27.1.07

Fantasejant amb blocaires I

Clar, com que la lio a casa de la Candela, ara em toca liar-la aquí. Clar. Però sabeu el què és estudiar amb un calentón a sobre? No? Jo tampoc, però m'ho puc imaginar, i no crec que sigui gaire productiu... què dur. Què dur! El tema, dic, que encara no m'he posat en plan eròtic (malpensats, més que malpensats! xDDD).

El cas és que, el Gatot s'hi va esforçar, però clar, cap home pot amb mi, això està ja clar des del principi (i qui ho vulgui provar... xDDDD). A veure si ens entenem, que em va agradar estar-me allà al llit amb ell, i que ell em toqués i tal.... i que la Candela no se'n pogués estar de saltar-se les normes... però clar, després d'acabar, em vaig quedar amb ganes de Candela. I el Gatot la va castigar i la va fer fora. I el tiu, em va fer un petonàs als morros, d'aquells que semblen que no hagin d'acabar mai, i es va quedar adormidet. Esgotat. Respirant profundament, i amb un somriure que no li cabia a la cara.
Però clar, allà seguia jo. Jo i el meu calentón, clar. Necessitava més, i no era plan de fer-ho jo sola. Total, que em vaig aixecar del llit, poc a poc, per no despertar al Gatot (tot i que estava exhaust, no crec que l'hagués despertat encara que hagués usat el llit com a llit elàstic.. xDDD). Vaig buscar les calcetes, a les fosques, en una habitació que no coneixes és complicat. Les vaig trobar. Estaven a sobre de la tele. Déu meu, quanta passió. Amb les calcetes posades, ja em vaig sentir més protegida (quina tonteria, no?), i vaig obrir la porta de l'habitació per anar al lavabo. En el camí que portava de l'habitació al lavabo vaig trobar la resta de la meva roba... vés a saber què hi feia, allà... en fi.

Em vaig vestir, em vaig calçar, vaig fer-li un petonet als llavis al gatot (que va fer un gemec, es va donar la volta i va continuar dormint, pobret l'havia deixat baldat... xDDD), i vaig agafar el mòbil. Vaig veure que tenia un missatge, raro, també, que el pobre mòbil està normalment més mort que viu. El missatge deia: "Alepsi!Tic a Grn d fsta!Vai taja!!Jajaja!Si t tingues aki...mmm".

Vale, quant de surrealisme. Vaig rellegir-lo 30 vegades, mentre el Gatot respirava profundament al llit... què fort! Ell estava a Girona!!! I... m'estava tirant els trastos????? Què fort. A veure què li contestava, jo ara.... "Ei wapo!Jo tb tic a Grn!!!On stas?Vols q ns veiem?".
No havia passat ni mig minut i ja m'estava trucant. Vaig sortir de l'habitació per no despertar al Gatot. No sé com ens vam entendre. Ell estava eufòric (el que fa l'alcohol, mare) i jo, amb la meva gran orientació.... bé, vaig més o menys entendre on estava ell, i com hi havia d'arribar. M'ho vaig apuntar en un kleenex, en forma de plànol, per no perdre'm. Vaig posar-me l'abric corrents.

En obrir la porta de sortida, el vaig veure allà, palplantat, amb un batí i unes sabatilles de quadres.
"Perdona... que està el Gatot?"
"Uh.... sí, però està dormint, clar... senyor que són quarts de quatre de la matinada!!!"
"Ja... és que... us he sentit gemegar i... clar, jo és que... bé, venia a demanar-li una pel·lícula casolana d'aquelles que grava ell...."
"Quèèèèèèè????"
"No, no, que.... bé, no m'he presentat: sóc el veí de dalt"
"Ah... ja... escolta, tu no sabràs on està això?" Li vaig ensenyar el kleenex.
"Uhm... bé, sí... crec que t'hi sabria portar"
"Fantàstic, vesteix-te que t'espero aquí"

En cinc minuts caminavem pels carrers de Girona. El meu mòbil no parava de rebre perdudes... i jo, que tinc la mania de portar-lo a la butxaca dels pantalons i en mode vibrador... bé, allò no podia ser bo. El veí anava caminant poc a poc, gaudint de la nit, parlant a estones amb mi... i mirant el kleenex intentant entendre'l.... de sobte va aturar-se en una cruïlla.
"Ja, és que dibuixo molt malament... jajajajaja! Normal que no sàpigues per on hem d'anar..."
"No, si sí que ho sé"
"Ah, i doncs?"

Es va apropar poc a poc a mi. Enganxant-me a l'aparador que em quedava just al darrere... agafant-me les mans entrellaçant-me els dits.... el seu pit tocava el meu.... el seu alè m'escalfava les galtes vermelles pel fred gironí.... el seu nas gelat tocava el meu, també gelat.... els seus ulls clavats en els meus com si volguéssin ficar-se a dins.... els seus llavis.... van començar a apropar-se als meus.... poc a poc.... fins que es van posar a sobre.... estaven calents.... era agradable sentir-los escalfant-me.... poc a poc les nostres llengües van començar a entortolligar-se en un ball desenfrenat al que se li van acabar sumant les mans, que intentaven slavar la distància que posava tota la roba que portàvem entre elles i la nostra pell..........

I el mòbil seguia sonant... i a cada vibració, els pantalons del veí es quedaven més estrets.......

------------------------------------
I... continuarà! Jajajajaja! Que aquí tothom fantaseja amb més d'un blocaire, jo no seré menys...
A més, que si l'acabo ara, estareu tres dies llegint, per tant us deixo amb la intriga (o no) de l'home dels sms....

17 comentaris:

MaRiNa ha dit...

XD no es fa axo de deixar amb lintriga als lectors!!!

maduixot ha dit...

quin perill... quin perill!!

Anònim ha dit...

Ay, uy quina por que fa!!! D'un meme així només sen poden derivar unes conseqüencies... bé deixem-ho estar, xDDD

Robertinhos ha dit...

carai, vàrem començar amb l'amic invisible...era lògic que arribessim a quelcom més que amics, no? puja la temperatura de la blogosfera!!!!!

´sort que he tornat a conectar el blog ara, que sino m'ho perdo

una pregunta...el veí no estava amb la morena...mi amooooollll!!!

en fi.

bones les confessions...

Anònim ha dit...

Jajajaja, ja ho diuen ja, que Girona m'enamora.... el blocaire de les perdudes és gironí o hi ha arribat per casualitat perdent-se amb la taja que porta? augmentarà molt la temperatura? Ho dic per posar més o menys glaçons al costat del Pc :P

Una abraçada!

David JB ha dit...

:^D Amb el fred que fa, escalfar-se d'aquesta manera tan natural és el millor, a que si?. A veure què depararan les teves aventures #-)

Olenska ha dit...

alepsiiiiiii no sigues mala i acabau xééééé xDDD

David ha dit...

jajajaja!!! kina tela Alepsi! xD si senyor, la sex machine... xD

Quin misteri, quina emocio, pero hauries de sabre que deixar a la gent a mitges es quelcom molt lleig eh? ara estem tots intrigats... qui t'envia els missatges??? xD

Per cert, dono fe de la mala orientació de la Rioga/Alepsi i de que li calen mapes xD

Anònim ha dit...

Apa, primera part i a esperar la segona. A veure amb què surts...

Alepsi ha dit...

Ho sé, MaRiNa, ho sé... jajajajaja! Però és que el meu temps per escriure és limitat... i a més, què coi, així hi ha intriga! xDDDDDD

No ho saps prou, maduixeta... xDDDDDD

Quines conseqüències, Athaelion...???? xDDDDDD

Jajajajaja! Robertinhos, tens raó!!! Jajajajaja! L'evolució aquesta és lògica... ara... què serà el següent??? Val més no pensar-hi... o sí! xDDDDD
[Per cert, clar que el veí estava amb la Morena Miamol... però nen, veient-me a mi, què vols???? xDDDDD]

Jajajajaja! Spock, el blocaire de les perdudes i els missatges NO és Gironí, i hasta aquí puedo leer.
La temperatura augentarà, clar... això és només el principi! xDDDDDD

Doncs sí, David, la veritat és que el meme ha aparegut en el moment idoni per escalfar-se una micona... xDDDDDD

Tranquila, olen_nska!!!! Jajajajaja! Tot arribarà! xDDDD

No ho dubtis pas, AzRi3L! Jajajaja! Lo de la sex machine, dic! xDDDDDD
El noi dels missatges.... s'admeten apostes! xDDDDDD
I no donis tantes fes, tu, que vaig arribar de conya al bar, sense plànol ni res!!!!!! xDDDDDDD

Ui, Pd40!!! Jajajaja! Espero no fer-vos esperar gaire per la segona! ;)

Joana ha dit...

Uixxx Alepsi....amb aquesta fred per Girona .... i amb la humitat que hi ha... M'has deixat a mitges...no tardis a acabar-lo!

Anònim ha dit...

Jajajaja com mola alepsi xD RElat marrano per entregues, tomo I ya a la venta molt bé molt bé xD Estic "frisosa" per veure com continúa :D

Anònim ha dit...

Sísísísí... ara volem saber què passara després!!! aquestos relats marranots son com a culebrons...i estem tots pel que veig intrigadissims XDDD

Alepsi ha dit...

No trigaré, Joana, no trigaré! xDDDDD

Gràcies gemminola!!!! Jajajajaja! Ara mateix m'hi poso, a veure si surt algo! xDDDD

Ostres, meisei, igual dels relats aquests en surt la propera novel·la de TV3, protagonitzada per blocaires... xDDDDD

El veí de dalt ha dit...

Nena, tinc un mal d'o... que no me'l trec de sobre. No facis patir gaire a aquesta gent, pobreta. No saben encara que tu no ets una dona: ets un terràtremol permanent! M'has deixat fet pols...!

(I quan tu acabis, jo hauré d'explicar perquè estava a Girona aquella nit)

Alepsi ha dit...

Au, Veí, ja pots continuar llegint! xDDDD

Anònim ha dit...

Saps que les masturbacions augmenten exponencialment durant l' època d'examens?

Nem a la 2ª!