1.2.07

Blocs'n'Beer!!!

Companys i companyes blocaires!!!!

Després d'una setmana per a oblidar en la que la única cosa positiva (o una de les poques coses positives, no cal dramatitzar-ho tant, tampoc... xDD) ha estat embolicar-me amb quatre blocaires (per a qui no sàpiga de què va la cosa, clicki aquí)... avui torno amb energies renovades ja que ahir vaig fer el temut examen de psicofarmacologia!!! Visca, visca!!!! I mireu que l'assignatura era apassionant... però un pal per estudiar-la... que no us hi volgueu trobar!

En fi, que l'altre dia, parlant amb l'Azri3l i la Maduixeta, va sorgir, del caparró del maduixot, una proposta que ens va encantar. [Us n'heu adonat de la meva obsessió patològica per les comes???? Uala, en una frase 5 comes!!!].

I és que, ara que m'he tret de sobre l'examen més chungo, l'Alepsi fiestera torna a resorgir de les cendres (com el Fenix directo... l'Ave Fènix, volia dir... xDDDD [ara hauria de sortir una xapa d'aquelles que pengen al programa del Buenafuente: "este chiste és mio"]... en fi, perdoneu per la chorrada).

I aquí estic per fer-me ressó de la proposta engendrada per un grup de gent anada de la olla. Atenció, atencío: el 17 de febrer (dissabte) primera trobada Blocs'n'Beer!!!!

"Alepsi, i de què va això????"
"Joder, no m'interrompis quan parlo i ho sabràs!"

Doncs això va de que quedem a les 22.30 a la Ovella Negra de Marina per sopar (o no) i fer unes birres (o una sangria, o un calimotxo...). Sí, sí, ja sé (ja sabem) que el lloc aquest és un antro i tot el que volgueu, però és l'únic lloc suficientment gran per albergar tothom que vulgui venir. Perquè això està obert a qui vulgui.
És a dir:
  • Que el dissabte veieu que no teniu plan i us ve de gust venir a sopar? Us hi presenteu!!!
  • Que el dissabte teniu sopar familiar però us ve de gust després fer unes birres amb nosaltres? Veniu allà i ens trobem!!!
  • Que el dissabte us deixen plantats tots els amics i teniu ganes de marxa? Doncs cap problema, nosaltres més!!! xDDDD
  • Que, simplement, teniu curiositat per veure acomplerta la meva fantasia eròtica amb l'Azriel???? Doncs us quedeu a casa i llegiu el post... xDDDDDD
Total, que això, que és una trobada oberta a qui ho vulgui, que només s'ha de presentar allà i buscar-nos!

"Ostres Alepsi i com sabré que ets tu???"
"No ho sabràs, jo sóc anònima [cada cop que dic això em pixo de riure... xDDD]. Però... l'Azriel té un flikr d'aquests... a ell sí que el coneixeràs!"

Doncs au, ja ho sabeu! Pels que us preocupen les peles el sopar a l'antro aquest (que no és molt fi, però no és dolent, tampoc) ens pot sortir per uns... 8 o 9€. Després el beure, depèn del que mameu, però vaja, ens pot sortir per 5€ màxim (què passa, hi ha gerres de 2L que surten molt econòmiques.. xDDD).

"I després del sopar què farem, Alepsi??"
"Hòstia i jo què sé!!! El que ens vingui de gust!!! Per cert... qui ets tu?????"
"No ho sé, m'has creat tu!"
"Ai, ets una mosca collonera!!!!"

Us deixo el "flyer" que ha dissenyat l'Azri3l per a la ocasió... i us animo a que us animeu (visca la rebuznancia) i en feu propaganda!!! Ja sabeu, quants més serem... més riurem! ;)

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres, una trobada en ple carnaval? té el seu encant eh? Per poc que pugui, si sóc a Bcn, em disfresso de blocaire i em poso a primera línia de foc!

MaRiNa ha dit...

ajjaja
axo q entrin al flickr de l'Az i ja de pas tb em reconeixen a mi!
qines ganes de crear mosqes colloneres!
per cert.. axo no furula.. no em deixa a cap blog excepte el teu ¬¬ espero q no sigui una manera indirecta d'spam

Mon ha dit...

la idea es del tot collonuda, però m'es del tot impossible d'assistir...us demano us prengueu un parell de beers a la meva salut.
però diuen que hi ha mes dies que llonganitzes no?
ei això si us demano un ampli reportatge, amb intercamvi d'impresions als respectius blocs
us desitjo que us ho passeu molt be....!!!

Anònim ha dit...

Ostres quina ràbia, jo el 17 de febrer tinc un esmorzar-dinar-verenar-sopar a Cabrils amb el Jovent de la Colla del Demonyo Dojo per planejar una excursió que fem el 17 de març (voliem fer-ho el 10 de març però hi ha el Barça -Madrid).

Alepsi...que es un flickr???

Besitus guapaaaaaaaaaaaaaaaaaa

David JB ha dit...

T'imaginaràs que a mi m'encantaria anar, però les escapades de cap de setmana a Barcelona no em van gaire bé, no puc rendir al màxim xD, i també, que fa no res que hi he estat. Em quedaré a casa, esperant que us ho passeu bé.

maduixot ha dit...

festaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Anònim ha dit...

Com no tu sempre al mig de totes les fiestas i jaranas arreu de catalunya, segur que us ho passareu de puta mare !!!! Enhorabona un altre cop per una altre iniciativa de les vostres... sou la ostia :)))) La meva Beth preferida jajajaj ;)

Anònim ha dit...

Ai quina por que em feu.

Anònim ha dit...

Per culpa del teu post he entrat al flickr de l'Azriel. I què m'he trobat?? Un tio de la uni que anava a la meva classe xDD (o almenys crec que és ell, ja que jo no anava gaire a classe).
Iuju!! :_D Si ja ho diuen: "el mundo es un pañuelo".

yrun ha dit...

I xk no us poseu una pegatina amb el vostre nick al pit? ROllo meeting! xD
Jo nois no podre assistir i em pesa mol xo tinc plans millors xDDD

CArnaval: em disfresso de Blaucel i Blaucel d'Yrun. xDD
SErà la òstia!

Xiluso ha dit...

Uff la ovella, quines ressaques, quin mal de cap pel mati (o tarda :D), llastima que sigui carnestoltes

Ara arriba en Carnestoltes,
els blocs es volen trobar
tots sortim a passejar,
ens abem a l'ovella
per beure, cantar i ballar.
Tiro-liro, tiro-liro,
tiro-liro, tiro-la.

Quan arriba en Carnestoltes
a l'ovella a xerrar (o no :P)
Tiro-liro, tiro-liro,
tiro-liro, tiro-la.


Diria que se m'acaba el repertori ;)

Alepsi ha dit...

Hòttia, Spock! No me n'havia adonat que coincideix amb carnaval! xDDDD En principi nosaltres no anirem disfressats (oi? :S), però si tu et disfresses de blocaire estaràs fantàstic! xDDDDD

Ostres, MaRiNa, és veritat que a tu i a la Emma també us poden reconèixer! Jajajajaja!
[I sí, lo de que només anés el meu bloc era un contracte que tenia amb blogger.... xDDDDD]

Bé, monculturals, tu no et preocupis que hi haurà una segona blocs'n'beer!!! Jajajajaj!
Farem un brindis a la teva salut, per suposat!!! ;)

I no et pots escapar després de sopar, Jo Mateixa?? O no els pots dir a tota la colla que vingui de festa amb nosaltres???? Va, sí, que ja saps, això està obert a blocaires i no blocaires, total, la cosa està en conèixer gent! xDDDDD

Doncs jo em pensava que vindries, David... m'has decebut! xDDDDDDDDD
És conya! Que ja sé que el viatget és un pal... però segur que ve algun representant en nom teu, no???? ;)
Farem també brindis a la teva salut, per suposat! ;)

maduixeta... alcooooooooohol, alcohoooooooooool, alcohooooool, alcohoooooool, alcohoooooool.... i tal i tal... que estem fatal de la olla, nena! xDDDDDDDD

Per suposat, Farlopaaaaaa, jo si no la lio no estic contenta, ja ho saps! xDDDDD
Per a la segona blocs'n'beers, vull que vinguis, eh???? I si no.... ja la farem a prop teu, per a que no hi hagi excusa! xDDDDDDDD
[Per cert, què dius de la Beth, tu??? xDDDD]

efe, però si ja ho saps que som bones nenes.... ;)
Tu no t'animes??? xDDDDDDDD

Aaaaaaaaaai, Cacique meva, si és que tots estem relacionats!!!! Us vull veure el dia 17 per Marina, eeeeeeeeeh????????? xDDDDDDDDD

Ui, yrun, deixa, deixa, que si ve molta gent jugarem a allò de "endevina quin bloc escric"!!! Jajajajajaja! Serà més divertit! Ja saps, la gent vindrà pensant-se que trobarà una top-model que escriu l'"A cops amb la vida" i... xDDDDDDD

Xiluso... i no et ve de gust fer un "remember"???? Au, va, passa't per allà, em cantes un parell de cançonetes i jo et deixo marxar! xDDDDDD
Llàstima que sigui carnestoltes? Vale, a la segona blocs'n'beer no tindràs excusa, que lo sepassss!!! xDDDDDD

Candela ha dit...

aiii quina temptació... jo aquell dia tinc sopar "familiar" pero a quarts d'una segur que em acabat... aiiiiii...no sée....

Alepsi ha dit...

Ostres Candela!!! Has de venir!!! Jajajaja! Pot ser molt divertit, fijo que riure riurem una estona!!! Has fet mai risoteràpia? Diuen que per quan estàs menstrual és el millor... xDDDD

Anònim ha dit...

Només d'imaginar-vos, em bé pànic. Tu, mossa, haureu de fer un reportatge o alguna cosa així pels que currem i, a més sóm d'una mica lluny.

Que us ho passeu molt bé.

apa

Anònim ha dit...

Ara que hi penso, digue'm antic, però jo l'Ovella Negra que conec, l'Ovella Negra de la sangria feta amb ingredients poc definits, la de les birres a dojo, les guitarres i les torrades al foc, la d'entrar dos i acabar ajuntant taules i ser 35, la d'entrar recte i sortir de tort... era al costat de les Rambles... N'hi ha una al carrer marina???

Anònim ha dit...

Ostia Alepsi tia no, que estarem a Cabrils, fora de BCN i no hi han trens per baixar i baixar en cotxe pos como que no, almenys fins a BCN, en Hatim i jo per que ens quedarem a Pineda a dormir, i de Cabrils a Pineda no hi ha tant (que no veus que ens tajarem i n es plan de pillar el cotxe????)

XXXXDDDD

David ha dit...

Ueh festa festa!! xD lo de les enganxines al pit... no way! pro podem portar la xapa de la patata brava que la tenim tots xD

Cacique: El Marc és el noi que coneixes no? xD a que si a que si?

Alepsi ha dit...

Per lo de la llunyania no hi ha problema, escarabat, jo em comprometo a esperar-me a que surtin els trens de la gent que vingui de fora de Barcelona! ;)
Ara, si treballes.... empalmar no, no? xDDDDD

Jajajaja! Spock, no està ben bé al carrer marina, està al carrer Zamora... és una passada de lloc, una taberna mega-enorme!!!! Jajajaja!

Doncs veniu a fer el sopar a Barcelona, Jo Mateixa!!! xDDDDDDDDDD

Anònim ha dit...

Diria que he fet un comentari... pot ser que no surti? Això no és blocat, oi? Res, tornem-hi... que per la trobada estic fora, passeu-vos-ho molt bé i ja explicareu. Ja m'oloro on acabareu, amb l'aviDJ cridant aaaaaarrrribaa!! ;)

garmir ha dit...

Hola:
Examen de psicofarmacologia, les benzodiazepines , gràcies a les quals anem tranquilets per el món.Estudia-ho, estudia-ho que si exerceixes ja veurás el bé que t´aniran per tractar els teus pacients.

Anònim ha dit...

Azriel: Marc?? xD Jo diria que és en Joan, però ja et dic que no n'estic segura i és possible que l'estigui cagant ^^'

I Alepsi ja veurem si venim la Birra i jo, perquè ella vol celebrar carnaval i em fa vergonya venir acompanyada d'ella disfrassada (si normalment, sense disfressar, ja em fa vergonya... imagina't!). Es farà el que es pugui xD

Unknown ha dit...

Ostres, baixar fins a Barcelona amb cotxe, no sé, no m'agrada. I venir amb tren vol dir tota la nit de gresca i fa molt que no ho faig això, que ja tinc una edat :p A part, a mi, també, em feu por.
Apa, passeu-vos-ho molt bé!

Alepsi ha dit...

Ostres, Pd40! Espero que això no comenci a fer llufa com blocat... :s
Ja podria ser que acabéssim a ca l'Avi DJ... ja t'explicarem, per suposat! xDDDDD

Benvingut garmir!!! Doncs sí, les Benzos són dels psicofàrmacs més usats (després del famós Prozac, i del hiperreceptat Rubifén... xDDD)... m'encanta la psicofarmacologiaaaaaaaa! Jajajaja! Com es nota que ja vaig fer l'examen... xDDDDD

Ui, no et faci vergonya, Cacique, pitjor que nosaltres no sereu... xDDDDDD

Tirai!!!! Què és això de que et fem por??? Serà possible????? Mira, et dic el mateix que a l'escarabat, que jo em comprometo a esperar el primer tren de tots els que us desplaceu des de fora de Barcelona! xDDDDD Va donaaaaaaa!!!!

l'home de la musica ha dit...

Osties! llàstima de la data, que aquell dia no hi sóc aqui. Ei! en serio... marxo de carnaval a Solsona!

Alepsi ha dit...

Músic, entenem que és un dia tontu... però no et preocupis, hi haurà una segona edició! xDDDD

Unknown ha dit...

Una abraçada virtualment virtual als/les qui finalment us trobeu aquest dia.

Un centenar de quilòmetres em separen del punt de trobada, però segur que si tanco els ulls, allargo una mica les mans cap endavant i uneixo els índexs amb els polzes durant un instant podré assaborir aquest blocs'n'beer... i si no: doncs a postejar toquen...

Saluuuuut

Anònim ha dit...

MMMMM crec que tenia que fer alguna cosa aquell dia.... A veure si puc venir!!

Proposo que entre tots i totes deixem al GT al borde del coma etílic XDDD