22.10.06

Més memes!!!

Avui un altre meme. No, no és el que m'han encolomat el Bellosoli i el Teleko, que el faré, però al seu degut temps, ja ho entendreu. xDDD

Total que el meme que vinc a fer avui prové del J.D. De fet ell no ho va fer com un meme, simplement va ser una reflexió, però a mi em va agradar i vaig pensar que seria maco de fer, com a meme... sempre és interessant saber més cosetes dels companys que ronden per aquí, no?

La cosa és, simplement, decidir quines cançons posaríeu en un CD que es titulés "les cançons de la meva vida". De fet, en J.D ho explica bastant millor que jo, així que no m'enrollo més i us poso la meva tria:

  1. Vespre - Els Pets / Perquè és una cançó que em recorda temps feliços a l'esplai, de nena, quan la cantàvem tots junts....
  2. Moon Light Shadow - Mike Oldfield / Simplement perquè m'encanta
  3. Lemon tree - Fool's Garden / La millor cançó del món, digueu-me simple
  4. Viure per Sempre - Gossos / Perquè és una cançó que m'agradaria aplicar-me cada dia... "Alepsi, no es pot viure per sempre"
  5. La casa por el tejado - Fito / Perquè m'apassiona la frase "las cosas importantes aquí son las que están detrás de la piel", sincerament.
  6. Barniz - Marea / Perquè sembla irreverent però té un missatge increïble.... i perquè em posa de molt, molt, molt bon humor!
  7. Cel del Nord - Lax'n'busto / No sé ben bé perquè aquesta. Sempre m'ha atret molt. És d'aquelles coses inexplicables.
  8. A la luna se le ve el ombligo - Fito / "Ojalá me hubiera dado cuenta antes: no siempre lo urgente es lo importante". Simplement em fa reflexionar, la frase... i m'ajuda quan em bloqueja l'estrés.
  9. No vaig triar - Lax'n'busto / Perquè es pregunta coses. Perquè no té solucions. Perquè m'encanta la melodia.
  10. El lado oscuro - Jarabe de Palo / "Y que me dejes o te deje eso ya no me da miedo". Perquè durant molt de temps he desitjat que aquesta frase es fes real en mi mateixa. I perquè finalment ho he aconseguit.
  11. Canon - Pachelbel / Perquè és una peça clàssica que em fa posar els pèls de punta. Perquè va ser la peça que més vaig gaudir tocant amb la flauta. [buscant pel youtube he trobat aquesta versió... m'he enamorat del paio... quina passada!!!]
  12. Ella - Bebe / Perquè em va ajudar en el moment més difícil de la meva vida. Perquè em va acompanyar. Perquè em va fer somriure. Perquè em va fer veure "que el mundo es sólo para mi"
  13. Mediterráneo - Serrat / Perquè em recorda a quan era petita i l'escoltava al cotxe... en cinta de cassette, i ma mare cantava.
  14. Heartache - Bonnie Tyler / Perquè aquesta dona em transmet una energia brutal!
[En J.d n'ha posat 20... però jo m'he quedat en 14 que són les que acostuma a tenir un CD d'aquests que es venien abans de sortir la mula..... xDDDDD]

Total que, com ja és típic en els memes, posaré deures a aquelles persones que m'intriguen en quant a gustos musicals (per suposat, no esteu obligats a fer-los... com si em voleu deixar un comentari, simplement):
  • Onix: au, tens deures. Jejejejeje!
  • L'home músic: que des que vas penjar la teva cançó... no se t'ha tornat a veure el pel!!!
  • Maduixeta: perquè et decideixis per només 14 o 15 cançons de totes les que t'agraden!
  • Bellosoli: "hoy por ti, ñana por mi", no? Jajajajaja! [I ja sé que m'arrisco a que em tornis la pilota.... en fi... xDDD]
  • Propde40: ala, ja tens feina! xDDD
  • Farlopa: sé que t'agradarà fer una introspecció en la teva vida musical, oi? xDDD
  • Avi: papa!!! Va, quina música t'agrada? ;)

I ja està.... se m'acudeixen molts blocaires més als que passar-los-hi el marrón.... però suposo que ja ho farà algú (o no, potser ningú segueixi aquest meme i mori aquí... tampoc passaria res, jo m'ho he passat bé fent-lo i, si més no, ara ja em coneixeu una mica més!!!).

30 comentaris:

Dessmond ha dit...

Jo em declaro en vaga.

Alepsi ha dit...

Fas bé d'advertir-ho, Dessmond, així la gent no t'encolomarà el meme. xDDDDD

maduixot ha dit...

capulla!

Alepsi ha dit...

Jo també t'estimo, Maduixot! ;)

Anònim ha dit...

Doncs mira què et dic Alepsi, que trobo molt interessant aquest meme i en certa manera més fàcil de fer que el meme musical que corre per aquí i que el senyor Efe em va encolomar (i que encara no he fet)pq hi ha molta més llibertat!

Anònim ha dit...

Maduixeta!!!!!!!ole!!

Alepsi ..uff fufuf saps que tambe coincidim en varies ? q fort!!!!!!!

Alepsi ha dit...

Doncs ja saps, Iruna, si et ve de gust fer-lo, tu mateixa!!! Si vols et faig una invitació oficial, eh?? xDDD

Onix, animes a la maduixeta a que m'insulti???? Snif!! xDDDD
Estic desitjant veure el teu meme.... jajajajaja!

Anònim ha dit...

Uala... Molt interessant. De fet, sempre m'ha costat triar les cançons per fer CDs, perquè totes tenen un o altre significat afegit, n'hi ha que s'hi han de posar per obligació moral, d'altres perquè sónm senzillament sublims... Mare meva, bona feina, Alepsi!

Alepsi ha dit...

Ja, Musa... a mi em passa, també. M'he de posar a gravar un CD i no trobo les cançons adequades, les canvio 80 vegades i... pffff... de fet si hagués de gravar un cd... ja no sé si posaria aquestes 14.... segurament n'afegiria d'altres que se m'han anat acudint... no sé.

Joan Marc ha dit...

Uoo! Que currat aquest meme!! EN canon de Pachabel està mooolt bé!! Jo també em podria passar molta estona escoltant-la (8)(8)

Alepsi ha dit...

És, diria, la única que no em cansaria mai, mai, mai, mai d'escoltar...

Anònim ha dit...

Accepto la invitació oficial!! ;)(ara falta trobar el temps per fer-lo, se m'acumula la feina!!!)

bellosoli ha dit...

ai alepsi, q et penses? q sóc venjatiu? q per manar-me un meme t'arrisquis a q te'n mani jo un a tu? jejeje, doncs t'he de dir q no t'arrisques, et condemnes a q te'n mani un! jejejeje

A mi també m'encata moonlight shadow de'n oldfield, per la melodia i per la veu de la Reilly. De fet n'Oldfield és, des de ben petit, el meu referent musical. Be, ara ja no tant però de petit moltíssim!

I 'no vaig triar'... buf, és q te molta força! com els lax en general, però que dir q no hagi dit ja sobre ells? Ai! i el Lemmon tree!! és boníssima! records de primer de BUP! quina gran cançó, m'encantava i m'encanta, pq la tinc a la llista de reproducció de l'ordinador i de l'ipod!

Be, noia, faré els deures! ara, q amb l'indecís q sóc be podria fer un DVD en comptes d'un CD! q 14 em semblen poques!

Alepsi ha dit...

Fantàstic, Iruna! Quan el tinguis fet, avisa!!!! ;)

M'encanta que coincidim en aquests clàssics, Bellosoli!!! xDDDD
Em fas una mica de por... què és això de la condemna??? Ai, ai, ai, jo treballs forçats no, eh???? xDDDD

Anònim ha dit...

Com diria l'Avi Redeu, redeu... més feina! Encàrrec rebut, això sembla el mes dels memes...
Per cert, Bonnie Tayler? Em recorda el meu juràssic...

Alepsi ha dit...

Jejejeje! Sí, déu n'hi do... aquest mes ja van tres memes que ronden pel món! xDDDD
En fi, m'encanta que l'hagis rebut! xD
I sí Bonnie Tyler... sóc una clàssica, jo! xDDDD

Anònim ha dit...

sos !!! a qui li puc encolomar el meme? :(

David JB ha dit...

No vaig triar, una de les que més m'agrada de Lax'n'busto. També és casualitat, avui, quan encara aniria passant per Aldaia, al poc d'agafar la A3 cap a Madrid, buscant emissores, al 106.3 no sé quina emissora era de Catalunya ràdio, que just estava sonant aquesta cançó, i l'he deixat i escoltat, i fins i tot cantant-la una mica tot i ser els meus pares també al cotxe. què fort!

Moon Light Shadow, tot un clàssic, una grandíssima cançó, és clar.

El Canon de Pachebel, ja el coneixia, però una vegada vaig escoltar una versió a la part final d'una pel·lícula que em va agradar molt. La vaig utilitzar també en un dels meus primers vídeos. Després l'he escoltat per un munt de llocs, al fil musical del rodalies, als que toquen el violí als pasadissos del metro o al costat del corte inglés de Callaó de Madrid.

M'agrada molt la teva tria Alepsi, un bon CD, sí senyora ;)

Anònim ha dit...

Hola,


M'alegro que entre les teves músiques preferides n'hi hagi algunes que, tot i no ser les de la meva vida, sí han tingut un pes en la meva trajectòria personal i musical (que moltes vegades es confonen).

Per exemple, m'encantava el "Heartache" de la Bonnie Tyler. Recordo que la vaig gravar de la tele amb un radiocasette Philips verd (feien el programa Aplauso del Uribarri). Però no directament de la tele sinó que va ser una gravació en ambiente. Això volia dir que havies de contenir la respiració perquè no quedés gravada. I maleït siga, quan la Bonnie acabava la cançó va i la meva gossa es va posar a bordar. Així tinc gravada i inmortalitzada la meva estimada gossa que tenia nom de gos (Gut).

També m'encanta el Moon Light Shadow. Cada cop que la sento em ve un no sé què. De tant en tant canto algunes frases de la cançó de camí a l'estació, o quan estic content.

El Lemon Tree és una cançó ben curiosa. Està especialment dissenyada per ser cantada a les acadèmies d'anglès d'arreu del món. És perfecte. A més, et dóna aquest rollet British anys seixanta, del Notting Hill, el Portobello Market i el pop més alegre.

Aquesta de la luna se le ve el ombligo no l'he sentit. Però em recorda aquella època que alucinava amb les cançons només pel títol, com 'malos tiempos para la lírica' de Golpes Bajos o els inefables 'Siniestro Total' amb el seu 'Ayatola no me toques la titola' o 'Los esqueletos no tienen minina'.

I per acabar, què dir del Canon de Pachelbel. El primer disc de vinil de música clàssica comprat per mi de la meva història. Era un recopilatori de música barroca amb l'Adagi d'Albinoni que, tot i que ara em repeteix com l'all, haig de reconèixer que conmou molt i és esplèndid.


Ah, i no faré esment del Mediterráneo, que això fa gran.

Deus, ja ho veus, Alepsi. Aquests són els records que em porten els teus gustos musicals. Uf, com passa el temps. Però hi ha coses que no canvien.

Txell ha dit...

Ara mateix em fa una mica de mandra rumiar. Tinc clar que de les teves cançons, n'hi ha dues que també posaria. Vespre i el Canon de Pachebel.
Després crec que ompliria de cançons d'en Llach.
Bon dia guapa!

Alepsi ha dit...

Yo, al final, me he dejado un montón por poner, j.d... pero bueno, más o menos ha quedado plasmada la cosa... jejejeje!

Uhm... bona pregunta, onix!!! Què et sembla l'efe? [però no li diguis que t'ho he dit jo, eh??? xDDD]

És molt maca, aquesta de lax'n'busto, David!!! Què en van opinar els teus pares??? xDDDD
I sí, ja tens raó, el Canon de Pachelbel crec que és una de les peces clàssiques que més vegades s'ha versionat... n'he sentit moltíssimes ja...

Ostres, q, que exhaustiu! Jejejeje! Me n'alegro que coincidim en les músiques i que t'agradi (més o menys) la tria! ;)

Bon dia Txell!! jejeje!
Oi que és maca, Vespre? Buf... m'encanta, definitivament. Però molt molt! xDDD
Al final de'n Llach no en vaig posar cap... ja ho dic jo que me n'han quedat bastants per posar... en fi! S'haurà de fer el segon CD, com diu el j.d! xDDD

Anònim ha dit...

Així m'agrada un post fresc al matí, que sàpigues que tastaré la teva música tot el dia!

Anònim ha dit...

Mira Alepsi començo a enfedar-me , para d'enviar-me memes musicals que no m'agraden :( em costa molt hi em fa moltisssssiiiimmmmmaaaa mandra, però també et dic que el faré potser el deixo pel post nº 100 però el fare. Passis un bon dia !!!!

Alepsi ha dit...

Jordi espero que t'agradi!!!

Farlopa... sorry... ja ho he dit, que no cal que el facis, eh???? Jajajajaja!
Va no siguis mandrós!!! ;)

Anònim ha dit...

Osti Alepsi, i a mi no em convides?

Vull dir, ni al meme ni al sopar?

Buenuuuuuuuuu vaaaaaaaaaaal que tampoc hi ha tanta confiança, ja ho sé!

I que jo el meme musical ja el vaig fent de mica en mica, d'acooooooooooord.

Menu, dumés dir-te que no et preocupis pels descuits. Diuen, que el que realment no ens interessa ho aparquem. Segurament que ara mateix tens altres interessos més importants.

ptunàs.

Unknown ha dit...

totes les de rock catala, me les kedo. Molt bona tria, si senyor. Aix... q bunikes son... jo afegiria "Bon dia" dels PEts (pels records q em porta).
Bona tria, felicitats.

Alepsi ha dit...

Peusek clar que et convido! Barra lliure!!! Al menys del meme... xDDDD
A lo del sopar... si algú em posa una casa gran i una cuina, jo cuino per tots els blocaires que s'hi apuntin... però a casa meva, casi que no hi cambem... xDDD

Gràcies, Custey! ;) Jo el BonDia... també em porta molts records... però la vaig acabar mig avorrint... casi posaria "Digue'm que m'estimes", millor! xDD

Unknown ha dit...

Ara que ho dius... Potser sí! Diguem que m'estimes és una gran opció, jeje. En qualsevol cas, estaria bé fer un meme de rock català... aquí ho deixo...

Alepsi ha dit...

Doncs res, Custey, ja saps, enceta'n un (però d'aquí a un temps, que ara la cosa ja va saturadeta... xDDD).

Per cert, el teu blog no està operatiu?

Anònim ha dit...

la de lemon treee m´encantaaaa! ja ho pots dir ja, que és la millor cançò del món! m´encantaaaaaa! (i wonder how! i wonder why..! yesterday you told me about the blue blue sky and aaaaall that i can see it´s just a yellow lemon tree...). Boníssima :)