8.1.08

Converses cerebrals

La veritat és que he començat el 2008 una mica com vaig acabar el 2007, a nivell blocaire... i mira que em vaig fer una llista de propòsits real en la que hi era (us ho juro [per Snoopy?] je, quina gràcia [farmàcia?] ains...) en lletres grans: ACTUALITZAR EL BLOG MÉS SOVINT!!!

I cada dia m'ho miro... i ja en fa 8 que va començar el 2008 (això no rima, eh?) i mireu com estic... amb només un post publicat, i aquest, que a saber per on tira, perquè m'he posat davant la pantalla sense una idea predeterminada (i això és perillós, ja ho sabeu, els que em segui de fa temps [i encara no us heu cansat de mi...] va, calla, home, que molestes!).

El cas és que dos o tres línies per sota d'aquest propòsit blocaire (just per sota de: "aprimar-me uns quilets" i "tenir més cura de mi mateixa" [ei, va, ja n'hi ha prou de desvetllar secrets, no trobes????]) hi ha un propòsit que m'estic prenent molt en sèrio: "No fer res que no em vingui de gust, a no ser que sigui vital".

Això ve al cas del meu final d'any 2007. I és que sóc persona de no parar, jo (què dius, tia, però si t'agrada més el sofing que a un tontu un carmel!!!!). Bé, és cert, m'agrada molt estar a la bartola al sofà, però tot i així faig vint mil coses diferents. I això està bé, és una cosa que m'agrada fer, tenir moooooltes coses a fer, però de vegades m'agobio... ains!

Total, que tot aquest rotllo (sí, nena, sintetitza, que ja canses...) és simplement per dir que no m'agrada tenir això abandonat, així que intentaré fer més posts, perquè la veritat és que sí que tinc coses a explicar... el que no tinc és temps per fer-ho... (sí, sí, pobra noia, que s'acosten examens i ha d'estudiar...). Efectivament, he de fer treballs, estudiar... "tia, però si fa dos minuts estaves pensant en anar-te'n de rebaixes!!!". Aviam, ja n'hi ha prou, torracollons!!!!

Mira, ves-te'n a veure a la Tarambana i veuràs que anar mona i de compres no és incompatible amb estudiar i ser una dona de profit. Hòstia ja! (ja, però ella és una heroïna de pa sucat amb oli, i tu no arribes ni a heroïna de molles... bé, alguna molla sí tens, sí...).

[La mare que el va parir!!!! (que curiosament és la mateixa que em va parir a mi, ja em diràs... xDDD). Em posa de mala folla el petit gris dels collons... així com voleu que em centri? Si és que estaré pa'llá tota la vida amb aquest mort al cap....]

Un respecte, companya, un respecte, que desconnecto pels examens i ja veuràs tu que bé....

Buah... me'n vaig a la uni, a veure si el tranquilitzo....

14 comentaris:

Sergi ha dit...

Dona-li una mica de fòsfor, a veure si espavila. Això del blog no és cap obligació, està clar, i si ara no et surt d'escriure tant, doncs mira, altres èpoques vindran. Que no estàs orgullosa de com funciona i de la teva història? Si ja saps que sempre que tens posts venim cap aquí en peregrinatge, dona. Així que si no et ve de gust, tampoc no t'has de forçar, recorda els teus propòsits.

Jo Mateixa ha dit...

Alepsi que fots escribint tant d'hora????, amb la matinada que t'has fotut no m'estranya que TU i l'altre TU estigueu aixi de...revolucionades????

Va donaaaaaa, tranquiiiiiii :-)

Petonasos bonica!!!!!

Alls cuits mai couen ha dit...

jajaja! Ara feia dies que no hi entrava per aquí, tia i encara em fas riure!!
MOl bona! Bon any alepsi!

Judit Ortiz ha dit...

bon any alepsi! no t'atabalis tant i deixa que el nan gris (o com li diguis) vagi fent solet... que al final ja se'n cansarà.
t'he d'agrair el joc del blocaire invisible, m'has obert portes blocaires i m'ha encantat el que he descobert.
petonets!

[anonymous writer] ha dit...

I jo que em pensava que estava fatal, jajaja, ets així de naixença o ets fruit d'un experiment estil Dr.Jekyll i Mr.Hyde?? Ara ben mirat mola, així no estàs mai soleta.

Alepsi, els propòsits són bons si ens els prenem com a una guia, una planificació del que es vol fer en aquesta vida, ara si els propòsits només serveixen per obsessionar-se en aconseguir-los, és millor deixar-los de banda.

No és que sigui una obligació, però n'hi ha que t'hi esperem ni que sigui per saludar-te.

Petonets guapa!!

Robertinhos ha dit...

està clar queels examens perjudiquen greuement la teva salut mental! jejejeje

una abraçada Alepsi

Dan ha dit...

Acaba els exàmens d'una vegada, dona!
:-D

Alepsi ha dit...

Ui, XeXu, el que caldria és donar-li morfina, a veure si calla d'una vegada... xDDDD

Jo Mateixa, és que encara vaig a classe... :(

Alls cuits mai couen, jo també he estat bastant del teu blog i dels adjacents al teu... i acabo d'entrar... i no en dubtis pas, que ara que és època d'estudi m'hi enganxi de nou... xDDDD

Doncs me n'alegro molt, Sigorgik, que el blocaire invisible t'hagi fet servei, de fet estava pensat per a això, també... ;)
Bon any a tu també!!! ;)

Ui, [anonymous writer], aquí trobaràs consol amb això, pitjor que jo no en conec a cap... xDDDD
I no et preocupis que no em capfico pas amb això dels propòsits, però ja que els he redactat, al meys acomplir-los, no? xDDD

Jajajajaja! Ja tens raó, ja, Robertinhos... ains, quines ganes d'acabar! xDDDD

Ja acabo, ja, Dan... d'aquí dos dies em teniu llicenciada! xDDDD

mossèn ha dit...

aixi sigui filla meva ... salut

efe ha dit...

Sempre m'he preguntat per què tu parles en blanc i el teu cervell en negre.

Xiluso ha dit...

Ups, si ja estem així al gener quan acabi l'any a quins nivells es poden arrivar :P

Un papi feliç

L'Avi ha dit...

Nena, nena, nena, centre'm-nos... Que encara acabaràs sent tant gandula com ton pare virtual...

David ha dit...

és curiós veure com la activitat blocaire augmenta en època d'exàmens... si es que es fa el que sigui per tal de no estudiar!

Alepsi ha dit...

Així sigui que el tranquilitzi, mossèn? xDDDD

Mira, efe, perquè som entitats clàssiques, tant l'un com l'altre... vés!

Buf, Xiluso, no hi vull pensar! xDDD

Buf, Papa, jo crec que si fos descendent teva real no em podria assemblar més en aquest aspecte a tu... xDDDDD

Jajajaja! AzRi3L, quan quedem per fer unes birres? xDDDD