18.10.06

Més que un cor

Com els lectors habituals ja sabeu (oooooooh! "Ovació per tu, reina... seràs pretenciosa!" Hosti, comencem forts avui, eh? "Clar, em tens abandonat aquí, sense sortir per enlloc des de... espera... des d'aquest post!!! Quins collons!" Bufff.... va, avui t'incloc que vas formar part del que vull explicar... Santa Maria, quanta impaciència....); com anava dient, com molts sabeu, des de fa unes quantes setmanes canto en un cor de Gospel. Independentment d'entrar a debatre si hi hauria de ser o no, o si les pluges d'avui són a causa de l'assaig d'ahir (hosti... fa tres setmanes que els dimecres plou... ai, ai, ai...), volia explicar-vos el perquè del títol.

Com ja us vaig dir fa un parell de dies, en el cor no només ens dediquem a cantar, la primera hora ens dediquem a fer exercicis per aprendre a interaccionar uns amb els altres.

Si l'altre dia consistia en posar-se tendre... ahir... la cosa va anar més lluny. No, no, va anar més lluny però en el sentit oposat (marranots! xDD).
Ahir la consigna era "penseu en aquella persona que odieu profundament; aquella que us ha fet la vida impossible; aquella que només que la veieu se us fa una úlcera.... la teniu? Bé, doncs ara expliqueu-li a la persona que teniu davant perquè odieu aquesta persona en la que esteu pensant".

Em vaig girar cap a una noia que tenia cara de molt bona nena (no com jo, que només mirar-me ja se'm veuen les banyetes vermelles.... xDDD). La noia, tota mona, em va començar a explicar a qui odiava: el seu jefe. "Alepsi, vaya llocs raros que em portes, què m'importa a mi a qui odia aquesta? Desconnecto, eh?" I si, el molt fill de sa tia, va desconnectar. Total, que per molt que volgués ara no recordo què em va dir la noia. Només recordo que de sobte va callar i se'm va quedar mirant: "I tu? A qui odies?". "Uhm, ah.... jo.... [alguna suggerència, llest?]".

"Però Alepsi què n'ha de fer aquesta nana de qui tu odiis?" Serà possible el tros de materia grisa aquesta!!! Quan li dona és lent de collons.... et faria res col·laborar una mica????

5 milisegons després li estava explicant a la nana aquesta el meu odi visceral ("Ja serà menys, Alepsi, que li somrius quan la veus".... en fi...) vers una noia. No diré noms, ni res de res, que després tot se sap... i cada cop sóc menys anònima... i al final posaré una foto meva a tamany natural, que es mogui i parli i.... bé, me'n vaig del tema, torno.
Total, que li vaig explicar el perquè del meu "odi".

Un cop acabat l'exercici, noves instruccions: "ara, mireu als ulls de la persona que teniu al davant. Concentreu-vos en ells i penseu que són els ulls de la persona de qui heu estat parlant fa un moment. Ara, teniu 60 segons per dir-li tot el que penseu d'ella; mentres, la persona que teniu davant no pot fer res més que "aguantar el chaparrón" sense poder contestar".

Dit i fet. Aquí sí que el meu estimadissíssim cervellet no hi va posar objeccions. Tant a l'un com a l'altre ens venia de gust descarregar tensions. I vaja si ho vam fer!!!! xDDDD
La pobra noia del davant flipava, tenia els ulls oberts com plats... pobra! Sort que sabia que res no anava per ella....

Mireu... si l'exercici de l'altre dia ens va remoure per dins... el d'ahir va ser increïble!!!! El recomano moltíssim! Sabeu lo bé que ens vam quedar? Cridant a la persona del davant, insultant-la, dient-li sincerament tot el que penses d'ella... i sense que et puguin dir res! Quina meravella!!!!

I que consti, torno a dir, que a mi la violència no em va, eh? Ni verbal, ni molt menys física (en aquesta segur que sortiria perdent...). Però per això mateix, perquè mai, mai, mai, mai, m'atreviré a dir-li a ella, en directe, el que realment penso.... em va anar fantàsticament bé l'exercici per a descarregar tot el meu "odi".

Us proposo una cosa: aprofiteu els comentaris per posar a parir a aquella persona que detesteu.... ja sé que fer-ho per escrit no serà tan relaxant com fotre uns quants crits... però de moment és el que hi ha [ara, si us ve de gust, quedem un dia i fem una teràpia d'aquestes! Cap problema! xDDD]
(Per cert, siusplau, si sóc jo el focus de la vostra ira.... estigueu-vos de dir-m'ho!!! Desfogueu-vos, però no digueu que va per mi, ok? xDDD).

------------------------------------------------
[Un altre per cert, la Onix em diu que em necessita, no sé ben bé per a què... però que primer he de ser musa d'algú.... doncs res, que si algú em vol adoptar com a musa, que ja sap on sóc. No sé ben bé per a què podeu voler una musa... però puc inspirar odi, amor (crec), indiferència... vés, sóc multifuncions! xDDD]

30 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara volia posar a parir a uns quants he entrat decidida , però m’he quedat en blanc encara estic rient de com et vens per ser musa jajajajj sembla un anunci d’aquells dels Tampax , sirvo ... para montar a caballo, jugar al tenis la piscina .... mira que m’has fet riure , i ja no tinc ganes de posar a parir a ningú , no nem be !!! ;)

Dessmond ha dit...

No seràs en alguna secta, com ara l'Exèrcit Català de Pekín, que volen controlar el món només amb la "força"?
http://xctlpkn.blogspot.com/

Alepsi ha dit...

I tant que no anem bé, Onix... no cal que ho juris! Tens el riure fluix avui? xDDDD (Per cert, crec que si semblo un tampax ningú em voldrà com a Musa... joder... sóc mala venedora, eh? xDDD).
Bé, el post restarà obert fins la fi dels dies, així que si mai vols fer una crítica (no) constructiva, ja saps on pots penjar-la!

[Per cert, i al marge de tot... de la Musa de debó què se n'ha fet???? Vaig a passar-me per casa seva, a veure què diu...]

Alepsi ha dit...

Dessmond... no en tenia coneixença d'aquest exèrcit... però vaja, que no. Que dubto molt que el sonat del director de la coral vulgui dominar el món a toc de senyera.... però.... vés a saber... aniré informant! xDDD

Anònim ha dit...

Despres de llegir tot el que has escrit m'ha vingut una pregunta al cap:que canteu a les classes de gospel? Es que jo soc un incult musicalment parlant i si em parles de gospel em quedo igual. Només em ve al cap la pelicula sister act. Feu això realment?

Alepsi ha dit...

Hosti, Marcus!!! Rebenvingut!!! Jejejejee! Quant de temps! ;)
Doncs a veure, fem més o menys lo de sister act... sí. Allò és Gospel, i molt ben cantat, pel que recordo... aquí rau la diferència: el nostre no sona així de bé (ei, però déu n'hi dó per portar només tres dies d'assaig!).

Anònim ha dit...

Noia, em sembla que m'apuntaré al teu cor!!! no ho he provat mai però crec que ha d'anar de fàbula això que expliques, que fins i tot se t'han de passar les ganes d'odiar a aquella persona per haver descarregat totes les tensions que tenies envers ella. Vaja, vaja... em sembla que li demanaré a algú que aguanti un xaparron aliè!! gràcies per la idea!

Alepsi ha dit...

Seràs benvinguda, Iruna, i tant!!! ;) Jo ja dic, que cantar no sé si cantem, però el que és desfogar-nos i riure sí! Jajajajaja!
Vigila a qui agafes perquè li caigui el chaparrón (crec que lo ideal és no conèixer-lo de res, com era el nostre cas, ja que si no pots caure en acabar retraient-li coses a la persona escollida.... :s).

Anònim ha dit...

Està bé aquest post, que bé us ho passeu a la coral!!
No descarregaré contra ningú, quan m'escalfo puc dir coses que després me'n penedeixo. Igual de ràpid que m'enfado em desenfado :)

Anònim ha dit...

Per cert, pel tema musa jo m'ofereixo, però espera a rebre més candidats, que el meu perfil no sé si t'interessarà :P Si no surt millor compta amb mi!

Alepsi ha dit...

Doncs res, Pd40, si mai necessites desfogar-te, ja saps on està el post! Jajajaja! Per lo de ser la teva musa, envia'm el teu CV i en parlem! xDDD
Però ara estava pensant, no són els altres qui han de triar si jo sóc bona musa o no? Bé, pd40, tu mateix si veus que t'inspiro algo, jo no espero més ofertes, qui millor per fer-li de musa??? ;)

Anònim ha dit...

A diferència de l´altre dia, que vaig dir que em costa molt dir t´estimo, tinc la llengua molt fluixa per demostrar quan una persona m´estorba. A veure, quan era més jove ho deia sense més ni més i amb el temps vaig compendre que podía ser excesivament ofensiva, ara opto per l´opció de no donar corda, no quedar, mirar amb cara de poker i ignorar a la persona i s´acaben donant per enterats, però creu-me que per dins em moro de ganes de dir-li "pira't ja collons!"

maduixot ha dit...

alepsi, aquí et deixo els meus renecs. crec que saps de qui parlo, encara que per sort no la coneguis.

no ets més que una vella desgraciada que està sonada, com una puta cabra i que es dedica a trepitjar i humiliar a les persones decents i alegres, suposo que et fan ràbia perquè ets una puta amargada. I com manipules eh? capulla! et diré: jo no te'n deixaré passar ni una. Ni una!!

Alepsi ha dit...

Jo mai he sigut de dir massa les coses, gemminola... i tampoc no és bo. De tota manera, faig com tu, passar olímpicament de la persona en qüestió, només parlar-hi quan les circumstàncies m'hi obliguen sota pena de mort... en fi... suposo que és trobar el punt d'equilibri, com en tot! Jejejej!

Visca maduixeta!!!! You are the beeeeeeeeeeeest!!!! xDDDDD
Va, vaig a renegar jo una mica també, a veure si la gent s'anima a escopir blasfèmies!
"Ets completament subnormala. Vas de guay per la vida perquè tens un nòvio que és el primo de zumosol en versió reduida. Mires a la gent per sobre l'esquena i et pesnes que ets la súper més millor del món mundial. Ai, filla, que equivocada estàs. Els que et coneixem bé sabem que ets una amargada i per això ens intentes amargar a tots els que pots!!! Aviat et quedaràs sola, mala pècora!!!"

En sèrio ningú més s'anima a provar-ho? xDDDD
[Per cert, per qui s'hagi escandalitzat: http://www.definicion.org/pecora]

Anònim ha dit...

Jo crec que encaixaria bé al cor perquè m'agrada desfogar-me, riure i també cantar evidentment!! de fet el meu pare és director de 3 corals i jo de tant en tant col·laboro amb el cor juvenil per donar un cop de mà. així és que ja saps!! jeje
Ostres, de fet tens raó amb això de la persona a escollir, no ho havia pensat i el tema pot ser conflictiu... però es clar... parar a algú del carrer i així de sobte deixar-li caure el xaparrón com que tampoc és una bona idea... ;S jeje.. hauré d'estudiar millor com ho faig... alguna suggerència?!?!

Alepsi ha dit...

Eso mismo pensaba yo, J.d! Jajajaja! Eso de gritar... yo también lo hacía en los entrenamientos... pero por cosecha propia. La gente me miraba raro, pero yo me quedaba de un a gusto.... xDDDD

Doncs... Iruna, no sé, convoca un càsting! xDDDD I si no, a la propera trobada blocaire, abans que ningú es presenti, dius: "ei, sóc la Iruna, un moment, que ningú digui qui és" i llavors esculls a un, li expliques la cosa, li soltes 4 o 5 ben dites, et quedes com nova, i ja està! xDDDDD

Anònim ha dit...

Fa pinta de ser divertit i tot! Si no fos per què sospito que tard o d'hora s'haurà de cantar, m'hi podria apuntar i tot, ja veus.

Anònim ha dit...

Mai recrimino res a ningú, però m'acabes de posar en bandeja que plasmi a un lloc tan a l'abast de tothom com aquest el que sempre li recriminaré a aquella persona que molts dels que em coneixen s'imaginen que és. Les meves sensacions vers ella no són d'odi total, però TANT DE BO ARRIBI EL DIA QUE TU HAGIS DE CITAR ELS MEUS ARTICLES, COLLON!

Anònim ha dit...

¿Te crees que puedes llamar, decir que no puedo ir, y callar después? ¿Por qué no me llamas a mí diréctamente en vez de llamar a casa? ¿Por qué me tengo que enterar por nuestros padres que no quieres que vaya al cumpleaños de mi sobrino? ¿No te gusta mi actitud? ¿Quieres que cambie porque sino no me dejarás entrar nunca más en tu casa?

Yo no soy de llamar a nadie, te enteras, A NADIE, y sino llamo y pregunto por mi sobrino no es porque no le quiera, es porque no llamo a nadie nunca. Si crees que por no llamar no me preocupo vas muy de listo, porque estoy encantado de él, aunque le vea tan poco, pregunto siempre por él y siempre me acuerdo de él. Y ahora tú dices que no me dejarás entrar nunca más a tu casa si no llamo de vez en cuando para preocuparme por él.

¿Es eso lo que quieres? ¿Que llame y me preocupes por mi sobrino? Muy bien, lo haré, aunque me obligues, porque aunque nunca llame a nadie, lo pienso hacer para demostrarte que también le quiero a pesar de no ser su padre. Lo que más me jode es que ni estando a 300 km de aquí puedas dejar de molestar.

Ya viste que te llamé ayer ¿no? Te pregunté qué coño pasa, que vuelvo del trabajo y me tengo que encontrar con que de la nada vienes tú con estas tonterías. Me has jodido mucho. No seré perfecto, pero, ¿quién lo es en este mundo? Si vieras tus defectos no exigirías tanto. Por cierto, ¿cuando me llamas tú? nunca, ¿verdad? ¿te amenazo con que nunca entrarás en mi casa por eso? ¿verdad que no? he aquí la diferencia entre tú y yo.

Por último, maldito idiota, que sepas que por tu culpa he vuelto a llorar, por tu culpa de mis ojos han vuelto a caer lágrimas cuando hacía años que no pasaba. Enhorabuena por lo que has conseguido.

Y espero que cuando este fin de semana vaya allá no me intentes enseñar cómo debo ser y lo que tengo que hacer, ni me amenaces con esa mirada ni esa voz de poli malo, porque conmigo no funciona. Yo llamaré a partir de ahora, pero sólo preguntaré por mi sobrino, lo que hagas tú me da igual.

Gracias Alepsi por este pequeño desfogue.

Alepsi ha dit...

Jordi Jordi, la consigna que se'ns va donar el primer dia del cor va ser: "no cal que sapigueu cantar, siplement tenir ganes de passar-ho bé i que t'agradi una mica el gospel, o vulguis saber més". Ja saps, si vols... ;) Jajajaja!

Musa!!!! Abans et buscava jo!!! Has vist la que ha liat la Onix, que ara també és musa??? I jo també!!! (Pd40, no et quedarà més remei que acceptar-me com a la teva musa oficial, ja veus que de candidatures no en sobren... xDDD).
Sí senyora! Em permets? "Un dia arribarà en que la Musa serà una investigadora de fama mundial i TOT CRISTU haurà de citar els seus articles, t'ha quedat clar???"
Musa, jo et recolzo! ;)

Anònim: t'he de confessar que m'ha fet un bot el cor quan he començat a llegir el teu comentari. Em pensava que anava dirigit a mi!!! (És molt d'hora al matí i quasi no recordava de què anava el post).
La veritat és que fot rabia quan la gent es pensa que perque no la truques, no penses en ella. Quina idiotada, siusplau.
[Ai, perdón, te he contestado en catalán, no me he dado cuenta. Bueno, supongo que lo debes entender, no? Jejejeje! Lo que hace el estar dormida, madre mía....]

Txell ha dit...

Alepsi, si avui em desfogo.... em quedo sense amics!

Alepsi ha dit...

Txell, dona, que els teus amics llegeixen el meu bloc??? xDDD Quin honor!!! xDDD
No, res, si ha de ser així, no et desfoguis (al menys no aquí). Saps què va bé, per desfogar-se, també? Fotre-li cops de puny a un coixí. Després l'insultes. I finalment li fots una mossegada amb totes les teves forces (vigila, no el trenquis i acabis menjant cotó... xDDD)

Alepsi ha dit...

Doncs sí, Jbauer, a part d'anades d'olla com aquestes, també cantem! Jajajaja!
El dimarts que ve igual fico d'estrangis la gravadora de sons a la classe i penjo el resultat dels cants... ara, després, si plou, no us queixeu! xDDDDD

bellosoli ha dit...

buf, doncs el cert em fa mandra odiar ningú. Si que durant la meva vida he odiat certa gent, que sóc persona! però ja no, no m'aportava més que mal de cap. I a la persona que més mal m'ha arribat a fer tampoc no la puc odiar, seria massa trist. Així que no et puc complaure i rajar de ningú! be, d'algú si... d'aquest cervell teu que et fa tant la punyeta el molt piiiii! jejeje, conya, conya! que encara em banejaràs!!!

Has pensat que potser el profe del cor volia sortir aquella nit i us va fer aquest exercici per evitar qeu cantèssiu i provoquèssiu més pluja??? vale, si, m'he guanyat que em censuris...

Anònim ha dit...

Doncs... em diràs (o no m'ho diràs) que sóc un torracollons i ho entendré.

Però saps què? Que d'entrada em sembla molt bé la tècnica (fa 20 anys l'explicàven en reunions de teràpia de grup) si serveix perquè algú es senti millor; però ... sempre hi ha un però... que em sona a operassión triunfito... saps què et vull dir?

Colta, que això que expliques, ja et dic que d'entrada em sembla collonut si et funciona, però... i trobar una parella amb qui explicar aquesta tècnica i practicar-la mentre es fa un polvet?

Ara no em critiquis per la part de la moralina, eh?

La sinceritat, com a forma de viure i de pensar, chapeau!

La sinceritat en cercles reduïts.... només com a teràpia? i teràpia de què?

Anònim ha dit...

Ueee, torno a estar per aquí (al menys per avuí xD).

Ostres, estàs en un coro? Com canvien les coses en poc temps. Doncs no pleguis, que hi ha sequera.

Jo tampoc soc de despotricar contra algú a la seva cara, això si, si algú em cau malament ho nota... lis foto unes ignorades que flipen xD

David JB ha dit...

A Madrid porta plovent 3 dies seguits :) però segur que no és culpa teva, segur que canteu molt bé, a més, això queda una mica lluny com perquè hi arribi el vostre poder

Alepsi ha dit...

Home, bellosoli, jo odiar, odiar, tampoc no odio a ningú. Jo no li vull mal a ningú, encara que la pava em caigui com el cul (i dic pava perquè el focus del meu "odi" acostumen a ser dones... vés...).
Hosti, raja del meu cervell, raja, a veure si es dona per al·ludit... que avui.... quina tela, m'ha posat a parir el molt........ en fi.

Sí que sona una mica a OT, peusek... però... són ells els que sonen a nosaltres, què collons! xDDDD
Lo de trobar una parella.... ai! Quina gràcia m'ha fet! Jajajajaja! Home, el dia que toqui, per suposat em desfogaré amb ell... en tots els sentits! xDDDD
La sinceritat com a forma de viure... és una utopia... crec... i sino, mira aquest post que vaig escriure fa temps. ;)

Rebenvingut teleko!!! No et preocupis, que mentre jo canti, la sequera està erradicada! xDDDD

Home, David, pensa que cantem molt fort, eh??? Que els crits del "Oh happy day" se sentien per tota la facultat! xDDDD

Adagio ha dit...

bua jo no puc! tampoc odio a cap persona... bueno al Guti, Figo i penya xunga si. Ara que hi penso.. odio a una persona! xD demà aniré al carrer agafaré a un tio i li diré de tot.

Alepsi ha dit...

Doncs vigila, Adagio, no iniciis una "operación ojo morao'" [algun dia desenvoluparé aquest tema...] sense voler-ho!