15.12.06

Un nou meme, una reflexió, una pista...

Avui una mica de poti-poti, que encara que sembli mentida l'Alepsi va estressada. Molt. Té mooooooooooooooltes coses a fer. Però sempre troba temps per això. No, no. Sempre perd el temps amb això. Perdona, no és cap pèrdua, si no ho fes.... si no ho féssis què? No sé, m'agrada fer-ho i jo no ho considero una pèrdua de temps, estem? Ok. Així m'agrada.

Total, que primer els deures que m'ha posat en Robertinhos, que ja li he dit que els hi faig perquè em cau bé i perquè és ell, que si no.... els faries igual, no t'enganyis. Homeeeeeee... bé, sí, tinc poca assertivitat... però això anirà en un altre post, ok?

Es tracta d'un meme musical.
"Busca un CD, ves a la tercera cançó i transcriu els tres primers versos. En cas de que el primer CD que et vingui a la mà sigui sense lletra la dificultat s'acentua: comentan's què et transmet la música en un parell de frases. "

Bé, doncs estirant la meva mà esquerra el primer CD que trobo és Respira, dels Pets. La tercera cançó: "La Solució". I és que tots i totes busquem qui ens canti aquesta cançó alguna vegada... o tots i totes hem desitjat cantar-la alguna vegada a aquella persona especial (o no, bé cascú sap lo seu, ja sabeu que no sóc gaire amant de les generalitzacions... xDDD)
Us escric els tres primers versos, i després la tornada, que m'agrada més (Robertinhos, faig versió lliure, eh? xDDD):
"El primer anava encès i tu et feies l'estreta,
el segon al cap d'un mes ja es volia casar,
el tercer et va fer el salt amb una amiga teva...."

"Que tinc la solució
per fer una mica veritat
tot el que havies suposat
quan eres jove.

Que tinc la solució
la que per fi farà marxar
la mala sort dels últims anys
mira'm i escolta:
la solució sóc jo"

Feta la primera cosa, anava a fer una reflexió... és bastant chorra, crec, però m'ha tingut pensant tota la tarda. Quan tornava de la uni, he vist per la finestra del tren, una pintada a la paret que deia "Viva España" [buf, posar això vol dir que igual començo a rebre visites de gent que busca aquestes dues paraules juntes a SantGoogle... en fi, ens arriscarem, tot sigui per la labor informativa...]. Algú, però havia tatxat el "Viva" i havia escrit a sobre "Puta".

M'he quedat pensant. Què mou a algú a plasmar la seva ideologia en una paret de forma anònima?

És que hi ha actes que no entenc. Les pintades reivindicatives en són un. Cony, si vols queixar-te o vols deixar clar el que penses, no sé, fes spam en una samarreta, o penja't un cartell a l'esquena que ho digui, o ves-ho cridant als quatre vents... no entenc què hi fan dues paraules carents de sentit enganxades en una paret.... (per mi aquestes aseveracions són carents de sentit quan no sé qui les diu... a veure si ens entenem, no és el mateix que les hagi escrit un nen de 15 anys coaccionat pels seus amics, que un noi de 25 que volia marcar territori....). En fi.
Un altre acte que no entendré mai són els homes que es dediquen a llençar "mirades de l'amor" (normalment acompanyades de petons sorollosos o coses com "uhhhhhhmmmmm... qué linda"). I no estic dient ni que m'agradi ni que em deixi d'agradar. Simplement no ho entenc (semblo la williams... xDDD). Què pretenen amb això? "Dispensi, jo ja sé que sóc linda, tinc miralls a casa". Algun dia els hi espetaré això a la cara. Què es pensen? Que alguna caurà rendida als seus peus? És més em jugo el que sigui que si alguna li fa cas, es caguen als pantalons i marxen corrents.....

En fi, reflexions sense sentit.... i un poti-poti bastant tonto de reflexions... però és el que té la improvització... ;)

Per fi, una pista... uhm... valgui com a pista que no sé què deixar de pista perquè és molt complicat, i no pas perquè el meu/la meva blocaire invisible sigui un desconegut/da per mi, que ja el tenia fitxat d'abans de tota aquesta moguda, sino... precisament per això. Quant més coneixes una persona, més complicat és trobar un regal a la seva alçada. En fi. Primera pista en el meu bloc (perquè en d'altres ja he anat deixant... tot i que ell/ella es sol moure sempre pels mateixos.....).

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Caram Alepsi...
Primer el meme de la pàgina 123, ara el de la tercera cançó d'un cd...

Trobo curiosa la teva reflexió. No la de les pintades a la paret, perquè n'hi ha que poden estar plenes de significat (com per exemple les que resaven "zona nacional" a alguns carrers de Lleida en ple franquisme repressiu); sinó la d'aquella gent que es dedica a tirar piropos pel carrer, per dir-ho d'alguna manera. No ho puc resistir, i també sempre m'acabo preguntant què coi pretenen, que em giri i li proposi de fer un clau???

Anònim ha dit...

Bones!

Totalment d'acord, a mi m'hagués agradat algú m'hagués cantat la tornada d'aquesta cançó dels Pets perquè em sembla que jo l'he cantat masses cops.
Però bé, al final ha valgut la pena ;-)

gatot ha dit...

Alepsi.... així que l'estrés et porta a reflexionr sobre tot això?

A veure si ho he entès: anàves amb el tren quan mirant per la finestra vas veure el reflexe d'un paio que et deia mmmmmmm que lindaaaaa amb accent ecuatorià i portava un cartell al pit on posava "biba espanya" mentres cantava una cançó dels pets. Era així, no?

tranquila, això no és l'estrés... és la política d'nmersió cultural de la genialitat!!!!

ptons i llepades, bonica.

;D

David JB ha dit...

Uohjó, maca cançó.

Alepsi, els missatges aquests que precisament has vist tu, no són per portar-los posats en una samarreta, ara, un que sí que es podria fer en samarreta i amb una tirada que segur que triomfaria, seria una que posés "Puta Renfe", si la fas, te forras.

Robertinhos ha dit...

m'ha agradat la cançó : de la terra, en català i molt adequada per a mi. Jo sóc la solució...ei, tu..sí...tú...siiiiiiiii...que jo sóc la solució

respecte a la frase...hi han pintades molt bones a les parets, com aquella "ahora que teniamos las respuestas nos cambiaron las preguntas" que el Mario Benedetti va llegir a una paret de Montevideo (escolta el cd de Poesía con los jovenes...). Ara bé, malgrat tindre 25 no vaig marcant les zones amb pintades de --- (no reproduiré les paraules).

els piropos no els soporto. sóc tio i sento vergonya quan el típic deixa anar el comentari. Contesta-li, avergonyeix-lo...fes-li un escarni públic. Si ells ho diuen és perquè es saben amb la seguretat que vosaltres fingireu indiferencia

Anònim ha dit...

ei Alepsi, vols dir que això dels blocs també no pot arribar a ser com una pintada en una paret? N'hi ha molts que no se sap res de cert de qui són i reivindiquen coses..no se, reflexió de les 8 del matí en dissabte de feina, o sigui que tampoc em facis massa cas...LINDAAAAAAA mmmmmmm

Anònim ha dit...

Les teves reflexions variades em fan pensar que em discutiré amb el pròxim professor que em negui l'existència de l'associació d'idees!! ;) Bé que això de les pintades és un tema complex perquè les reivindicacions estan molt bé però no a les portes d'una casa àrticular o a l'aparador d'una botiga. Fent malbé el mobiliari urbà la reivindicació perd el sentit i passa a ser una "putada". Però vaja això són "figues d'un altre paner".
Respecte a allò dels piropos jo conec una noia a qui li deien "fea! quatro ojos, etc." i altres coses per l'estil (els apletes eh?!)i no sabeu el trauma que això li va suposar.
Per cert que ara que parlem de reivindicacions, en tinc una per fer aquí mateix: M'HAN PRES EL MEU BLOC! si sí, fa uns dies vaig per entrar al meu bloc i veig que em redirecciona al d'una altra persona que té la mateixa url que jo! Total que ja no hi puc entrar i n'he hagut de fer un altre, perdent tota la informació que hi tenia!!!!
El problema és que si em faig una samarreta no crec que els responsables del bloc.cat me la vegin o sigui que em resignaré!!!

David ha dit...

Alepsi, qui fa pintades d'aquest tipus en una paret es om qui posa un anunci al carrer... t'intenta "vendre" la seva ideologia politica...

Modesta amiga meva... ja saps que ets "linda"? xD bé, ten deuen de tirar moltes de floretes pel carrer!! a mi en canvi res de res... encara estic esperant passar un dia per davant d'una obra i que un grapat de dones àrdues treballadores del ram de la costrucció, es girin i tal com paso em llencin unes mirades "de l'amor" com dius tu xD

I de pistes... no m'interessa, ja se que tu no ets la meva blogaire!

Anònim ha dit...

Algunes d'aquestes pintades són boníssimes, hi ha gent amb molta imaginació. Estic d'acord amb el Clint, un bloc és una pared virtual on pots deixar els teus graffitis.
De la pista del blocaire... crec que jo no soc. Per cert, aprofito per fer una crida a qui em tingui, que no sé res d'ell/a, si pot passar a deixar-me una petita pista per on començar a buscar-lo :P

l'home de la musica ha dit...

Això es per que no has vist la meva mirada penetrant cada cop que m'enganxo un collonet amb la cremallera del pantaló!!!! ;PPP

Per cert la estrofa que m'ha sortit a mi es: A veces sueña con tu alegria, mi melodia...
A veces sueño, del aire que nos caemos...

Alepsi ha dit...

Dona, musa, hi ha algunes pintades que realment han marcat alguna cosa. No volia ser generalista... xDDDD

Doncs si ha valgut la pena, Amarela, ja està bé! xDDD

Doncs sí, Gatot, ja veus el que em fa l'estrès! xDDDD
El dia que vegi algú amb un "biba eppanya" cantant una cançó dels pets... em podré morir tranquila! xDDDD

Ostres David, quan dius que les encarreguem? xDDDDD

Ets la solució, Robertinhos??? Què bé!!!!! xDDDDD
No et dic que un dia no se'm giri i contesti al que em piropegi... xDDD

Doncs sí, Clint, hi he estat reflexionant i tens raó. De fet poca gent de la que em llegeix em coneix... potser per això em sorpren tant que sigueu tants els que passeu per aquí i em comenteu... és... increïble!

Si algú s'atreveix a discutir l'associació d'idees, Floc, remet-lo directament aquí, un dia faré un exercici... xDDD
Per cert, quina putada lo del bloc!!!! Com pot ser?? Hòstia, quina por m'ha pillat!!!!

Doncs, AzRi3L, quina forma de venta tan poc útil, crec... xDDD
Per cert, tu quan vulguis et passes per la facultat de psicologia i ja veuràs quants piropos femenins t'emportes!!!! (bé, i probablement, algun de masculí... xDDDDD)

Doncs sí, Pd40, ja ho veus, jo també estic d'acord amb en Clint.... xDD

No sé si m'agradaria veure-la, l'home de la musica... xDDDDD

David JB ha dit...

Primer hem de fer el disseny Alepsi, després doncs ja la resta és més fàcil, fas una tirada inicial de 100.000 exemplars per repartir en estacions de Barcelona al preu de 6 €, i el primer dia et quedes sense elles xD

efe ha dit...

A mi se m'ocorreix que si algú pinta a una paret és perquè no té un altre mitjà de fer arribar el missatge que vol fer arribar. Vull dir que li agradaria tenir diaris que recollissen les seues idees (no les seues d'ell, sinó els seues d'una determinada idea). O tenir diners per a posar anuncis d'aquells d'Es primeravera en el Corte Inglés, però que posés: Per què torturar-se (al costat d'una sabata de taló).

La meua manera de veure-ho és ideològica, és clar. Però és que acabe de parlar de política (més o menys) i encara em durà en subidón.

Anònim ha dit...

Mira, jo les pintades reivindicatives encara... tot i que depèn del que diguin si no hi estic dacord no m'agraden evidentment. Però xorrades que només fan que embrutar les parets sí que no ho soporto!!! Si fan algun dibuix artístic d'aquells que molt de tant en tant es veuen sí que m'agraden ja que ho considero una currada, però allò de "en tal va per la tal.." uuff!! és que no ho soporto, em treu de pollaguera noia!

Alepsi ha dit...

Laprí, jo 80% tu 20%, és un bon tracte, no?? xDDDD

Potser sí, Efe, que és això, que no té on dir-ho... uhm... el que passa és que, coi, que ampliin una mica més, no??? xDDD
Vull dir, que posin el que vulguin, però que argumentin, com a mínim.... xDDDD
Que duri, el subidón, que duri!! Ja saps que m'agraden les "crítiques"! xDDD

Completament d'acord amb tu, Iruna, de fet és a això al que em referia. A veure, jo entenc que hi hagi gent que senti, allò, però... no sé, no cal embrutar una paret posant-ho, no? Que obrin un bloc, i així podran argumentar... xDDDDD