19.9.08

"Una herramienta para medir lo que piensa internet"

Público. Divendres 19 de Setembre de 2008.

"Un simple comentario negativo en un blog puede hundir las ventas de un nuevo producto. (...) Ahora hay que seducir al internauta y vigilar de cerca todo lo que dice. (...) ...la empresa de medición y audiencias (...) ha creado Buzzmetrics. (...) ...cuyo nombre se puede traducir como "mediciones del run run" (vegi's la utilitat de la traducció, eh? No fos cas que no entenguéssim el nom... xDDD), tiene por misión rastrear los comentarios y opiniones que dejan los usuarios en los blogs, foros y redes sociales".

Doncs mira, no sé si hauran implantat ja el programa aquest de "seguiment d'opinions" (que jo crec que més aviat será de "control de la opinió"), però aprofitaré l'avinentesa per a donar la meva opinió sobre dues notícies aparegudes en el mateix diari avui mateix:

"Una ola privatizadora recorre Madrid. Aguirre cede al sector privado la gestión de hospitales y colegios".

No us fa venir ganes d'aplaudir, la notícia??? Nois, ens agradi o no, Madrid és la capital d'aquest "paisucho" on estem ficats (torno a dir, ens agradi o no, la cosa, de moment, està així, i sento ser pessimista, però crec que va per llarg...), i si a Madrid funciona això de privatitzar tot (que funcionarà, no ens enganyem, que som així d'ases tots plegats, que ens sembla que quant més paguem, millor servei tenim....) la cosa no trigarà en extendre's a tot arreu... i em veig havent de pagar 60€ cada cop que el metge em foti un pal de fusta a la boca per mirar les meves angines hipertròfiques.....
  • Opinió per a que quedi registrada al "Medidor del RunRun": "cagunlaputa amb la política de privatització". [Bé, ben mirat no és una opinió, és un renec... a veure si ho faig millor: "Senyors del medidor del runrun... la política de privatització em sembla una puta merda". Sí, així millor]
"El CGPJ* perdona a la jueza anti bodas Gays".
Si l'anterior notícia m'ha fet apalaudir... aquesta ja és per estar de festa tres setmanes i mitja, com si d'una boda gitana es tractés. A veure, a mi, a l'escola, em van dir que els jutges i, en general, la gent que es dedicava a la justícia havia de ser com un àrbitre de fútbol... que no és ni del barça ni del madrid. Així que, senyora Alabau (la "jueza anti bodas"):, si la llei li diu que ha de casar persones del mateix sexe entre elles, vosté s'empassa els seus prejudicis, les seves opinions, i els casa. I, si vol, durant la cerimònia els hi dona l'esquena, o tanca els ulls quan vagin a fer-se un petó. No fos cas que la seva doctrina moralista quedés tacada per un acte tan impúdic.
  • Opinió per al "runrun": aquest país és una merda. Més clar: l'aigua.
[Hòstia què a gust que m'he quedat amb aquest post!!!!!
Ara que, total, no sé perquè m'hi escarranso... total, segur que el "medidor del runrun" aquest no detecta les pàgines en català.... o potser les titlla totes de tenir un trasfons nacionalista.... uhm... si d'aquí dos dies entreu al blog i no apareixo... és que me l'han xapat des d'algun lloc de la xarxa... xDDDDDD]
*CGPJ: per als que no estan habituats a les notícies així serioses, com jo, vol dir: Consejo General del Poder Judicial.

14 comentaris:

Mireia ha dit...

Sí que descansa queixar-se. Jo divendres passat e vaig queixar del senyor Caprabo, a veure si aquest nou invent els hi fa saber que estic una MICA enfadada

Carquinyol ha dit...

La gent que és dedicava a la justícia en fa més por que una pedregada. Posem pel cas que cremes una estanquera... ja pots estar segur que en menys de 24 hores estaràs a Madrit a dipossició de l'Audiència Nazional on els jutges es barallaran pel teu cas.

Ara bé, posem que ets el president de la Diputació de Castelló i que acumules tota una sèrie de denúncies que venen a dir que t'estàs aprofitant del càrrec per enriquir-te. En aquest cas no trobaràs ni un sol jutge que vulgui agafar la plaça del jutjat on s'han de tractar aquests cassos, i passaràs anys i anys sense que et diguin res.

Sergi ha dit...

Jo també m'he quedat molt a gust amb aquest post, la veritat, m'agrada que la gent digui les coses ben clares. Tant de bo aquest gran hermano particular que estan muntant per veure què opinem arribi aquí, que se n'assabentin, però suposo que la idea està més enfocada a la gent que es compra la darrera novetat tecnològica o similars, i encara no ha obert la caixa i ja en fa un post dient que és una puta merda, o que per contra, és el millor invent del segle. Aquestes opinions són importants perquè si la gent s'ho creu, les vendes variaran, en funció de la primera opinió. I a nivell de casa nostra, que som poquets, potser no es nota tant, però ves sumant. Saps que podríem fer, fer tota una sèrie de posts denunciant els mòbils que es poden posar en altaveu perquè certa gent posi música a tota hòstia al transport públic. Creus que funcionaria?

Robertinhos ha dit...

Jo el que faré serà denunciar al diari Publico per plagi. La primera noticia, la del Buzzmetrics, està extret (quasibé identicament redactat) del llibre "Punk marketing"...

em sembla que emigraré a San Francisco...m'han dit que és com Barcelona però sense espanyols...això sí, està plena de ianquis

David JB ha dit...

Tranquil·la Alepsi, que a Madrid no s'està privatitzant res, només s'està deixant en mans privades la gestió dels hospitals, del metro, de les nostres vides... bah, com exageres.

L'hospital d'Alcorcón va ser el primer en ser gestionat per empresa privada, i em va encantar un dia que li van fer una entrevista al director de l'hospital, economista el tio, que li preguntaven que com anava l'hospital, i ell respongué: "muy bien, estamos teniendo beneficios y no estamos perdiendo dinero", i és clar, el periodista es referia a com anaven els serveis de l'hospital, com es cuidava als malalts, etcetera... aquesta és la nova forma de cuidar la salut de la gent, que l'hospital guanyi diners, què fort!!!!

David JB ha dit...

Per cert, la gestió és privada, però, pel moment, encara no paguem per anar a l'hospital, ja només faltaria. Diuen que aquesta és la fórmula per poder construir 7 hospitals en 4 anys, perquè sinó no els podrien pagar, això sí, a canvi, la comunitat de Madrid paga el lloguer dels hospitals, que pertanyen a empreses com ACS, FERROVIAL, etc.

Jo Mateixa ha dit...

Nena no te la coneixia aquesta faceta teva política, mola catxo!!!!!

:-P

Besadetes dolces!!!

Alepsi ha dit...

Ja, Mireia, és terapèutic, eh? xDDDDD

Jo casi que espantaré els meus fills així, Carquinyol. Que ve el jutge de primera instància! xDDDDD
Realment és un riure això de que "tots som iguals davant la llei" un catxondo mental qui ho va inventar!!!

Ui, XeXu... jo et recolzo però em sembla que estaran rient tres dies seguits de nosaltres, més aviat, eh? xDDDDD



[Als altres us contesto en un altre moment, que ara he de marxar!!!]

Laia ha dit...

Genial el post!

Si et tanquen el bloc... n'obres un altre! i un altre! Ja està bé, quina mania de censurar-ho tot!

Dan ha dit...

Je je. Realment no crec que surti (mira que fer run run en català...!) però quedar-se així de a gust no té preu!
:-DD

gatot ha dit...

jo com en Reixach (si... un ex futbolero de can barça): ja em costa entendre el que penso jo... com per parar-me a pensar el que pensen els altres...

i la meva opinió sobre la justícia, ja la he deixat a la cullerada de'n puji...

petons i llepades sense pensar!

zel ha dit...

T'has adonat que sense saber-ho (potser...) has escrit "APALA UDIR"? CLAR QUE SÍ, APALAUDIR: fotrepalsbenapalejats...
Apa, a veure quin és el run run que registra aquest comentari, jeje....

efe ha dit...

Plas, plas, plas... M'ha semblat magnífic aquest post, de v'itat... De fet, me n'has inspirat un altre. Si no fos perquè n'acabe de publicar un altre, l'escriuria. Quan ho faça, vinc i t'ho dic.

Magnífic.

Alepsi ha dit...

Caram, Robertinhos... no es pot ser friki i tenir molta memòria a la vegada, eh??? xDDDDDD
Si migres a on sigui avisa, així no hi vas sol. xD

Buffff, Laprí... ja et planyo! Sort que aviat tu sí que migraràs cap a un lloc millor (o no... no es oro todo lo que reluce... xDDDD)

Has vist, Jo Mateixa??? Si és que quan em poso seriosa tinc el meu puntet, eh??? xDDDD

Gràcies Laia!!! xDDD
Això és lo bo d'internet... que si et tanquen un te'n vas a una altra i "antxa és castella, tu!"

Ui, Dan... aquest "je, je" sona una mica... sarcàstic... xDDDDD Si no t'agrada el meu post ho pots dir, eh? Que al "run-run" tant li fa... xDDDD

Joer, Gatot, gràcies per l'aclaració, però sabia perfectament qui era en Reixach (el mateix que dóna nom a la Montcada, no? xDDDD).

Cristina, la meva vocació queda ofegada pel mateixos polítics,... jo amb aquells no vull res!!!!

Que t'has graduat les ulleres, zel??? Jajajaja! No, ho dic perquè com que files taaaaaan prim....

Ja tinc ganes de llegir-lo, efe!!! Espero, però, que n aquest no em critiquis com vas fer una vegada quan vaig decidir posar-me mística i dir que creia en la reencarnació.... xDDDD (sí, què passa, tinc memòria, jo!)