19.10.06

Desgraciada

Avui ha succeït una desgràcia. "Culpa teva". Ho sé, fill de.... "ei, no m'insultis, que jo t'he avisat". Sempre té raó el cabronàs.

13:25 -> Entro a classe llegint el meu súper llibre (sí, què passa, encara no l'he acabat).
13:30 -> Entra la profe, encén l'ordinador. Acabo de llegir el paràgraf que porto entre mans (entre ulls, més aviat). Tanco el llibre, el poso al calaix de sota la taula. "Alepsi, guarda'l a la bossa, que te'l deixaràs oblidat". No, no me'l deixaré, perquè sempre miro sota el calaix.

[I sí, els que ja em coneixeu i sabeu que la meva vida és una "Llei de Murphy" constant..... ja sabeu com acaba la cosa, no? Si més no, us ho podeu imaginar....]

14:20 -> Acaba la classe. Fantàstic, deu minuts abans del previst. Tinc només 20 minuts per dinar. Recullo les coses i marxo corrents, a veure si no hi ha cua al bar i em puc menjar un plat calent (i no un entrepà entovit).
14:30 -> Estic asseguda al bar, davant d'un plat de paella i un altre de "churrascu". Sí senyor, quin tiberi!!!!

14:55 -> Surto per la porta de la facultat amb una amiga, carregades amb un munt de material per fer la feina. Amb presses perquè arribàvem tard. M'aturo en sec. Me la quedo mirant: "Patri, me he dejado el libro en clase" "Tia, pues ves, te espero" "No, da igual, que llegamos tarde, luego me paso y lo cojo" "Després no estarà, tros de lluç" Què sabràs tu?

18:30 -> Aparco el cotxe al pàrquing de la facultat. Deixo a la Patri a dins i les claus posades. "Vuelvo enseguida". Baixo a classe. Òbviament, el meu estimat tornava a tenir raó.
18:35 -> Em planto a objectes perduts.
"Hola, m'he descuidat un llibre a classe i potser us l'han portat"
"¿Un libro? No me suena que nos hayan traído ninguno hoy" <- noia amb poques ganes de treballar.
"Vaya...." [Cara de decepció i tristor profunda (sóc una gran actriu, us ho havia comentat mai? XD)]
"Espera, lo miro en el registro" <- aquest era un noi, que es veu que li he caigut bé
[Flipo, porten un registre amb els objectes perduts, quina gràcia]
"¿Cómo se llama el libro?"
"Calibán"
"¿¿¿¿Talibán????" <- noi amb cara de "hòstia, aquesta tia és un perill públic"
"No, no C-alibán"
"¡¡¡Ah!!! Pues no, no, no está"
"Vale, gràcies, ja tornaré demà, per si de cas"

"Ho veus?" Si no calles et rebento. "Ok".

Sóc idiota. Jo no tinc més nom. I si li fes cas al meu estimat de tant en tant???? Sí, les coses anirien millor, potser. Aaaaaaaaaaaai.... total, que.... m'he quedat, atenció, a 30 pàgines d'acabar-me el llibre!!!!!!!! Macagunlaputahostia!!!!!

Ara, demà, a l'aula hi apareixerà un cartell així:

39 comentaris:

L'Avi ha dit...

Nena, nena, nena, em sap greu dir-to, però el teu cervell en aquest cas tenia raó. La primera intenció gairebé sempre és la bona.

Bé, si no trobes el llibre, sempre pots anar a una biblioteca a que et deixin un exemplar o si no farem una col·lecta entre la blocaderia per comprar-te'n un de nou... Així que no t'amoinis

Alepsi ha dit...

Caram, Papa, què ràpid has contestat!!! xDDDD
Ja és ben be que els pares teniu un sisé sentit, per a aquestes coses! ;)

Doncs sí... la veritat és que li hauria d'haver fet cas, pobret... si és que en el fons... és un encant (de tant en tant vabé fer-li la rosca... xD).

Em temo que la col·lecta l'hauré de fer jo... el llibre era de ma mare. Buffff... m'estic veient ja el chaparrón a sobre, quan li ho digui "un día te dejarás la cabeza en algún sitioooooooo!!!!"
No caerá esa breva, no...

Alepsi ha dit...

J.d.... que no me entere yo que has sido tu, eeeeeeh??? xDDDD
Pues sí, voy a poner ese cartel, te parece? Crees que la gente reaccionará? xDDD

Anònim ha dit...

Ui, ui, Alepsi. Si jo hagués agafat el teu llibre i, posem per cas, no hagués tingut temps, o no se m'hagués acudit passar per objectes perduts, t'asseguro que després de llegir el teu rètol no ho faria ni de conya. De vegades, l'amabilitat pot fer més fàcils les coses. Jo posaria alguna cosa de l'estil: "...segur que qui l'ha trobat no ha pensat a portar-lo a objectes perduts..." o "...pot enviar-me un correu per quedar i tornar-lo..." o encara "...podríem llegir junts les darreres 30 pàgines...". Una idea, només. ;-)

Alepsi ha dit...

Jordi Jordi tens tota la raó. Precisament ara estava reflexionant sobre això... i... esperaré fins a dimarts que ve per posar el cartellet... tot i que llavors perdrà força i... bé, no sé, demà no crec que el pengi. Demà aniré a objectes perduts un altre cop, a veure si la bona persona el torna! ;)

[O potser... l'ha agafat algun noi espavilat que ha vist que jo me'l deixava i vol tenir un pretext per parlar amb mi???? Va, va, me'n vaig a dormir, que avui ha estat un dia prou esgotador.... i ja desvariejo!]

bellosoli ha dit...

mmm... jo primer miraria de penjar un cartell en que no s'el titllès de desapresniu... no sigui cas que el que el va trobar tingui la intenció de donar-te'l i en llegir que el tractes de tal canviï d'opinió. Ara, si dilluns no te l'han tonrat aleshores si q pots penjar un catell dient-li el nom del porc!

Anònim ha dit...

Estic amb en Jordi (en el sentit argumental del terme!), però això no treu que m'hagi agradat molt el rètol aquest, és divertit per a tothom :D menys per al pressumpte desaprensiu, que és qui t'has de guanyar :(

Anònim ha dit...

Doncs jo no canviaria pas el cartell, perquè és boníssim. Jo, encara que no me l'hagués endut, te'n comprava un altre, només per haver-me fet descollonar...

Alepsi ha dit...

Desda luegu... Bellosoli, com es noten les bones persones... jajajaja! En sèrio!
Jo primer escric el post, i després penso.... potser ho hauria de fer al revés... en fi. Això, el que li deia just fa un moment al Jordi Jordi, que m'esperaré a penjar-lo!
[Gràcies, de tota manera per fer-me reflexionar ;)]

Aquest és el problema, 1000, que crec que amb el cartell no em guanyo al desaprensiu... en fi...

Perdedor.... pots passar-te per la facultat quan vulguis, mirar el cartell, riure, i comprar-me el llibre. Tot per aquest ordre! xDDDDD

efe ha dit...

Alepsi, que no em vull posar antipàtic, però les coses són coses només. I el teu llibre és només això, una cosa. Simplement l'has de substituir.

No onstant això, comptes amb la meua solidaritat. I si trobe per internet les 20 pàgines que et falten te les envie. Bé, o si trobe el dessaprensiu... Què vols que li faça?

Alepsi ha dit...

Efe.... tu no seràs el J.d vestit de valencià, no??? xDDDD
Doncs ja veus, el llibre és només una cosa... però és meva (digue'm Gollum, si vols).
Tampoc no n'he fet un drama, de tot plegat, jo, com sempre, relativitzo, ja veus. El llibre el puc comprar quan vulgui, però cony, ja seran 10 o 15 eurus menys.... i tot per un desaprensiu. A tu no et faria ràbia? Ni un bri? Ni un xic??? Res?
Caram, quin auto-control, mestre efe.... xDDDDD

Dessmond ha dit...

No m'extranya que davant un plat de paella -espero que no fos paella d'or- i txurrasko, perdis el món de vista.
És molt humà, no et turmentis.

Anònim ha dit...

Jo, és que sóc molt simple. Crec que si algú és tan desgraciat per robar un llibre, doncs no te'l tornarà per molt que ploris en un cartell (què diràs? que el necessites per menjar?). Amb aquest cartell, rius tu i fas riure. Si li plores i no te'l torna, 2 a 0 guanya ell. Serà que sóc un primaveres...

Alepsi ha dit...

Gràcies per entendre'm, Dessmond!! xDD

Perdedor, què dius? Primaveres? Queeeeeeeeee va! Si tens raó! Jajajaja! M'encanta la teva filosofia!

Bé, m'esteu animant a que pengi el cartell a la classe... però seré bona nena... i m'esperaré a dilluns o dimarts! ;)

Anònim ha dit...

així m'agrada... contundent la nota!
però no t'hi emprenyis gaire... No sol haver-hi gaires lladregots de llibres, vull dir que se suposa que tampoc en traurà cap benefici econòmic, i en canvi potser se'l llegirà. Amb una mica de sort anirà adquirint cultura i sensibilitat a base de lectura...

gràcies per la visita al meu bloc!
(per cert, el "portent" sóc jo!!! i ho feia amb una mà perquè amb l'altra anava fent captures de la webcam amb el ratolí...hahahha)

Alepsi ha dit...

Sí, suposo que el seu mòbil deu ser més aviat cultural, Portent (xDDD), perquè si en pretén treure peles... no crec que se'n tregui gaires, la veritat! xDDDD
Per cert, benvingut al meu bloc! ;)

Anònim ha dit...

Que sí, Perdedor, però una cosa no treu l'altra. Es pot fer un cartell ben divertit sense insultar el pressumpte desaprensiu, així riu tothom i te'l guanyes! En Jordi ja apuntava aquesta solució.
Alepsi, a les 23:12h no deies que te n'anaves a dormir? :p

Alepsi ha dit...

Doncs això estava pensant ara, 1000.... però m'he liat amb unes coses i altres... i... bé, que ara crec que sí. Per cert, si teniu una nova proposta de redactat, estic oberta (mentalment, cotxinuuuuus!).

efe ha dit...

Ostres, Alepsi que no em d'ona igual. Simplement, que pense que té substitut. Hi ha fins i tot coses que podries haver perdut i que no en tindrien. A més, demà segur que el trobes.
:(

Anònim ha dit...

Penja el cartell, que fa molta gràcia!! Ens podràs explicar la cara de la gent quan el llegeixin? Molta sort!!

Alepsi ha dit...

En això tens raó, Efe!!! No et volia posar trist, home, feia "baroma"!!! ;) Jajajajaja!
Total, que no crec que demà el trobi, l'últim comentari del perdedor m'ha fet obrir els ulls... xDDDD
En fi, me'n compraré un altre, què hi farem! xDDD

[Si algú el veu en alguna llibreria que m'avisi ipso facto!!!]

Pd40 li faré una foto al cartell i us l'ensenyaré a tots... i les cares.... no crec que us les pugui explicar, no em quedaré pas al costat del cartell per veure com em critiquen.... xDDDDD

Anònim ha dit...

Tu penja el cartell i deixa’t d’Hòsties es mes jo hi afegiria un parell de dibuixos de bombes d’aquelles marca ACME , Perquè no et titllin de terrorista pots acabar amb un dibuixet del correcaminos , veus com tambe tinc una part pacifica .
si es un tió bo que el vol com a pretexts per lligar amb tu ,no pateixis als homes ja els agraden els reptes
XDDDDD

David JB ha dit...

Tranquila, tard o d'hora acabaràs de llegir les 30 pàgines que et queden

Anònim ha dit...

La conversa amb la "Patri", lo millor. Espero que tinguis sort i el puguis recuperar ;-)

maduixot ha dit...

alepsi, creu-me, NO pengis aquest cartell...

Txell ha dit...

Alepsi tia, al igual t'el tornen després de llegir-lo. Has de tenir paciència. ;)
Per la meva experiència amb llibres perduts, gosaria dir-te que ja l'has vist prou!
Petons

Anònim ha dit...

Es que qui no te cap te cames, i qui no te cames s'haurà de rascar les butxaques, que pot valdre aquest llibre??? Sempre podem fer aquesta colecta i si sobren calers comprar alguna targeta del metro per una que jo se que tambe la va perdre... es que????? Ànims a veure si el trobes !!!

Anònim ha dit...

Ai, Alepsi, aquest cap !!! Res, com diu l´avi, i en Farlopa, a fer una colecta, si cal. O si el trobes en una llibreria, vas a fullejar una pàgina cada dia i en un mes ja el tens llegit, i gratis

Alepsi ha dit...

Doncs també és una opció, onix!!! Decorar-lo una miqueta perquè fos més agradable. Jajajaja!
I això de que "als homes ja els agraden els reptes".... doncs em venc (de nou) i dic que jo sóc un repte amb potes!!! xDDDD [Per cert, sóc la musa oficial del pd40, això va quedar clar, no? xD]

Sí, sí, David... espero que sigui més aviat d'hora... que si no, amb la meva memòria encara me l'hauré de rellegir tot... xDDDD

Ja em dispensaràs, Rock'n'roll... però... què és exactament el que t'ha atret de la conversa insubstancial entre la Patri i jo? xDDDD

Ja en parlarem, d'això, maduixeta.... xDDD

La meva experiència diu el mateix, Txell... en fi. Això em passa per despistada... a saber en què pensava! xD

Doncs és una idea, Farlopa!!! Jajajaja! Jo poso peles, va! xD

Això sí que és una bona idea, Sulpertu!!! El buscaré a l'Fnac... i si hi és... me l'acabaré de llegir de gratis, com tu dius! xDDDDD

Gràcies, jbauer!!! xDDDD
Emocionant???? Estava a punt de desvelar-se tooooooot el misteri!!! La investigació estava arribant a port! Joppeeeeeeeetas! Snif!

Anònim ha dit...

Alepsi, wapi, et recomeno accedeixis a l´aula amb un lanzacohetes, et disposis davant de tothom i amenaçis d´utilitzar la teva arma si no aparèix el teu llibre! (dóna resultats)

Anònim ha dit...

jajajaja... molt boooo! al final l´has posat? quin ha sigut el resultat?

Alepsi ha dit...

Dona, Gemminola, no és mala idea del tot... però procuraré trobar mètodes menys violents (i sense possibilitat de ser expulsada de la universitat de per vida, a poder ser) abans d'arribar a aquests extrems... però vaja, me l'apunto! Merci!!! xDDDD

Doncs no, Olenska, doncs no. Al final no ho he penjat. Ja veurem dilluns. Però he passat per objectes perduts i no el tenien, de nou. Dilluns hi tornaré a passar... snif! Tot el cap de setmana sense saber com acaba el llibre.... buaaaaah!

Anònim ha dit...

Covarda, caguetes!! XDXD

Anònim ha dit...

Nena! Quina gràcia m'ha fet aquest post!!
Sempre pasa alguna cosa d'aquestes... quan hi penses i dius bah! k sempre ho faig aixó és quan et passa alguna cosa...

EL de la nota esta molt bé, però k molt bé xDD

Petonets i m'encanta el teu blog!

Anònim ha dit...

M'ha encantat la nota: jo també seria capaç de regalar-te el llibre a canvi de la riotada que faria si veiés la nota a classe (de fet, ja he rigut a l'estudi de casa meva).

Per cert, m'ha encuriosit una cosa de la teva narració: tothom parla en castellà menys tu!!! (la Patri, el noi d'objectes perduts...)

Anònim ha dit...

Nena, nena, dilluns vull que penjis la nota, amb dos ovaris!!

Ah, i de moment no m'he canviat de lloc, simplement m'he preparat una segona residència per si torna a fer llufa el Blocat, anar-hi a viure...

unanina ha dit...

Ei, què bo! Però a veure, no ho signaràs? Podries signar amb un sobrenom de conya. Ei, si et responen amb una altra nota, que sàpigues que la voldrem veure aquí al blog, eh!

unanina ha dit...

Ei, què bo! Però a veure, no ho signaràs? Podries signar amb un sobrenom de conya. Ei, si et responen amb una altra nota, que sàpigues que la voldrem veure aquí al blog, eh!

Anònim ha dit...

La veritat és que és una putada que et passi això, però molt bo el cartellet que penjaràs (o espero que ho facis si no trobes abans el llibre).

Molta sort en la cerca!