21.12.07

El meu "regal"... xD

La veritat és que amb això del blocaire invisible m'emmerdo jo sola. Perquè, vaig pensar, fer un regal no serà tan complicat, tampoc... però no recordava la història de l'any passat, que em va agafar una plorera perquè el putu-video no funcionava a últim moment... sí, sí, és el que té deixar-se les coses per a última hora, que acaben sortint un nyap... però no n'aprendré mai, i si algú n'ha après mai, que tiri la primera pedra. Plof!
-Hòstia, cabró, que m'ha donat al mig del front!
-Perdona, ha estat la emoció de poder-te agredir gratuitament....
En fi, hi ha gent per tot.

El que deia, que m'emmerdo sola, perquè... quan vaig veure el blocaire al que li havia de fer un regal vaig caure de cul a terra. Què li podia regalar? Perquè era un repte... una persona tan enfenyada no podia per més que haver de necessitar un regal especial....

Vaig pensar en regalar-li un magnetotèrmic nou, i tot i que sé que m'ho agraïria foreverandever, les meves normes no em deixaven enviar-li el regal per correu (té collons, jo sola em tiro pedres a la teulada... xDDDD).

Després vaig pensar en regalar-li un curset de mecanografia, però va el paio i penja aquest post, i tot en orris, perquè es veu que el tiu ja sap teclejar mirant al sostre! Quin gran avenç científic!!!! xDDDDD

Després vaig pensar en fabricar-li jo mateixa un llibret d'aquells de "el añó que tu naciste" (sabeu què us vull dir?). Però resulta que no sé el seu any de naixement, i en aquest post, tampoc no ho aclareix. Caca!

Vaig pensar, després, en oferir-me jo mateixa, en matrimoni, al bon home aquest... però diria que el tenim enamorat.... (avispada que és una quan vol... xDDDD)

I per fi, vaig pensar: tia, fes-li un recull de fotografies dels seus mites infantils i en fas un collage!!!! I em vaig il·lusionar amb la possibilitat de fer-lo plorar de nostàlgia i melangia (sí, les dues coses, una sobre l'altra). Vaig anar al seu bloc, i vaig trobar els seus mites... però... jo no els conec. Em vaig veure incapaç de trobar a tots aquells personatges en foto. Vaig estar-m'hi set dies i set nits amb els ulls com un mussol investigant la vida secreta (de les paraules no xDDD) dels personatges... vaig descobrir que "Don Pimpón" va tenir un affair amb la Caponata. I el shock va ser tan gran que em vaig veure incapacitada per continuar fent el regal.....

Així que, al final, el meu regal trobo que m'ha quedat brodat. És un regal que no és ben bé per ell, però que li farà un favor, segurament. Més que a ell, a la família sencera. Jo no sé com ho porta ell, i ella tampoc, però a mi és una qüestió que em porta de cap (i mai millor dit).

Zinc, aquí tens el teu regal, espero que sapigueu aplicar-lo amb la cura que mereix la teva honorable iaia. I que li cureu d'una vegada el problema capil·lar... que la pobra ja deu estar-ne una mica fins el cap-damunt (perdó per la broma fàcil, però és que no m'ho puc treure del cap... xDDDDDD).


I és que, el pobre, va tan enfenyat que no té temps ni per baixar al súper a comprar-lo (noi, ara farà dos anys que tens a la iaia amb caspa, i encara no li has posat remei... quina tela, quina tela!!!!). Així que jo li he fet l'encàrrec, no em diràs que no és un bon regal... xDDDDDD

Per cert, Zinc, m'ho he passat de conya llegint-te, ja ho havia fet alguna vegada, però "estudiar-te a fons" ha estat una gran experiència! xDDDD Que passis moooooooooooolt bon nadal!!! (La Iaia farà canalons? Dona-li la foto aquesta i que truqui, que la vinguin a ajudar!!!)


-------------------
Intentaré aquest any fer un recull també dels regals que aneu fent. No prometo fer-lo abans del dimecres... em sap greu, però és que aquest any se m'han adelantat les vacances!!! Res, que ho passeu molt bé aquest nadal, i si el Pare Noël ve a visitar-vos, que us porti moltes coses!!! (I convideu-lo a un chupito o algo, al pobre... xDDD)

17 comentaris:

Robertinhos ha dit...

Bones festes Alepsi!

et regalo un bon petò amb llengua i una mica de babeta!

Clint ha dit...

Ei Alepsi! molt bé segur que riurà en Zinc!

Vinga que avui podràs posar una altra marca a l'èxit de les teves convocatòries!

Gaudeix de les vacances...i vigila aquests babosos! jajajaa

El veí de dalt ha dit...

Li agradarà. Li fa falta el xampú aquest. L'altre dia el vaig veure per l'escala i anava una mica grenyut...;-)

Joana ha dit...

I li quedarà el cabell sedóssssssssssssss.
Bones Festes wapa!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Juuuuuaaaaaaaassssssssss!!!!!! :D :D :D

Moltíssimes gràcies, Alepsi!!!! Tu no ho veus, però la iaia està fent salts d'alegria!!!!!

Gràcies pel regal i per la fenyada que et deu haver suposat rellegir el bloc d'un servidor (vale, contribuiré a pagar-te les factures del psicòleg... perquè, encara que no t'ho sembli, això t'acabarà sortint per algun puestu...)

Molt bon Nadal i gràcies de nou!!!!

La reusenca ha dit...

Bon Nadal Alepsi!
Ara em fa envejeta i tot no haver-m'hi apuntat, mecachis!

La reusenca ha dit...

Bon Nadal Alepsi!
Ara em fa envejeta i tot no haver-m'hi apuntat, mecachis!

zel ha dit...

Jo també passo a dsitjar-te bones festes Alepsi, que estic com molt segura de que, tot i haver passat sovint, mai he comentat, i és que la " fenyada" no és nom´´es del Zinc, que per cert, és un crack, t'ho passe de conya amb tots vosaltres, què teniu en comú? Em proposo esbrinar-ho, perquè em feu passar els vespres molt bé, molt i molt. Petons, bonica, el Gatot està encantat amb fer-te d'amic invisible!

Mon ha dit...

Us desitjo unes bones festes i tot el millor per al nou any 2008.
Una salutació
EL BLOCAIRE INVISIBLE COM NO PODIA SER MENYS,....UN EXIT

Vos desiri unas bonas fèstas e tot lo mielhor per a lo novèl an 2008.
Una salutación

Vos desiri ues bones hèstes e tot eth mielhor entath nau an 2008.
Ua salutación

Os deseo unas buenas fiestas y todo lo mejor para el nuevo año 2008.
Un saludo,

I wish you all merry Xmas and all the best for the new year 2008.
Regards.

Ondo pasa jai hauetan ta ondo izan urte berrian.
Agurrak guztiontzat!

Ich wüsche Euch schöne Ferien und allerbeste fürs neue Jahr 2008.
Viele liebe Grüsse,

Vi desidero delle gradevoli feste e tutto il meglio per il nuovo anno 2008.
Tanti saluti,

Desejo-vos umas boas festas e todo o melhor para o novo ano 2008.
Um saúdo,

Deséxovos unhas boas festas e todo o mellor para o novo ano 2008.
Un saúdo,

Vous souhaite des bonnes fêtes et tout le meilleur pour la nouvelle année 2008.
Un bonjour,

Viatger ha dit...

Moltes Felicitats Alepsi, i gràcies per la currada del Blocaire Invisible, segueix així.... Ha estat força divertit.. repetirem?' Si seguim amb el bloc ...segur que si.

Bones Festes i "ensabonós" feliç any 2008.

Unknown ha dit...

Penso que és molt original tot plegat.

Una abraçada!

Jo Mateixa ha dit...

Jajajajajaja,molt bon regal nena!!!!

Bones festesssssssssssssssssssss

Jordi Casanovas ha dit...

Bé, no sé que dir... T'envio una ovació amb aplaudiments, fanfàrries, onades i tot el que faci falta per haver organitzat el blocaire invisible que, no cal dir-ho, ha estat un èxit.

plas,plas, plas i més plas
oehoehoehoeh oehoeh

Bon Nadal

mossèn ha dit...

bon nadal !!! ... salut

efe ha dit...

Ui, quin regal més xulo. Quina enveja. Encara que a mi, tot s'ha de dir, no em fa gaire falta. O cada vegada menys. Cada vegada tinc menys cabells, ai.

[anonymous writer] ha dit...

Felicitats Alepsi!!!

Ha sigut tot un èxit aquesta proposta, m'alegro d'haver-hi participat!!

Bones festes i bon any!!

Anònim ha dit...

Bon nadal, Alepsi, i bon cap d'any! Recorda viure molt de temps l'any que ve, fins al final, i acabar totes les dates amb vuit. Cuida't!