7.3.08

Indignació

A mi m'emprenya. Sí, ja sé que sempre estic emprenyada per una cosa o per una altra, què voleu que hi faci, la campanya em posa els nervis de punta.

No en tenen prou amb bombardejar-nos amb debats "polítics" (ho poso entre cometes perquè més aviat han semblat debats de pati d'escola...), sinó que, a més, ens bombardejen amb propaganda electoral a les bústies.

Aquest any he decidit no obrir cap dels sobres que m'ha arribat. Tal com els he agafat de la bústia els he estripat i els he llançat (a reciclar, eh?).

I llavors m'ha donat per pensar en la quantitat de gent que rep el mateix a casa seva. I no només ho he rebut jo, a casa, clar, ho hem rebut les quatre persones que vivim juntes... això és un munt de paperam!!!!

I ara estic recordant que per les anteriors eleccions jo ja estava indignada amb tot això del paper malgastat, que era bàsicament del que volia parlar en aquest post...

Veieu? Per això ja no escric tant, perquè se m'han mort les idees, crec que la feina m'aliena... buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, ploraré.... (també és cert que ara tinc menys temps en general, per a tot.... xDDD)

És que no ho entenc, en sèrio, i sobretot no entenc com un partit que defensa l'ecologia, que vol ser pioner en la verdura màxima.... m'envia 4 sobres de paper (encara sort que no eren de plàstic) amb un munt de paper a dins.... joder, que amb un que enviin per casa ja n'hi ha prou (i de sobres, aquesta gent no sap que ja ningú fa servir la bústia ordinària i que ara tot va per correu electrònic???? [Calla, calla, només faltaria que ens arribés Spam en forma de propaganda electoral...] doncs sí, també tens raó.....)

En definitiva, que al final votaré el Chiki Chiki, i em deixaré d'hòsties... mira que si ens acabés governant el Rodolfo Chikilicuatre, què, eh?? xDDDDD
[Total, si ens ha de governar un pallasso, que en sigui un de professional, no trobeu??]*

*Diria que aquesta frase o ja l'he escrit abans, o no és meva i me l'he copiat d'algú.... i si no és ni una cosa ni la altra, des d'ara mateix, té copyleft... xDDDDD

29 comentaris:

Sergi ha dit...

Una bona reflexió aquesta de la paperassa a la bústia, tant que s'omplen la boca alguns amb l'ecologia, i al final, són tots iguals. Als polítics en general també els caldria una mica de reciclatge, no només als seus papers...

Carquinyol ha dit...

Mira, si fos només la paperassa... a mi el que més m'indigna és que ens tractin de babaus "vota'm a mi pq si no sortirà l'altre"... gran demostració d'arguments, si senyor !!

L'Avi ha dit...

Nena, nena, nena, la frase la va dir en Coluche, un pallasso francés que es va presentar a les eleccions del seu pais. En uns cartells electorals sortia despullat ell i la seva familia, amb el lema: "No tenim res a amagar", i en altres cartells el lema era: "Perquè et governi un pallasso, almenys que sigui un pallasso professional"

efe ha dit...

Hi estic d'acord. Polítics-pallassos professionals ja. Que després intenten fer gràcia i fan pena. I que si conec una xiqueta que fa això o allò.

Joan Marc ha dit...

Tens molta raó. Només gastar per ells, però quan s'ha de fer una inversió pel poble: oh, no queden diners

Xiluso ha dit...

voti voti voti ....
abstencionista el que no voti :D

Vale original no ho és pero com a lema electoral esta bé :P

zel ha dit...

Sí, molt bé, però, de debó vols dir que t'és igual qui governi, vols dir, pensa-t'ho bé, eh? que si després perdem la poca llibertat que ens queda, ploraràs de debó!!!
Petons!

[anonymous writer] ha dit...

Gran reflexió Alepsi. Però la pregunta que em té acollonit, és perquè actualment només es presenten pallassos per governar-nos? on estan aquells que tenien una vocació per defensar els drets de la comunitat, enlloc de professionals de la política que l'únic que volen és jeure en la residència presidencial amb les despeses pegades?

El món és un gran circ i està ple de pallassos... i jo en sóc el més gran... potser que em presenti a les eleccions, no? jeje

Salutacions!!

Cristina ha dit...

Brutal!!!!! Si és que tens tota la raó. Ens estem carregant el planeta amb tanta paperassa, fum, residus que no són reciclables, despessa d´aigua,etc. La frase del polític pallasso me la guardo. Molt bona!

Robertinhos ha dit...

jo ja fa anys que faig el mateix (bé, sol 8 anys...però ha quedat bé, eh?). Una hipocresia més dels polítics. En fi...

Anònim ha dit...

Ara que surts a la tele i ets famosa, parles de política?? Alepsi for president!!

mossèn ha dit...

curiós ... salut

gatot ha dit...

debats? tele? m'he perdut alguna cosa?

petons i llepades... perdudes!!!

gatot ha dit...

collons.... ja m'ha tocat el comentari número 13 altra cop!!!!!!!!!!!

Jo Mateixa ha dit...

Nena, va tot be????, que estàs de vacances???, no dius ni piu!!!!!!!

Anònim ha dit...

Ara tot ja ha acabat. Ja veus, total, ha quedat igual o pitjor. M'és val no fer-se'n mala sang, perdríem més le temps del que ja ens el fan perdre, i cobrant!

DooMMasteR ha dit...

Hello?

Que hi ha algú?

Laia ha dit...

Nena... que vols que et digui?
a mi em vas deixar de pasta de moniato quan et vaig veure al youtube amb el grup de gospel al buenafuente cantant el chiki chiki!!!!!
el maikeljacksooooooooooooooooooon!
que fort!!!!
et vas haver de controlar per no fotre't a riure o que?? jijiji

molts petonets...

ja falta poc pk obrim el blog de nou!!!

La reusenca ha dit...

eeeeiiii!!!!!

Unknown ha dit...

I a banda de tot aquest bombardeig extern, de carrer, de bústia... queda el bombardeig subliminal que comença tant bon punt la campanya acaba.

David contra Goliat.

Anònim ha dit...

És indignant!

Però la comunitat blocaire s'està començant a indignar perquè fa més d'un mes que no sabem de tu! Encara tens mans? Te les has confitades? Per on rondes?

nur ha dit...

alepsi! que et trobem a faltar!
t'he deixat un premi al meu bloc!

petons!

quim ha dit...

Hola,

Passa't pel meu bloc ( http://diumenjam.blogspot.com/). Tinc una cosa per a tu.

Robertinhos ha dit...

passa per casa i apuntat al Meeting blogger!

[anonymous writer] ha dit...

Desperta Alepsiiiiiiiiiiii!!!! ;)

Anònim ha dit...

A mi m'emprenya que portis tant temps sense actualitzar...grrr

con cariño, eh!

muuuua

M

La reusenca ha dit...

Eiiii (bis)! Almenys deus estar contenta pel chiqui chiqui, oi?

Anònim ha dit...

L'Alepsi estarà fora de circulació durant una temporada. Estava una mica sobresaturada del mon blocaire

Alepsi ha dit...

Només contestaré a l'últim anònim. Que no sé qui ets, però vaja, que això de parlar per mi abans hauries de consultar-m'ho. Digo yo, eh? De good roll, t'ho dic.

Però vaja, valgui la cosa per haver-me fet escriure. Si el teu objectiu era picar-me, felicitats! ;)