26.11.09

Ara ve Nadal...

S’acosta el Nadal, gent.
Sí. No sé si heu tret el cap per la finestra… però des de casa meva ja es veu l’enllumenat nadalenc hortera. I aquest any dicen que l’han canviat i l’han volgut fer modern i cosmopolita.
Ja, com cada any. Al final posen una horterada allà i es queden tan amples i aplaudint-se els uns als altres les gràcies. En fi...

El Nadal és una època de germanor. Així ens el venen des que som petits. “Nen, que venen els cosins a dinar, porta’t bé amb ells i comparteix les joguines que és Nadal i els reis t’estan vigilant”.
I tu allà amb un moc penjant, perquè la Barbie i l’Action Man són teus i te la sua profundament el sentiment nadalenc... però coi, si vigilen els reis... au, a compartir.

I així ens va, amb la il·lusió aquesta de que els cosins ens deixen les joguines perquè són bones persones i perquè és Nadal i al Nadal tothom s’estima molt, i després te n’adones que, en realitat ens les deixen sota amenaça “reial”.

Una de les tradicions que més m’agrada del Nadal i, de fet, la que em fa esperar aquestes dates amb il·lusió és la de l’amic invisible. M’encanta. Trobo que és una idea genial, no sé qui la va tenir, però es mereixeria el Nobel del Nadal (sí, caldria crear-lo, però no passa res, jo mouré el papeleo necessari... xDDD).

Fa tres anys (marededéusenyó, com passa el teeeemps!) vaig iniciar el Blocaire Invisible, una còpia de l’amic invisible de tota la vida, però adaptat a la vida cibernètica que portava en aquell moment. La veritat és que va tenir un èxit rotund!!! Tant que a l’any següent ho vàrem repetir. Amb una participació una mica més baixa, però igualment fantàstica.
L’any passat donat que jo estava en fase d’aturada bloguística va agafar-ne el relleu el Veí. I pel que crec, també va ser un èxit.

I ara que s’acosta el Nadal... sembla que els astres s’han alineat d’alguna manera... i aquest esperit de compartir i de germanor s’ha fet extensiu als diaris de casa nostra.

I sí, tot aquest rollo nadalenc que us acabo de fotre és bàsicament degut a que m’ha emocionat que, per fi, d’una banda i altra s’hagin posat d’acord per defensar els interessos comuns (bé, comuns a uns quants... xD)

I he pensat... coi, què nadalenc, tot plegat.

[Enllaç de la iniciativa blocaire penjada a casa del Doommaster gràcies al qual me n'he enterat... que una es desinforma d'una manera escandalosa... xDDD]

-------
Buscant imatges per il·lustrar el post... se m'ha acudit posar "nadal" al google... què il·lusa...

6 comentaris:

Carquinyol ha dit...

tant de bo tinguis raó que s'hagin posat d'acord, però res... dintre de poc sabrem si això va de veritat o és un bluff més...

Laia ha dit...

I ara que t'has reactivat... faràs el blocaire invisiblee??? Jo m'hi apunto, eh! :)

Jo mig-mig perduda, també... En carquinyol m'ha actualitzat una mica ^_^

Mariona ha dit...

em tens totalment IMPRESSIONADA...
com pots combinar una vida internauta tan frenetica i una vida "real" tan altissimament frenetica tambeeeeee????
mhe mirat lo del primer blocaire invisible, i k fort, vaya currada. comenso a entendre moooooltes coses.... ¬¬ ...

Anònim ha dit...

Quan vas a donar sang també t'ho diuen: ara vena a dalt!

Xitus ha dit...

Ah doncs està bé això del blogger invisible, ja veurem què hem de fer...jjeje
Això de l'editorial els ha enfurismat molt a espanya. Volen castigar-nos. Són una colla de n...

Alepsi ha dit...

Carquinyol... serà un bluff... no ens posarem ara en plan optimistes... xDDD

Ja està fet, Laia!!! M'encantarà que t'hi sumis!!! :D

Merions! Jajajaja! Quines coses entens? Quines??? xDDD

Anònim... segueixo pensant en l'acudit del dia... el tindré llest en breu... xDDDD

Ui, Xitus, no val la pena fer-se mala sang... xDDD I a lo del blocaire invisible... ja trigues en apuntar-te!!!! ;)