8.4.09

Curiós

He caigut. Com una capulla. Pam! De nassos. Pfffff....

Sí, sí. No us ho creureu... estic llegint-me "Crepúsculo". Pfffff....

La cosa, més o menys, ha anat així:
  • Ma germana li regala a ma mare pel seu aniversari (després de portar mesos parlant de la novel·la...)
  • Ma mare se la llegeix. Li agrada. "Juvenil, però maca", diu.
  • Ma germana se la llegeix. Déu meu... ma germana que té icterícia només de veure més de dues pàgines seguides escrites!!! Li encanta. Li posa tot de post-its en diferents pàgines per marcar els punts clau.
  • Les dues: "Alepsi, perquè no te'l llegeixes??" i jo... "perquè és novel·la juvenil, coi... i fa mil anys que jo no gasto d'això...".
I ara.... aquí em teniu. Reactivant el bloc per culpa del llibre. Que me'l vaig començar dilluns al matí i em queden... 50 pàgines. I ara porto una hora i mitja llegint a la feina. Dissimulant quan passa algú pel meu costat, llançant el llibre lluny.....
I... estic tonta!!!
No recordava el que era llegir una novel·la d'amor juvenil.... ains... em passo el dia suspirant i envejant a la Bella per aquest amor tan profund que sent per l'Edward i viceversa..... ai.... què monyes que m'està tornant el puto llibre dels collons!!!
I això em fa pensar... la relació entre el llibre aquest i el bloc, vull dir. Que és més aviat entre els sentiments que em provoca i el fet d'escriure.... i me n'acabo d'adonar que no he escrit perquè l'Alepsi, o al menys gran part d'ella, ha mort. O no, potser només l'he enterrada fondo.
I ara que, de sobte, tinc sentiments "juvenils" de nou... l'Alepsi reapareix. Curiós, si més no. No?

7 comentaris:

Sergi ha dit...

Però no hi ha cap motiu perquè l'Alepsi no evolucioni i es mostri com ara és, estic segur que a tots ens agradaria veure com ets ara, però potser a la que no t'agrada és a tu. No, no que no t'agradi com ets ara, sinó que no relaciones la teva persona amb l'Alepsi, no li trobes el sentit. Però això es pot canviar, no?

Dan ha dit...

Doncs benvingut sigui el coi de llibre. Les meves filles se'ls han empassat tots. I cims borrascosos en paral·lel.

Mireia ha dit...

Sí que està de moda aquest llibre sí...però si això serveix d'excusa perquè tornis a postejar, ja ens va bé. És una trilogia no?

gatot ha dit...

un llibre? encara en fan?

Alepsi ha dit...

Uhm, Xexu... què dius??? Jajajajaja! A mi m'encanta com sóc ara... i m'encantava com era abans i tot!!!! xDDDDD

Jajajajaja! Tens raó Cristina, si és maco... però com que una hi està poc acostumada...... xDDDD

Jejejeje! Dan, jo crec que si hagués pillat aquest llibre amb 12 o 13 anys m n'hagués fet ultra fan... m'hagués tatuat el títol i tot!!!! xDDD

Em sembla que són 4, Mireia... mira, igual a post per llibre... xDDDD

Sí, sí, Gatot... quines coses, eh? xDDDD

David JB ha dit...

M'alegro tornar a llegir-te, encara que sigui un cop a cada llibre de la saga crepúsculo. Jo he vist la pel·lícula, així que comprenc els teus sospirs.

Jo l'altre dia vaig acabar de llegir-me un altre llibre d'adolescents que consta de 2 parts, i fins que no vaig acabar de llegir-lo no em vaig quedar quiet. Què importa que sigui d'adolescents? El que importa és que estigui bé i ens agradi.

Un petó molt fort ;)

David ha dit...

nyee... la peli no em va agradar gens així que hi ha poques possibilitats de que em llegeixi el llibre... pro si a tu t'agrada endavant! :P