5.6.07

El rellotge del sexe

"Las relaciones sexuales creen en el reloj.... (tu también deberías)"

Amb aquest titular tan misteriós i amenaçant ens sorpren aquest mes de Juny la súper revista "Cosmopolitan" (un culte a la lectura de cultivació i meditació que cap dona hauria de deixar de llegir....).
Com a subtitular (que no es deu dir així, però ni sóc crítica literària, ni periodista, ni ganes) posa: "a veces ir demasiado rápido da al traste con un amor que apenas acaba de empezar, para evitarlo, prepara tu agenda virtual, cronometra y disfruta".

Quan he llegit això, he pensat: ja està! M'han trobat la solució! Que mai no sé si he de parar-me els peus o donar "rienda suelta" a la meva passió. I he decidit seguir llegint. Ara us posaré perles extretes tal qual (de debó, TAL QUAL) de l'article. Procureu no desesperar-vos, que el millor ho deixo pel final.

"Es posible que estés dispuesta a vestirte de vaquera y gritar "yahoooo" al llegar al orgasmo, pero ¿resulta apropiado hacerlo la primera vez que te acuestas con él?".
A veure, per començar, per a què t'encomenes a Yahoo? No veus que queda lleig, dona? Que cridar un nom que no és el seu és molt decepcionant?? D'altra banda.... i què si em ve de gust fer-ho així? Si a ell no li agrada que s'hi posi fulles, dic jo, no?

"Imagina que tu nueva pareja es algo así como un cachorrito. Una monada, cierto, pero si lo sobrecargas (...) con exceso de afecto (...) puede que se asuste y salga corriendo. ¿Y qué sería de tí? Te quedarías compuesta y sin mascota. Es decir, sin chico".
A veure... si ell surt corrents, per començar, tampoc tenia tant d'interés. I per continuar... com que "qué sería de mi"???????? Perdó???? Doncs seria una dona lliure i sense lligams, quin problema hi ha??? Que totes les solteres són unes desgraciades??? Que tothom qui té parella és súper feliç???? Siusplau, que els contes de Disney ja ens queden petits....
Ah, i gràcies per l'aclariment final, si no ho arriben a dir em pillen ja baixant a la botiga de mascotes i comprant-me un cadellet... ¬¬

"Si él no es tu Principe Azul, acelerar las cosas sólo conseguirá que la ruptura sea más dura y que te sientas como una estúpida".
No, perdona, si ell no era el meu Príncep Blau i he deixat escapar un parell o tres de claus, sí que em sentiré com una estúpida! xDDDD

"Cada día que pasáis juntos surgen señales de que lo vuestro va en serio. Como cuando le pides a tu novio que no se rasque la nariz mientras veis la tele, le confiesas que tu película favorita es Dirty Dancing o admites que no entiendes qué es una OPA hostil".
A veure, si em coneixeu una mica, sabeu de sobres que jo no acostumo a entrar en polèmiques de gènere... però... si aquesta frase no és masclista, baixi Déu i ho vegi!
Per començar, me la sua que els homes es rasquin el nas, sincerament. Si es rasquen serà que els pica, no? Pos a mi quan em pica, em rasco. També, sí, sí. Per seguir, què passa amb Dirty Dancing? I per acabar... què vol dir "admites que no entiendes"??? Que fins llavors has estat fingint perquè ell pensi que està amb un premi Nobel de la saviesa??? Per-fa-vor!!!

En fi, en la propera entrega de "el rellotge del sexe".... us donarem el cronòmetre que us indicarà si la vostra relació és una mica Raikkonen (és a dir ansiosa-veloç, algun dia us ho explicaré) o si, més aviat, us confonen amb germans de la caritat.

36 comentaris:

Anònim ha dit...

Admeto que llegeixo la Cosmopolitan gairebé cada mes (sí, sóc així), i és brutal la gran quantitat de tòpis que hi ha. I això que diuen que és "para la mujer que está cambiando el mundo"!!!
Ara, jo també admeto que m'agrada Dirty Dancing i que no sé què és un opa hostil, però no em fa res dir-ho.

Xiluso ha dit...

El que s'ha de posar per vendre (a veure, quina comissió tens del "Cosmopolitan" ? :P)

Jo ja fa temps que tinc un rellotge, llastima que estigui parat i llavors tingui que marcar el ritme a duo (jo i ella), dintre de poc a trio :D

Cadascú te el seu ritme, la gràcia esta en acoplar-se ...

Anònim ha dit...

Bé... entra a www.google.ad, cerca "patata" i mira a sota de la pàgina... a que veus "Gooooooogle" ? Si és que gooooogle és molt més orgàsmic que Yahoo !! Aquests de cosmopolitan ja no saben com fer publicitat subliminal.

I Dirty Dancing és genial... per a les becaines :P Encara que no tan com "el paciente inglés" que hauria de ser molt pacient per veure com acabava la pel·lícula... sens dubte :P :P

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

Impressionant!!! Realment m'has deixat estorat (estorat ... ve d'estora?)

Aquestes revistes només poden arribar a comparar-se amb Nuevo Vale i les seves preguntes a la sexòloga de l'estil : "Si mi novio se acaricia con la mano que habitualmente se masturba, me puedo quedar embarazada?"

Impagable!!! Continua amb aquest periodisme d'investigació

Per cert, 2 coses:
- A totes les noies els agrada Dirty Dancing?
- Yahoo? I per què no Gmail?

Gràcies

Clint ha dit...

Jo diria que amb el Cosmopolitan, treus idees per fer un post diari sense massa problemes...

Això si, si mentre orgasmejes crides, millor cridar yahoo, que no google! queda més rotllo rodeo!

Unknown ha dit...

"si él no es tu principe azul" accelerar les coses farà que te n'adonis abans que no l'és, no? :p

Ulisses ha dit...

jajajaja
quins consells de pa sucat amb oli XD

segur que el cosmopolitan no és una revista secretament dirigida amb l'objectiu d'enbobar a les noies?

Anònim ha dit...

Relació Raikkonen vol dir que te l'acabes fotent, no? Aquest home és especialista en no acabar les curses :P
Veig que el Cosmopolitan té uns reportatges apassionants :$

onixeta ha dit...

Alepsi deixa de llegir Collonades i el que tenim de fer es muntar un bloc consultori sexològic entre unes quantes i ensenyar a tota aquesta colla d'homes que viuen enganyats

;)

MaRiNa ha dit...

ja sabia jo que tenia bons motius per no comprar cap d'aquestes revistes...

Alex ha dit...

Mare meva, si jo fós dona i llegís uns articles d'aquest nivell m'ofendria.

Quina perla, 'te quedas sin mascota' posats a ofendre no distingeixen sexes com a mínim xD

Una cosa, no sé si li passa a tothom, però veig fatal el blau sobre el verd, tinc algun problema doctora Alepsi?

gatot ha dit...

Alepsi, tu em vols cascar la vista, eh?

a qui se li acut escriure blau sobre verd??????

després diuen que si perdo la vista és per l'excessiva activitat sexual i.......no, no, no...és per culpa de l'alepsi!

Alepsi ha dit...

Ui, Valqui, jo sempre que cau a les meves mans també la llegeixo! Realment és divertida! xDDD

Xiluso, lo de la comissió, si no et fa res, prefereixo no revelar-ho, ok? xDDDDD
El teu rellotge ja va funcionar en el seu moment, ara et caldrà readaptar-lo a l'enanito! ;)

Tu diràs, Carquinyol!! A partir d'ara cridaré Goooooogle en cada orgasme! Igual inventem un nou mètode de publicitat subliminal... xDDDD
I... Dirty Dancing... és que crec que no l'he vista, sincerament... jo era més de Grease... xDDDD

Eeeeeeei, Pep, no et fotis amb el nuevo vale, que és una revista puntera en el món adolescent, eh??? xDDDDD
Tu imagina't que et quedes prenyada amb les restes de semen dels dits de la teva parella! A veure com ho expliques!!! Que això és molt greu, eeeeeeeh??? xDDDDD
[I tema dirty dancing... et remeto a la meva resposta a en Carquinyol.. xDDD]

Efectivament, Clint. De fet, crec que d'aquest número en concret en puc treure, tranquilament... 7 o 8 posts.... i no exagero!

Pos això dic jo, Tirai... xDDDD

Doncs sí, Ulisses, sincerament, crec que aquest és l'objectiu... però no li diguis a ningú que ho has descobert, no fos cas... xDDDD

Sí, Pd40, vol dir això... i que ets un ansiós (recordaràs aquella carrera en la que el atontat es va quedar tirat per falta de combustible, per voler apurar fins al final... xDDD)

Uala, onixeta!!!! Quina bona idea!!! Rollo senyorita pepis, però amb més glamour!!! Sí, sí, sí!!!!

Jajajajaja! Què dius, MaRiNa!!!! No veus lo divertit que és llegir-la??? xDDDDD

Ui, MrBean, lo graciós de la història és que moltes dones es senten abanderades per la feminitat i el feminisme quan ho llegeixen... en fi...

Gatot, lo del blau sobre verd... bé, és que jo ho veig lila... i no ho veig gaire clar, és cert... no és gaire bona idea, no. A la propera ho poso groc claret, que crec que es veurà millor (és complicat combinar colors amb el verd aquest, no et pensis)

Anònim ha dit...

M'encanta la frase en que ell s'esà "urgant" la nariz! :s

Carinyet: canvia el color blau de les cites del Cosmopolitan o, ens deixaràs a tots cecs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Xupasangre ha dit...

Com pot ser la nova revista puntera en el mon! Uf, perque voleu revistes si teniu molts blogs per llegir? jejeje

Sergi ha dit...

Hi ha coses que més val no llegir-les, i el Cosmopolitan és una d'elles. Ara, que si munteu un consultori sexual per ensenyar-nos una mica als homes de la sala, podria estar molt bé!

Anònim ha dit...

L'Ulisses ja ho ha dit tot.
I jo afegiria que les feministes haurien de començar per abolir aquest tipus de revistes, que fan més subnormals als milions de noies que les llegeixen, si volen que veritablement s'aconsegueixi algun dia la igualtat.

David ha dit...

que bo alepsi.. des de quan la cosmopolitan és una publicació d'humor??

I si a mi una tia em tractés com a un "cachorrito" em fotria por xD

M'ha agradat lo de "Relació tipus Raikkonen" :P

efe ha dit...

Ui, no t'emprenyes, però jo totes les coses que dius que diu el Cosmopolitan aquest les trobe d'allò més assenyades. Sobretot això del Yahoo. Jo ara ja no que sóc vellet —i estic d'exàmens—, però quan era jove i feien avaluació continua...

I això del cadellet, doncs també. Això sí, quan em posen llacets a les orelles em fa una mica de tall.

Anònim ha dit...

Sort que no segueixes les suggerencies d'aquesta revista :-)

Alepsi ha dit...

A mi aquesta frase també em va impactar especialment, annatarambana! Jajajajaja!
I sí, ja ho he dit, el tema blau sobre verd serà eliminat. xDDD

Benvingut Xupasangre! Mira que tens raó amb això dels blogs... però de què m'abastiria jo si no llegís aquesta revista? xDDDD

Com que més val no llegir-la, XeXu??? I lo divertit que és???? Jajajajajaj!
Lo del consultori sexual, comenta-li a la Onixeta que és la jefa! xDDD

Mallerengu, jo t'he entés, però consti que la paraula "més" en el teu comentari... pot portar a que et vulgui cremar més d'una... xDDDD

Des de que la interpreto així, AzRi3L! Jajajajaja! Si te la creus és una revista de terror! xDDDD

Ui, efe, ara te'ns destaparàs i ens explicaràs la teva vida íntima??? Tu cridaves "yahoo"???? Què fort!!! Jajajaja!
Per cert, amb les orelles aquestes tan maques que dius que tens, segur que et queden d'allò més bé els llacets! xDDDDDDDDD

Ui, doommaster, que me'n foti, no vol dir que no segueixi els consells.... xDDDDDDDD

Jo Mateixa ha dit...

Nena, jo me l'he comprada però per que regalaven un rellotge la mar de macu!!!! (abans de llegir el teu post d'avui eh), i ni m'he fixat en aquest titular ni evidentment he llegit l'article, però be, ho faré i en treure conclusions, suposo que les mateixes que tu :-S

Anònim ha dit...

Uf, el blau sobre verd de les cites costa moltíssim de llegir.

Anònim ha dit...

Jo no hi entenc gaire, quines coses més extranyes!

Anònim ha dit...

Crec que m'acabes de confirmar que la majoria de les revistes que pots trobar al quiosc són totalment inútils ... t'ho diu un que porta anys comprant-ne (ep, no pas cosmopolitans ni vales).

Salut
PD: Si pot ser que el groc sigui moolt claret ...

maduixot ha dit...

només dic una cosa: VISCA DIRTY DANCING!!!!!!!!!!!

Dan ha dit...

Je je. Som cachorritos? Mira que la descripció que fa dels tios també està arregladeta!
Confirmo lo de la combinació de colors. Has de cuidar la vista dels teus fans!

Alepsi ha dit...

Jajajaja! Jo Mateixa, quan l'hagis llegit m'avises a veure què t'ha semblat, la cosa! xDDDD El "reportatge" de "cómo te ve tu mejor amiga" tampoc no té desperdici.... xDDDDDD

Ja, ja, Haddock, no ho faré més!

Benvingut, tomaket! Jajajaja! No et preocupis, crec que jo tampoc no entenc res... xDDDD

Jajajaja! Doncs no hi estic d'acord, apocalipshit, les revistes són útils! Sí, sí, fins i tot el Vale! Anda que no és divertit llegir-les! Jajajajaja!

Ja saps, maduixot, jo era més de Grease.... xDDDDDD

Jajajaja! Sí, sí, Dan! Uns cachorritos una miqueta grandets, però... xDDDDD

Anònim ha dit...

He llegit a l'introducció del teu blog que no tens cara ni ulls ni cos. No sé com penses fer sexe si no tens cos, si no és que vols fer cybersexe, i en aquest cas no sé fins a quin punt el teu company de sexe estaria d'acord a fer-lo amb algú sense cara ni ulls ni cos. No sé per què ens enganyes d'aquesta manera, jo venia de bona fe.

Vier ha dit...

Espectacular. Per a mi el Cosmopolitan és la revista perfecte per llegir mentre cago i riure una mica.

Anònim ha dit...

realment és masclista, bé, masclista i estúpida... un tros de revista força reciclable...

la meva pregunta seria: qué fas comprant aquestes coses?

el ritme sexual, el de les relacions i el de qualsevol fet, és molt individual, si es pot adaptar, genial, però modificar-lo excesivament és sempre un error.

Alepsi ha dit...

D'allò, decapitat, tu te n'has adonat que sense cap no pots escriure? xDDDDDD

Oi que sí, Vier? xDDDD Fa cagar de riure, mira, una nova cosa! xD

Ui, esteve, que ho llegeixi no vol dir que ho compri, simplement que cau a les meves mans! xDDD

Robertinhos ha dit...

et denunciaré per plagiar la secció del No somos nadie del Pablo Motos en que es riuen dels titulars de la Cosmo, el FHM, etc.

per ser tu, avui et perdono...

per cert, ets Raikkonen?

yrun ha dit...

Lu més fort de tot es que hem sembla que ja ho he llegit xDDDD

Resulta k una de les meves companyes de pis se la ocmpra cada mes xD i la va deixar sobre el sofar i amb un marcapagines i la curiositat va matar la yrun i si... VA llegir el cronometre dixos xD

Es allo k al final de tot posa el k sa fe fer el dia 1, el 2, el mes 3 no? aixis fins l'any k a l'any posa: el primer pedo! xD

És o no? SI no doncs k ja t'ho passo xk no te pèrdua xD

Ferran Porta ha dit...

Buf, quina mandra, però quina mandra més superlativa fan les revistes que van de progres i, en realitat, tenen més caspa que la boina del Martínez Soria!
I a sobre parlen de... ¡prínceps blaus!!. Hello??
Alepsi, com ha dit algú abans, més que llegir-la el que s'ha de fer amb aquesta revista és reciclar-la! :)

Alepsi ha dit...

Buah, Robertinhos, t'asseguro que no és un plagi... que a mi el Motos aquest per la ràdio em fa molt poca gràcia i no l'escolto mai... xDDDD
I no, jo no sóc Raikkonen... bé, depèn de per a què una micona sí... xDDDD

Efectivament, yrun , és aquest reportatge, en la segona part del post, que publicaré ara mateix, poso la línia aquesta cronològica, que acaba amb un pet, sí! xDDDDD

Sí, Ferran, de prínceps blaus... flipa mandarines! Jajajajaja! Jo t'ho dic, aquesta gent es va quedar veient Aladdin forever! xDDDDD