5.4.12

Meravelles del SEO

El món està ben sonat... Acabo d'entrar a la pàgina d'administració del blog i he flipat perquè avui, aquest humil blog ha debut la "friolera" de 140 visites. ???????

No em pregunteu d'on han sortit tantíssimes visites, jo crec que des de "la època daurada des blogs", l'Alepsi no havia tingut tantíssimes visites (si és que en algun moment les va tenir)... xDDDD

En fi, meravelles i misteris del trànsit de dades... :D
Mira que ara que m'he posat amb el tema SEO, una ja procura generar trànsit mitjançant les pararles clau, però no crec que la cosa sigui tan infalible, no? Algun especialista SEO a la sala?


P.S: si hi ha alguna errada estranya en aquest post, no us estranyeu, és que estic escribint des de un IPad (oooooigh, sí, l'Alepsi s'ha tornat una piiiiija xD) i té activat l'autocorrector aquest... i la lia parda (sí, ja sé que es pot desactivar, però és que em va la marxa, you know... xD)

P.S2: he hagut d'editar el post amb el meu ordinador de sempre, que l'Ipad no el tinc dominat i m'havia liat una......

6 comentaris:

Sergi ha dit...

Home, serà possible? Tens tantes visites i et queixes? Bé, no et queixes, però no et sorprenguis, a banda de les paraules clau que puguis posar, encara hi ha molts dinosaures que es recorden del blog de l'Alepsi!

gatot ha dit...

des del dia que vaig saber que te'n emportaves sabates de tacó a la feina per parlar amb la jefa... vaig saber que acabaries amb un ipad. (i més coses que no explico perquè no t'agafi un iuiu)

El dia que vulguis tenir 3000 visites, m'ho dius. Jo faig tot el contrari del que sé i estic content els dies com avui que només en tinc 9.

:P

Alepsi ha dit...

OMG... Quina parrafada taaaaaaaaan densa que m'ha quedat!

I, a sobre, o em deixa editar-lo....

Tela, eh, tela....

Mireia ha dit...

És molt lleig he hagut de buscat SEO a la Wiki perquè no sabia que era. Molt no et puc ajudar, com veus.
La veritat és que jo escric el que em ve de gust al moment i no penso més enllà. També és cert que no tinc massa visites, però estic encantada amb la gent que passa per casa per mi és més que suficient

Ipon ha dit...

Alepsiiiiiiiiiiii!!! Quan de temps! m'alegra veure't per aquí de nou i sobretot amb ganes d'escriure.
No t'estressa escriure amb "l'osea, ipad"? . No hi ha res com els teclats de tota la vida i les pantalles grans.
Ens veiem per aquí. un petonàs

Alepsi ha dit...

No, si, Mireia, la gràcia de la història és que jo també escric el que em passa pel cap, sense mirar-m'hi massa, per això em sorprenen aquests "pics" de visites... és curiós el món internàutic... xD

Ipon!!!! Quant de teeeeemps!!! :D
Sí que m'estressa l'IPad, de fet m'agrada més aviat poc, per escriure, però estant fora de casa... és millor que carregar amb el PC... xDDDD