27.11.07

Tastet amunt, tastet avall

Em demanen que en faci la crònica. Bé, de fet només m'ho ha demanat en Doommaster, però atesa la relació que vam establir dissabte... trobo que li ho dec... xDDDDD

Bé, no sé si ho sabíeu, però dissabte en Farlopa va organitzar una moguda espectacular. Ens va citar a Igualada i allà que ens hi vam anar uns quants blocaires (Farlopa i dona, Txell i home, Doommaster i dona, Mikel i dona, Brioixet sense Fraggle...). Ni més ni menys que hi vam anar per a fer un tast de vins del senyor Eudald Massana (si no sabeu què regalar aquestes festes, en sèrio que quedareu de conya amb això... sobretot si me'l feu a mi, el regal... xDDD).

Feia temps que no anava a una trobada d'aquest tipus i, la veritat, és que l'espera, en tot cas, va valer la pena. Encara que tots eren casats menys jo... encara que jo no conegués a la Vicky (blocaire de nova adquisició que en Farlopa va conèixer al cavatast.... xDDD)... encara que hi hagués a la taula blocaires amb els quals, mai m'hagués imaginat tenir una conversa..... m'ho vaig passar teta!

El vi ja les té, aquestes coses, que alegra un dinar... i si és un tast de vins, imagineu-vos... xDDDD

I després el rom-cola al bosc de les fades aquell... i després la fondue... joer, si és que no vam parar de menjar i mamar, companys.... i la meva butxaca.... pobra, com plora... xDDDDDDDDD

13 comentaris:

Sergi ha dit...

Carai, ens feu dentetes, ja vaig llegir una semicrònica a ca la Txell, i ja veig que us munteu unes bones farres. Sempre que siguin gastronòmiques, benvingudes siguin.

Txell ha dit...

Alepsi dona! Un dia és un dia! Com que ara no hi tornarem fins d'aqui mig anys, tenim molt de temps per recuperar-nos econòmicament.
Això si... agafem les mateixes posicions, eh?

Jo Mateixa ha dit...

Vayaaaaaaa, vayaaaaaaaa, si es que no se us pot deixar sols :-P

Anònim ha dit...

Ui! Això de la relació que vam establir es pot interpretar de moltes formes XDD

Un plaer compartir vetllada amb tu :-)

iruNa ha dit...

Caram nena!! me n'alegro que anés tant bé. I és curiós això que comentes... perquè la blogosfera ja ho té, que et relaciones amb gent que mai t'haguéssis imaginat estar... i descobreixes que pots compartir moltes més coses de les que creies!
una abraçada maca! i la butxaca... em sembla que l'hauràs de consolar amb uns quants dies d'abstinècia econòmica!! jeje

Anònim ha dit...

Si es que les coses surten rodones quan la química s'ajunta, i jo sabia que hi hauria química entre tots jajajajajaja Jo ja tinc al cap la pròxima, però ja us vaig dir que no cal cremar la relacio ;) jajajajaj

mossèn ha dit...

pillar i menjar ... de lo millor que hi ha !!! ... salut

Anònim ha dit...

Si nena, no se en quin bloc ja ho he dit, peró jo també entic algunes al cap, peró de cara al any que bé, que ara ve un mes de desembre que deunidó!!!

David JB ha dit...

Uohjó, vi, menjar, quina barreja més explosiva, què bé us ho passeu!

Anònim ha dit...

Gràcies per el teu comentari, n'espero més, eh?

Petonets!

maduixot ha dit...

tots casats?? au va, organitzem un sopar de solters!!! xD

el proper vindré

muas

DooMMasteR ha dit...

Maduixeta! S'et troba a faltar!!

Joana ha dit...

Aisss amb tants de tastets!!!No se us pot deixar sols, eh?