8.8.08

Divendres

Per fi és divendres. I mira que aquesta setmana ha estat tranquileta. Massa, potser. Buah, és que és complicat treballar en agost. Perquè clar hom (com m'agrada aquesta paraulaaaaaaa) pensa que, treballar a l'agost, és el millor del món perquè no hi ha res a fer.

I "hom" té raó. Però és que a mi això m'esgota. Em posa de mala folla estar a la oficina i no tenir res a fer. I sí, em deixa temps per mirar blogs, per escriure posts (ja, ja, no gaires, ho sé), per fer chorrades com donar-me d'alta en una cosa que es diu Twitter.... i que encara no sé com va. Però m'ha entretingut bastantes estones. Que ja és molt.

Això de connectar-me a pàgines "personals" en hores de feina és una mica "punky"... més que res perquè estic d'esquenes al món, i això vol dir que el "súper jefe" ja m'ha pillat un cop fent uns mots encreuats on-line... i que algun dia voldran fer-me fora i miraran l'historial de connexions del meu ordinador i serà un comiat completament procedent... però weno, mira, cobraré el "paru" i a viure la vida que són dos dies!!!!

I avui quan venia en el metro m'he assegut (sí, sí, això és una de les altres aventatges que té treballar a l'agost, que pots seure al metro) en un dels llocs al costat de la finestra. M'he posat a llegir el llibre que porto entre mans i de sobte, en aixecar la vista per a mirar per la finestreta a quina parada estàvem m'he fixat en que a sota just de la finestra algú hi havia escrit:

"Alepsi*, eres lo que más quiero en este mundo". I la "o" de "mundo" era un intent de globus terraqui. Jajajajajaja!

Doncs mira, entre que és divendres, i la declaració d'amor anònima, he vingut a la feina radiant.


*Per suposat no posava Alepsi, posava el meu nom real... xDDDD

6 comentaris:

Sergi ha dit...

Dona, que et diguin aquestes coses sempre es posa bé! Segur que anava per tu, no ho dubtis, i que el dia segueixi sent tan radiant.

Robertinhos ha dit...

coi, Alepsi no és el teu nom real? doncs tindré que canviar la declaració d'amor a la finestra del bus!

Anònim ha dit...

Estar a l'oficina sense tenir res a fer pot ser guai!
Propostes:

- Navegar fent servir lynx. Més dissimulat.

- Obrir una pàgina qualsevol i buscar patrons en les paraules, repeticions de lletres, etc. Bonus si trobes evidència d'una conspiració del govern.

- Inventar acudits.

- Publicar comentaris al teu propi blog amb nom fals i tractant-te de boja, i després escriure més comentaris rebatent els que acabes d'escriure. Bonus si al final aconsegueixes no saber si ets l'Alepsi o l'autor fals.

- Recordar el nom del gran compositor barroc alemany Johann Gambolputty de von Ausfern- schplenden- schlitter- crasscrenbon- fried- digger- dingle- dangle- dongle- dungle- burstein- von- knacker- thrasher- apple- banger- horowitz- ticolensic- grander- knotty- spelltinkle- grandlich- grumblemeyer- spelterwasser- kurstlich- himbleeisen- bahnwagen- gutenabend- bitte- ein- nürnburger- bratwustle- gerspurten- mitz- weimache- luber- hundsfut- gumberaber- shönedanker- kalbsfleisch- mittler- aucher von Hautkopft of Ulm.

Jo Mateixa ha dit...

Ohhhhhhhhhhhh, que maco nena, apa que et podràs queixar!!!!!!

Per mi les vacances ideals son al Juliol, per que les fas i quant tornes a pencar a l'agost collonut per que com que no hi ha ningu no fots ni el huevorrrrrrr, aprofita, però que no et pilli el jefe eh :-P

Petonets guapa!!!!

Alepsi ha dit...

Home, Cristina... et fa il·lusió quan coneixes qui t'ho diu... si et ve un paio enmig del carrer i et diu això... com se't queda el cos??? xDDDD

Que ho vas escriure tu, XeXu???? xDDDD

No cal, Robertinhos!!! Fa tant de temps que porto aquest nom que ja és ben meu.... xDDDD

Uh... galifardeu:
-Tema lynx és un estat superior de frikisme al que, de moment, no hi puc arribar...
-Lo dels patrons a les paraules no ho he entés... :s
-Inventar acudits ho deixo pels que en saben... que de vegades fan fins i tot pàgines web!!!
-Lo dels autocomentaris... uhm... m'agrada!!!!! xDDDDDD
-I, ja saps, de memòria no vaig gaire fina.... així que ni he intentat llegir el nom del compositor barroc aquest... (dingle-dangle-dongle-dungle???)

No, no, Jo Mateixa!!! Si jo no em queixo! xDDDDDD

Marc Cortés ha dit...

Sento informar-te que si et fan un comiat procedent no tens dret a rebre subsidi d'atur (i diria que indemnització tampoc). Però tu vés fent, vés fent... Per cert, la 8 vertical és porta.