11.9.13

11 de setembre

Els 11 de setembre a casa meva sempre han estat especials. No només per la diada, que, de fet, a casa meva no s'ha celebrat mai com a tal, ni pel fet que fos un dia festiu abans de l'inici del curs (ara comencen abans, però quan jo estudiava pràcticament començavem a l'octubre... xD).

L'11 de setembre de cada any mon pare fa anys. Sí, el catxondo va decidir nèixer un dia tan assenyalat. Així que sempre ho hem celebrat "por todo lo alto", fent dinars familiars. Mentre les altres famílies cantaven els segadors, nosaltres entonavem un desafinat "cumpleaños feliz".

I aquest any no serà diferent. Dinar familiar i "cumpleañoas feliz". Però aquest any m'escaparé. En quant acabin les postres (que jo mateixa he preparat, per suposat xD) agafaré el paraigües i marxaré. Perquè sí que és veritat que no tinc un tram adjudicat. Però no em vull perdre la oportunitat de formar part de la nostra història. La història que escrivim dia a dia els catalans i catalanes (no els polítics!) i que avui escriu un gran passatge.

A partir de les 17h seré pel centre de Barcelona, si hi puc arribar. Jo també vull fer "mans a les mans" i contribuir, amb això, a formar més part de la nostra història.

Bona diada a tots! :)

----------
Aprofito i enllaço al blog de la Loreto Giralt, i així afianço la meva participació en la història no només com a persona de carn i ossos, sino també com a persona virtual.

I agraeixo que la Galionar em doni la mà des del seu bloc. :)

I també agraeixo a tot l'equip que ha promogut aquest gest de "donar-nos la mà" virtual.9 comentaris:

Elfreelang ha dit...

bona diada!

XeXu ha dit...

Sí que deu ser important per tu aquest dia que fins i tot treus el cap per aquí per participar! Estarà content el teu pare del sarau que li han muntat per celebrar el seu aniversari, oi?

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Bona Diada, Alepsi!

sa lluna ha dit...

Felicitats pel pare i bona diada per tots!!

Aferradetes! :)

Bruixes a la cuina ha dit...

Que vagi molt bé Alepsi!!! Avui no és un 11.09 normal és l'11.09 del 2013 i l'hem de fer històric!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I per molts anys pel teu pare!!!!
:) Bona Via!
Dolors

Galionar ha dit...

Estic molt feliç d'haver-te pogut donar la mà, ni que sigui virtualment, i haver compartit amb tu un bocinet d'aquest dia que no oblidarem mai.
I moltes felicitats per al teu pare!
Una abraçada!

sargantana ha dit...

avui ha sigut un dia molt especial per tots, diria
pero felicita tambe al teu pare de part meva

no!!
no cal que li cantis

;-)

Unknown ha dit...

Entre tots hem escrit un trosset de la història! Bona Diada

Ferran Porta ha dit...

Ei ei ei, que jo també sóc una mica catxondo: vaig néixer un 10 de setembre (motiu pel qual l'11 és festa nacional, però això no m'agrada explicar-ho molt per modèstia :P)