18.10.07

Tinc una flor

Recordeu que no fa gaire vau estar tots a punt de cantar-me allò de "no me llames iluso...."??? Doncs ja em podeu dir com vulgueu, finalment l'entrevista va ser un èxit i em van concedir el meu desig horari. Així que ara estic dilluns i dijous a la tarda ocupada, però tota la resta de setmana "lliure" (ho poso entre cometes perquè jo no paro, no paro!!!! "Mentida cotxina, que et rasques la figa l'estona que vols" ja, però ho necessito, sino no aguantaria totes les altres coses que faig. I punto).

Total, que el vent em bufa de cara, i cal aprofitar aquestes coses. Per això he sortit avui al carrer i he comprat un bitllet de cada tipus de loteria que he vist, de la de Nadal, de la del Niño, de la de la Niña, el Pica Tres, el Pica Cinc ("caixa Penedès els ofereix els resultats del sorteig pro-cecs"... uala, recordeu això??? Marededeu què punyeterament friki sóc... xDDDDD).
Res, que és conya, que jo en els jocs d'atzar no hi crec, i, total, si em toquéssin 3 milions d'euros què faria, eh? Res... m'agobiaria de veure tants zeros i acabaria regalant-los o algo.... així que mira "virgencica, virgencica, que me quede como estoy".

Què més... ah, del Tuppersex no hi ha notícies... i mira que es perden a una bona venedora, que més d'una i d'un blocaire faria ús dels meus serveis (150€ complet, 100€ francès.... els lots tenen noms curiosos, eh? xDDDDDD).

Ui, estic alteradeta avui... i mira que no ha de venir la primavera, mira que la pluja, a mi, em fa posar d'un melàngic que espanto.... mira que és trist que els dies acabin a les 7 de la tarda ja.... ains....

En fi, abans de començar-me a deprimir, penjo ja la caqueta de post aquesta... us prometo que algun dia escriuré alguna cosa interessant... xDDDDDDD

12 comentaris:

iruNa ha dit...

Doncs has d'aprofitar aquesta floreta, aquesta bona ratxa!!! és clar que sí, t'ho mereixes!!!
Llàstima lo del tupper sex... (jo tampoc compro mai la loteria)

Per cert, m'estic superant... ja és el segon post que sóc la primera en comentar-te!!! i això només té dues explicacions... o que estem molt compenetrades o que estic mooolt enganxada!!! jaja...

Anònim ha dit...

Això és energia feta post i el demés són rucades !!

PS: Els de Tuppersex és nota que no llegeixen el teu bloc !!

;)

A seguir "a toooooope" :)

Narval ha dit...

Jo crec que hauries de treure la teva pròpia línia de productes Tuppersex i seria tot un èxit, almenys entre el personal que passa per aquí i les teves nocions de porno psicologia no tindries competència.

Sergi ha dit...

Et felicito per la bona ratxa, però també et dic que si mai et toquen 3 mil·lions d'euros i no saps a qui donar-los, pensa en mi, eh?

Clint ha dit...

a mi el que no m'ha quedat clar, és on tens la flor?

Robertinhos ha dit...

no et preocupis, si et toca la grossa me la pots regalar. Jo, per a que no t'estressis, el que fagi falta.

per cert, Tuppersex? ara llegeixo els teus posts, que vaig atrasat

petonàs (quan tinguis temps de rebre'l)

Anònim ha dit...

Felicitats per l'horari! I ja saps, si et toca la loteria i no vols els eurus....

Anònim ha dit...

Nena, nena, nena, aprofitant la flor compra, encara que sigui un número dels cecs,que segur que et toca i fotrem una estripada de nassos.

gatot ha dit...

jo coneixia una filla d'uns coneguts que es "rascava la flor" enlloc de gratar-se la figa (que malparlada, nena... alepsi, que malparlada), però ella ho feia perquè li picava de debó... no per allò del vici compulsiu!

colta... segur que a ca teua no tens un microclima primaveral? que et veig molt sexualera, eh?

petons i llepades florals!!!!

mossèn ha dit...

no pares ... sigue !!! ... sigue !!! ... salut

Ulisses ha dit...

No m'ho puc creure!!!!
T'han concedit aquell horari tan caòtic!?!?!?!
Si que tens una flor si.
i això del tupper-sex, quina llàstima eh! Lo que t'hauries rigut aconsellant el consolador "a" perque dona més gustet que el "b" jajajajaja

La reusenca ha dit...

Millor no pensar-hi en què faries si et toquessin 3 mil·lions d'euros !!!!! em marejo!!!!