19.12.09

A la merda!

Últimament estic en un estat una mica... alterat. Però no com les dones de la Maizena, no, no, el meu estat alterat és una mica més... cafre.

Ja porto com dos o tres setmanes de mala hòstia. Crec que no m'havia passat mai una temporada tan llarga. Però TOT m'emprenya...
  • M'emprenya que la gent que no va a votar es queixi de que "claro, porque no hemos ido a votar los del NO, porque sino, otro gallo cantaría". Doncs senyors "del NO"... aneu a la merda. Haver anat a votar i, si no ho heu fet, us calleu la boca!!! Que tots hi teníeu dret, a les votacions.
  • M'emprenya, a sobre, que se li donin pàgines de "diari" (per dir-li d'alguna manera) a esperpentos com aquest.
  • M'emprenya que hi hagi gent que es faci dir "periodista" i només tregui que merda pels dits i per la boca. Ja es podrien fotre la diarrea mental aquesta que tenen per on jo els diré (i no poso enlaços perquè buscant-ne n'he trobat tants d'exemplificadors que tinc gnes de vomitar).
  • M'emprenya que la gent sigui una aprofitada. Odio a la gent cínica que va de bones maneres per la vida i quan et gires... patapúm! I sí, tinc un exemple, i bastant clar, però ja us l'explicaré en el seu moment.
  • M'emprenya la gent que s'avorreix i es fot palles mentals intentant tenir una vida que realment no tenen. Hòstia puta! Desperteu, sou uns desgraciats, sí, però la cosa té solució!!! I si vosaltres no la trobeu... sempre podeu anar a un bon psicòleg! (sí, jo sempre escombrant cap a casa)
  • Odio la gent que sota la bandera de "jo sóc súper sincer" es prenen la llicència de dir coses com "et queda fatal el cabell així" o "t'has engreixat un munt! Ja menges sa?". Mireu sincers del món: aneu a la merda!!!!
I la llista continuaria fins a l'infinit i més enllà.... ooooooooooh! Quina mala hòstia que porto! I a sobre... és Nadal!!!!

Dies ideals per a que la gent faci el monyes i t'escriguin missatgets de "oh, bon nadal, que ho passis molt bé amb tots els que t'estimes. Un petó". Gent que fa... un any (!) (des de l'últim nadal, concretament) que no et diu ni hola!

A la merda, home!

15 comentaris:

Cris (V/N) ha dit...

Ep, ets parenta del Sr. Fernán Gómez? Doncs a la mierda!!! digues que si, què nadal ni què res.... la mala hòstia no entèn de èpoques de pau i amor (ja!).... Ara, tu desfoga't aquí, però fora al carrer "disimula" un pelet la mala llet, no sigui cas que els Reis et vigilin i.... et portin carbó :) Un petó reina, no t'agobiis massa i bon cap de setmana, Bones Festes.... i bla bla bla :) Muassssssss

gatot ha dit...

tu ves fent amics, i acabaràs com jo...
:P

bé, mai podràs ser com jo; però aquest ja és un altre tema

Sergi ha dit...

Molt bé, doncs a mi ja pots tatxar-me de la llista, si és que em tens en alguna, perquè com tu dius, són 'súper sincer'. No dic les coses aquestes que anomenes, perquè em rebenta que me les diguin a mi. Això no és ser sincer, això és tenir poc tacte. Ara, si no vols saber, no preguntis, perquè a mi si m'ho preguntes, et diré la veritat, i si no m'agrada el teu pentinat, no et diré 'moníssim!' i després per darrere aniré a algú altre a dir 'has vist quina tofa porta l'Alepsi??' L'opinió ens la podem guardar, però jo no suporto les mentides, ni d'aquest tipus tan blanc, i encara menys la hipocresia. En canvi, m'agrada dir les coses pel seu nom.

Almenys coincidim en la idea aquesta del nadal i les felicitacions i totes aquestes ximpleries.

Dan ha dit...

Noia! Ets la meva heroïna.

David JB ha dit...

Bé, així com estàs tu ja ho he estat jo alguna vegada. Ja passa. Ara, mirant pàgines com periodista digital no m'estranya que estiguis així.

I és que el Nadal és època perquè molta gent estigui de mala llet. Bé, tu relaxa't, surt al carrer... bé, ara no que fa molt de fred... però en un altre moment surt. I si no algun dia pots passar per Sants i enviar a la merda algun client, no pensis que no m'agradaria.

Unknown ha dit...

Dona, no pateixis. Pensa que emprenyar-se fa circul·lar la sang!
Em deixes afegir-hi una cosa a la llista? La gent que quan ha passat un munt de temps et surt amb ciris trencats i tu no saps què respondre per la senzilla raó que no te'n recordes. M'empipa molt això.

kika ha dit...

i encara n'hi ha molts més... però millor no pensar-hi.
de fet és fàcil deixar de pensar en tots menys en els de 'bon nadal'... aquests dies estan arriban i arribaran... i no hi ha res a fer...

Alepsi ha dit...

Jajajaja! Sí, Cris, però jo he sortit bastant més guapa... xDDDD
I no, els reis no em poden portar carbó... massa coses bones he fet ja aquest any... per això estic com estic... :D

Això és una amenaça, gatot? Una predicció? Un repte?

Doncs això, XeXu, cal ser conseqüent amb el que un va pregonant de si mateix pel món.

Dan, però heroïna en el sentit addictiu de la paraula? xDDD
[Gràcies, tot un honor... ;)]

Laprí, per un moment he pensat que t'oferies com a "puching" per a deixar que et cridés i em desfogués una estona... xDDDD
Tranquil, no ho faré. Ni em barallaré amb els iaios que no volen pagar bitllet a la renfe... xDDDD

Jajajaja! Bona, aquesta, Tirai!! M'ho prendré com un exercici cardiovascular, doncs! xDDDD

Ui, kika, no és fàcil, creu-me, no n'és gens, de fàcil...

BACCD ha dit...

Ui, Déu n'hi do l'emprenyamenta que portes! Va, dona, posa't de bon humor pensant en el blocaire invisible. Jo m'ho estic passant pipa! I això gràcies a tu, la creadora original.

Carquinyol ha dit...

Darreres notícies arribades des del municipi de LaMerda, a la comarca de l'Alta Titània, ens confirmen que l'allau de gent que arriba a aquelles contrades ha augmentat espectacularment des de que la bloguera Alepsi fes un escrit enviant cap a aquell indret a nombrosos col·lectius.

El batlle de la població ha fet arribar a la Merdelaritat una petició urgent per a la creació de nous habitatges i serveis per als nouvinguts...

Seguirem informant...

Anònim ha dit...

Frisem per a llegir l'exemple. Crec que la majoria de coses ens emprenyen a tots.

Xitus ha dit...

Collons Alpesi, has petat de debò, eh?

Ja va bé, ara que ho has tret segur que t'has quedat ben descansada. A veure, hi ha algunes coses de les que has dit que no m'extranya que et fotin de mala llet. He llegit l'entrevista a aquest impresentable i quasi trallo.

Realment el teu sí que és un homenatge a la sinceritat. Que per cert, a mi m'agrada, però penso que s'ha d'usar bé, collons. Tampoc es tracta d'anar humiliant a la gent oi?

Vinga psico,
cuida't.

Anònim ha dit...

Como eres un nazionata "de manual", lo que haces es o interrumpir o marcharte con aire de superioridad cuando te dicen: "la votación ha sido un fracaso, sólo paliado por los que no han ido pero votarían no". Entonces, dejas de escuchar ("A la merda!" recuerda), pero la cosa continúa:

La gente no queremos participar en patochadas que dan legitimidad a las ansias onanistas de los tarugos provincianos.

No te engañes, estamos cada vez más hasta los cojones de nacionalistas y estamos por la independencia. ¿Queréis un país de mierda con una constitución como la de Coreo del Norte? pues cuanto antes nos libremos de gente con complejo de superioridad e infinitas ganas de chupar pasta a cuentas de la "legitimidad" y "la opresión", pues mejor para todos.

Cuanto antes mejor, así podremos cagarnos en los catalanes sin cagarnos también en los españoles.

Alepsi ha dit...

Anònim, gràcies pel teu punt de vista.
Només comentar-te que, quan facis aquestes coses, procuris no caure en l'error de donar per fet res a nivell personal.
No, no sóc una "nazionata de manual". Ui, ni molt menys, rei...

Spock ha dit...

Glups, i ara què faig amb la postaleta que t'he enviat? :P