'n de què coi és això d'un "meme". Això ha estat el que he trobat, si algú ho entén (i/o hi veu la relació amb el que en Marcus diu "meme") que m'ho expliqui, em farà un gran favor:
  • http://biblioweb.sindominio.net/memetica/memes.html
  • http://es.wikipedia.org/wiki/Meme
Bé, el cas és que vaig a omplir el "meme" aquest i així us n'assabenteu una mica més de mi...


Per què vas crear la teva bitàcora?
Perquè... hòstia, bona pregunta! Doncs la veritat és que aquesta és la segona que tinc, i va ser creada perquè la primera va desaparèixer, bé, la van fer desaparèixer. Així que vaig agafar totes les entrades del blog antic, i les vaig passar aquí.
El primer blog... me'l van fer, jo amb prou feines sabia què coi era allò dels "blogs".


Quantes bitàcores llegeixes al dia a part de la teva?

Pffffffff... infinites. Totes les que trobo. Com que durant el curs no puc llegir llibres perquè m'hi enganxo fàcilment i després no faig res de bo, doncs llegeixo totes les bitàcores que cauen a les meves mans (i deixo comments en moltíssimes, algun dia em fotran una bronca per pesada xD)


Saps què és un lector d'RSS? Si la resposta és sí, quin utilitzes?

Doncs en tinc una vaga idea, però no n'utilitzo cap... de fet, prefereixo descobrir jo soleta si els propietaris dels blogs que freqüento han tingut una estoneta per escriure coses noves.


Has banejat alguna vegada gent pels seus comentaris?

Mai. De fet mai no he rebut comentaris obscens, ni insultants, ni res. En aquest aspecte he tingut sort!


Quin és el benefici i el perjudici que t'ocasiona aquest món de les bitàcoles?

Beneficis: tema de conversa llaaaaaarg amb la Maduixeta (xD); bon rollo; nous coneguts (aquest és el tercer post consecutiu en el que menciono a gent que no he vist en la meva vida, això té la seva gràcia); bon ambient; diversió...

Perjudicis: buf... que perdo (potser massa) el temps...


Au, Marcus, feina feta. T'agrada com ha quedat? ;)

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, Alepsi m'agrada com t'ha quedat:)Per cert, que ràpida.
M'ha sorprés llegint el que has escrit que aquest és el teu segon bloc. Ara resultarà que tothom te o ha tingut dos blocs :P I com és que el van fer desapareixer?
També veig que estàs enganxada a la lectura (literalment)cosa que explica perque llegeixes tants blocs i deixes comentaris a tot arreu on vas. Es divertit veure't a tot arreu :)

P.D. De quina marca és el gelat de galeta? que jo també en vull probar...;)

Alepsi ha dit...

El tema del primer blog... bé, és complicat... uh... diguéssim que la persona que tenia el domini al qual estava supeditat, doncs va decidir tancar-lo...

M'encant al lectura, tens raó. Ai, i intento no fer-me pesada deixant comments arreu, però no sé, a mi m'agrada que me'n deixin i, per tant, suposo que a la gent, si més no, no li deu importar, no???

La marca del gelat: La lechera! (és boníssim! ja em diràs!)

Anònim ha dit...

Bé del tema del primer bloc no dirè res perque dedueixo que es un tema personal. Ets ben lliure de no dir res :)

A mi m'agrada que em comentin el que escric que per alguna cosa és públic (encara que de vegades no saps que contestar al que posen) Si realment algu no vol que li comentin res hi ha l'opció de deshabilitar els comentaris.
La gràcia dels comentaris és que pots donar la teva opinió a l'autor directament. Sense intermediaris. Dir-l si t'ha agradat el que has llegit. De tant en tant es poden trobar textos realment divertits o interessants. Però de vegades es creen malentesos. Dius les coses de bona fe sense males intencions i ho interpreten d'una altre forma. Ja se sap que passa quan desapareix la comunicació no verbal.
Jo normalment no deixo gaires cometaris pero estic intentant canviar ;)

A reveure!

P.D. Prenc nota del gelat. Un dia d'aquest el provarè :)

Alepsi ha dit...

Doncs tens raó! Jajajajaj! Si no els agrado, ja em banejaràn! :P (no, no, espero no arribar a aquests extrems, ja m'estic desenganxant... xD).

Per lo de la comunicació no verbal, tens raó, també, de fet tenia pensat escriure un post sobre això (ho faré quan passi dilluns... aquest finde només toca estudiar).

Vull arribar a casa i menjar gelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!