31.12.06

L'últim de l'any

Ahir vaig llegir a ca la Williams, que volia fer un balanç de les coses positives i les negatives d'aquest 2006 que avui s'acaba (per fi).

Bé, doncs jo em sumo a la proposta de balanç...

Aquest 2006 ha estat un any molt dur. Així podria quedar resumidet el meu any. Molt dur. Ha estat un any de re-descobrir-me a mi mateixa, com a persona única, independent, sense un recolzament constant que havia tingut des de feia molt de temps. I això va ser un gran cop per mi. Poc que m'ho imaginava que seria així. Però el cas és que el fet aquest em va fer trontollar moltes coses al llarg dels primers 6 o 7 mesos de l'any. Justament, els mesos que pillen examens.

Aquest any ha estat el primer en tota la carrera que he hagut de repetir assignatures. El primer, en tota la carrera que no m'he tret net... i això, no és per fer-me la xula, ni molt menys, ha estat un altre dels meus handicaps. Una cosa feia trontollar l'altra, i l'altra aquesta una... un peix que es mossegava la cua sense fi... la veritat és que semblava que la cosa no tenia gaire sortida...

Realment si rellegiu algun dels posts d'aquella època, us n'adonareu de que l'Alepsi d'ara no és la mateixa de llavors (gràcies a Déu).

Aquest any, però ha tingut moltes coses positives, també... conèixer més a fons a la Maduixeta, la Trastu i la Sara, a estat, sense cap mena de dubte el gran regal que m'ha fet el 2006. Sense elles, sincerament, no sé què m'hagués passat. No sé si hagués sortit de tota aquella merda... elles ja ho saben, però els hi torno a dir... us estic molt molt molt molt molt agraïda. Molt. Mai entendreu fins a quin punt.
Elles m'han demostrat que jo puc ser qui em doni la gana, que jo sóc jo, i que a prendre pel cul els altres, elles, en definitiva, m'han acceptat tal i com sóc.... i, el que és més important, m'han ensenyat a acceptar-me encara més a mi mateixa.

Elles m'han demostrat que som molt joves. D'esperit, d'edat i de tot. Que sortir de festa cada dissabte no és una bogeria, que és una necessitat. Que les festes que ens hem fotut aquest any, nenes, no ens les treu ningú!

Elles, per sobre de tot, m'han demostrat què és l'amistat sincera. Gràcies, de debó.

Però no només a elles els he d'agraïr això... també a la A. i a la E. que tot i que fa molts dies que no ens veiem, penso en elles sovint, i les estimo també amb bogeria... i, de fet, elles també han contribuit a que aquest any no hagi estat tan dolent com podia haver estat.... gràcies, gràcies, gràcies!!!!!!!!

D'altra banda, i com ja suposareu, una de les millors coses que m'han passat aquest any, és això. El bloc. Bé, no el bloc en si... sino haver-vos conegut. De debó.
Sense vosaltres, tampoc res hagués estat igual. M'heu donat suport en moments realment molt durs... m'heu acompanyat en les meves alegries, en els meus plors, en les meves divagacions, en les mevas anades d'olla monumentals...... m'heu fet riure, plorar, cantar, ballar.... i... el millor de tot, he tingut el plaer de conèixer "fora del bloc" a molts de vosaltres i... és fantàstic.

De debó és fantàstic tenir una complicitat especial a nivell blocaire amb algú i conèixer-lo fora i adonar-te'n que, realment, hi ha complicitat. Que la màgia no canvia si estàs fora o dins.... no sé què opinareu vosaltres, però ja us puc ben dir que si em necessiteu estic aquí.

Doncs res, amb aquesta parrafada de post dono per finalitzat el meu any blocaire. Li foto una patada al 2006, si m'ho permeteu, i us desitjo de tot cor que passeu un gran Cap d'Any!!!!!

Ens veiem l'any que ve!!!!! Moltíssims petons a tots, per repartir!!!!! (cadascú que s'agafi els que cregui que es mereix! xDDDDDDD)

26 comentaris:

L'Avi ha dit...

Moooooolt bon any nou, nena. Aquesta nit em fotré un whisquise a la teva salut i a la de tots/as el/les blocaires

David ha dit...

Bon any Alepsi!! jo tb em fotre un cubata... o dos... o tres... a la teva salut!!

Que ho passis molt bé aquesta nit!!

Anònim ha dit...

Quan passin els anys, Alepsi, veuràs que descobrir-se a un mateix com a ésser individual (i no part d'alguna cosa) també és molt important.

Molt bon any, Alepsi, i gràcies pels riures que ens has fet escapar sovint. Petonets :***

Anònim ha dit...

oooh big alepsi! jejeje... Quan dius lo de què este any és el primer que repetixes assignatres, et comprenc. Jo mai havia suspés res fins a segon de batxiller,que em van suspendre valencià... i em va fer que pensar.
Coincidisc amb tu, en que este any també ha sigut un any en el que jo m´he conegut més a mi mateixa... o qu he deixat anar més coses meues, ser més com jo sóc. I m´agrada eixa sensació.
Això si, a vore si al 2007 conec a algun blocaire... perquè pel tot el que conteu... em vaig quedar amb les ganes d´anar a la quedada..però clar, em pilla lluny! Xé! xDDD Feliç Any Nouuuuuuuuu!

Alepsi ha dit...

Papa!!!!!! Jo brindaré a la teva salut també!!!! I a la de tots els blocaires!!!! Oleeeeee!!!!! Feliç cap d'any papaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

Azri3l... què fas aquesta nit??? Mira que si ens trobem i no ens reconeixem.... xDDDDDDD

Gràcies a vosaltres, Nur, de debó!!!! Molt bon cap d'any guapa!!!!!

En el 2007 ens coneixerem, Olen, t'ho asseguro, a mi, a la Maduixeta i a la Sara!!!! Jajajaja! Ja en parlarem, ja! xDDDDDDDD
Bon cap d'any guapíssima!!! xDDDDD

Anònim ha dit...

Eii Alepsi, ooh quin post mes emotiu ;) me n'alegro que aquest any servís per una millora tan bona doncs ^^

La veritat jo també n'estic molt content de tota la gent que he conegut pel bloc.

Et destijo un mooooooooooooooolt bon any nou també! un petonàs ben gran i oju am el cava tambée! ;P

Candela ha dit...

Bon any nou wapisssima!

maduixot ha dit...

Benvolguda i estimadíssima amiga,

Realment estic molt contenta d'aquest any. Molt. Volia escriure unes reflexions, però em fa vergonya... jajaja... però ha sigut important, tot. Entendre que realment l'únic que importa és esforçar-se en ser feliç. I poder dia amb orgull i el cap ben alt... "que me quiten lo bailao!!!!"

i pels balls que encara ens queden,
que el milllor del 2006 sigui el pitjor del 2007!

maduixot ha dit...

ara tot just recordava aquest dia ... a veure quina sortida pixapina fem per encetar el 2007 ^^

gatot ha dit...

bona acabada d'any i a començar-lo millor!!!

petons i llepades!

Anònim ha dit...

Vinga vinga, que el 2007 està a punt de rebentar-nos a les mans :D Ja veuràs com al 2007 tot anirà més que genial, i si no va genial, almenys que vagi tranquil, no???

Petonets i molt bona entrada d´any!

Anònim ha dit...

Molt bon Cap d'Any Alepsi! Realment, si el teu blog ha estat una cosa important per tu, crec que ta´mbé ho ha estat pels que som els teus lectors: ens has fet riure, ens has fet reflexionar, emocionar-nos... i sempre sorprenent-nos amb el teu estil àgil i tan viu que sembla mentida.

Una abraçada ben gran i, reitero: Bon any a tothom!

iruNa ha dit...

Molt bon any Alepsi!!! m'ha agradat molt la sinceritat de les teves paraules i el balanç que en fas d'aquest any que avui s'acaba. Però jo crec que no hauries de donar una patada al 2006 pq malgrat has passat coses molt dures al final te n'has ensortit i has acabat l'any de puta mare (si em permets l'expressió)Així és que fes-li una abraçada molt forta al 2006,despedeix-te de tot allò que ja no vols que torni i obra la porta de vat a vat a totes les experiències que segur que et depara el 2007!!!
una abraçada molt forta, de veritat (per mi llegir-te i anar-te coneixent també ha estat molt gratificant)

Anònim ha dit...

Molt bon any, Alepsi

Jo els diria als teus profes q el teu bloc hauria sigut una teràpia perfecta per a tots els atacats de malenconia i 'depres' del 2006. No dic del 2007 perquè espero que es compleixi el magnífic any que et mereixes i us mereixeu tots els membres d'aquesta blogosfera.

Un petó

Anònim ha dit...

bon any nou alepsi...
sigues molt feliç

PD: he estat tafanejant bastant el teu blog,ets una persona curiosa!


Mariona

Robertinhos ha dit...

Bon any nou Alepsi...a veure si el 2007 fem un fora bloc d'aquests...sembla molt emocionant.

Bé, jo no m'apunto a fer balanç del meu 2006. Sol diré que els 6 primers mesos van ser molt dolents...però que he gaudit d'uns sis mesos finals genials

Per cert, jo abans també deia que era una necessitat sortir cada dissabte...però després de l'erasmus sortint cada dia (sí, cada dia...de dilluns a diumenge...a Paris, sembla mentida, sempre hi han festetes), i un estiu sortint cada weekend amb anglesos...porto anyet i mig que no surto gens. Avui acabo arribar a casa a les 3:30 am...tot un record!

bé, una abraçada

onix ha dit...

Bonnnnn Dia !! la meva primera visita de l’any te la dedico amb un petonassooooooo,et felicito si t’has conegut una mica conèixer algú com tu es meravellós ( felicitats atraçades a la teva mami estàs rodejada de capricorns jajajjaaa no se si pot ser bo això xDDD)

efe ha dit...

Alepsi, molt bon any. Conéixer-te i llegir-te aquest ha estat una molt bona notícia. O siga que si hi ets també el 2007, per força ha de ser bo.

Una abraçada

Anònim ha dit...

Bon any nou alepsi!! ;)

Joana ha dit...

Segur que aquest any serà molt millor, Alepsi. Les coses no tan bones també ens fan créixer... com a persones, i per tant són necessàries encara que ens produeixin dolor en el seu moment. Formen part de la vida.
Molta sort i bon Any!

Barbollaire ha dit...

Molt Bon Any Alepsi!!!

Petons ;)****

Sidlia ha dit...

Espero que avui la ressaca no hagi estat molt dura...!!!!!!
Tot i que la festa espero que si!!!!!!!!!!!

bon any alepsi!

Anònim ha dit...

més coses bones.

Tot aquest bon rotllo que passegeu pel món blocaire m'ha fet decidir a tirar-me de la moto.

Sóc blocaire nou!! I ja n'estava tip de només llegir-vos i no poder participar-vos (l'amic invisible el vaig viure amb gelosia)

així que, des del món dels insectes i demés,...bon any i no cal que facis balanços (deixa-ho pels analistes que a aquests els paguen per fer-ho) i disfruta l'any de cap a peus (a tots els que tinguis com a humana que ets)

David JB ha dit...

Hola! Què tal?

Espero que el teu cap d'any hagi anat bé. I ara doncs 2007, a veure què vol de nosaltres.

Petons ;)

Unknown ha dit...

Veig que has engegat l'any lluny de l'ordinador... Una abraçada i fins avait :)

Alepsi ha dit...

Garf4, realment va servir per a millorar molt positivament!!! Jajajajaj!

Bon any nou Candela!!!!

maduixeta!!!! Tros de pendó!!!! Ets la més millor de les maduixes!!! T'ho havien dit mai?? xDDDDDD
[I per suposat, ens queden mooooooooooooooooooolts balls!!! Això tot just acaba de començar!!! xDDDDD]

Igualment Gatot!!!!!!

gemminola, està claríssim que el 2007 serà el meu any! I el de tots aquells qui jo vulgui! Porque yo lo valgo! I perque sóc així de chula quan vull! xDDDDDDD
Segur que també serà el teu any!!!! xDDDDDDD

Ostres Spock!!!! Doncs me n'alegro moltíssim si realment ha estat així, en sèrio. Jo ja ho he dit molts cops, el bloc el faig per mi, però m'encanta que sigueu tants els que em llegiu, en sèrio que em fa sentir molt, molt, molt afortunada!!!
Una abraçada inmensa!!!!

Molt bonm any iruNa!!!!!! Sí que tens raó, que al final de l'any 2006 es va arreglar bastant... pobret, no, si en el fons no va ser tan dolent... només els 6 primers mesos!!!! Jajajajajaj! Oleeee! Aquest any 12 mesos d'estar de puta mare (no permetré que sigui de cap altra manera! xDDD)

Ostres q, mira que encara cobraré per llegir-me... xDDDDDD Me n'alegro que us hagi servit d'algo aguantar-me els rollos!!! xDDDDDD

Ostres Mariona! Crec que mai m'havien batejat com a curiosa... que mona! Jajajajaja! M'encanta que t'encurioseixi... xDDDD Bon any nou!!!

Robertinhos, això d'un fora bloc, és una trobada blocaire rebatejada??? Jajajajajaja! Per mi encantada, quan volgueu! xDDDDD
Mira, doncs tal qual igual que el teu va ser el meu any 2006, sort que al final va revifar i... el 2007 sembla que ha entrat amb bon peu!!!

Ostres onix!!!! Doncs moltíssimes gràcies per l'honor de dedicar-me la primera visita de l'any!!!!!
Amb això de que sigui meravellós conèixer-me a mi... bé, no sé què diran els que em coneixen, però jo ja et dic que esgoto la paciència de qualsevol, eh??? xDDDDDDD
I... com ho saps tu que em rodejo de capricorns??? xDDDDD

Molt bon any efe!!!!!! Per suposat al 2007 hi seré!!! Per tant, ja ho deia abans a dalt, aquest serà el meu any! I el teu també, va! xDDDDD

Bon any nou Garf4!!!! ;)

Això espero, Joana!!!! Que sigui millor que el 2007! De moment ja ha començat millor que el 2006, o sigui que ja és tot un què. Bon any!!!

Molt bon any i molts petons, barbollaire!!!!

Sidlia, tinc la gran sort de no tenir ressaca gairebé mai... la festa... sí, molt dura, molt... xDDDDDDD

Ostres escarabat!!! Benvingut! Consti que als escarabats no acostumo a donar-los-hi la benvinguda a casa, bàsicament els rebo amb un cop de sabatilla, però faré una excepció amb tu, que sembles bon bitxo... xDDDDDD
Encantadíssima de tenir-te per aquí, de seguida em passo pel teu cau (et prometo no portar-hi verí).

David, va anar molt bé el cap d'any, molt divertit! xDDD
A veure si al 2007 li caic una mica millor que al 2006.... a veure! xDDDD

Doncs sí, Tondo Rotondo, la veritat és que ahir no estava jo per a gaire escriure ni llegir... xDDDD