13.7.08

Raons

Ja fa dies que em ronda pel cap la idea d'escriure un post... sincerament, trobo a faltar el blog... a la gent... (buah, ja començo a posar-me sentimental... i això que m'ho havia prohibit del tot "Alepsi, si tornes al blog no comencis amb mocs i llàgrimes".... però una té sentiments, encara que de tant en tant no ho sembli).

El cas és que són moltes raons les que m'han impulsat a intentar reprendre el blog. Una, la que ja us he dit, el sentimentalisme, però n'hi ha més.

Per una banda la mala folla que porto acumulada. I és que fa dies que per unes coses o per les altres no paro de veure coses que em posen de mala llet. Per exemple: l'altre dia sortint de la feina i passant per una placeta que tinc a prop vaig fixar-me en un grup de joves d'uns 17 o 18 anys que seien a terra en rotllana, estaven rient i xerrant.... i davant meu caminaven dos "urbanus".... aquests últims es van mirar els joves..... es van aturar al seu costat.... i els hi van dir "¿todo bien chicos?". Jo al·lucinava. Però és que ells també (degut a l'astorament inicial només els van poder dir un "sí, sí" com súper intrigat...).

Ja, vale, és una chorrada. I ara direu que si és que em poso de mala folla per no res. I us dono la raó, però "el mundo me ha hecho así" i aquestes coses em posen de mala lluna.... què passa? Que tornem a viure en la època de la prohibició de reunió al carrer??? Què passa que tots els joves s'han de divertir fent botelló o fumant porros??? (cosa que aquests no estaven fent?) Què passa que els "urbanus" tenen poca feina i s'avorreixen????

Buah, ja està. Total, que en comptes de dir-los-hi res, als senyors "urbanos" cosa que m'hagués agradat (és que a mi la prepotència em fa saltar), però hagués estat tanmateix perillós per a la meva integritat.... vaig decidir que ho explicaria al blog.

I ara escrit em sembla molt més chorra del que em va semblar en el moment (que ja m'ho va semblar), però mira, ja està escrit i ara no ho esborraré.

Hi ha més coses que m'han impulsat a escriure... una d'elles és la mala folla per qui decideix criticar una cosa opcional de fer com és llegir un blog. Si heu vist els comentaris dels posts anteriors, m'entendreu.

Ja ho sabeu, i sempre ho he dit, aquest blog l'escric jo i com a mi em surt dels ovaris, i a qui no li agradi, amb no entrar i no llegir-lo en té prou. I si us va la marxa, i tot i no agradar-vos el llegiu per a criticar, al menys feu-me crítiques constructives que em permetin millorar (si és que es pot... cosa que trobo difícil.... xDDDD).

¡I al que no le guste que no mire!

Pos això.

Per últim, informar-vos que m'he començat a llegir un llibre que no puc deixar de comentar amb vosaltres....... "Psicología del Erotismo". Un tractat de 1967 aprovat per les directrius del Vaticà.... imagineu-vos la de coses interessants que en puc treure!!!!!

De moment només m'he llegit el pròleg, però ja tinc material com per a 10 posts..... però ara no ho posaré que aquest post ja és ben etern.... si heu arribat fins aquí, teniu la meva benedicció. xDDDDDDD

20 comentaris:

gatot ha dit...

doncs... ora pro nobis!
petons i llepades!
(mala folla...? mala follà...? mala follia...?) :D

El veí de dalt ha dit...

Esperem que ens il.luminis en aquesta afer tan beatíficament Vaticà! I sense mala folla t'ho dic! ;-)

Anònim ha dit...

Visca, per fi! Ben tornada!

Encara duren els concerts de gospel?

Anònim ha dit...

Policia xafardera!!
Policia xafardera!!

És això, oi?

Sergi ha dit...

Jo crec que tenies un altre motiu per escriure, no creus? Que portaves la tira sense fer-ho! Ja tocava. Esperarem les següents entregues sobre el llibre que dius, que pinta interessant.

zel ha dit...

Jo tinc un atac de mala folla semblant al teu...per uns polis, per uns xafarders del poble, per uns comentaris malintencionats...Puta merda de segons quina gent...m'han fet plorar...

DooMMasteR ha dit...

Bentornada!!!!! :-)
Amb aquests polis sembla que anem endarrera en el temps... Ai senyor!

Robertinhos ha dit...

t'anava a criticar, però m'has tallat el rollo ;p

Alepsi ha dit...

Mala de tot, Gatot!!! xDDDDD
Petonssssss!!!

I tant, veí , estic preparant ja un post per a il·luminar-vos en el camí de la sabiesa sexual!!! xDDDDD

qui... gràcies! Sí, sí, encara duren, el diumenge, però, ja és l'últim!!!!!

noi de Montjuïc, ja que gaudeixes d'una posició privilegiada des d'on domines tota la ciutat... fot uns quants trets de canó!!! xDDDDD

Ja, XeXu , també, també... i que us trobava a faltar, què coi! Però no li ho diguis a ningú, que és un secret! xDDDDD

La gent, zel, en general, som un fàstic... xDDDD
Però que no et facin plorar, coi, tu els mires i te'n fots del moc que porten al nas, dels cabells despentinats o de la seva cara de gilipolles!!!!

Sí, sí, DooMMasteR, pots retornar-nos ja la màquina del temps???

Robertinhos, si és constructiva, critica, critica,a tu t'ho perdono... xDDDD

Joana ha dit...

Bentornada Alexi!
Espero amb delit la crònica del llibre ( a veure si aprenc res de nou! ;))
Hi ha tantes coses que ens posen de mala folla!!!

Modgi ha dit...

Txascarritlle políticament correcte:

Torna l'Alepsi per la porta gran, i no pas perquè t'hagis engreixat!

Fi del txascarritlle.

Ben tronada.

Jordi Casanovas ha dit...

amen doncs

Xiluso ha dit...

Que intentant passar-nos l'estres i la mala llet ? .... no gràcies que d'això ja en tinc un grapat, si vols et dono una mica.

A veure s'ha de fer un post politicament correcte que si no desprès s'ens puja la pulitarina ;D i, creem gasos que perjudiquen l'efecte hivernacle i es carreguem l'ozó.
La pregunta es que te a veure tot això amb el teu post? ... doncs n'idea però he inaugurat els comentaris estiuencs de encefalograma plà :D

Anònim ha dit...

tu tambe escrius per no pagar terapia? jeje

per mi es la millor manera d'evitar una ulcera... aquests crits silenciosos

Alepsi ha dit...

Joana!!! Tant de temps que no rondo per aquí que ni tan sols recordes el meu nom!!!! xDDDDD

Síncirily Modgi, això de que "no perquè m'hagi engreixat" ho dius tu, no? xDDDDD

Amén, amén, Jordi Casanovas , amén!! xDDDDD

No, no, Xiluso, jo no intento res... he iniciat període d'encefalograma pla, també... xDDDDD

denke, jo les teràpies les tinc gratis, és lo bo que té ser psicòloga i tenir molts amics que també ho són... xDDDDD

Abogadaenbcn ha dit...

jo també estic força irritable a vegades i algunes situacions em treuen de mi i em farien anar per el carrer pegant a la gent... OMMMMMM. Però és la calor, l'estiu, tanta gent... Normal.

Jo Mateixa ha dit...

Doncs beneida estic per tu per que he llegit tot el post, els comentaris del post, he tornat a llegir el post anterior i els comentaris :-P

T'he enyorat bonica, gràcies per tornar entre nosaltres!!!!!

Candela ha dit...

wa yeah!

Anna Tarambana ha dit...

Nena, tard però t'envio un somriure ben gran!!!!!!!!! :)

Alepsi ha dit...

Doncs sí que deu ser això, Abogada en Bcn, porto ja temps dient que l'estiu és una puta merda, però ningú em fa cas..... :(

Jo Mateixa, si és que et faré un carnet de blocaire assidua! xDDDDD

Candela!!!! Wa Yeaaaah!

Anna Tarambana, mai no és tard... i menys ara que el temps es dilaaaaaaaata.... xDDDD