6.8.09

Companys

No puc. No el suporto.

El meu company de feina és un capullo integral. Però molt.

No era suficient amb haver de treballar tot l'agost, cosa que ja em posa de mala llet... perquè a mi, això d'estar tancada a una oficina sense tenir res a fer sabent que podria estar a casa rascant-me la panxa o a la platgeta prenent el sol, em fot de mala lluna. Vés què vols que et digui.

Doncs no contents amb això... m'ha tocat suportar a un company de feina que és imbècil, el pobre. I, per desgràcia, sembla que jo li caic bé.

És el tipic gay que va pel món amb posat de "mira'm, sóc gay i com que sóc gay sóc súper graciós i ditxaratxeru". Pffffff...

D'aquesta manera excusa les pitjors bromes del món i els comentaris retorçats que normalment sempre estan a destemps.

-Ai, mira el mongolito este de la limpieza. Qué mono... pero le podría poner un poco más de su parte que parece que no tenga ni interés en el trabajo.....

I em mira somrient per trobar la meva complicitat. Què capullo!

A més, és d'aquelles persones que quan interactuen socialment ho fan amb un "ala! Què guay, no?" com si totes les coses del món, per molt banals que fóssin, els despertéssin una sorpresa magnànima.

De vegades enviaria a tot i tothom a prendre pel cul. I em muntaria un garito per no haver de patir companys de feina que demostren que la feina dels seleccionadors de RRHH tampoc no és tan bona i acurada.....

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Relaxa't Alepsi, relaxa't! És molt molest això que expliques, però ja saps, el joc dels mocs i les mirades assassines sol funcionar. Ell anirà dient que ets una borde, però te'l trauràs de sobre.

Joana ha dit...

Buf!!1 els companys de feina...per escriure un blog! Ara que no val la pena...
Ànims!l'agost ja s'acaba :)

David JB ha dit...

Osti, jo també vaig tenir un company de feina que era igual a com descrius tu aquest. Sembla que si no contava com havia follat amb un altre tio el cap de setmana no estava content, i a sobre aquest tenia un accent de Jaén que jo crec que el forçava encara més per semblar més original. Sort que com que ningú l'aguantava, el van fotre fora.

Spock ha dit...

Jajajaja, tu fes com si sentissis ploure, que això el frenarà. això si no vols fer servir tècniques més agresives, com ja t'han suggerit per aquí!

Una abraçada!

El veí de dalt ha dit...

Vinga, relaxa't i ves a cantar una mica de Gospel amb els meus amics negres...