29.11.07

Què passa?

M'agradaria saber quin mecanisme cerebral s'activa al cervell de certes persones que fa que pensin que tot un vagó de metro/puta renfe/catalans té ganes de compartir la seva música (que normalment sol ser requesón, bachata o Camarón de la Isla...).

Si algú ho sap, siusplau m'ho faci saber per iniciar una recerca bibliogràfica o alguna cosa que em permeti entendre-ho....

Putus mòbils amb altaveus....

22 comentaris:

Clint ha dit...

Eiiii sóc el primer? jajaja amb l'emprenyada has perdut els posts vells i tot!

Però tu no eres la que estudiava això de la ment i els seus problemes?

Sempre, sempre, porta un mall a sobre dona! especialment al putu tren!

Clint ha dit...

Hòstia! han tornat a aparèixer els posts...putu blogger!

DooMMasteR ha dit...

Jo els hi tallava els ous, directament. Em possen de més mala hòstia que els que es foten a fumar a la estació o al propi tren.

Però no ens cabregem, Alepsi, que jo encara estic content del tastet :-)

Unknown ha dit...

Ostres, tens tota la raó! És odiosissim! I tinc comprovat que com més t'apropes a final de línia i menys gent queda al tren, més pugen el volum de la seva música. Reggeton, techno... Buajh! Els odio!

Anònim ha dit...

No sé quin mecanisme és, però ha de ser similar al que m'impulsa més a treure una espassa i fer amb el seu cap l'escena dels inmortals...

Encara que molt en temo que en el seu cas el mecanisme molt cerebral no ha de ser, ja que sinó tenen cap per saber que es poden utilitzar una cosa anomenada "a-u-ri-cu-lars" dubto molt que ho tinguin per res més.

Jordi Casanovas ha dit...

el mecanisme és inexistent, en la buidor absoluta, no pot haver-hi res.

[anonymous writer] ha dit...

Penseu que sigui quin sigui el seu mecanisme, ells no s'adonen que molesten. Ells el que fan és compartir la seva música, la seva alegria, amb tota la colla d'amargats que agafa el tren per anar a fer segurament alguna tasca d'obligada assistència. I encara ens queixem, som la 'peste' accepte-m'ho, ells són l'exemple a seguir...

jajajaja

Per sort, ja no vaig en tren, però em trobo amb altres 'delícies' a la carretera... per desgràcia, és clar, però això ja en parlarem un altre dia ;P

ànims companys!!

Dan ha dit...

El que diu en Clint: Peró si ets tu l'experta en els misteris de la ment!!

Sergi ha dit...

Quina ràbia, Déu, quina ràbia. Algun cop he estat apunt de demanar a algú que ho apagués, que jo sóc dels que els agrada llegir al metro, i ni m'assec ni res, intento no molestar ningú, i aquesta gent no deixen ni concentrar-te en la lectura. Prometo que algun dia faré que l'apaguin (o ho intentaré), necessito reunir valor...

Anònim ha dit...

No és cap mecanisme cerebral. Se'n diu sordera.

iruNa ha dit...

Doncs jo diria més... és falta de respecte!!! Em fan molta ràbia aquestes situacions, o quan entren una colla de deixalabrats cridant i pensant-se que són els reis del vagó! No hi ha dret! I el civisme? jo normalment els llenço mirades furtives de "o apagues el mòbil o et mato"... però quan em mirem amb aquella cara de "qué pasa eh?! a que te parto la cara??"... doncs em cago a les calces i abaixo el cap... en fi, no n'estic orgullosa però tampoc és plan d'anar escaldat de bon matí no?
jeje

Jo Mateixa ha dit...

Si això t'ha passat aquest dimecres al metro de la L-1 parada de Clot...anaves al mateix metro que jo!!!!!!! :-)

Putus mòbils amb altaveus!!!!!, grrrrrrr.

Bon finde guapissima!!!!!!! :-)

Anònim ha dit...

Doncs l'altre dia va pujar un home guitarra en mà i just havia passat aquell noi esprimaxat de l'acordeó que fa la linia C1 de renfe maresme-barcelona, segur que si hi ha algu que la fa sap qui vull dir. I bé, va sonar com els àngels, va començar a sonar guitarra sola els acords del Stand by me i vaig al·lucinar literalment de lo bé que sonava amb comparació els altres; però quan va començar a cantar, quina veu! Déu meu, allò era música celestial!!
I si li vaig donar propina, se la mereixia de debó, em va fer moure l'esquelet de bon matí, em va alegrar el dia. Més enllà del vago quatre joves es van posar aplaudir, realment s'ho mereixia.

Xiluso ha dit...

El problema es que ells no s'enteran de que esta massa alta ...

A part amb una mica de sort ve algun de l'SGAE i li cobra un cannon per comunicació pública.

Veieu l'SGAE pot servir per alguna cosa :D

maduixot ha dit...

VEURÀS TU EL DIA QUE JO FOTI BETAGARRI A TOTA HÒSTIA!!! jajajajaja

:P

estic macarrilla avui, no en sèrio, ara em poso betagarri al mòbil pel proper viatge que faci en renfe jajaja

mossèn ha dit...

emmm ... ummm ... sí, vale !!! ... salut

Jesús M. Tibau ha dit...

Abans hi havia vagons de fumadors i de no fumadors. També hihauria d'haver vagons de sorollosos i vagons de silenciosos, que volen gaudir del silenci del viatge, del paisatge, de tenir temos per pensar.

Robertinhos ha dit...

ai, ai, ai, ai, canta y no llores!

cop de mall al tio del móbil!

que torni el tio de l'acordió!

Joana ha dit...

Cop de4 mall, has d'anar preparada!
Bona setmana wapa!

Anònim ha dit...

Estic amb tu. I no vull sonar racista, però en un alt percentatge dels casos els qui ho fan són sempre.. bé, deixem-ho córrer, prou polèmica. La cosa és prendre valor per queixar-se, de la mateixa manera que ens queixaríem si algú es posés a cridar o a cantar enmig del vagó. I falten revisors amb pebrots i no només amrgats que fan hores per guanyar-se el sou..

una lingüista ha dit...

Realment és una pregunta sense resposta... Un dia van entrevistar un d'aquests flipats que van en cotxe amb la música a tota pastilla i va dir que duia aquell volum perquè tota la gent que passava ho pogués escoltar... Vaja, que ho feia com a favor...!!

Alepsi ha dit...

Quanta mala baba veig per aquí.... xDDDDDD