21.10.06

Més desgràcies

Ostres tu, quin final de setmana més tonto.

Ahir vaig convidar a la Sara* i a la Maduixeta a sopar a casa meva (sí, Teleko, sé que t'hauria d'haver convidat a tu, també... però vaig pensar que ja tindries plans... xDDD). Mentre feia el sopar, anava cantant, pim, pam. Pelant patates, fent un carpaccio.... total, que quan ja més o menys ho tenia tot a punt, em vaig vestir.

Em vaig posar els texans, una samarreta, els mitjons. Em vaig mirar al mirall. Em vaig picar l'ullet. Em vaig ficar la mà a la butxaca del pantaló. Em vaig mirar al mirall. La meva cara era de complet pànic. "Que no ho sigui, que no ho sigui, que no ho sigui". Vaig treure la mà de la butxaca. Vaig baixar la vista poc a poc. Ho era.

La T-50/30 ben neta. Passada per la rentadora. Ben tova... amb la seva funda de plàstic, això sí, ben protegida. 26 viatges a la merda. Ma mare em matarà. Buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!

Dijous perdo el llibre, i ahir la 50/30 queda neta... snif!

En fi, espero que avui les coses vagin millor... (tot i que la cosa no pinta gaire bé... m'he aixecat amb molt mal de cap.... m'he hagut de posar a recollir la cuina [sort del rentavaixelles!!!].... i tinc molts mocs... buaaaaah! No vull pillar una grip, siusplaaaaaaau! Seré bona!!!).

Total, que amb grip i tot, aquesta nit surto, vaja que si surto!

-------------------------------------------
Per cert, pels curiosos (i per fer-me autopropaganda i els solters que visiteu el meu bloc veieu que sóc un MOLT bon partit [xDDD]) el menú del sopar va consistir en:
  1. Patates Braves Especials de la Casa (fetes amb la recepta de la meva àvia... sí, sí, no us penseu que són simples patates fregides, que us ho diguin la maduixeta i la Sara... xD)
  2. Carpaccio de Carbassó amb Vinagreta de Mòdena (va tenir molt d'èxit)
  3. Pebrots de Padrón (que uns piquen i d'altres non...)
  4. Amanida de Tomàquet i Formatge amb Pesto (orgàsmica [sí o no, Maduixeta? xDDD])
  5. Dàtils amb Bacó (típics mítics)
  6. Una Pizza Precuinada (sí, què passa? No em venia de gust cuinar més... xD)
  7. I de postres: pastís d'oreo (sí, simplista... anava a fer un Tiramisú... però em va fer mandra!)

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Uooo, quan em convidis a mi has de fer tiramisú de postre!!! amf amf amf

Si que és cert que tenia plans, però em va fer mal que no em convidèssis igualment :(

Vinga, anima't, ja veuràs com avuí no perds res... esperem.

maduixot ha dit...

el menú era orgàsmic... mmm aquella amanida... no la he oblidat... aaai

Anònim ha dit...

Ohohohohohoho llons!!!! que semblo el Papa Noel amb aquestes exclamacions
Però m’has deixat estorada esmaperduda i bocabadada a la vegada que bavejant .el que no pots fer es posar tots aquests plats i no compartir el secret de la teva cuina afrodisíaca . es mes tot això quasi que mereix un bloc Receptes Afrodisíaques de l’Alepsi ,perquè mira , que en se un fum de cuinar i lo del carpaccio de carabassó no en tenia la mes miserable idea , i lo del pastis Oreo.....si t’animes a plasmar per la posteritat totes aquestes delícies pots comptar amb mi i suposo que amb molts mes
Cuida’t el refredat eh . a ta mare li has de fer entendre que quan un te un geni a casa ha d’aprendre a conviure amb aquestes coses dels llibres i les T50/30.
XDDDDD

Alepsi ha dit...

Teleko, a la propera et convido, va, i faré tiramisuc!! xD Que jo no vull fer mal a ningú! xDDD [Jo també espero no perdre res avui.... aix...]

Jajajaja! Maduixeta... avui he dinat una amanida d'arròs amb pesto... buaaaaaaah! Estic tant tipa.... xDDD

En eso estamos, J.d, en eso estamos... xDDDDD

Potser ho faig, Onix... el menjar, certament és ben afrodisíac... i fet amb carinyu més! xDDD
A ma mare... et fa res si directament l'envio a parlar amb tu i... li expliques aquesta teoria teva? xDDD
Ara, el tema pastís d'oreo, et dic el secret ja: anar al súper més proper i comprar la capsa de Royal que diu "pastel de oreo". xDDDD

Anònim ha dit...

coi, que acabo de dinar i ja torno a tenir gana!!!

vagi bé la festa, Alepsi :)

Anònim ha dit...

M'abstindre de dir res de les perdues i ara netejades de les targetes de metro però n'hi ha per llogari cadires !!! Ja veig que ahir va anar molt be amb aquest soparet orgàsmic tot i que hi trobo a faltar algun noiet ... :)))) Bueno vagi molt be la festa avui !!!!

Alepsi ha dit...

És que la cosa és per això i més Nur!!! Jajajajaa!

Jo també els vaig trobar a faltar, Farlopa... però què hi farem??? El teleko ja tenia plans! xDDDD

Brioxet ha dit...

Quin parell de dies!! com a mínim el sopar va anar be!!
Per el refredat toca no agafar fred i anims que son 4 o 5 dies com a molt.
La T50/30 potser te la poden canviar... qui sap. Tot és provar-ho

Anònim ha dit...

Com que el papa deu se de weekend amb la Maria faré el meu paper de Musa Progenitora
Alepsi nena si surts abriga’t be , i fes tot allò que jo no he fet !!! ;)

Alepsi ha dit...

Ja ho provaré, |3rioixet, però crec que em diran que me'n vagi a on jo sé... jajajajaj! En fi, tot serà provar-ho!

Gràcies, Onix! El papa estarà content de saber que té una musa tan atenta! ;)

Anònim ha dit...

Aquestes patates braves s'han de provar!! Si vols receptes de postres tinc un contacte proper que té la ma trencada. Vagi bé la festa!!

Anònim ha dit...

Caram caram, si tenim a tota una cuinera entre els blocaires!!! jeje.. Jo de cuinar... com que res de res pq no m'agrada gens, és una pena, sí, però és així, no hi puc fer més... i mira que ho he intentat eh?!!?
i lo de la t5030, una putada sí, però pq no proves d'anar a alguna parada de metro que hi hagi atenció al client i els hi portes la targeta a veure si t'en poden fer una de nova amb els viatges que et queden? si no ha quedat massa malmesa i es veu el nombre de viatges i la data de caducitat (i enganxes un bon dia del qui t'atengui) potser cola!!!
nose, és un suggeriment!

efe ha dit...

Tens número de compte Alepsi? que jo t'envie el número de compte i així no li has de dir res a ta mare.

Per cert, puc tornar al tema roba interior?

Mira aquesta frase, és teua:

Em vaig posar els texans, una samarreta, els mitjons.
Bé, ja ens explicaràs... ;-P

bellosoli ha dit...

joer tia! si q t'ho curres! tot això vas fer?? déu n'hi do si ets un bon partit!

Això de la 50/30 és una bona putada... jo sempre la duia dins la cartera, menys pràctic però s'evita disgustos d'aquest tipus i també s'evita arribar al metro i adonar-te'n que te l'has deixat a uns altres pantalons.

Vinga! espero q no sigui ni grip ni res i que et fotessis una bona farra aq nit!

Anònim ha dit...

Per cert Alepsi, tinc l'honor d'enviar-te un meme abans de que l'hagis fet!! (no dic abans de que te l'hagi enviat ningú altre, perquè segurament ja te l'haurà enviat algú més :P)

Alepsi ha dit...

Vaig llegir en algun bloc el tema coulant... Pd40. Jajajaja! Jo també en faig! I em surt prou bo (però segur que no tant com el del teu contacte, eh? xDDD)

A mi m'encanta cuinar, iruNa, i menjar també! És un gran plaer, la cuina, per mi.
Demà aniré al Centre d'Atenció al Client i a veure què em diuen. De moment he tingut sort i ma mare: no m'ha fotut bronca!!!!

Gràcies efe!!! Jajajaja! Però ja et dic, ma mare se n'ha fotut i tot "sí, cuando vayas a atención al cliente te dirán: anda, no sea usted tan limpia y no quiera lavar las tarjetas, que no hace falta". xDDDD
El tema roba interior... què vols dir? Pensa que uns texans sense calces (per molt suggerent que pugui semblar) jo no crec que sigui gaire còmoda, la cosa... xDDDD

Clar que m'ho curro, bellosoli!!! Jajajaja!
I lo de la tarjeta de metro, jo normalment la porto dins el moneder... però sóc la reina de les lleis de Murphy.... i just el dia que em va fer mandra obrir el bolso i ficar-hi la tarjeta.... rento els texans amb ella a dins... quina puta pena... en fi.... xDDDD

Gràcies, teleko, gràcies! xDDDD Me'l va enviar en Bellosoli fa un parell de dies... aviat el faré. Espero. xDDD

Anònim ha dit...

fotré alepsi, estàs feta una artista! m han agarrat ganes d´autoconvidar-me i tot xDDD. Jo és que a la cuina sóc prou patosa... les meues manetes arriben a fer pasta dels sobrets d´estos de gallina blanca, sopetes de sobret, ensalaes... i poco más. Digue´m manyosa! jejeje.
Pel que fa a la targeta eixa dels viatges... a mi em passa cada dos per tres, però a València les fan de 10 viatges i, si s´estropetja te´l fan altra volta (MENOS MAL), cosa que és d´agraïr perquè jo els passe per la llavaora cada dos per tres, o els reballe en la motxil·la... en fin, "pa que".

Anònim ha dit...

El menú del soparet fa molt bona pinta!
A mi mai m'ha passat això de la targeta (vale, ara no agafo gaires trens!, però ho havia fet i molt!), però devia ser perquè alguna divinitat em protegia, perquè ara em deixo totes les targetes per qualsevol lloc i mai les trobo!

Alepsi ha dit...

Olenska si mai voltes per Barcelona, avisa i et convido! Jajajaja!
Aquí també fan les targetes de 10 viatges, que són les que acostumo a utilitzar... però com he dit abans, sóc una llei de murphy amb potes....

Tirai jo per sort mai no vaig perdre la T-Jove de dues zones quan la utilitzava! Cosa inexplicable perquè sóc un desastre i d'endreçada tinc el mateix que de Top Model... és a dir, res.... xDDDD

David JB ha dit...

Oblida't que et canviïn la 50/30, perquè si és com es fa aquí, per canviar-la i donar-te una de nova, primer han de ficar l'antiga per una màquina que la pugui detectar, si la teva està, tal i com imagino, ben neta, de la banda lectora no haurà quedat res, i per tant res la podrà detectar, és com si fiques una cartulina, no és res, la teva 50/30 Alepsi, ha mort del tot, DEP. Però intenta canviar-la, per si de cas.

Sobre el menú, buah, quina gana. Un dia m'has d'invitar ehh? Que segur que està molt bo, ara, després t'he d'invitar jo a un altre menú fet per mi, però jo no ho faria tan bé com tu, seguríssim :)