19.6.06

Més o menys LLIUREEEE

Aiiiii!! Que bé! Ja està fet l'examen de psicopatologia!!! Oleeeee!!! Ja només (només....) queda esperar a divendres perquè em donin les notes i sortir a celebrar-ho o sortir a ofegar les penes (la qüestió, tant és, és sortir de festa!)

Ara ja sóc més o menys lliure (encara em queden 3 examens) per fer el que vulgui!!! Aquesta tarda em dedicaré a endreçar l'habitació (que ja toca!) i l'escriptori (que encara no l'he utilitzat per estudiar, de la merda que hi té a sobre). Si em queda temps faré manualitats! Oooooooooh! Quin descans! I ja demà, tornarem a començar a estudiar.

Ara em queda planejar què faré el cap de setmana:
Divendres nit: festa
Dissabte matí: dormir
Dissabte tarda: cap pla (alguna suggerència?)
Diumenge matí: dormir
Diumenge tarda: cap pla (més suggerències?)

Ooooooooooooooooooooooooooooh! M'encanta! Buf! Que bé, quina alliberació!!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Osti, aquesta sensació que es té després de cada examen de sentir-te lliure, buff, quina meravella, encara que et quedin més examens per fer, però aquesta cosa quan deixes l'examen a la taula del professor i surts de l'àula és per començar a cridar "visca" allà on siguis.

maduixot ha dit...

diumenge per la tarda podríem fer una quedada de blocaires... jajaja
i així tenim tema per escriure al bloc a l'endemà!! :p

Alepsi ha dit...

Jo quan deixo l'examen a la taula de la profe no penso "visca". La veritat és que penso "t'ha anat de putu cul". Sóc així. M'imagino lo pitjor i si després aprovo, doncs sóc súper feliç.

Ara, el pes que m'he tret de sobre després d'escopir-ho tot a l'examen (ai, que lleig, no? xD)és enorme.

Anònim ha dit...

Jo quan acabo un examen tinc un flas forward: sembla que fa milions d'anys que he fet la prova. A més, m'importa un colló la nota, em dic que ja esta fet i que el que sigui serà, la qual cosa constitueix un increible acte d'autosuggestió. Una mentida, vaja.

dbartulos ha dit...

jo quan acabo l'examen tinc com unes ganes imperioses de fugir del lloc de l'examen... sobretot per la pixera post-examen que acostumo a tenir...

Alepsi ha dit...

Carles: pregunta'm qualsevol cosa de les que he posat avui a l'examen. Al igual et puc contestar. Un profe meu sempre deia "lección evaluada, lección olvidada". Doncs això.

Trastu! Jo la veritat és que mai he hagut de sortir corrents amb pixera...

maduixot ha dit...

jo vaig fer un examen en tres quarts d'hora, ràpid i corrents, perquè m'estava pixant... la resta de la classe s'hi va estar una hora i mitja :s

maduixot ha dit...

per cert, si no us va bé diumenge, també podríem quedar dissabte per la tarda... xD
Ningú em prèn en sèrio... juas :p

Anònim ha dit...

Jo sí ho prenc en serio, però aquest cap de setmana no puc, em cau una mica lluny :P

Alepsi ha dit...

Homeeee! Jajajaja! Un Pont Aeri i t'hi plantes! xD

Per cert, Maduixeta, vaig flipar amb la velocitat amb la que vas fer l'examen... i a sobre vas treure bona nota, crec recordar.... :P