20.2.14

Libido


És ben curiós el cos humà. Bé, al menys el meu.

De fet... si em permeteu, vaig a recomençar el post, perquè no és ben bé el cos, el que és curiós.

És ben curiós el cervell humà. Bé, al menys el meu.

Així millor.

És curiós perquè controla tot el cos, perquè ens fa anar moltes vegades de bòlit pel món i d'altres moltes no ens dona forces ni per a sortir del llit.

I és curiós com modula les sensacions i els sentiments i te'ls serveix en safata en el moment menys oportú, quan menys t'ho esperes, just quan t'estàs dient a tu mateixa "no ploris davant d'aquest capullo".

I també modula la libido. Juntament amb les hormones. Fan una aliança maquiavèlica contra el teu cos: cervell i hormones vs. cos.

Així no hi ha manera. Em puc passar perfectament setmanes amb una libido normaleta tirant a baixa (ja se sap, lo del matrimoni i tal... xDDDDD) i, de sobte, un dia, no saps perquè, tothom comença a semblar-te especialment atractiu, i en especial algunes persones. I fantaseges amb un o altre, i penses en tot el que podries fer, en el que podries sentir... i, en definitiva, et poses calenta com una perra.

I coincideix sempre amb el moment específic en el que no pots fer res amb la teva parella, o en el que les oportunitats són menors del que desitjaries.

Total, que això. Quin post tan... uhm... interessant i endreçat, eh? xDDDDD

Ja veieu que l'Alepsi ha tornat desendreçada i porca, com en els seus millors moments. xDDDDDDD

5 comentaris:

xavier pujol ha dit...

Hi posem banda sonora? de Manel!

"Que ve l'Amor, que ve l'Amor,
que ve l'Amor ressonant com un incendi de timbals!
L'Amor ja es va propagant com un virus tropical!
Teresa Rampell, avui l'Amor, per fi, retorna a la ciutat!"

Així sia!

Fita

Sergi ha dit...

Home, digue'm clàssic, però espero que aquest post no sigui una justificació per deixar via lliure a aquest instints més primaris amb el primer que passa, ja que ho tens més magre amb la parella. La libido (per cert, sense accent) va i ve, difícil de controlar, però centrem-nos Alepsi, centrem-nos!

Alepsi ha dit...

Xavier no sé si d'això meu se'n pot dir amor... xDDDD

XeXu, classic! xDDDD Aquest post és una vomitada mental al més pur estil Alepsi-de-sempre... xDDDD Però ei, que si algú se sent convidat i vol provar sort... mai no es pot dir mai, eh? xDDD
(Per cert, gràcies per la correcció, interferències del castellà, que té una... xD)

Anònim ha dit...

Que va malament de visites el teu bloc? ho dic perquè quan trobo que el meu bloc decau una mica faig un post relacionat amb el sexe i voilà! La cosa puja.
PD: La cosa, vol dir l'activat del bloc, eh?

Alepsi ha dit...

Jajajajajaja! M'has descobert, Pons007!!! xDDDD
No, no, en realitat lo de les visites al meu blog és un expedient X... algun dia en parlaré. En tinc més quan no escric que quan ho faig... Fuck You SEO! xDDD