30.1.08

I...

Hauria d'estar estudiant. Com sempre. O fent treballs de la universitat, que he d'entregar a meitats de febrer. Però tampoc ho faig.

Simplement em dedico a deixar-me menjar pels meus nervis. A que la meva ansietat domini la meva vida i no em deixi en pau.

I sóc borde. I ric, i ploro, tot en un segon. I menjo com una puta porca (encara que em renyin per auto-insultar-me). I les ungles de la mà dreta han tornat a desaparèixer (les de la mà esquerra aguanten, però no crec que per gaire temps).

I demà tinc un examen. I demà passat un altre. I jo volia treure nota i per culpa meva, només meva (i de la meva ansietat, que també sóc jo, per tant, més meva), treuré, com sempre un aprovat justet, o un notable, a molt estirar. I així no em donaran mai la beca.

I jo volia fer un post divertit per allunyar la rallada del meu cap, i perquè els blogs on la gent explica les seves misèries no m'interessa llegir-los (que no vull dir que facin mal de fer-los, però a mi no m'agraden i no m'agradaria que el meu blog s'hi convertís) però m'he acabat auto-insultant, auto-compadint i auto-tirant-me pedres a la teulada.

Tot en un post.

Au, intenteu-ho superar.

15 comentaris:

David JB ha dit...

Que mala és l'ansietat eh.

Ara, no ho paguis amb les ungles, elles l'únic que fan és créixer, pobretes.

Vinga, relaxa't ;)

Dan ha dit...

Et noto nerviosa....
;-)

Jo Mateixa ha dit...

Vinga dona vinga, no siguis així amb tu mateixa, tingues una micona de paciencia, de seguida d'scabaran els examens val??

Un petonas bn gran i una abraçadota enorme bonica i CALMAAAAAAAAAAAAAAA.

:-)

Clint ha dit...

Com mola dir això dels blogs de misèries! jajaja a mi tampoc m'agraden i no crec que aquest post ho sigui...el puntet d'auto-insultar salva la situació!

Puta-porca...jajajaja molt gran!

PD-que vagin bé els exàmens...Ah..i deixa en pau les ungles,que no fa gens de goig!

Sergi ha dit...

Mira-ho pel cantó bo, no només t'insultes a tu, sinó a molts dels teus contactes de la barra lateral, que tenen blogs d'explicar misèries, com dius tu.

Ja queda menys, dona, tranquil·la, que no te n'adonaràs i ja ho tindràs enllestit. Sort en aquests dies, i a veure si passes del notable.

mossèn ha dit...

sí, bé ... les ungles dels peus tenen un regust a cabrales ... ummmm ... salut

Anònim ha dit...

Què bé no haver de fer més exàmens al febrer!!!!

zel ha dit...

I no pots deixar la flagelació i pensar que encara hi ha més dies i anys i beques? Un aprovat, un notable, clar, voles molt alt, amb un excel.lent per bandera, alepsi!!!

Alepsi ha dit...

David! Quant de temps! Jejejeje! Avui ja estic més relaxada... a veure com haurà anat!

Nerviosa, jo, Dan??? Què dius? Eh? Eh? Què m'estàs dient? Què insinues????? Eh? Eeeeeeeeh???

Gràcies Jo Mateixa! :D

A tu et van les experiències fortes, eh, Clint?? xDDDDD

XeXu, no t'equivoquis que jo no he insultat a cap dels meus contactes, jo he dit que no m'agraden els blogs que ploren, però en llegeixo alguns amb una qualitat literària important. Que a mi no m'agradi no vol dir que estigui malament, no?

No sé si aplaudir perquè ha escrit una frase amb més de tres paraules, o vomitar del fàstic, directament, mossèn... xDDDDD

Caganer de la Ceba, benvingut sigui. Me n'alegro que no hagi de fer més febrers, espero que no sigui perquè ha de fer tot juliols... xDDDD

Coi, zel, és que necessito nota per poder accedir sense problemes a la beca... però clar, si no me la dónen, per suposat, tampoc s'acabarà el món! xDDD

El veí de dalt ha dit...

Sort als exàmens!

Xiluso ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Xiluso ha dit...

A veure,
primer: ja estas a la onda, comença la quaresma ... epoca de patiment :P

segon: i retornant a vells hàbits que ara amb la nena no paro de cantar :DD

Con un poco de azúcar
esa píldora que os dan,
la píldora que os dan...
pasará mejor.

Si hay un poco de azúcar,
esa píldora que os dan
satisfechos tomaréis.


S'ha d'afegir que ...

y con unos cuantos quilos
acabareis


Ara per calmar-se, jo prefereixo mirar els ulls de la meva nena (la llogo baratet :D ... que s'han de pagar els volquers)

Ulisses ha dit...

doncs això només té una solució:
estudiar i no postejar XD
I lo de la beca... doncs que costa molt, i qui algo vol...

Ànims que qui sap i potser t'ho saps millor del que et penses ;)

Alepsi ha dit...

Asies, veí!!!

Jajajaja! Xiluso, ja trobava jo a faltar les teves cançonetes!!! No deu estar contenta ni res, la petitona, de tenir un pare tan cantarell.. :P

Ets gracioset, eh, Ulisses?? Jajajaja! Estudiar, diu! Què va! Si a mi em va la marxa i el risc, jo no estudio, així els examens tenen més emoció! xDDD

Anònim ha dit...

No, Alepsi, el que passa és que fa anys que vaig acabar la carrera... :P