10.4.12

Merda de periodisme científic


La meva vida d'ara no té molt a veure amb la de l'Alepsi quan va començar a escriure, no cal que us ho digui, només mirant algun article de fa 5 anys (marededeusenyó) ja es veu la diferència...

L'altre dia us deia que tinc un projecte personal que tindrà vida on-line (si tot va bé, perquè m'està donant alguns mal de caps). Però és que a més d'aquest projecte personal, resulta que des de fa uns mesos, a la feina també tenim un altre projecte on line.

I ja està, no us puc explicar gaire més sense comprometre la meva identitat (sí, això no ha canviat gaire... segueixo amb la meva dèria per la invisibilitat... xD).

Total, que tota aquesta història venia a dir-vos-la perquè...

Estic emprenyadíssima amb el periodisme científic!!!

Els dos projectes m'estan portant a investigar un munt de temes científics... i no us podeu arribar a imaginar lo complicat que resulta trobar ressenyes fiables!!!!

"Según un estuido bla, bla, bla". ¿Qué estudio? ¿Quién lo firma? ¿Dónde coño están las referencias?
"Dicen los investigadores que..." ¿Qué investigadores? ¡¿De dónde leches los sacas?!

(jo és que sempre que puc, renego en castellà, que queda més castizo i em relaxa més... xDDD).

I ja està. Venia a desfogar-me i a compartir amb vosaltres la meva emprenyamenta. I punt. I me'n vaig a tornar a buscar alguna persona que es digni a mencionar les seves fonts en els seus articles suposadament científics. Hòstia ja.

P.S: post dedicat amb tot el meu carinyo al Dan, que sé que m'entendrà.... xDDD

--------------
Font de la imatge

4 comentaris:

Daniel ha dit...

Ai carinyo. Ja ho pots ben dir que t'entenc. De vegades no saps si riure o plorar. Això del periodisme científic sembla que massa sovint vol dir "copiar la nota de l'agencia Reuters sense ni parar-se a pensar si té sentit o no".
També hi ha excepcions, eh! però són això: excepcionals.

Sergi ha dit...

Si vols ciència, has d'anar a les fonts. Quan surt al diari és que ja està passat de moda. El que passa és que les revistes especialitzades no hi ha qui les entengui. O t'hi has dedicat, o no hi ha manera.

gatot ha dit...

Benvinguda a la selva!

:D

Jo també tinc un "projecte seriós" que espero que vegi la llum abans que no fagi un any menys que serà a finals de mes... (saps que aquest any faig un any menys?¿?)

Malgrat tot el que dius aquí, sé que allà et portaràs com una pufessiunal i faràs les cites (no les cites a cegues, clar) com cal fer-les.

A veure si encara estrenarem els respectius projectes alhora i hi haurà qui hi veu un contuberni masoca-polític?

:P

ja seria l'òstia...

Alepsi ha dit...

Ai, Dan... és tan dura la vida de científica aficionada... xDDD Gràcies per la teva comprensió! :)

Ja, Xexu, el problema és que a "les fonts" només hi pots accedir o bé pagant o bé anant a una biblioteca universitaria on les puguis consultar, normalment... i no puc fer ni una cosa ni l'altra... així que no em queda més remei que tirar d'internet...:S

Oh!Gatot!!! Conspirem, conspirem! xDDD
Tranquil, que al pas que vaig jo amb el meu, abans de finals de mes segur que no l'estreno... :s