3.1.08

Todos contra el metrooooooo (xDDD)

Ja n'estic farta. Molt. Molt. Molt. Començo l'any amb la meva vena reivindicativa (que tant li agrada al Xexu... xDDD), però és que això no pot ser.

Ens timen, ens estafen, ens maneguen com volen, i a sobre ens posen bona cara i ens diuen que ho fan pel bé de la societat.
Una MERDA!!!! Pujar els preus de les targetes de transport públic 30 cèntims em sembla una salvatjada. Cada any la mateixa història... i nosaltres au, a callar i a seguir pagant per un servei que moltes vegades deixa molt que desitjar (proveu d'entrar en la línia 1 de metro en hora punta... o després de dinar, si aconseguiu no vomitar de la pudor sou uns cracks!!!).

Tot això ve arrel d'un mail que he rebut. La gent en saber aquesta apujada de preus ja ha començat a moure's (per fi algú amb dos dits de front).
Jo no sé vosaltres, però jo ho faré, total, què pot passar, que ens posin una multa? Mira, 20 euros que són en el moment, però la consciència, a mi al menys, em quedarà tranquila.

Companys i companyes de transport públic:

Amb l'arribada del 2008 les autoritats competents han decidit pujar el preu dels bitllets de transport públic. Això és un fenomen que ja fa anys que dura, per celebrar el nou any ens pugen els preus. Però aquest any ja és escandalós. Aquest any 2008 estarem pagant 7 euros i 20 cèntims per 10 viatges en transport públic. Això vol dir que estem pagant cada viatge a 72 cèntims, que són gariebé 120 pessetes. 120 pessetes per un viatge que, en ocasions, no supera els 10 minuts de durada.

Molts de nosaltres trobem realment abusiu aquest increment. Això no és transport públic! Molta gent no pot permetre's gastar-se gairebé 30 euros en transport al mes (això comptant que només facis dos viatges al dia).

Per això, per un transport realment públic: es convoca a tots aquells que considerin abusiu el preu del transport públic, a un dia de vaga de viatgers. Com que no podem no viatjar, perquè els únics perjudicats seriem nosaltres, es proposa NO PAGAR durant tot el dia 14 de gener.

Només si lluitem tots junts, podrem aconseguir un canvi!
Passa aquest correu a tothom qui sàpigues que usa el transport públic!

Gràcies!


------------------------------------------------------------

Compañeros y compañeras de transporte público:

Con la llegada del 2008 las autoridades competentes han decidido subir el precio de los billetes de transporte público. Esto es un fenómeno que ya hace años que dura, para celebrar el nuevo año nos suben los precios. Pero este año ya es escandaloso. Este año 2008 estaremos pagando 7 euros y 20 céntimos por 10 viages en transporte público. Esto quiere decir que estamos pagando cada viaje a 72 céntimos, que son casi 120 pesetas. 120 pesetas por un viaje que, en ocasiones, no supera los 10 minutos de duración.

Muchos de nosotros encontramos realmente abusivo este incremento. ¡Esto no es transporte público! Mucha gente no puede permitirse gastarse casi 30 euros al mes en transporte (eso contando que sólo hagas dos viajes al día).

Por esta razón, por un transporte realmente público: se convoca a todos aquellos que consideren abusivo el precio del transporte público, a un día de vaga de viajeros. Como no podemos no viajar, dado que los únicos perjudicados seríamos nosotros mismos, se propone NO PAGAR durante todo el día 14 de enero.
Sólo si luchamos todos juntos podremos conseguir un cambio!
Pasa este correo a todos los que sepas que usan el transporte público!

Gracias!

14 comentaris:

Robertinhos ha dit...

doncs pel que sembla els maquinistes de metro també s'apunten a la vaga, així que...tota la raó, paguem més per un servei que cada cop dóna menys servei i més problemes? jo no pagaria en tot l'any. Per 20 euros, si no tens molta mala sort i t'ho saps montar bé, ja et surt més econònmic que els 30 de les targetes

Carquinyol ha dit...

Això segurament ho fan per compensar als milers de persones que entren sense pagar diàriament... al meu barri hi ha una part no gens significativa d'aquest percentatge. Però no passa res, a aquests no els hi faran pas res, per això ja estan els babaus com a nosaltres per a pagar cada dia més.

Sergi ha dit...

Oeoeoe, l'alepsi més lluitadora! Acabaràs sent un blog d'acció social, ja t'ho dic jo. Hi estic d'acord, fem la guerra al transport públic, perquè ens sagnen cada vegada una miqueta més. I a sobre, els petges també han pujat i no es pot anar a més de 80 a la corona de Barcelona. Quin gran inici d'any...

David ha dit...

doncs per una mica més de 20€ tens bicing tot l'any... és la meva opció des de fa temps, i a no ser que plogui, vaig a tot arreu en bici, faig esport, aparco més a prop del que em deixaria el metro, i m'estalvio una pasta

Anònim ha dit...

ara t'escolto escopeta! I jo avui preguntant-me si ningú es queixava!

Ja està bé de posar el cul en pompa!
Anem a fer la guerra que ja està bé de prendre el pèl a la gent!

Jo Mateixa ha dit...

Srta. Alepsi, jo per tal d'estolviar-me els primers pals de l'any el dia 31 vaig comprar 5 targetes T-10, així el xungazo de pagar més card com a mínim no el tindré ara al gener :-P

On dius que comença la manifestació??, per que en farem de mani oi????, puc portar les "caceroles"??

efe ha dit...

Visca!!! Alepsi pasionària. No passaran!

NO PAGUEU!!!!

Alepsi ha dit...

Va, començarem el 2008 acomplint el propòsit de tornar a contestar-vos els comentaris, que ja toca... xD

També els maquinistes, Robertinhos? Ole!!! Quants més siguem, més riurem! xDDDDD
[I sí, realment, surt a compte colar-te sempre...]

Doncs em sembla de conya, Carquinyol... buah, fot una puta ràbia veure com a tu se't van descomptant viatges de la T-10 i els àgils del barri van saltant valles... al més pur estil 100 metres obstacles.... buaaaaaaaah!

Ui, XeXu, no crec que l'acció social sigui lo meu, encara ue hi hagi coses que m'alterin la sang... xDDDD

Ja, AzRi3L, és una altra opció... i molt viable.. de fet me l'estic plantejant seriosament ara que al costat de casa me n'han posat un...

Guau, gemminola, quant de temps! Jo porto queixant-me ja des que ho vaig saber, per això, en veure el correu vaig ser taaan feliç... per fi algú es moooou! xDDDD

Uala, Jo Mateixa, passegem-nos en metro amb cassoles tot el dia 14... xDDDDD

efe, què fort! Tu també t'hi sumes? Però a la catalunya tropical s'hi pot anar amb la T-10??? xDDDD

zel ha dit...

Jo no puc fer la mani des del poble, però segur que el meu fill estudiant s'hi apunta, així és que ja tens algú que fa temps que està emprenyat! Petons.

Boira ha dit...

Doncs em sembla una gran idea! Jo m'hi apunto! I més coses que s'haurien de fer, és que ja està bé de que ens fotin el pel d'aquesta manera!

mossèn ha dit...

sort que tinc un xòfer que em porta a tot arreu !!! ... haurieu de c milionaris ... us ho aconsello ... salut

dbartulos ha dit...

Torna el Psicotaiks: http://psicotaiksinvivo.blogspot.com/

maduixot ha dit...

PUTUS TRANSPORTS DE MERDAAAAAAA

DooMMasteR ha dit...

És la gueeeeerrrrraaaaaaaaaa!!!!!!!