29.10.06

Where's the party????

Diumenge matí. Tres sonades queden a les 10 per anar a Olot (sí, qui no carda a Olot, no carda enlloc, ja, però no hem anat a això, eh? xDD) a passar el dia. Molt animades elles, agafen el huevi. Conduint, la Carlos Sáinz dels blocs... l'Alepsi!!! De copilot, la Sara, una noia que més li val no dedicar-s'hi professionalment, a la tasca de copilot... i darrere, una Maduixa amb potes!

Som-hi doncs, les tres, per la C-17, direcció Vic... pim pam.

Primer contratemps: a l'alçada de montmeló una cuassa de gairebé mitja hora provocada per tot de jovenets en cotxe que vés a saber què hi anaven a fer al circuit... (megabotellón? [les pintes les tenien...] Costellada amb els amics? O bé, hi ha via algun esdeveniment allà al circuit... probablement).

Un cop superada la mitja horeta de cua... arribem a Vic. D'allà podríem haver agafat una carretera cap a Olot... però no, hem decidit seguir la C-17 fins a.... uh... jo i els noms... merda, com es diu aquell poble? O ciutat (que després la gent se m'emprenya...).... uh.... ho hauré de buscar i tot?? Joder, puta merda de memòria que tinc. Vaig a buscar-ho... Ripoll, macagunlaputadorus, Ripoll.
Vale, total, que arribem a Ripoll, i llavors hem d'agafar la C-26 cap a Olot. Doncs no la trobem. "Agafem la c-260, que total, per un zero...." Sóc tan intel·ligent que el dia menys pensat em donen un Nobel, us ho dic en sèrio. Però vaja, la Sara ho ha buscat al plànol i ha dit que la c-260 també hi portava.

Bé, la c-260 és un camí de cabres una mica asfaltat. Us ho juro. Colló, quins revolts. Pobre huevi... lo bé que es porta!

Va, doncs a dos quarts d'una, més o menys, hem arribat a Olot. Fantàstic. Ara només haviem de buscar la Fageda de'n Jordà (que era a on voliem anar... ens venia de gust passejar, vés). Vale, no semblava gaire difícil, direcció Santa Pau "sí, sí, Sta. Pau és al bell mig de la zona verda!!!" (grans paraules de la Sara). Fantàstic.

Oi que sembla fàcil? Doncs no. L'Alepsi i companyia s'han perdut. Molt. Moltíssim. S'han desorientat, han caminat per 300 carreteres diferents i.... a la una i quart.... han decidit parar en un pueblucho (que consistia en un restaurant i una esglèsia i prou [us ho juro]) a dinar. Mentre menjaven l'entrepà, han aprofitat que un home passava per allà i li han preguntat com arribar a la Fageda. "Ui, aneu cap a Olot, i un cop allà agafeu la carretera cap a Banyoles!!!!" "Ostres moltes gràcies" "De res, de res".

Fantàstic, tornem a Olot. Veiem una indicació cap a Banyoles. Per fi estem orientades!!!! Una merda! Res, seguint cap a Banyoles ens hem fotut a l'autopista, direcció Girona i Perpinyà (o no, ja no ho recordo.... el cas és que era una autopista). Bé, a mi no em sona que per anar d'Olot als volcans hagi d'agafar l'autopista, però vaja... seguim tirant... passem un túnel... i de sobte ens trobem que les muntanyes han quedat al darrera.... i que davant hi ha una plana... "la mare que ens va parir, nenes! A qui li diguem que hem estat a Olot i no hem trobat els volcans, no s'ho creu!!!".

Res, canvi de sentit. Au. De sobte, tornem a veure un cartellet, com per art de màgia que posa "Sta. Pau ->" Oleeeeeee!!! Tornem a provar d'anar-hi, no? Sí. Fantàstic.
Una rotonda, una benzinera. El huevi diu que té gana. Cony, doncs fantàstic. Sortim per la sortida de la rotonda que va a la benzinera.... abandonada. Macagunlaputahostiaqueemvaparir! Una puta benzinera abandonada!!! El sostre caient a troços! En fi....

Per fi, a les 14:00, senyores i senyors (sí, sí, gairebé dues hores després) el trio fantasmita ha vist l'aparcament de la Fageda!!! I se l'ha passat de llarg. Clar. "Cap problema, en quant pugui, faig un canvi de sentit". Val, doncs la senyora Sáinz... ha fotut un canvi de sentit temerari que ha posat al huevi i les tres noies en perill seriós. Creuada enmig d'una carretera de doble sentit, marxa enrere, marxa endevant, marxa enrere, crits, histerisme, ve un cotxe, crits, histerisme, crits, crits, crits, primera bruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum, de 0 a 50 en... 2 milisegons??? xDDDD

Per fi, ja estem a l'aparcament de la Fageda, visca!!! Merda! No! Està tancat amb tres putus conos!!!! No m'ho puc creure. Passo de llarg de nou. El cotxe que venia darrere meu, se salta els conos i entra. Sí? Fantàstic. Tiro enrere i jo també entro, faltaria més!!!

Aparquem. Pixem (enmig del bosc no, eh? Que som gent decent!!! xDDD). Comencem a caminar a les 14:15, ja tocava!!! La Fageda és meravellosa, tal com la recordava. Amb els seus colors de tardor i bla, bla, bla.... (qui no hi hagi estat, que hi vagi [sí, és una ordre], i qui ja l'hagi vist sabrà de que parlo).

Hem passejat per la Fageda i després hem caminat fins al Croscat. Ens hem quedat embobades amb les capes magmàtiques (es deien així, oi?) que es poden veure al volcà. I hem desfet el camí per anar a trobar el cotxe.

La tornada molt més tranquila, on vas a parar! Hem anat fins a Vic (sí, no hem tornat a cometre l'error d'arribar fins a Ripoll... xDDD), on ja se'ns ha fet de nit. I d'allà hem agafat de nou la C-17 cap a Barcelona.

No sé si mai heu fet aquest trajecte a les 6 de la tarda. No? Doncs eviteu-lo! Mil milions de cotxes que venien de Vic (ja em direu què hi ha de tant interessant per allà... xD) i que ens han portat a 30 per hora fins a Barcelona. Quina mort! Sort que de sobte la Maduixeta, que ara anava de copilot, se li ha acudit sintonitzar ràdio neng (léase Flaix FM). Buah. Llavors, ja ha estat un festival. Hem amenitzat la caravana a tothom qui passava pel nostre costat, i als del davant i als del darrere... hem posat la música a tope, fent "subidón, subidón, subidón" cada dos per tres i ballant com el neng de castefa... tot això dins del huevi (a partir d'ara Sant Huevi, per tot el que ha d'aguantar, pobret).
La veritat és que amb els atacs de riure que ens han agafat ballant i veient la cara d'astorats de tots els que es paraven al nostre costat, la caravana se'ns ha passat ben ràpida!

I ara... enteneu "where is the party???" Inside the car!!!!

45 comentaris:

gatot ha dit...

kins kulloooooooooooons!!!!1!!!!!

vens a comarkes i no avises?

A més.... ket costava demanar kunssell?

A veure... per un altre dia: si vens per la variant, has d'anar fins a la sortida de Santa coloma de Farners. I després, tens la fageda a mitja horeta sense perdre't.

De fet... amb la volta ke heu fet, em podíeu haver passat a recollir per casa, us portava i encara n'hauríem fet més via!

I a la tornada, no us hauria portat a fires de Girona, pk ja es prou difícil aparkar... però hauríem fet fires tots quatre a una altre fageda que cunec.

Nena! perquè son els amics?

David JB ha dit...

Molt bé la festa, així, com ha de ser. Trobo que la gent es fa molt d'embolic quan condueix, per això ara tothom es compra un gps, i no cal, si abans d'anar a un lloc ho tinguéssim ben ficat al cap, segur que no ens faríem cap embolic.

Sobre aquest lloc, un altre de tants on he d'anar, ara que ja hi has anat tu, i com que ja saps com anar, m'hauràs d'indicar com arribar fins allà.

Apa, vagi bé dilluns.

maduixot ha dit...

jajaja
realment ens ho hem passat super bé... tot i que se t'ha oblidat comentar totes les coses que vam fer que evidenciaven com en som de pixapines:
1. veure una abella i córrer i cridar mentre corríem davant la gent d'aquell poble que segur que van riure molt quan vam marxar...
2. cansar-me al cap de 15 minuts de caminar.
3. buscar una pedra per seure, posar el cul, veure una aranyeta al costat i aixecar-se, saltar una mica, i jurar-perjurar que no tornava a seure "si hi havia més bitxos".
etc etc

i tampoc has comentat res d'aquells 3 nois amb pinta de chicarrones del norte, que ens vam creuar al volcà... ;)

i els moments dins el cotxe van ser boníssims xDDDD que pasa neng?

Txell ha dit...

veure una abella i córrer i cridar mentre corríem davant la gent d'aquell poble que segur que van riure molt quan vam marxar...
Juajuajuajuajua... m'ho puc imaginar! De película de Pajares i Esteso.
És impressionant la Fageda, és impressionant la Garrotxa!

Alepsi ha dit...

Home, Gatot... què havia de saber jo???? Jajajajajaja!
Lo de demanar consell és una cosa en la que hauré de començar a entrenar-me algun dia... que sóc una mica home, jo (saps que solen dir que els homes es perden 300 vegades abans de demanar ajuda??? doncs jo igual, una puta pena).
I no sé jo... segur que ens haguéssis portat "a una altra fageda"??? No ens voldríes pas portar a l'hort, no????? xDDDDDD

David, jo no crec que em compri un GPS... m'agrada perdre'm!!! Tinc un punt de massoquista que espanta, eh? xDDDD
Quan vinguis a Catalunya, no em demanis consell a mi, que ja veus com la lio!!!! Jajajaja! Més valdrà que tu et compris un GPS, a no ser que t'agradi fer quilòmetres sense cap sentit... xDDDDD

Anem a aclarir les coses, maduixeta... xDDD
1. Jo no he corregut amb l'abella... simplement m'he partit la caixa veient-vos a vosaltres... xDDDDDD
2. Sort que al final has decidit que preferies veure el Croscat abans de quedar-te asseguda!!!
3. L'aranyeta aquella... m'ha semblat mona i tot!!! M'estaré curant per inspiració divina de la meva aracnofòbia??? xD

i dels chicarrones del norte... què dir? Llàstima que els acompanyava una mossa, que si no... "habéis visto?? Tres y tres!!!" xDDDD

Txell, realment era per veure-les... xDDDDD
I sí, la Garrotxa és una passada, realment... per passar-s'hi una bona temporadeta!!!

Mikel ha dit...

Sense dubte sou la millor definició del que es coneix com a Pixapins jejejeje

Alepsi ha dit...

Veus, Maduixeta, el que hem aconseguit??? Jajajaja!
Mikel, no es tan fiero el lobo como lo pintan... ejem! xDDDD
(pensa que aquí, una servidora, ha passat bastant de temps a la muntanya, eh? Que sóc tota una excursionista, jo! xDDDD)

David JB ha dit...

Quina por li té la gent a les avispes i abelles, si no et mous i vas a la teva, elles, pobretes, no et fan res, ho puc corroborar després que aquest estiu en Marc '¬¬ i jo dinéssim junt a 20 avispes, i elles tan tranquiles allà, que són pesades, sí, bastant, però no et fan res.

I això, Alepsi, jo sóc un GPS amb potes xD... tot i així, m'agrada fer quilòmetres sense cap sentit, ara que tinc cotxe ja n'he fet alguns per fer... sinó fos pel preu de la gasolina

maduixot ha dit...

bua tia, tu potser no, perque et van les excursions, però sí que ho sóc: jo sóc pixapina 100%. No me n'amago pas! xDDD Cadascú és com és, i jo sóc pixapina.

Anònim ha dit...

XDXDXD Què divertit!! Si fins i tot us ho passeu bé fent caravanes. Genial!! Si no tens clar el viatge i no et ve de gust perdre't, res tant senzill com fer servir guiacampsa.com ;)

Alepsi ha dit...

Ja, David, però reconec que és inevitable espantar-les quan les tens a prop.... la veritat és que no sé com vaig aguantar ahir!! xDDD

maduixeta, si jo no me n'amago... xDDDD Pixapines al poder! xDDDD

Pd40, lo més divertit de tot és que portavem DUES GUIES al cotxe!!! Dues!!! Duuuuuuues!!!

Anònim ha dit...

Mira que amb la gosolina que vas gastar de més ja tindries amortitzat el GPS, però lo be que us ho vareu passar això no t'ho treu ningu, i aquelles maniobres que jo també vaig viure en persona segur que eren impagables.... ejjejejejej Ho sento pel retard, però avui he anat molt de cul !!!! jejejejej

Anònim ha dit...

Dues guies i us veu perdre?
Im-presionante O_O Sí, la Sara com a copi no serveix, segur que té altres virtuds...

Anònim ha dit...

Oh! quina aventura! Ben fet això d'animar la caravana! :-) Qui no s'ho passa bé és perquè no vol.

Alepsi ha dit...

Farlopa, ja tens raó... però i la emoció de perdre's??? I el no saber si arribaràs al lloc o no??? xDDDD
Ei, i a veure si encara tindràs queixa tu de les meves maniobres!!!! xDDDDD

Viatjar amb mi és això, Pd40, perdre's en llocs que mai hagueres imaginat... ja veus... xDDDD

Exacte, tirai!!! Jajajaja! I com que nosaltres tenim esperit juerguista... doncs si Mahoma no va a la muntanya... la muntanya ha d'anar a Mahoma, no? xD

Anònim ha dit...

Jajaja, com he rigut. Quina enredada que us han fet "...cap a Olot i direcció a Banyoles...". Per allà la gent són molt catxondos, i més si veuen tres noies guapes en un "huevi". Òstia, segur que estàveu a dues passes de la Fageda, en direcció contrària. Em sona un "poble" a la sortida d'Olot, amb un restaurant i una esglèsia, al capdamunt d'una pujada. A menys de cinc quilòmetres de la Fageda... En fi, si us haguèssin guiat bé us hauríeu perdut la diversió :-)

Anònim ha dit...

Oleee ja em deixen parlar!! Així m’agrada pixapines amb glamour si senyor!!!
Un you tube de la "excursioneta"" no tindria preu !!!
:)*****

Anònim ha dit...

Legint aquestes vivencies m'ha recordat el viatge que vam fer per sortir de Sabadell. La de voltes que vam fer per sortir-ne. Tot per no saber quina sortida s'havia d'agafar. Ara recordant-ho reconec que va ser divertit.
Si continues així et faràs famosa pel teu sentit de l'orientació :)

Alepsi ha dit...

Uala, Jordi Jordi... no series tu el que ens vas enredar...??? xDDD
Tal qual ho dius, un poble minúscul tot començant l'ascenció a un coll... xD
[Per cert, merci per lo de guapes... Jajajaja!]

Ostres, onix!!! T'he trobat a faltar! Snif! xD
Exacte, glamour no ens en faltava! I això que no portavem sabates de pixapines... xDDDD [Per cert, de moment youtubes no... no ens volem fer famoses, tampoc... xDDD]

Hosti sí, Marcus! Jajajajajaja! No recordava ja l'embolic que em vaig fotre per sortir de Sabadell!!! I mira que teníem la sortida allà al costat... però res, jo i la meva orientació... algun dia crec que escriuré un llibre... xDDDD

Alepsi ha dit...

Jbauer!!! Jajajaja! Casi millor que per bons consells... miris de comprar-te un GPS... xDDD Ara, si el que vols són consells per caminades i tal, jo te'n dono! xD

Per cert, les Fires a les que fas referència són les de Girona, no? Jo hi seré segurament el cap de setmana que ve! Aviso ja perquè després no em foteu bronca (eh, gatot??? xDDD)

Unknown ha dit...

gran lloc la fageda, sí senyor. jeje. Jo hi vaig gravar un curtmetratge, de temàtica medieval. Per cert, alepsi. No tinc blog, però pots seguir alguna de les meves històries al blog de patatabrava (www.patatabrava.com/blog).
I parlant de "party" espero veure't a tu, a la maduixeta i companyia a la parada de patatabrava.com a la festa major de la UAB, que és el dijous 9 de novembre (la setmana que ve).

Alepsi ha dit...

Hòstia, hòstia, custey! Que bo!!! Jajajaja! Clar que em passaré per l'stand de patatabrava! (On el tindreu??) Ara... no t'esperis que vagi dient: ei! Sóc l'Alepsi! [encara que depèn de l'hora, si ja porto molt alcohol en sang... vés a saber el que puc acabar dient... xDDDD]

gatot ha dit...

què vols dir Alepsi, amb això que us hauria portat a una altra fageda?

Que en cara que no ho sembli, sóc molt seriós jo!!!

Si es queda per excursió cultural, excursió cultural. I si es keda per anar a l'hort, et deixo regar el julivert. Això últim segur que us faria molta gràcia a les pixapins! :DDDD

I lo de venir a les Fires de Girona, ja ho saps: si vols, en lloc de demanar consell pots deixar anar una pregunta com qui no vol la cosa i ja et contestaré de passada, mirant cap a un altre costat.

Tot i que arribar a Girona no és tan complicat com la party, pensa que segons a quines hores pretenguis circular per la ciutat, et podràs muntar la "party II" a dins del cotxe!

petons i llepades!

Alepsi ha dit...

No, no, Gatot, si jo no en dubto pas que siguis una persona seriosa!!! xDDD
A Girona no serem tan suicides d'anar en huevi... crec que pillarem el tren! :P

Unknown ha dit...

Home, no vindràs a saludar? Que mhe convertit en fan del teu blog! Va, si vens, em busques i et convido a una birra...

Alepsi ha dit...

Uala, Custey!!! I se suposa que he d'anar a tots els tios que hi hagi per la paradeta de patatabrava a preguntar-los-hi: "perdona, que ets el custey????" xDDDDD
No ho faré pas! xDDD Quina vergonya!!!
Ara, si surts al bloc de patatabrava en foto i em dius quin de tots ets... igual et faig una visita (em venc per poc, ja veus, una cervesa!!! xDDDD)

gatot ha dit...

mmmmm i si veniu en tren, ja teniu on NO dormir?

Suggeriment tontu: a les 6 obren el Bar Núria, a prop de la estació de Renfe.

Per anar-hi des de la Devesa: segueix la via del tren (es elevada i hi pots anar per sota... ara t'hi pots trobar qualsevol cosa :XXXXXXX)

Alepsi ha dit...

Doncs mira, Gatot, ara mateix m'acaben d'engegar a la merda a l'alberg de joventut de Girona, clar, era de suposar (sí, sí, ens despertem tard... ho sé).

Total que no, no tenim on NO dormir... així que no sé què farem... igual anem al bar aquest que dius... ens deixaran dormir sobre les taules? xDDD

gatot ha dit...

ufffffff de fet s'hi fa de tot... quasi.

Però, prova si vols a l'hotel Europa
(972 20 27 50) tb és a prop de l'estació...

o et puc portar a l'hort, que dormir no durmiràs... però de riure ten faràs un fart!

Alepsi ha dit...

Hòstia quina por de bar, no?? xDDDD
L'hotel... massa car, noi... que som gent pobra!!! xDDD
I lo de l'hort... m'ho pensaré, i ja si de cas et dic algo!!! (Es rollo risoteràpia el que s'hi fa a l'hort?? xDDDDDD)

Adagio ha dit...

uaaa com maxaques al pobre huevi! per deu!... pel cumple li regales un GPS jajaja

jo amb un amic al tornar de tarragona cap a manresa, ens vam desviar.. i vam parar a molerussa jajaja (vam creuar gairebé tota catalunya, quins paisatges! eren les 23:00 xD)

Alepsi ha dit...

Doncs mira, Adagio, no és mala idea, lo del GPS... però vaja, que m'agrada matxacar-lo, pobret! Avui més!!!! Jajajajajaja!

David JB ha dit...

No us volen a l'alberg de Girona Alepsi? Està bastant bé, jo ja hi he anat. Si no trobeu on dormir, no sé, dormiu sota un pont xDD que n'hi ha uns quants, i molt macos.

Unknown ha dit...

Jejeje... no et feia tan vergonyosa... En fi, si que surto al blog de patatabrava.com. Amb samarreta groga i fent l'imbècil sempre. Sóc el que té els pèls a lo afro, així, amb una gran escarola de cabells... Sóc incofusible. Per cert, ja estàs registrada a patatabrava.com?

Alepsi ha dit...

Hòòòòstia que bo, Custey! Ets el de les patilles somrient??? xDDDD
Vale, segur que et podré reconèixer. Ja veurem si tu a mi també. xDDDDD

Unknown ha dit...

Sí, sóc aquest. Però, com et podré conèixer jo? On hi ha alguna foto teva? jajjaja

Alepsi ha dit...

Aquí radica la gràcia de la història, Custey, en que només jo et pugui reconèixer...... xDDDDDDD

Unknown ha dit...

Pues que cabrona! (per cert... estàs registrada a patatabrava.com? és només curiositat, eh... ;)

Anònim ha dit...

jijijiji Com he rigut amb aquest post! ^^.
Hi he estat mols cops a la Fageda, quan anava de colònies amb el cole, o d'excursió amb el cole i un altre cop amb uns amics de mons pares. Molt maca la fageda ^^.
I el volcà sta. Margarita també.

Per cert, es millor fugir de les avispes, abelles i tot bitxo que piqui. El meu novio, li va entrar una avispa per la samarreta i li va fer una triple picada, i que consti que ell ni la va tocar XD.
I a mi de petita em va pica una a la galta del cul jijijij

Alepsi ha dit...

Oi que sí, Custey??? xDDDDD Doncs sí que n'estic, d'enregistrada... i diria que com a Alepsi... però últimament hi entro com a convidada... coses de la fama... pse! xDDDDDD

Ipon, no seràs pixapina tu també, no??? xDDDDDDDD Jo també crec que de tot bitxo potencialment perillós, més val fugir... tot i que et diguin el contrari! xD

Anònim ha dit...

Oitan que sóc pixapina! xD. com a bona catalana respecto els mites :p.
Fins i tot a l'estiu quan vaig al poble, els d'allà ja ens diuen: "Goita! ja son aquí els pixapins" JEJE. Quina fama tenim els Barcelonins ¬¬.... Com si fos dolent alimentar els arbres xDDD

efe ha dit...

Ostres, i ja veig que encara dura la festa. Per què no ens en fas videos? :-(

Anònim ha dit...

Oh k bona!! M'ha agradat el Sant Huevi, pubissó xD i tanta gent a Vic que no hi ha res interessan xDDD espero que els d'allà no et llegeixin!
Ara me n'aniré jo a la Fageda, seguiré les teves indicacions xDD

Joan Marc ha dit...

Jajjajajjaa Quin viatge més animat!! Lo més bo lu dels conos xDDD Jo me n'hauria em portat molts per davant! xDD I al cotxe fent de neng jajajaj M'imagino veure gent d'un altre cotxe fent-ho i em ve un atac de riure que he de parar xDDDD

Alepsi ha dit...

És clar que sí, ipon! No desterrem mites de forma innecessaria!!! xDDDD

efe, perquè no faig vídeos? Perquè el youtube es penjaria de tantes peticions que tindria el nostre vídeo, i ens convertiríem en estrelles mediàtiques i tal, i tal... i no interessa, la fama! xDDDD

Què tal l'excursió, yrun??? xDDD T'has perdut gaire? xD

Jo sempre que veig conos, tinc temptacions de jugar a veure quants tiro, Joan Marc.... xDDDD