26.10.06

Merda de post

Bé, les coses sembla que comencen a redreçar-se una mica.

Per començar, demà és divendres!!! Viscaaaaaaaaa!!! I aquest cap de setmana es presenta tranquilet... estar per casa, anar de compres el dissabte al matí (porque yo lo valgo), fer tarda casolana a la tarda.... i diumenge d'excursió!!! Porto tres setmanes volent anar a la muntanya. Em ve molt de gust passejar-me per un bosc ben dens, sentir el cric-crac de les fulles primerenques de tardor que han començat a caure... respirar aire fresc, oblidar-me de la contaminació... en fi, tot allò a lo que un va al bosc (quan hi va sol, que quan hi va acompanyat, probablement vagi a follar [potser en les seves dues accepcions... perdoneu la broma fàcil... xDDD]).

Una altra cosa que s'ha redreçat és... tachán, tachán... el tema llibre!!!!! Jajajajaja! Sí, sí, sí, ara mateix tinc un accés d'emoció incontinguda e incontenible (i una espessor cerebral al borde del vessament... en fi) ja que.... atenció al datu!!!!! El Laprí ha trobat el llibre a Madrid!!! Sí senyors, senyores i senyoretes!!!! Aviat el rebré a casa! Aaaaaaaaaaaaaaaaai!!! Com acabarà??? Ai, ai!! Ara només falta que correus no la lii i me'l perdi.... [per cert, ara estic pensant que no he anat a mirar si estava a objectes perduts mai més... igual està allà esperant-me... demà hi vaig, a primera hora, o a segona, perquè a primera no està obert].

Però bé, sembla que el meu cap no està en el seu millor moment. Potser del paràgraf anterior no heu entés una merda. Probablement demà quan me'l rellegeixi... jo tampoc no ho faré. I pensaré: "Alepsi, ets idiota". Però demà serà un altre dia... i jo casi que em retiri a dormir que estic escrivint en plan automàtic i aquí no fan més que sortir parides... (ara potser seria un bon moment per escriure una de les meves històries improvitzades... però no crec que ho faci....).

En fi, penjo el post tal qual i si demà no m'heu lapidat blocarísticament (m'encanta conjugar neologismes) doncs torno i alguna excusa trobaré per la merda de post que acabo d'escriure ("i que publicaràs perquè ets idiota, no?" Doncs sí).

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Nena, nena, nena, veus com al final tot s'arregla?... A que al final encara tindràs dos llibres i tot. Espero en candeletes l'excusa que posaràs demà...

bellosoli ha dit...

ei! enhorabona pel llibre!! ara ja te'l podràs acabar!! be, et conto jo el final: doncs resulta que... jejeje! no me l'he llegit ni tampoc seria tan cabron d'explicar-te'l ara!!!

Que vagi molt be l'excursió pel bosc!!! i no et perdis! i si vas acompanyada q no sigui per trepitjar raïm, que hi ha altres accepcions més divertides.

Anònim ha dit...

Veus com tot té solució? Molt bé pel llibre i molt bé per l'excursió. Sols falta que t'absolguin XDXD Bon cap de setmana :)

gatot ha dit...

Com que blogger aquesta nit va boig i no em deixa fer-te el post, t'ho he enviat per mail però torno a provar de publicar-ho:

"Ja em tenies preocupat entre una cosa i l'altra. A mi, a la Cuca i a Peusek.

Vinga a carregar la pàgina a veure si la memòria cau s'havia tornat tonta i resulta que no, que estàves en altres coses més inter-nacionals.

En fi, que tots i tota ens en alegrem.

Per cert. Que lo del bosc tà molt bé. Però que ja són les Fires de Sant Narcís de Girona i que si el que vols és esbargir-te... esbarjo n'hi ha! I a alguna cosa convidarem!

I que boscos també en tenim i per follar............. que no quedi!

:P"

Anònim ha dit...

Aixó va agafant molt bon caire ,si vols et farè una foto per quan surtis al Guinnes per ser la dona amb mes llibres Caliban del mon XDDDDDD mentre "follis" mira de no trepitjar cap rovelló ;)

maduixot ha dit...

mira que si ara el tenen a objectes perduts... xDDD

Alepsi ha dit...

Papa... tenia molta son. Aquesta és la gran excusa. No he estat capaç encara de rellegir el post... potser aquest migdia... i crec que em posaré vermella... oi que vaig tenir una conversa amb mi mateixa dins el post?? Ai senyor, pararé boja... xDDD

Gràcies, bellosoli, gràcies! xD
Ara, em sembla que pel bosc no follaré gaire... sincerament... que la Maduixeta no crec que estigui gaire disposada... xDDDD

Pel judici encara queda, Pd40!!! Jajajaja! Però sí, la cosa ja quedaría rodona si no acabés enmanillada... xDDDD

Caram, Gatot, caram! Si que desperto preocupacions! xDDD
Per cert, no entenc lo de "les coses inter-nacionals" potser és perquè no recordo ni què cony vaig posar a l'entrada aquesta... en fi.
Ah! Tinc present lo de les festes de Girona... ;) Oi que duren fins al diumenge que ve? Doncs ja veurem!!! xD

Ui, onix, ets bona fotògrafa??? Mira que jo sóc la persona menys fotogènica sobre la capa de la terra, eh? Em sembla que després hauries de fer un collage dels teus per tapar-me una mica la cara... xDDDD
Ah! I pels rovellons, cap problema, et dic el mateix que al Bellosoli... no crec que la Maduixeta estigui per la labor.... xDDDD

Si el tenen a objectes perduts, maduixeta, faré boockcrossing amb ell! Jajajaja! I faré que us el llegiu tots els blocaires que me n'heu parlat! xDDD

Txell ha dit...

Jajajajaja ets un cas com un cabàs.
Fins i tot qua escrius de forma robòtica, automàtica i sense massa ganes, em fas riure.
Per cert, quan acabis el llibre, potser que ens facis un resum, eh? Ara ens has deixat amb un dubte insostenible.
Bon cap de setmana, guapa. Disfruta de la natura

Anònim ha dit...

En el fons el mon blocaire es molt bo , veus en Lapri amb una bona accio t'ha trobat el llibre ara a veure si ens l'acabem ben ràpid que no el tornis a perdre ;) jejejeje

Alepsi ha dit...

Vaja, me n'alegro, Txell, de fer-te riure.... espero que no riguis de mi... sino amb mi! xDDD És això oi?
Bon cap de setmana a tu també!!!

Realment, Farlopa, el món blocaire no deixa de sorprendre'm... xDDD

Mikel ha dit...

Aixi que has trobat el llibre a Madrid??!! jaujasjasjuas si es que a la capital hi ha de tot ;-PPPP

Anònim ha dit...

Veus dona com tot s'acaba posant a lloc tard o d'hora? Ja queda menys per saber el final del llibre!!

Ànims!

Anònim ha dit...

Ara alepsi no t'adormissis als llorers, eh? que tothom sap que els períodes de mala sort venen seguits de períodes de bona sort i desprès la mala sort torna i despres la boan i despres... bè paro que aixó comença a ser rallant em fas riure molt amb els teus post d'adormida jo tambè en tinc algun em sembla.

gatot ha dit...

Eps, que lo de inter-nacional ho deia per lo dels contactes amb Madrid, que em va semblar que t'havien distret d'altres ocupacions.

I lo de les Fires de Girona... sí, són fins el diumenge que vé, però no aquest diumenge! comencen avui 27 i fins al 5 de nevembre!

Al blog de la cuca hi acabo de penjar el post eròtic de Sant Narcís explicant-ho.

Ens lleparem amb mosques o sense?

Alepsi ha dit...

De tot, de tot... no sé si hi ha, Mikel... segur que no tenen ni una "Alepsi" ni un "Mikel", oi? xDDD

jbauer, no és que hagi desestimat la teva cerca!!! :*****
És que sóc una mica maniàtica amb els llibres, i quan un m'agrada molt, m'agrada tenir-lo.. xDDD
Si tu l'agafes, ja m'explicaràs què et sembla! xD

Sí, musa!!! Jajajaja! A veure què tal acaba... després igual és un d'aquests que et deixa amb el moc penjant en la última pàgina.... :S

Caram, Athaelion, no sé si donar-te les gràcies o suicidar-me, ja... xDDDD

Aaaaaaaaaah! Jajajaja! Gatot, estava a la parra quan he llegit el comentari... xDDDD
Per cert, un post eròtic a sant Narcís??? Caram! Ara hi vaig!!
[Per cert, si es pot triar, jo casi que sense mosques, eh? xDDD]

Anònim ha dit...

Coi, si és que en Laprí és una joia, eh? :-)

Anònim ha dit...

Mira que m'has fet ganes de lligir-lo, el ditxós llibre!

David JB ha dit...

Doncs el llibre ja l'he deixat a l'oficina de correus del corte inglés de Castellana, així que ara ja que t'arribi o no depèn dels senyors de correus. Està certificat, així que si el perden són ells responsables... però segur que no passa res i la setmana vinent ja el tindràs a casa teva, i ja podràs llegir les últimes 30 pàgines ;)

Anònim ha dit...

oooooh BIG alepsi! al final has aconseguit el llibre (patrocinat per lapri, jejeje). És que quedar-se soles am trenta fulles per llegir... tela marinera!

Ale xiqueta, ja contaràs com acaba!

Alepsi ha dit...

Caram, Nur, quina bona propaganda, eh? xDDDD

Jordi Jordi si vols et dic on pots trobar-lo! Jajajaja! Resulta que està a moltes biblioteques! xD

Mil milions de gràcies, David!!! ;)

Olenska depen de com no us ho explicaré, perquè si algú se'l vol llegir... li esguerraré el final! xDDDD

Anònim ha dit...

Laprí, chapeau!