20.4.12

Anticoncepció i ideologia

Imatge agafada d'aquí 
Fa bastant de temps ja havia fet alguns posts parlant sobre religió (quan vaig voler declarar-vos que sóc pastafari i quan ma cosina es va trobar amb preguntes incòmodes del seu fill) i, curiosament, són uns dels més visitats per la gent en el meu blog... igual, després d'aquest post, tindré un allau de trolls-religioso-sectaris criticant-me però... què és la vida si no és risc? xDDDD

En fi, al que anava, per temes de feina estic fent recerca sobre anticoncepció i diferents punts de vista. Per suposat, en fer un primer escombratge, als qui m'he trobat en el punt de vista del "no-no-no-no-no-caca-anticoncepción-mala-caca" són alguns representants de la esglèsia catòlica.

Jo, consti en acta, sóc molt respectuosa amb les creences de cadascú. A mi, tant me fa que tu creguis que hi ha un senyor que va viure fa més de 2.000 anys i que va ressucitar, o que son pare era un esperit que va deiar prenyada a sa mare, i que va morir verge.

Cadascú, insisteixo que cregui en el que vulgui.

Però hi ha coses que m'indignen. M'encenen. M'emprenyen. Em fan posar realment de mala lluna.

Perquè hi ha coses en les que, l'esglèsia, no s'hi hauria de ficar.

No entenc com unes persones que han decidit voluntàriament no tenir descendència i gaudir d'una vida sense el pecat de la carn (que bé, això donaria per debatre i discutir... xD) poden atrevir-se a opinar i, el que és més greu, jutjar, el que fan les persones que no hem decidit prendre el seu camí.

Tu has decidit lliurement no tenir sexe? Fantàstic! Ho respecto. Respecta tu que jo vulgui gaudir del sexe com em doni la gana!

Tu has triat voluntàriament no tenir fills? Meravellós! Ho respecto. Respecta tu que jo pugui decidir quan tenir-los i si, en el cas que tingui problemes, voldré tirar endevant l'embaràs o no (aquí està el link a la notícia que ahir em feia posar ja de mala lluna...)

De tota manera, el que és més fort, és que no es queden contents només amb jutjar els nostres actes pecaminosos (jo crec que, al final, per enveja... xD) sino que ens volen vendre la moto de que... no hi ha millor anticoncepció que el no fornicar.

Que els anticonceptius són pecat. Que és dolent prendre-se'ls (bé, en això estic una mica d'acord, jo sempre he triat el condó perquè lo de fotre'm hormones al cos no m'ha fet mai el pes... però això ja va a gustos o necessitats personals...) i que, a més (que això ja és la rehòstia) el condó no protegeix contra el SIDA.

Ole tu! Ole vosaltres!

Clar que sí, evitem que la gent usi el preservatiu! És millor mantenir la moral que la salut física, oi?

Us deixo una perla final. Un gran exemple de demagògia anada de la castanya:

Imaginen una línea aérea en que uno de cada 10 aviones se caiga matando a todos los pasajeros ¿recomendarían esa línea por sobre otra que tenga un 100% de seguridad? lo más probable es que todoso estaríamos protestando contra el gobierno para que caducara el permiso de esos aviones, y pondríamos a la segunda línea aérea (la que tiene un 100% de seguridad) como modelo a seguir.
Lo mismo ocurre con los condones: tienen un porcentaje de fallo que fluctúa entre el 20 y el 10 % con resultado de muerte por SIDA cada vez que fallan. Ante esta realidad, no queda másque apoyar un método que es 100% efectivo: que ambas partes en la relación tengan una sola pareja sexual en su vida. (font
Vull aclarir una última cosa, abans que tots us poseu a treure la bilis per la boca en contra de la religió cristiana: no tots els mossens tenen aquesta opinió. Per sort o per desgràcia treballo amb un parell de capellans molt oberts de ment i que estan completament en contra d'aquestes postures tan radicals...  (sí, ja sé que per a ser coherents, doncs, haurien de sortir d'un "club" que té aquestes postures en el seu ideari, però aquest seria un debat molt intens que ara no encetaré...).

P.S: m'he quedat tan a gust escrivint això...

2 comentaris:

Joana ha dit...

Ens falta molt per a fer. Esgarrifoses les declaracions. Sembla ciència ficció al s. XXI.
Fins quan no tocarem tots de peus a terra i viurem en una realitat que sovint ens la capgiren?
Estic amb el que dius.S'ha d'informar als joves, prevenció amb preservatius, dir-los que a la vida és important estimar i passar-s'ho bé.Són 4 dies i ens els volen amargar.
una abraçada wapa!!!

Alepsi ha dit...

Tal qual, Joana. Però sembla que aquesta gent volen fotre cullerada a tot el que es mou. Sense deixar, efectivament, que cadascú visqui la vida com li doni la gana... ciència ficció i de la dolenta...