31.5.07

ALEPSI

Després de veure això, he decidit fundar el meu propi partit [sí, ja sé que les associals també en van fer un, i s'ha de reconèixer que tenen un gran programa, però qui diu que no en puc fer jo un, també???]:

Associació Lliure d'Esquerres Per Satisfer Inquietuds

Sí, què passa! Els més avispats ja us n'haureu adonat que si ajunteu les majúscules... sí, sí, el partit s'anomena ALEPSI. Porque yo lo valgo. I punt. Ha quedat clar? Pos eso.

A veure, m'he informat (per a que després digueu) i m'han dit que he de fer uns estatuts. Fantàstic. Jo els faig. Va, que és tard i vol ploure (algú sap quan hi ha properes eleccions??? xDDDD). Em basaré en uns estatuts que he trobat (que són d'ERC, perquè són els únics que he trobat...):

Títol preliminar

Article 1
ALEPSI és un partit polític fundat el 2007, per una tarada amb tendències psicòtiques (però bona persona).
Què propugna? Doncs això mateix, el dret de les persones a satisfer les seves inquietuds, siguin aquestes de la índole que vulguin.
És un partit d'esquerra democràtica (o no, depen de com bufi el vent i sempre que no guanyi la dreta) que defensa la igualtat d'oportunitats, la lliure distribució de programari informàtic, la llibertat d'expressió i l'amor pel medi ambient (sí, sí, margarides i tal)

Article 2
La seu d'ALEPSI radica en el lloc que l'ha vist crèixer: aquest

Títol I. La militància

Article 3
Tothom té dret a militar a ALEPSI. Tothom qui respecti els seus estatuts i tingui propostes per a millorar-lo. [I els que regalin un pernil a la presidenta, més xDDD]

Article 4
La solicitud d'afiliació es farà mitjançant la seva petició expressa en un comentari a aquest mateix post. Per a que no ens acusin de no tenir projecció de futur, es podrà demanar filiació a través de correu electrònic.
El noms dels solicitants seran publicats en una secció a la dreta del bloc i es decidirà per consens absolut la inclusió del solicitant a les llistes del partit. Directament.
La militància té els drets de qualsevol militància. Poder participar en les decisions consensuades, poder aprofitar-se del boom mediàtic al que ens veurem exposats, i tal, i tal...
També te deures, clar. Els deures són: participar en la vida política del partit (amb qualsevol grau d'implicació), adorar la seva presidenta (què passa, alguna utilitat havia de tenir ser-ho, no?) i alguns altres que ja aniran sortint sobre la marxa... no?

Article 5
Res de paritat de sexes. Qui es vulgui afiliar, s'hi afilia. I punt. I no miraré si hi ha 30 tius i 4 ties o si s'afilien 3 osos cavernaris. Farem, això sí, per a que no se'ns pugui acusar de res, paritat de signes zodiacals. Així assegurem gent representativa de la població.

Article 6
Les votacions seran inexistents. Només es faran en casos sumament especials. Tot es consensuarà. És a dir, haurem d'arribar a un acord. Si les reunions s'allarguen fins el moment d'algun àpat, el partit proporcionarà les dietes als presents (no s'hi valen queixes, que per a alguna cosa es diuen "dietes"). Si les reunions s'allarguen fins a la nit els participants podran triar anar-se'n a casa a dormir o passar la nit fent una orgia.



I fins aquí, que ja m'he cansat de llegir-me els estatuts. Seguiré el proper dia, si em pica, pel Títol II, els òrgans de govern. Si algú s'anima a redactar-los, ja sabeu, els sotmetrem a consens, i quedaran instaurats. Ea.

37 comentaris:

Mon ha dit...

bones jo venia per lo de l'ALEPSI sap? es que un ja esta fart de veure les mateixes cares, sentir les mateixes promeses incomplertes

Xiluso ha dit...

Ui un partit com el nom del fundador ... això em porta uns aires marbellins a la memòria ....

Gilin, Gilin, gilinleiro

Bé em demano el lloc per recollir les comissions i portar la caixa negra i soc el primer :P.

maduixot ha dit...

siusplau... i acabar amb els xandalls... cremar-los tots... no puc pensar en res més que això :S

Anònim ha dit...

Tu creus que amb tota la carrera ja quasi acabada, el penúltim dia de classe, t'ha de sortir la vena política. Per això has estudiat tant? Pobres pares... ja et veig amb el cachuli (per cert, moltes coincidències, no? Sospito algun lligam inconscient)

Unknown ha dit...

I jo pregunto, els militants d'aquest partit polític tenen nom? Així, com un gentilici, però que no es deu dir gentilici. No sé, què serien els alepsians? És que saps resulta d'una importància cabdal :p

Anònim ha dit...

Jo em mantindré fidel a la CORI.

Anònim ha dit...

El meu Garfield de pelutx es vol afiliar !!

Waipu Joan ha dit...

La CORI de Reus és una realitat autèntica que s'anirà difonent. De moment avui en parlava el diari:
a Barcelona faran el COBI, un partit sucursaliste dels de Reus-

MaRiNa ha dit...

no habies d'estudiar tu??? q fas inventant-te partits polítics!!

Jo Mateixa ha dit...

I a casa de qui dius que muntes una orgia??, per que el post anava d'això no?? :-P

Apunta-m'hi nena, apunta-m'hi, vull dir, afiliem...saps si es pot estar afiliat a més d'un partit polític??, es que llavors haure de deixar ERC i clar...quedaria lleig :-S

onix ha dit...

Hola bona nit em declaro Alepsista de naixement i convicció així que sol·licito
el càrrec de MINISTRA doncs això de consellera sempre m'ha semblat una collonada campestre a part de ministra vull portar l'assessoria de protocol jo m'encarrego de cremar xandalls i fins i tot els que els portin així que benvolguda presidenta desitjo prengui a be tots els meus presents i tingui en compte de guardar-me el càrrec no m'agradaria veure a ningú ostentant-lo degut al meu gran c.v.
no crec que tingueu cap inconvenient en fer el meu nomenament demà mateix gracies :$

Alex ha dit...

JAJAJAJA, molt original el post, m'has provocat un bon somriure :D

És molt important que sigui un partit d'esquerres, i s'ha de fer un article en el que ens comprometem a no robar, amb tot això, que sembla poc però pel que es veu no ho és, tens la meva afiliació signada ara mateix.
El tema d'adorar a la presidenta-fundadora ja es veurà amb el temps i amb les convidades a pernil :D

Anònim ha dit...

Afiliam... per cert sóc capricorn...

Jo vull veure la resta...

Encara en surtirà un partit blocaire, xDDD

Ulisses ha dit...

t'ho dic en serio:
Si fundes el partit de veritat vull formar-ne part. I si pot ser ser membre de la candidatura (pensa que jo per les generals ja seré major d'edat i puc fer-ho XD)

Salut!

PD: puc donar propostes d'objectius a assolir?

David ha dit...

ei ei ei... que baix has caigut... ara vols dedicar-te a la politica? FOOORA!!! no em barrufen els polítics!! tu ets bona gent! no pot ser!!

Alepsi ha dit...

Molt bé, Mon, apuntat quedes. Com que de moment la única membre sóc jo, per consens decideixo que sí que hi participis. Ok? Ara hauràs d'estar atent a les noves incorporacions i si no estàs d'acord amb alguna, ja saps, m'ho has de dir! xDDDDDD

Uala, Xiluso, ara t'has passat!!! :((( M'acabes de comparar amb el Gil?? Què fort!
"Y Gil y Gil y Tal y Tal Superstar!!!"
Dios... xDDDD Vaig a buscar un youtube de les mamachicho... xDDDD
[Per cert, si en Mon no té cap inconvenient et declaro Tresorer de l'ALEPSI, ok? xDDD]

A veure, maduixot, concretem el tema... acabar amb els xandalls fora del gimnàs. Millor, no? Vull dir que no hauria de convertir-se en una peça de roba habitual... però que fa el seu servei... xDDDD

Uala, Pd40, entre tu i el Xiluso, m'esteu traumatitzant... no sé a qui m'horroritza més assemblar-me, sincerament...

Doncs tens raó, Tirai, jo és que Alepsians em sona a marcians... així que no... casi prefereixo "lepsis", que queda com més guay, no? xDDDDD

Doncs fas molt ben fet, Mallerengu. Jo em quedo a la oposició, i així, mira, ja tenim de què parlar... xDDDD

Molt bé, Carquinyol, si en Mon i en Xiluso no tenen cap objecció, el teu Garfield queda afiliat! ;)

Ui, Waipu Joan, si ja ho sé, això. Per suposat la CORI és una cosa real, però... vols dir que no va sorgir si fa no fa de la mateixa manera? Jo m'imagino un grup de col·legues neguitosos pel panorama polític i entre birra i birra, van decidir fer un partit... no?

Tu ho has dit, MaRiNa, havia. Que no vol dir que ho faci, ja veus.. xDDD

Ui, Jo Mateixa, donat que la seu del partit és virtual, les orgies, de moment, també ho seran. xDDDDDDD


[Als que em falten per contestar, ho faig en un altre moment, que me n'he d'anar a classe... :s]

Robertinhos ha dit...

jo m'allisto amb una condició : que els estatuts reflexin que s'ha de fer una assamblea general cada mes i que quan aquesta finalitzi s'organitzi una mega orgia per fomentar la pau i el bon rotllo entre els membres del partit

ja em diràs si em puc allistar

Anònim ha dit...

Doncs jo faré de cap de l'oposició i no et deixaré governar amb la meva OLLA ... .jajajajajaja Alepsi president nooooooo mama porrrrr !!!! jajajajajajja

Pep ... però posa-li Angu, també ha dit...

A veure, a veure ... jo m'apunto, eh? No hi ha als estatus res de saber cantar el "Oh, happy day" ... però bueno. Ja t'aviso que el proper cop que us vegi em fotré a cridar "Alepsi, alepsi!!!" i descobriré qui ets, jejejejejeje

Per cert, ajudaria si fessis com la noia aquella belga i prometessis felacions gratuïtes ... Ja veuries com s'apuntaria la gent! Vinga, dona, anima't, jo poso el elixir Licor del Polo, va!!! ;)

Bon cap de setmana de 3 dies!!!

Rondaire ha dit...

Demano oficialment la meva inscripció al partt de l'ALEPSI. Quant fem la festa d'inauguració ??

Clint ha dit...

El que donen de si les èpoques d'exàmens! xDD

Anònim ha dit...

eeiiiiii que si hi ha festa d'inaguració jo m'hi apuntoooooo clar que despres em rajoooo va jo poso la musica de la festa i els llums d'ilumiació !!!!!! Tu la barra lliure no???

Candela ha dit...

M'apunto!

Sergi ha dit...

Molt bo el post, com he rigut! Afilíem a mi també, ja fa força anys que voto els mateixos, però no hi estic afiliat, així que no passa res per iniciar una carrera política amb un altre partit,no? Ens enviaràs carnets d'ALEPSI?

Xiluso ha dit...

Je je, tresorer ...

per cert si reps algún e-mail d'hisenda tu tràquila ,

Per cert que blanqueja millor els diners ... Ariel o Colon :P

gatot ha dit...

Val alepsi, has rissat el rissu!!!!

:DDDDD

El Gat-Taure s'apunta a militar (osti això sona guerrilleru, eh?) al partit, i si no hi ha qui se'n ocupi, a fer-se càrrec de la sectorial de petons, llepades i afers interns.

Recolzo la proposta del maduixot de cremar els xandalls, i la faig extensiva a tota la roba interior!

Apa, tots en pilotes!!!

I si és possible o paussible... et deixo una proposta que volia fer des de la Cuca al Cau: assemblea general constituent, deliberant i orgiàstica a primers de Juliol a la platja nudista de Pals!

Gairebé tots anònims, amb un post-it amb el nick sobre el melic: a veure quan dura!

Anònim ha dit...

M'oposo al plagi que has fet del tema del post. T'haurem de fer pagar copyright xDDD
Nah, si de fet, gràcies per la publicitat 4 free xD

A asocialsanonimes estem pensant fer un partit al estil cori per les pròximes autonòmiques. Quan sigui la època de les eleccions a la Generalitat ja penjarem el nostre programa xD

Anònim ha dit...

Tot i ser una mica de dretes, m'han agradat certs punts del teu plantejament ;-)

Anònim ha dit...

Jo vull ser militant i tenir un càrrec que no sigui banal. Pel tema de la paritat t'informo que sóc bessons. xD

Anònim ha dit...

I, què he de fer si me'n vull fer simpatitzant? :P

Anònim ha dit...

em sembla q cualsevol cosa q pugui treurem de la biblio de la uab aquest dies es digna de tenir el meu suport...

m'apunto!

Anònim ha dit...

x cer vull una conselleria!

Joana ha dit...

Eiii, jo també m'apunto....d'assessora personal !
;)

l'home de la musica ha dit...

Trec el caparronet per aqui i dic...holaaa? encara em parles??? per cert, jo et votaré, a veure si acabem tard les reunions, que jo paso de tornar a casa. ;P

Alepsi ha dit...

Bufffff! M'heu deixat feina, eh?? Jajajaja! M'encanta! Sou tots molt macos!!! Jajajajajaja!

onix, queda vosté declarada alepsista en càrrec de ministra (s'ha fixat que la cosa rima?? xDD), sempre i quan, ja sap, la resta de alepsistes hi estiguin d'acord (i encara que no ho estiguin, ja començo a fer chanchullus... xDDDD).
La maduixot estarà contenta de que cremi els xandalls, crec que li farà un monument i tot! xDDDD

Tens raó, MrBean, a properes edicions dels estatuts, incloc un que digui que ens comprometem a no ser uns mafiosos! xDDDD
[Per cert, el pernil està garantit, home! xDD]

Molt bé, Athaelion! Jajajaja! Afiliat quedes! Si ningú té res a dir, clar! xDDDD
Per a les generals presentem l'ALEPSI coma contrapartida a PP, PSOE i tota la colla pessigolla! xDDD

Home, Ulisses, jo fer-lo de veritat ho trobo una mica chungo, que per a aquestes coses cal saber-ne una mica, crec! Jajajaja! Però si el fundo et presento com a segon a la llista electoral. Palabrita d'ALEPSI. xDDDD
[I per suposat, les propostes seran molt benvingudes! ;)]

Ai, AzRi3L, que monu! xDDDD Però jo seria política i bona gent, és un repte que he d'assolir! xDDDD

Doncs fantàstic, Robertinhos, sotmeto la teva proposta a consens i a veure què en pensa la gent! xDDDD

Jajajajaja! Farlopa, m'encantarà tenir una oposició liderada per tu! Les fstes que ens fotriem després dels debats serien històriques! xDDDDDD
[Lo de la barra lliure de la festa... uhm... jajajajaja! Weno, va, però tu ens fas de boy! xDDDD]

Fantàstic, Pep, ja estàs a la llista! Jajajaja! Quant a lo de cridar "alepsi, alepsi" la única cosa que us pot passar és que la gent us miri raro, però vaja, si us sento cridar, ja us aniré a buscar, home! xDDDDD
[Lo de les felacions, si no et fa res, jo casi que passo.. xDDD]

Doncs mira, Rondaire, serà la primera cosa a consensuar: data i lloc per a la festa d'inauguració! xDDDDD

Buffff, Clint, no ho saps prou... xDDDD

Ok, Candela, ja saps, si tots hi estan d'acord (que segur que sí xDDDD), ja estàs allistada! xDDDD

Afiliat quedes, XeXu! xDDDD
Lo dels carnets... uhm... necessito algú que me'ls dissenyi... algun voluntari? xDDDD

Ei, Xiluso, que ens estem comprometent a no robar, eh? xDDDD

Gatot-taurot (xDDD), afiliat quedes. Lo dels "asuntus interns".... haurà de ser discretet, eh? No vull escàndols! xDDDD
Lo de la roba interior, m'ho apunto, i ho sotmeto a consens! ;)
[Tema post-it... poc, poc, poc duraria.. xDDD]

Cacique, t'ho juro que si feu el partit, jo us voto!!! (A no ser que faci jo el meu... que clar, seria com lleig, no? xDDDD)

Me n'alegro, Rock'n'roll! Jajajaja! Tu també em faràs oposició? xDDDD

banalista... et sembla bé ser segon ministre? És que el primer és la Onix... no sé si és banal o no... què coi fa un ministre? I el segon??? xDDDDD

Doncs res, annatarambana, somriure'm! xDDDDDDDDD

Ui, denke, a quina biblio vas? Mira que encara estarem estudiant un al costat de l'altre... xDDDDDDD
Apuntat quedes, i una conselleria és per a tu, afers exteriors et barrufa? xDDDD

Guau, Joana!!! Assessora personal de la presidenta? Què bé, quina il·lusió! xDDDDD

Music!!!!!!! Clar que et parlo!!!! Guau!!! Quina ilu veure't!!!!! Doncs res, t'apunto i ja faré jo per a que les reunions acabin taaaaaaaaaaaaaard! xDDDD


Buah, nois, quin parrafot! Casi he escrit un post! xDDDD

Anònim ha dit...

Hpostia! que vaig tard (com sempre), jo també voldria afiliar-me. Bé si tot@s hi estu d'acord, i sino me'n vaig a l'oposició amb en Farlopa. jajajaja
Però, pense-ho bé, perque quederia bé poder dir que teniu un Alepsià arrauxat. jajajaja
Bona setmana

Alepsi ha dit...

Sí home, sí, Arrauxat, ets benvingut! Jajajajaja!
Ens interessa tenir un arrauxat... mai no se sap quan el necessitaràs! xDDDD