10.10.06

Poti-poti (més o menys) sexual

Hi ha poques coses a la vida que m'agradin tant com fer petar la xerrada amb uns bons amics. En un bar asseguts, parlant de tot i de res, la tranquilitat es passeja pel nostre voltant i acostumen a sortir les converses més divertides. Ja us podeu imaginar (i alguns ja ho sabeu) què és una conversa divertida per a mi. Si per escrit ja desvariejo en sobremanera... no us volgueu imaginar en viu i en directe (parlo més ràpid del que penso i això em juga, tot sovint, males passades... però vamos, que la gent riu, no sé si de mi o amb mi... però com que jo també acabo rient [i sovint vermella]... doncs res, tots contents!!!).

El cas (uuuuuuuuh, que dispersa estic avui) és que volia parlar-vos de morbo. Sí. Què passa. Que no hi ha coses que us donen morbo??? Oi que sí? Doncs ja està.

Mireu, cada cop més me n'adono que les converses que tenim amb els amics de sempre van derivant cap a camins que sempre menen al mateix:
a) Hòmens
b) Menjar
c) Sexe
[i algú podria dir que les tres coses són el mateix, no seré jo qui ho faci, ejem...]

Total, que entre l'efe i els seus calçotets i la Maduixeta i els seus accents morbosos... doncs no em pregunteu perquè però ara us faré una breu explicació (completament argumentada, ja em coneixeu) del que em dona morbo [en plan light, que ningú s'espanti!!! Que si algú vol sexe explícit ja sap on ha d'anar al món blocaire, no? xD].
Ara estic pensant que és altament inexacte això... que no penso parlar del que dona morbo... sinó del que no en dona... bé una comparativa.... ai, no sé, jo escric i ja després miraré què ha sortit, ok?

Total, que tot aquest rotllo era per deixar clar que:
  • Un home en boxers val milions. Un home amb slips... val poc. Toma ya, ahí lo dejo. He discutit això algunes vegades amb homes amics, i sempre hem arribat a la mateixa conclusió: si un home té una cita amb un polvo potencial (ja em dispensareu per la terminologia, però és perquè ens entenguem tots, no voldria ferir susceptibilitats...) es calçarà els seus millors bòxers, ben arrapadets, ben nets (no fotem) i... a lligar falta gent. Ara, dels dies que no sap si lligarà no me'n parlen... hi han alguns que defensen aquells calçotets amples (que, per cert, em direu rara... però m'agraden més que els bòxers, casi... allò de deixar lloc a la imaginació.... uh... vale, vale, ens hem entés, oi?); altres defensen els slips de tota la vida.... en fi.... para gustos, colores.
  • Un home en tanga NO és sexy. Maaaaaai! Buf... només la imatge imaginada d'un home amb.... arrrrrrgh!!! Que antieròtic, per Déu!!! [Ho sento, però la imaginació només em mostra al Rappel... argh.... us podeu imaginar cosa més antieròtica???]. Ei, que potser estic generalitzant i... bé, tampoc he vist a tants homes en tanga... de fet a cap... de fet només al Rappel... clar, ara ho entenc. Gent, el Rappel ens ha fet molt de mal... mooolt....
  • Un cos humà despullat i amb mitjons és.... completament antilíbido. Sí o no? Doncs això. A veure, ja sé que és una cosa súper òbvia i que ningú faria. Allò de quan estàs al llit, el primer que et treus són els mitjons. Molt bé, això ja diu molt de tu. Però... ai... quan has acabat el tema... i has de vestir-te.... et fixes en l'ordre en el que et poses la roba??? Doncs això. A veure, segons el gènere, l'ordre idoni és aquest:
1. Calcetes / Tanga / Boxers
2. Sostens / O no
3. Pantalons / Faldilla
4. Samarreta / Camisa
5. Mitjons
Els passos 1, 2, 3 i 4, poden ser (més o menys) intercanviables entre ells.... però el 5è no!!!
  • Una cita amb una ampolla de bon vi és altament provocativa. I és que... ja ho hem parlat algun cop això... aquell puntet de caloreta que dona un bon vinet (o un lambrusco, o un bon cava, tant és) dóna vidilla a la cita. Fa que els complexes a banda i banda de la taula no siguin tan evidents i... pot portar a... vés a saber on. Ara, això sí, si passes de "la caloreta del bon vinet" a "l'escalfor de la mala turca".... l'has cagat. Llavors ni líbido ni res. Cal saber controlar!!! (Ejem... sóc un mal exemple, absteniu-vos de comentar-m'ho...)
  • La xocolata és un substitutiu del sexe. D'això només vull fer un comentari: una merda! Res és substitutiu del sexe, més que el sexe mateix (això ja ho vaig dir en el post de les pipes de xocolata, però necessitava ratificar-ho de nou).
Bé, al final no ha sortit res del que esperava. Però amb tot el que he escrit, no sóc capaç d'esborrar-ho o de deixar-ho com a esborrany permanentment. Encara que no m'agrada gaire, aquí teniu el post d'avui: un poti-poti sexual (digues-li sexual, digues-li eròtic, digues-li tonteries de l'Alepsi).

41 comentaris:

Anònim ha dit...

T'explicaré, t'explicaré... que jo l'últim que em poso sempre són els mitjons, a casa no en porto i si surto al carrer o m'estic vestint, doncs és l'últim. De calçotets, a mi m'agraden més els boxer... bé, com es diguin, no controlo tema de noms, però la majoria que tinc són dels altres, però perquè abans me'ls compraven, però ja he decidit comprar el que jo vulgui en roba interior.

Després, un bon vi, un ribera del Duero si pot ser, són els millors, i segur que donaria aquell punt de caloreta com dius tu que faria de la velada un autèntic plaer. ^_^

I com a complement, no com a substitutiu, xocolata, és clar, agafes un troset, li dones a la teva parella, l'altre agafa un altre troset, li dones, uhmmm, que rico. No trobes?

Alepsi ha dit...

Collons, David.... xDDDD
Ben fet lo dels mitjons, per començar, diu molt de tu! xDDD [I el que hagis decidit comprar-te els calçotets per tu mateix.... encara més! xDDDDD].
Home, potser sí que podria ser un complement... però cada cosa al seu lloc, nen, la xocolata per menjar i... bé, que sexe i menjar no han d'anar junts (més que l'estrictament necessari... xDDDD).

Anònim ha dit...

El problema dels bòxers amples és que la cosa va pengim penjam i fa impossible de dissimular una inoportuna erecció.
I pel que fa a l'ordre de vestir-se, a mi em van ensenyar: 1, 5, 3 i 4, però si els 3 són curts poden avançar a 5; l'argument és senzill: si et poses els mitjons després d'uns pantalons llargs t'has d'arremangar i, per tant, perdre temps (i arribes tard a l'escola!).
Però sí, tens raó un cos humà despullat i amb mitjons és completament antilíbido. I què me'n dius d'una dona només amb sostens?

l'home de la musica ha dit...

Estic complertament d'acord!!! un tio amb tanga és ridícul!!! Mira que m'ho ha dit vegades la Marta, però es que em sembla que aquest serà el típic capritxet que no tindrà.
Reconec que al principi de tot, jo pecaba de mitjons al llit, fins que la novia (la que tenia llavors) em va dir... Et treus els mitjons o em poso un jersei?
Aqui ho vaig pillar... Només tenia 17 anyets!!!
El morbo és un camp extensíssim, e inclós moltes coses que no sabem acaban donant més morbo que les que coneixem. Però jo crec, que, al final, el més important per una dona (poder m'equivoqui, pàrlo de la meva experiència, és clar) és tenir el premiat orgasme final, però el de debó!!! no el multiorgàsmic de: Crec que si...
NO???
I per això fa falta algo més que morbo...
AHÍ QUEDA ESO!

Alepsi ha dit...

Això m'havien comentat dels boxers amples... visitant 1.000... vindria a ser com portar una samarreta ampla sense sostens.... aaaargh! Quina incomoditat! M'ho imagino, m'ho imagino...
Dios, tens raó, nen! Una dona només amb sostens pot ser mortal... però... i amb sostens i mitjons???? Jajajajaja! (Mira, ja tens imatge terrorífica per les citades ereccions inoportunes... xDDD)

Em tranquilitza saber que estàs (esteu, en general) d'acord amb mi amb el tema tanga...l'home de la musica... em pensava que se'm tiraria tothom a sobre!!! xDDDD
Per cert, que subtil la noia, no? xD
I... amb això de l'orgasme... clar que es necessita més que morbo... però dir que per les dones el més important és l'orgasme final... jo crec que és generalitzar massa, eh??? (Però clar, jo, de dones en aquest aspecte només en conec una... i en aquest cas no es compleix... xDDD). [Jo crec que més aviat sou els homes els que busqueu la consecució del súper orgasme... per sobre de la mera excitació... però segurament estic generalitzant jo també...]. xDDDD

Alepsi ha dit...

Hombre, J.d, a ver si ahora vas a ir descalzo por el mundo!!! Jajajaja! Nada, nada, que los calcetines son fantásticos (de hecho soy adicta a ellos...) pero siempre acompañados del resto de la vestimenta! xDDDD
Y... estoy de acuerdo contigo. El chocolate para después... suele coger un hambre.... xDDDD

Adagio ha dit...

un home amb tanga bua xD.. no se no m'agrada gaire però si ho porta el mariano (akinohaykiebviva) doncs.. genial xD

jo molts cops porto slips unno, els slips CK m'encanten però leconomia no arriba xD. Això si slips i sense pel (depilat), sinó boxers.

Anònim ha dit...

pero qué feo es el tanga, por Diós!

Per cert, no sé si és casualitat o què, però ara els companys de la feina també estan parlant de sexe ^_^ i hi ha palmeritas de xocolata de berenar, juju

Anònim ha dit...

Collons com està el pati, avui el tema va fort. Els homes amb tanga si no es per fer un striptis a les companyes res de res, tots al crematori, per suposat uns bons boxers i si cal relleno doncs i fotem relleno.
Del tema la xocolata home ni fu ni fa, pero si son les pipes de xocolata doncs brutal !!!!

ja,ja,ajaj, No vas tenir el plaer de veure tots els boxers de la colla perque no ens va donar per començar a fer calvos que si no!!!jajaj,aj,aj,a

bellosoli ha dit...

quan s'arriba a certes edats els temes de conversació solen ser els que esmentes, naltros també sempre parlem del mateix.

Estic d'acord en que els dies en que un polvo és factible hom es posa els calçotets de gala, aquells reservats per les grans ocasions. Si el polvo és segur aleshores toca els calçotets de gamma extra, els que costen un runyó i mig, vease 'Cavalli'. Quan es surt però no es té esperança de pillar utilitzo els boxers 'apretats' q m'agraden, la gamma ja ha baixat a 'punto blanco' i cia. Els amples ja no els utilitzo... i els slips toquen per la feina: comoditat absoluta. Total, estic envoltat de maromos!

Els mitjons i el llit són conceptes irreconciliables. Sempre fora per Déu! ara, val a dir que la meva ex, fredulica de mena, no se'ls treia ni per fer l'amor. Així q estava tota nua però amb mitjons... quina tela... però be! l'amor és cec!

De l'ordre que has dit de vestir-se no només s'ha de parar compte a que els mitjons sigui el darrer! també cal recordar que els calçotets van abans que els pantalons... que de superman només n'hi ha un!

Prenc nota d'això del vi...

Totalment d'acord en que la xocolata no substitueix el sexe, res no el substitueix! així q si falta doncs ressignació perquè res no ho compensa... ara, la xocolata és bona i de tant en tant, coincidint amb la manca de sexe, cau un bon atracon! però surten grans i amb el sexe no! algú dubta de què és millor?

Anònim ha dit...

Ostres! Totalment d'acord!
I la xocolata no tan sols NO substitueix el sexe sinó, que a més, és pot jugar amb xocolata fent sexe o abans, o no sé...

Anònim ha dit...

Jo tambe creia que s’et fotarien a sobre amb lo del Tanga , però veig que aquí hi ha nivell d’homes si senyor!!
En quan als mitjons completament d’acord de totes formes , jo lo dels mitjons ho faig servir com a test personal ,per saber si un home m’agrada de veritat , allò que et fa el pes , però no saps si el posaries en horitzontal .... m’explico oi?
Llavors el despullo li deixo els mitjons i si encara em queden ganes de veure’l en horitzontal... bingo !!! llavors es qüestió de treure tot l’armament i....... a la carrega

maduixot ha dit...

bua nena quina anada d'olla... xDDD

però ja saps... m'encanta que em citis! ^^ jajajja

i sí, ja que l'alepsi em cita, jo ho torno a afirmar!! no hi ha res que doni més morbo que sentir a un valencià parlant, apitxant les jotes... aaaix... vull anar al País Valenciààà... Alepsi porta'm-hi!! siusplau... ^^ aix

Anònim ha dit...

No hi estic d'acord!!!!
A veure, una dona completament despullada amn mitjons (nosaltres diem calcetins) també té el seu morbó. Potser un home no. I pel que fa a eixe ordre tan estricte de vertir-se que fas, no sé, no sé.
Jo proposaria (per a una dona):
1.- Sostenidor (o no)
2.- Camisa o samarreta o el que siga a dalt.
Si s'està uns minuts així, potser caldrà tornar a l'1. ;-P

Anònim ha dit...

Jo estic absolutament d'acord amb tot el que has dit, Alepsi: ho subscric punt per punt.

Però cal tenir en compte que el morbo és una cosa molt molt subjectiva: si a les dones no ens agradessin els homes en tanga, a cap home se li hauria acudit de posar-se'n, no? I la cosa sembla que tendeix a ser una moda (horrorosa i patètica, segons la meva modesta opinió, però moda al cap i a la fi).

Alepsi ha dit...

Homeeeeeeee... Adagio! Amb el Mariano totes fariem una excepció, on vas a parar! xDDDD
[Per cert la idea d'un slips "depilats".. uhm... no sé si m'acaba d'agradar...]

Ai el sexe, David... un tema de conversa força recurrent... xDDD Què tal les palmerites de xocolata??? ;)

Hòstia, Farlopa!!!!!
Fas striptis, tuuuu??? xDDD Nome no! Relleno no, que després... buah, la decepció segons com pot ser majúscula! xDDDD
[Ah, i ja t'ho dic ara, a la pròxima m'encarregaré de que feu calvos, vaja! xDDD]

bellosoli, em podries xplicar la diferència entre "calçotets de gala" i "calçotets de gamma extra"??? xDDDD És qüestió de preu? O els de gamma extra tenen purpurina? xDDDDD
Per cert, ejem, se m'acudeixen formes més maques d'escalfar-se al llit que posar-se uns mitjons.... xDDDD
I sí, siusplau, els calçotets per dins del pantaló... xDDD
Crec que amb el tema xocolata coincidim àmpliament, no tinc més comentaris a fer. xDDDD

Clar, tirai... la xocolata pot donar joc sexual... de fet diuen que és afrodisiàca... uhmm...

Exacte, onix!!! Quin nivellàs d'homes que ronden per aquí!!! (Uhm... "ojos haciendo chiribitas"... xDDDD).
I el test aquest personal... no vols dir que si un home es despulla sencer i es deixa els mitjons... li costarà atendre a raons si no et ve de gust veure'l en horitzontal??? xDDD
[A més, perquè enganyar-nos? Qui no ho ha passat per alt en una nit de passió??? xD]

maduixeta... anem al païs valencià quan vulguis! Et va bé marxar divendres a la tarda? xDDDD

anònim (que no és efe)! Jajajaja! Es bo saber que per a gustos, colors. xDDDD
Òbviament la combinació samarreta sense pantalons és fantàstica... i sí, el més probable és que s'hagi de tornar al primer pas... xDDDD

Gràcies pel teu recolzament incondicional, nur!!!! xDDDD
I... tens raó, si els tangues masculins s'han inventat serà per algo... hi ha gent per tot, vés!

bellosoli ha dit...

de gala: els que t'has comprat i costen una pasta i t'agraden molt, els reserves per les ocasions especials: el dia q has de sortir de festa.

gamma extra: els 'cavalli' q costen 50 euracos i q et va regalar l'ex (perquè tu mai no et gastaries aquesta quantitat de pasta en uns calçotets). Només te'ls vas posar un parell de cops en dates molt assenyalades per fer-la contenta. Ara, solter again, només en fas ús el dia q saps q te'ls han de veure (o sigui que malauradament només un parell de cops l'any). Perquè cal ser sinzer, la teva ex tenia bon gust.

Anònim ha dit...

Ja diuen que el dimarts és el dia de la guerra ( en referència al Déu Mart) i sembla que les noies, com deia la cançó, "las chicas son guerreras"....

Jo, m'apunto al carro de la guerra-discrepància...

A veure... diria que el tema antieròtic dels mitjons depèn molt del material dels mateixos, del color, del tacte... i de la olor! Però sobre gustos està tot escrit, dibuixat i filmat.

O quasi tot.

Pel que fa a calçotets estic amb en bellosoli: cada moment i cada persona tenen o mereixen una posada en escena especial. Però jo si no vaig a la feina(a la feina slip), per evitarme que els calçotets no agradin a la parella, no me'n poso. Sovint, la cara de sorpresa paga la pena!

I el vi, Ribera de Duero, si pot ser... Protos. I les darreres anyades alguns Somontano estàven molt bé. Heu probat mai d'afegir una mica de pebre acabat de moldre i nou moscada al vi? Flipareu!

Anònim ha dit...

Després de tot el que s'ha dit, i de demanar assessorament al totpoderós Google, he decidit investigar què són els Boxers... i resulta que són una raça de gossets! Mira que és estrany això del morbo eh? :P

Seriosament, certifico que la xocolata no és cap substitutiu del sexe: jo sóc alèrgic a la xocolata i al sexe.... va a ser que no!

Alepsi ha dit...

Hosti, bellosoli... no em gastaria mai tanta pasta en uns calçotets.... tot i que si al meu xicot li quedéssin bé.... igual faria l'esforç.... [per cert, afortunat tu que pots posar-te'ls dos vegades l'any... ejem...]

Benvingut Peusek!!! Jajajaja! Quin nom tan... apropiat al tema mitjons! Òbviament, si els mitjons fan pudor... la líbido baixa fins a límits insospitats i difícilment tornarà a crèixer amb aquella persona... xDDDD
Això de no portar calçotets... però.... uhm... no et fa por... enganxar-te-la amb la cremallera, tio??? No t'escaldes????? Dios, val la pena la cara de sorpresa i tant patiment??? xDDDDDD
I veig que ets un expert en vins... uhm... és interessant... igual aviat et cau una proposta... xDDDD
[Per cert, la nou moscada no és afrodisíaca, també??? Dios... això ho he de provar!!]

Tu recordes el bulo del Ricky Martin a Sorpresa Sorpresa, El usuario anónimo????? xDDDDDD Nen, a cascú li dona morbo el que li dona... com diu la Nur és molt subjectiu! xDDD
Hosti, tens sort de no ser al·lèrgic al sexe... quina putada, no??? xDDDD

unanina ha dit...

Alepsi... aiii, a veure si algun dia m'uneixo en alguna d'aquestes converses que veig que tenim molt en comú!! Respecte els mitjons, totalment d'acord. Prefereixo la xocolata com a joc o preludi sexual que no pas com a substitutiva i respecte els calçotets... els boxers apretats i de color fosc són, per mi, el millor que hi ha quan encara no els has tret. Fan una forma fantàstica!

Anònim ha dit...

Alepsi. les palmeritas estaven molt bones, és el que té que cada dia algú compleixi anys xD

Per cert, jo vaig al País Valencià segurament la setmana vinent, si algú em vol acompanyar... ja ho sap xDDDD

Alepsi ha dit...

Unanina quan vulguis quedem per fer un café i mantenim una conversa filosòfica d'aquest caire (la gravem i després en fem un post ben parit! xDDDD).
I... buf... tens raó, siusplau, els boxers foscos.... (m'ha agradat lo de "quan encara no els has tret"... xDDD bona puntualitzaxió!!! ;)

Ui, David... la setmana que ve no, home, que només té dos dies de cap de setmana!!! xDDDD

Anònim ha dit...

Acabaré canviant-me de nick i posant-me "elusuarioanónimo". Un dia he d'investigar el misteri que fa que al teu bloc m'oblidi sempre de firmar :)

Anònim ha dit...

spock confesa que l'alepsi et fa tremolar d'emocio XDDDDDD

Anònim ha dit...

jejeje, això del morbo dóna joc. De totes formes per morbo una conversa entre la Unanina i l'Alepsi, això sí que no m'ho voldria perdre (no cal no cal, ja llegiré el post) :D

Alepsi ha dit...

Investiga, Spock, investiga... Quan ho sàpigues ja diràs! xDDDD

onix sense bloc, va bé blocat, eeeeeeh?? xDDDD
Jo faig tremolar d'emoció tothom, a veure què et penses.... xDDDD

Sí que dóna joc, PropDe40, sí... Ara si per morbo estàs recordant la conversa de laboratori entre la unanina i jo (em brillaven els ulls del morbo... xDDD) no és ben bé aquest tipus de morbo al que em venia a referir.. xDDDD
Ara, per suposat pots estar present a la conversa... però si et fa por, entenc que només vulguis llegir-la... ;)

jejeje, això del morbo dóna joc. De totes formes per morbo una conversa entre la Unanina i l'Alepsi, això sí que no m'ho voldria perdre (no cal no cal, ja llegiré el post) :D

Dan ha dit...

Curiós. El que tothom esta d'acord és en ... el Ribera del Duero!!
(jo tambe, per cert)

Anònim ha dit...

Por? jejeje, si vaig aguantar com un jabato al Bóveda, sol contra el taburet GT... Clar que no hi era la Unanina...
weno, una miqueta de por sí :P

Alepsi ha dit...

Benvingut, Dan! Doncs sí, crec que l'amor pel Ribera del Duero és inherent a la humanitat! xDDDD

Pd40... el dia aquell el GT es va comportar.... no et pensis que som sempre així, eh? xDDDD

Anònim ha dit...

Feia temps que no llegia un post tan entretingut! És bo saber el que pensen les noies realment!

Alepsi ha dit...

Me n'alegro que t'hagi entretingut, Jordi!!! Aquí sempre trobaràs sinceritat, si més no (i anades d'olla també... xDDD)

Anònim ha dit...

Hola! Jo soc nou! :P

Tema mitjons:

No hi estic d'acord!!

Els mitjons no son tan importants, jo crec que aixo es peruqe us imagineu els tipics mitjons estil mitgeta de noia negres i curtets.

Jo de fet no en porto gairebe mai, pero la meva parella si, i normalment ni m'hi fixo.

I quan en porto ella no em diu mai res (jo crec que ni s'entera, i si ho fa tant li fa)

Tema tanga masculi:

Absolutament d'acord!!
FORA!!

Tema rellenu:

Tambe, d'acord am l'Alepsi, MAI DELS MAIS.
A mes despres les noies s'ho expliquen tot entre elles i et posaran un sobrenom tipus "el rellenitos" i mai mes et menges un rosco (No es propia experiencia, es una suposicio)

Alepsi ha dit...

Benvingut, Jahisom. Me n'alegro que t'hagis passat pel meu bloc, ara aniré a fer una ullada al teu! xDDD
Tema mitjons... és el que deiem abans, que l'amor és cec... i quan es posa pel mig l'excitació sexual, encara més! xDDDD

Anònim ha dit...

Onix (sense bloc?), ho confesso, que m'has pillat!

Una abraçada

elusuarioanonimo... vull dir Spock!

Alepsi ha dit...

Caram, caram, tu.... xDDD Onix... has pensat mai en vestir-te de celestina? xDDDDD

Anònim ha dit...

osti tu !!!!! com bufa el vent avui no se sent res ..... lalalallalaaaaaaallaaaaalllaaaaalaaallll

Alepsi ha dit...

Sí, sí... dissimula, dissimula... xDDD

Anònim ha dit...

Sobre el tema del tanga en els homes tindria tant a dir que he decidit fer un post al meu bloc ;-)

Ja em donareu la vostra opinió XD

Laia ha dit...

Jo he vist una cosa molt pitjor que el Rappel!( si si existeix) i es...

EL LAUREN POSTIGO EN TANGA!!!!
Inclus el Fary!!

(comencen les nausies previes a la potera...)

aquests energúmens (no se'ls pot dir d'altra manera) han fet massa mal a la humanitat com per oblidar-ho. ens han marcat un estigma i ja no ens podem oblidar d'ells!

Han fet que qualsevol referencia al tanga... PLAF! se'ns apareguin ells i no concebim altres persones en tanga...

si es que hi ha persones que es creuen molt sexys en tanga pero no tenen miralls a casa seva!

Lo dels mitjons... completament d'acord alepsi! es antierotic total!
aixo que veus la teva parella nu... baixes la vista i li veus els mitjons... AAARRRGH!!
encara que jo crec que es pitjor si el paio en questió duu mitjoNs i un tanga!!! AAAAAAAAAAAARGGGH!!!!
(la Fraggle comença a posar cara de color grogós malaltís)

uff uff ... millor deixem aquest tema que si no, potaré fins i tot el potito Bledine que em va donar ma mare allà pel Nadal de 1980 (1 meset).

2. El meu ordre de vestimenta es el normal.. els mitjons els deixo l'ultim!
3. Heu provat el Augustus? raim cabernet... un rosat bonissim!
4. la xocolata no es substituta de res!! a mi no me funciona!
5. el morbo varia depenent de les persones... aqui cadascu quue acarree y apexugue!!

doncs aixo, ja m'he estrenat com a comentarista d'aquest blog

ruta a seguir fins arribar aqui --> gemminola --> menxu --> alepsi
tic fent una ruta turistica per l'esfera blogaire jeje

petons petonets a tots/es

Alepsi ha dit...

doommaster he tingut malsons amb el paio del tanga del teu bloc... pfffff... xDDDD

Benvinguda, Fraggle!!! Me n'alegro que hagis vingut al meu bloc, ja saps, serveix-te el que vulguis, estàs a casa!
Pfffff... el Lauren Postigo en tanga també ha d'estar graciós, sí... xDDDD Vaya tela...
Per cert, crec que no he provat l'augustus aquest.... però pot ser que sí, no recordo ben bé què vaig beure el dia del cavatast (llegeix el post i ho entendràs... xDDD).

Ara me'n vaig a fer una volta pel teu bloc! xD