8.10.06

Ara sí... "Al Cavatast"

Cavatast 2006. Pfffff..... com ja he dit fa unes horetes, ho califico d'altament recomanable i de.... buf, una passada. Dios... no són ni les 11 del matí, me n'he anat a dormir a les 5 de la matinada, i us preguntareu què cony fa l'Alepsi desperta a aquestes hores? Doncs la cosa, jo crec que té una senzilla explicació. Estic.... nerviosa. I no, no és per la representació d'aquesta tarda, que també, sinó que.... en fi, diguéssim que de vegades em poso nerviosa a carro passat. Jo m'entenc. Però anem per parts.

La Maduixeta i jo vam arribar molt aviat, a les 17 ja estavem a St.Sadurní. Vam fer unes voltetes pel poble, entre riures histèrics de nerviosisme i un sentiment de: marxem d'aquí, que aquí no hi pintem res.

El nostre sentiment es devia, bàsicament, al fet d'haver-nos de trobar amb tota la colla Farlopista... com anava dient la Maduixeta: ens feia vergonyeta. Ens feia vergonyeta i por, què cony. Jo estava cagada. Bàsicament, poseu-vos en situació, ens havíem d'estar en un lloc desconegut, amb gent (semi)desconeguda. Vamos, la sensació era: "serem unes putes acoplades".

Doncs res més lluny de la veritat (o al menys aquesta va ser la percepció final de la Maduixeta i meva). En quant ens vam veure, vam començar a xerrar, tant amb el Farlopa i la Cuca (que eren els que "coneixíem") com amb tots els altres. Al principi eren només 4 o 5.... i poc a poc, el número d'amics farlopistes va anar augmentant.... a mesura que augmentava també el nivell d'alcohol en sang. Dios..... porto un rollo d'escrit ja i encara no he dit que vam beure molt de cava. Però molt. Sort que no m'agradava.... (sí, sí, ho he posat en passat deliberadament.... merda, sou fatals, m'heu enganxat al cava!). Diguéssim que jo, a partir de la cinquena copa.... ja no recordo quantes més vaig fotre'm. Jo només sé que jo anava dient: "si a mi no m'agrada el cava!!!" i l'Energumen em mirava rient i em deia: "ja, tia, doncs sort que no t'agrada". Jajajajaja!

Total, que com em suggeria l'home de la música en els comentaris del darrer post... vaig pillar una turca considerable. Anem a veure. Proveu de fotre-us més de 5 copes de cava entre les 6 i les 7 de la tarda, havent dinat poc i no havent berenat res. A veure qui aguanta de peu com vaig fer jo! A veure! xDDDDDD

El cas és que, les carajes, ja ho tenen això. I jo, que sóc persona de no emborratxar-me (en sèrio, que bec molt, però m'emborratxo poc [ahir ja vaig oferir-li el meu cos a la ciència]), quan em puja una miqueta l'alcohol, es veu que vaig dient burrades por ahí. I dic "es veu" perquè... buah, és que no vull ni pensar-hi.... total, que us semblarà entre paranoic i idiota, però és per això que no he pogut dormir bé.... pensant en la que vaig liar (hi va haver un punt culminant de la turca que no recordo... no sóc capaç de rememorar ben bé el què vaig dir [i, siusplau, els presents, no m'ho recordeu, tampoc, crec que seré més feliç sense saber-ho... xDDDD]).

Total, que entre copa i copa de cava, a mi no em va semblar que la Maduixeta i jo estiguéssim "acoplades" al grup... ostres, en sèrio, són (sou) un grup collonut!!! I que consti que ja no porto alcohol en el meu cos! xDDD

[Aquest post no diu gaire de mi.... de fet em deixa pel terra, per variar... jajaajaja! Però vaja, no us quedeu amb la idea de que l'Alepsi es va emborratxant normalment davant dels blocaires i els seus amics!]

29 comentaris:

Anònim ha dit...

Jajajaja, veus com el cava enganxa? I què hi ha millor que fer unes copetes en bona companyia i bon rotllo? M'hauria encantat veure't per un foradet oferint el teu cos a la ciència, jajajajaj.

Una abraçada!

maduixot ha dit...

jajajaja.... alepsi: ets fatal!!! :P

Alepsi ha dit...

Ja podria enganxar també l'enciam, Spock i així... bé, el meu fetge diguéssim que m'ho agrairia bastant... xDDDDD

Calla, Maduixeta, calla.... quina tela que tinc! Pffffff.... [però tu no te'n salves, eeeeh? xDDD]

Anònim ha dit...

Ja ho diuen, el dia de l'estrena: molta merda! :D
El millor de les borratxeres de cava és que no hi ha ressaca (o és molt lleu).

Alepsi ha dit...

Efectivament, 1000... em sembla que em tornaré senyoreta i ja mai més res de sangries.... millor una ampolleta de cava, i au! xDDDD

Anònim ha dit...

Bon dia Alepsi !!!! Ara ens em llevat i només dir-vos que ens ho varem passar de puta mare !!! Això s'ha de repetir però ja trobarem una altra festasssa !!!! bfff..... bffff... per deu que be que ens ho vam passar !!! Genial sou collonudes !!! I ara dinar familiar i una mica més de cava !!! Bon Diumenge a tots !!!

Alepsi ha dit...

Farlopaaaaaaaaa!!!!!!!!
Macagundena, tiu!!!! Vatres sí que sou collonuts!!! Quan dius que és la propera festa???? T'ho prometo que miraré de comportar-me i no liar-la!!! Jajajajajajaaja!
Vagi bé el dinar familiar, brindeu a la nostra salut!!!! (Jo saludaré al públic en honor vostre!!!) xDD

Anònim ha dit...

veig que tot ha sortit de conya aaaaaaaaa :) Com era d'esperar
molta merda per despres !!!!

Alepsi ha dit...

Onix a la propera et vull brindant amb mi!!!! Eeeeeeh???? Jajajajaja!
Gràcies per la merda! Jejejeje! Pffff... em fa mandra vestir-me i maquillar-me de Glinda un altre cop... pfffff....

Anònim ha dit...

Que fort anem sincronitzades !! jajajaja
això de Glinda em sona a la fada del Mag d’oz vaig errada ? mira jo no et feia rossa :(

Alepsi ha dit...

No vas errada, Onix!!! Premi per tu! xDDD
I no, no sóc pas rossa.... de fet, de petita sí, però ara se m'ha enfosquit! xDD (ara, rosa sí que aniré una estona, aquesta tarda.... pfffff....)

Anònim ha dit...

Eiiiiiiiiiii Alepsi...

Vols anar a fer una copeta de cava a Sant Sadurní??? aquesta tarda està obert......
jajajajajaja

Sort que no t'agradava el cava ja que quan et deia d'anar a fer una copeta no em vas dir en cap moment que no.

Bé, noia s'ha de reconeixer que tant tu com la Maduixeta sóu COLLONUDES!!!!! Això sí, el pròxim cop que vagis de festa fes-te instal·lar un localitzador pel cotxe... quin fart de caminar buscant el P___ cotxe...

Vinga que vagi bé!!!!

Alepsi ha dit...

Hostiiiiiiiii!!!! Què dius??? Avui també hi ha festa??? Jajajajaja! Anem-hi, anem-hi!!!
Em convides a una copeta? xD
Jopetas, tiu... és que... estava tan fresquet... xDDDDD
Ja sé què demanaré per reis: un localitzador de cotxes! Bona proposta! xDDD [Ei, i lo bé que ens va anar el passeget per baixar la turca, què??? xDDDD]
Jo, ja ho he dit abans, però, no me'n canso: vatres sí que sou collonuts!!!!

Anònim ha dit...

Hahahaha, genial, Alepsi!!! S'han d'aprofitar aquestes estones, noia. Gaudim-ne, encara que sigui abusant del cava o de les birres de tant en tant :)

I t'ho dic jo que a mi tampoc no m'agrada el cava, eh?

Anònim ha dit...

Bon dia... el usuario anonimo és l'energumen que com podeu comprobar encara està adormit.
M'alegro molt que ja estiguis a la penya del cava, ens ho vem passar de p...m...

A veure quan repetim la festeta, la pròxima vegada podriem quedar a les deu del matí...ens van faltar catar moltes caves.
Un petonàs, sou collonudes!!!

Alepsi ha dit...

Nur... si pots, evita que et temptin amb anar al cavatast... jo crec que m'he enganxat... sóc una ionki del cava!!! xDDDD [Et dic jo que si haguéssis vingut, haguéssis caigut en l'abús... com tot déu que rondava per les casetes.... xDDD]

Tincqueestudiar!!!!! Fot-li una copeta de cava a l'Energumen aquest a veure si es despeja una miqueta, eh??? xDDDDD
I, això dic jo, a veure quan ho repetim.... però lo de quedar a les 10... buf... llavors igual ens donen les 6 de la matinada i no hem aconseguit baixar els nivells d'alcohol.... pot ser molt perillós, eeeeeeeeeh???? xDDDD [Ei, però jo m'apuntu a un bombardeu!!! (i estic segura que la maduixeta també!) xD]

gatot ha dit...

Ara sí que al·lucinu pepinus!

No sé si ha sigut un lapsus teu, alepsi, o sóc jo ke vaig torrat... però juraria que has escrit "el Farlopa i la Cuca (que eren ELS que coneixíem...).

A veure: quan dius la Cuca et refereixes a una persona humana de gènere femení? perquè després dius ELS.

Aquí m'has destrempat. Jo la Cuca que conec és dona. A part que em va dir que anava al donasex i no a Sant Sadurní.

Veus? ara m'està agafant un atac de banyes!

Anònim ha dit...

ui! Hauria estat bé veure-us pel forat del pany.
Morta merda amb l'estrena

Anònim ha dit...

Em sembla estupendo que t'ho passessis tant bé!! i no pateixis que no has quedat malament explicant això, em sembla que tots sabem el que és!!!
un petó molt gran reina (ja torno a ser aquí!!!)

Alepsi ha dit...

No ha estat cap lapsus, Gatot!!! Mira't el bloc del Farlopa i veuràs que la seva Cuca té mans i escriu i tot...
La "teva" cuca suposo que estaria al donasex (digues-li poc espavilada, també!!! xDDD), però la del farlopa va compartir la cavataja amb nosaltres!!!

Gràcies tirai!!! Ha anat molt bé! xD

Gràcies iruNa!!! M'has tranquilitzat!!! I me n'alegro que hagis tornat a la comunitat!!! Ara vaig a visitar-te!

Anònim ha dit...

Uohh, molt bé. Segur que va ser una bona festa, m'alegro que us ho hagueu passat bé. Jo ja m'ho apunto per a una altra ocassió.

Anònim ha dit...

Eeeeiiii!!! que tal?
Ja t'asseguro jo que val més que no t'enrecordis de moltes de les coses que vas anar dient a tothom durant tota la nit, jejejeje! Quin fart de riure, que ben parides que sou tu i la maduixeta i quins reiures que varem fer.
Sort que el cava no t'agradava!!!

l'home de la musica ha dit...

Bueno, veig que va ser la juerga de las juergas!!!
Segur que t'ho vas passar genial!!! Si es que dono uns consells... ja diuen que sóc una mala influència, pero que collons, ara tens edat de disfrutar, sino quan, eh???

Alepsi ha dit...

Laprí que sàpigues que vam estar parlant de tu!!! xDDDD Sí, sí!!! L'any que ve, vens i et presentes a tots!!! xDDDD

Ejem... Arni... :$$$ Llàstima que crec que d'aquestes coses sí me'n recordo... ai, senyor! xDDDD Haureu d'ajudar-me entre tots a reconstruir els fets... xDDD
Ara, en això sí que estem d'acord: jo no recordava riure tant feia molt de temps!!! (encara tinc agulletes als abdominals! xDDD)

Ja ho pots ben dir, l'home de la musica... m'ho vaig passar de puta mare, com ja es pot veure en tot el post (i encara avui es pot notar!!! xDDDD).
I sí, com a influència ets fatal... et sembla maco, recomanar-me una taja???? Ara... jo controlo, eeeeh? xDDDDDDD

Anònim ha dit...

Uhh, vau parlar de mi?... ostres, em posaré vermell ara... xD

Alepsi ha dit...

I tant David!!! xDDDD Era inevitable parlar, al menys a l'inici, de blocs i blocaires! xDDD

Anònim ha dit...

HOlaaaaaa,

jajjaja, no em coneixeu pero em vau donar els blogs! us espero l´any k ve, en les mateixes circumstàncies, i dient moltes tonteries!!

Vagiiiiiiiiiiiii bé!!

una Sadurninenca!!

Alepsi ha dit...

Quina por... senyor, quina por... Farlopa.... ets fatalo, tio! xDDDDDD
Au, doncs ja vindràs a saludar-me l'any que ve!!! xDDDDD [òbviament no me'n recordo de tu... xDDD]

Anònim ha dit...

Amig Sadurninenca, no varem dir tonteries , estavem contents i varem disfrutar tots junts o no? o m'equivoco quant dic que si una cosa varem fer va ser riure com a bojos !!! ja,jaj,aj,aj,aj,a Jo si que m'enrecordo i per temps que m'enrecordaré jaj,ajaj,a,aj,a,a