13.4.12

L'Alepsi i Twitter


Doncs això, un post curtet, només per informar-vos que l'Alepsi té Twitter!!!

Aquest matí, després d'adonar-me'n que el tiramisú que vaig fer ahir a les 7 del matí (sí, no estic molt fina del tarro, ho sé) s'ha quedat molt líquid... me n'he adonat que havia de ser perquè en comptes de sucre normal li vaig posar sucre glas. Quin descobriment!

Doncs sí, com sóc així de guay, he decidit compartir aquesta notícia sense la qual no pot viure ningú amb el món. "Mira si es buena persona". xD

Total, que ja que estava, he decidit obrir un Twitter, i així, a més del blog, doncs també m'enfeino amb una altra història.

Ja sabeu, si em voleu seguir a Twitter, teniu les indicacions a la barra lateral! (sí, ja ho sé que el color queda lleig, però una té les seves limitacions i el disseny gràfic mai no ha estat "lo" seu...).

Que passeu molt bon cap de setmana!!! :)

5 comentaris:

Laie ha dit...

Localitzada i caçada!

Brioxet ha dit...

Alepsi... lo que t'ha tingut que passar no és lo del sucre, perquè lo que s'ha de fer justament és glassejar-lo si li poses sucre normal.
Possiblement li falta temps de nevera (li calen unes 7 o 8 hores minim abans de consumir-lo)

Alepsi ha dit...

Laie localitzada tu també! :)

Brioixet, fa poc vaig fer un tiramisú, amb la mateixa recepta (http://sweetisalat.blogspot.com.es/2012/04/tiramisu.html) amb sucre normal... i no vaig tenir cap problema... a no ser que, se m'hagi anat la mà amb el bany dels "bizcochitos"... el cas és que ara ha quedat un tiramisú deconstruit. xDDD (ja pujaré les fotos.. xD)

Joana ha dit...

Bentornada Alepsi wapa!!!!
Jo no tinc twitter. NO m'acabo la feina :)

Alepsi ha dit...

Joana!!!! Gràcies!!!! Jo tinc tants Twitters que ja no sé ni què faig amb la vida... :(