2.9.09

Piiiiiiri piripipi piripipipi piri pipiiiiii


Hi ha cançons que et canvien l'estat d'ànim. I cada època té la seva banda sonora. Fins i tot, el meu estimat cervellet, de tant en tant, m'ofereix una BSO per a cada moment (i el molt puta l'encerta, de vegades, més que la consciència...).

Ahir vaig renovar la música que va amb mi a tot arreu. Vaig aprofitar un moment d'inspiració per remenar i baixar-me un munt de música nova. Bé, nova, no. Perquè jo crec que si sumem els anys que tenen tots els temes... en deuen fer uns... 3 milions. xDDDD

Hi ha cançons que m'inspiren. M'ha donat per sentir les cúmbies** de'n Juan Luis Guerra (... eran las sinco'e la mañana... santo domingo ocho de enerooooo...). M'encanta. Em donen molt bon rotllo. De fet avui he vingut escoltant-les al metro... i quan me n'he adonat estava cantant (baixet) i mig ballant.

I hi havia un paio que em mirava divertit. I d'altres que em miraven espantats. I he pensat: "que us donin pel cul". I quan he arribat a casa m'he posat a remenar el cul i a cantar ben fort. Ala, que em sentin els veïns.

Se m'està anant la castanya... qualsevol dia actualitzo el blog desde el loquero. xDDD

*El títol del post respon a l'inici d'això

**Vale, Robertinhos, prometo no tornar a escriure sense informar-me bé.... canviem "cúmbies" per "merengues", ok? xDD

7 comentaris:

Robertinhos ha dit...

Passar un merengue dl juanlu guerra a una cumbia...doncs és x tankr-te xo jaaaaaas!!!!

Alepsi ha dit...

Jajajajaja! Vale, vale, tens raó. Joé, és que "cumbia" sonava com més... fashion, no??? xDDD

Laura. ha dit...

Jajaja. Això és com quan vas cantant al cotxe i te n'adones que algú et mira amb cara de "Què, campiona, t'ho passes bé, eh?"
No he pogut evitar buscar la cumbia (si tu li dius cumbia, és cumbia. Punt) del Juan Luis Guerra i escoltar-la!

Carquinyol ha dit...

Si és que la gent no sap que vol, vas tranquil·lament gaudint de la música i contenta sense molestar ningú i et miren malament... i segur que si pugen quatre chonis amb Camela i similar a tot volumen en el mòbil ni tan sols se'ls mirarien !!

Sergi ha dit...

Jo em reconec com un dels que s'hagués espantat en veure't al metro, sobretot si sabia què escoltaves. Però a veure't remenar el cul sí que m'apunto... perdó, perdó...!

David JB ha dit...

Doncs mira, jo, si no et conegués, t'hagués somrigut si ens haguéssim creuat la mirada en una situació d'aquestes. M'alegra veure gent que s'ho passa bé, sempre i quan no molesti els altres. O és que ara la gent al metro ha d'anar amb la cara plana i mirant al terra? Va home va, molt bé, que els donin pel cul als que et miraven com una boja.

Ara que hi penso, podries fer parella amb un senyor d'avançada edat que ronda pels rodalies de Madrid, que va amb el walkman de cinta, encara, i que va ballant pel tren, amunt i avall, i fent cops amb el bastó i el tio fent "ta ta ta ta" xDDD

Toy folloso ha dit...

Taringa! Superarchimegapost.
Quina casualitat!
Entre dissabte i ahir em vaig baixar unes cinqcentes cançons MP3 d´aquesta web.
(Els autors ja les tenen amortitzades....).