21.4.06

Hoy, avui, today

Avui tinc un bon dia. Definitivament. Avui he decidit que "passo del món". Au, avui... seré jo mateixa, sense deixar-me trepitjar per ningú. Avui no penso deixar que res m'afecti, el pensament segueix, però tinc la capacitat d'allunyar-lo i substituir-lo per un de positiu (de l'estil: "ets increïble, xata!"). Si no m'ho dic jo, de moment, no m'ho dirà ningú, no? Doncs au, m'ho dic jo i tan contenta que em quedo.

D'altra banda, m'ha fet ràbia saltar-me la primera hora de classe avui, es veu que ha estat molt interessant. Bé, aquest home sempre les fa interessants, és el meu heroi! Jo vull una cita amb ell!!!Però me l'he saltat per un bon motiu, m'he quedat fent feina a casa, que ja tocava. Després, però, he pujat a la universitat. Avui en catalans... i he acabat de descobrir perquè prefereixo anar-hi en cotxe: no hi ha gent pudent que se t'assegui al costat, és així de simple.

En fi, que avui és un bon dia (i això que el cel està ennuvolat que dona gust) i que el penso aprofitar al màxim!!! Ja ho deia avui el meu horòscop: "puede ser que tu fin de semana empiece esta noche" doncs aviam si és veritat!!!

Hoy, ella se ha puesto color en las pestañas
Hoy le gusta su sonrisa, no se siente una extraña
Hoy sueña lo que quiere sin preocuparse por nada
Hoy es una mujer que se da cuenta de su alma

Hoy vas a descubrir que el mundo es sólo para tí
que nadie puede hacerte daño, nadie puede hacerte daño
(...)
Hoy vas a hacer reir porque tus ojos de han cansado de ser llanto, de
ser llanto
Hoy vas a conseguir reirte hasta de tí y ver que lo has logrado

Hoy vas a ser la mujer que te de la gana de ser
Hoy te vas a querer como nadie te ha sabido querer
Hoy vas a mirar pa´lante que pa´ atrás ya te dolió bastante
Una mujer valiente, una mujer sonriente mira como pasa!!

Avui la BSO és molt més animada! Ho veieu com sempre acabo tornant al meu estat basal??

6 comentaris:

maduixot ha dit...

ets increïble, xata!

Alepsi ha dit...

UHm... no sé si és una crítica o una felicitació. Com tinc un bon dia m'ho pendre com la segona opció xD (si tingués un mal dia ja estaria "rallant-me" juas!)

Anònim ha dit...

Hola! Espero engancharme también un poco de ese optimsmo, que falta hace. Espero que la facultad esté en el mismo sitio que la dejé, y que bueno, todo siga más o menos igual. Yo me estoy recuperando ya casi del todo, y esperar estar ok de nuevo, y escribir en blogs ajenos.. . Salud/os!

Alepsi ha dit...

Claro que sí, ahora que viene el buen tiempo, nos contagiaremos todos de buen rollo!!! (bueno, hasta que lleguen exámenes, pero para eso todavía queda) Jajajaja!

A ver para cuándo tu propio blog, que nosotras también queremos saber de tí!!! ;)

Cuidate mucho! ;)

maduixot ha dit...

Quiero encabezar la campaña "j.d. hazte un blog!". Si lo haces, ya nos lo dirás, eh?

Bueno nena, no era ni una crítica ni una felicitació... és que deies "si no m'ho dic jo, no m'ho diu ningú" o algo així, i he pensat... "collons! ja li diré jo"!! jejeje

Alepsi ha dit...

Oleee! Sóc burra! Jajajaja! Quan algú em diu una cosa maca no sé com pendre-m'ho!!! Senyora psicòloga, què em passa? Juas! Deu ser una mena de falta d'assertivitat?