23.5.07

Retrobaments

Ja fa com dos mesos que un dia va sonar el meu telèfon de casa.
-Que hi és l'Alepsi?
-Sí, sóc jo
-Ai, hola, nena!!! Saps qui sóc?
-Doncs com no et presentis... de moment, poders, no tinc....
-Tia, sóc la L.
-Uh... quina L?
-Tia, la teva companya del cole!!!!!
-Uala, nena!!! Quant de temps!!!
-Ja veus, no?
-Què tal tot???
-Bé, bé, mira... blablablablabla (em va posar al dia de la seva vida, però no crec que us interessi... xDDD)
-Tia, què fort! Què guay! (i diverses exclamacions més que vaig fer, segur... xDD) I com és que em truques?
-Mira, és que m'han trucat del cole, que fan una festa perquè fa 25 anys i ens conviden a tots els ex-alumnes a sopar!
-Caram tu!!!! I quan és?
-El dia 19 de Maig!
-Guay, tia, doncs apunta-m'hi!

I vam seguir parlant, però no cal que us transcrigui la conversa. Primer perquè me la inventaria, i segon perquè ja he introduit el tema del que volia parlar [sí, sí, cada cop són més extenses les meves introduccions, ja ho sé, ja... xDDD].

Total, que com suposareu, el dissabte passat, a la nit, l'Alepsi es va posar mona-mona (no tant com la Tarambana, no hi vull [ni puc! xDD] competir!!). Clar, vaig pensar que m'havia d'arreglar per a que no em veiéssin com un engendro.

No sé si heu estat mai en una trobada d'aquestes, però generen certa ansietat. Perquè vols quedar bé, però sense semblar jo-què-sé-què. Se m'enten? No, oi? Bé, no és nou, això... xDDDD
El cas és que el dissabte al matí me n'havia anat de compres, i vaig decidir estrenar la camisa verda que m'havia comprat... però clar, era massa escotada. Sí, sí. Massa. Pffffff.... total, la cosa es va arreglar posant-me una samarreta negra (que també m'havia comprat al matí) sota de la camisa, per dissimular-ho. No calia anar de buscona, per la vida. xDDDD

Em vaig maquillar i tot! Lleugerament, per no semblar una porta, clar. La veritat és que vaig quedar mona i tot... quan m'hi poso... xDDD

Total, a dos quarts de deu de la nit, estavem a la porta de l'escola i vam començar a trobar-nos velles glòries. Jo havia quedat un quart d'hora abans amb la E., una gran amiga que encara guardo d'aquells anys, per a tranquilitzar-nos la una a l'altra i anar juntes fins a la porta (allò de rebaixar l'ansietat, sabeu? xDDD).

Vam veure gent que feia.... buffff! Anys que no veiem! Ens vam posar al dia de què feiem, què estudiavem, què haviem fet.

-I tu què, Alepsi, ja tens parella?
-....¬¬'

-Ai, Alepsi, i ja treballes??
-..... ¬¬'

-Ostres, Alepsi, segueixes estudiant? Jo és que vaig deixar els estudis a 4t d'ESO i ara visc amb la nòvia en un pis. Buah! Ja estic pagant hipoteca i tot!
-....¬¬'

Oi que no cal ficar el dit a la llaga??? xDDDDD
Doncs jo a molta honra, encara visc a casa dels papis, treballo [per dir alguna cosa] fent classes particulars (ingressos setmanals= 10€), i acabo la carrera aquest any (però l'any que ve seguiré estudiant).

25 comentaris:

Anònim ha dit...

juasjauajjajsj Tremendos aquests sopars absurds, jo de l'escola pocs records bons, una vegada em van trucar per un sopar d'aquests i directament els vaig enviar a la merda i que borressin el meu telefon jajajajajajaja I tu sempre vas mona mona faltaria mes. ;) jajajaja

Anònim ha dit...

en el fons, penso que no ens hem d'angoixar per aquests temes. Comprar un pis, anar a viure amb la parella etc, son coses que venen quan toca.
ellas ja han començat un cami, tu encara pots escollir, freeeeeeeedommmm..!!!

Jordi Jordi ha dit...

Està bé retrobar vells companys i companyes. I veure com qui més qui mensy, tothom va fent el seu camí...

Jo Mateixa ha dit...

Quin horror de trobades, no hi he anat mai però he vist pelis americanes que ho fan masses cops i fa yuyu, jajajajajajajaja.

Per cert, a mi si que m'gradaria que posesis la conversa amb la L., segur que no te desperdici :-P

Petonets!!!!!!!

PD: Mona, mona hi vas sempre donaaaaaaaaa :-)

Clint ha dit...

Doncs sempre he pensat que podria estar bé trobar velles glòries...

Tot i que t'has deixat de dir que si no tens parella es perque no vols! xDD

David ha dit...

jo per això no hi vaig a aquests sopars... la gent de l'escola amb la que em diua bé encara tinc contacte... i amb els que ja no tinc contacte no tinc cap necessitat de trobar-me amb ells per fer cap numeret! COP DE MALL a les trobades d'antics alumnes!

Robertinhos ha dit...

aquests sopars sempre són iguals. L'important és estar bé amb el que fas

Anònim ha dit...

Bàsicament és el moment per veure que ha fet la gent a la vida i lo desmillorats o evolucionats que estan alguns. Això no serveix per res. És una mica com tornar a l'època del cole per veure qui és més guapo, més intel·ligent o qui la té més llarga.

efe ha dit...

A mi, si em donen a triar entre mort lenta i dolorosa i una reunió d'antics alumnes, trie mort lenta i dolorosa a ulls clucs. Alguna vegada he somiat que tenia una reunió d'aquestes i m'he alçat amb la mirada aterrida i el cos amarat de suor.

gatot ha dit...

:DDDDDD

ais Alepsi.... sort que només comences!

pensa que son molt pitjors les festes en què en lloc de celebrar els 25 anys de l'escola, celebres els 25 anys que vas acabar l'escola!!!!!!!!!!!
:DDDDDDDDDDDD

Ara, jo de tu, en la una i en la altra... no m'hauria posat la samarreta negra a sota! No ho hauries passat bé veient com patien les competidores d'infantesa?

petons i llepades escolars!

Unknown ha dit...

Mira, jo tinc ganes d'un sopar d'aquests, per demostrar com em van de bé les coses :p. Això no m'ho crec ni jo, però si els ho pogués fer creure, seria l'hòstia! No sé, si tingués caradura els diria: vale, no estic casada, ni tinc parella ni fills, però sóc bisexual i practico sexe a totes hores... O no sé, alguna cosa. Clar que no gosaria dir res de tot això.

onix ha dit...

uff jo fa poc vaig anar a un dinar d'aquests ,vaig ser molt borde però molttttt i vaig quedar descansada vaig treure tot el que duia al pap em fa vergonya de pensar-hi ;)

Alepsi ha dit...

Ui, Farlopa, jo és que en guardo molt bons records, m'ho passava molt bé, i era la jefa! xDDDDDD

Ui, denke! Jajajajaja! Però si jo no m'angoixo! xDDDD De debó, que me la bufe, que jo sóc molt feliç tal i com estic (ara lo d'independitzar-me... ja em pesa una mica més...)

Jordi Jordi, tiu, quant de tempsssss!!!!! Sí que està bé retrobar-te, sí! ;)

Jajajaja! Doncs Jo Mateixa, tot és qüestió de com t'ho prens.. no sé, a mi em va agradar, m'ho vaig passar molt bé! xDDDD

Ui, Clint, és que això ja es dona per suposat... xDDDDD :****

Home, AzRi3L, si t'ajuntes amb un parell d'arpies com vaig fer jo... t'ho pots passar molt bé rajant del personal... xDDDDD

I tant, Robertinhos, i ben a gust que estic jo! ;)

Jo la tinc més llarga, Mallerengu, n'estic convençuda... xDDDDD

Buah, efe, n'estàs segur que somniaves en això???? xDDDDD

Doncs també tens raó, Gatot, per la propera (d'aquí... 25 anys?) em poso sense samarreta de sota... clar que llavors potser no faig tant de goig... xDDDDD

Ui, Tirai, no cal que diguis res. Tu només somrius, molt, molt, molt, molt... i fas veure que ets súper feliç. Punt. Després t'inventes algo... no sé, un rollo amb un home maduret... un curset de mantra tàntric súper interessant amb un monitor que està per cagar-se de bo.... imaginació al poder! xDDDDD

Jajajajaja! Ui, Onix, hi va haver alguna que es va quedar descansada amb mi.... :$

Mery ha dit...

Sempre he pensat en la vergonya que em farà a mi anar a una trobada d'ex-alumnes quan acabi el Batxillerat... però deu ser emocionant veure com han canviat els companys que estudiaven amb tu.

Xiluso ha dit...

Sort que jo soc de la generació que aquestes coses no les fa ... però encara que algú ho proposses ... jo soc del lema

"Agua pasada no mueve molino
y si no pasa pues me la bebo" :P

Per cert cadascú te el seu ritme (viale alguns no tenen ni ritme i s'apalanquen) ... t'he parlat que em passarà al desembre ;), si anes a una reunió d'aquestes ja tindria de que parlar ... (ui però si jo no vaig a aquestes coses)

Anònim ha dit...

M'apunto al sector Farlopa... em van trucar i vaig passar. Amb la que gent que em veig ja sé què fan, la resta que facin la seva vida. Un dia en una celebració en vaig trobar un de casualitat, que a més anava tajat, i em va fotre un rollo que mai més.

El veí de dalt ha dit...

Alepsi, res de samarretes escotades. T'hauries d'haver posat aquell vestit llarg amb tall a la cama fins l'engonal que em duus a vegades quan vens de visita. Haguessis sortit del sopar amb feina, nòvio i hipoteca. Juàs!

Alepsi ha dit...

Exacte, Linwë, la paraula és "emocionant"! xDDD És divertit veure cadascú per on ha tirat, què ha fet, què no ha fet... és curiós!

Ostres, Xiluso, és que això teu és molt gran! Jajajajaja! Podries fardar moooooolt! xD

Aaaaaaaai, Pd40, amb lo divertits que són els sopars... sí, sí, que més val en bona companyia (encara que un només miri com mengen els altres.... xDDDD)

Ui, veí, aquell vestit el guardo per a ocasions especials! xDDDD
A més, de debó creus que jo vull un nòvio i una hipoteca??? Mare meva!

Ferran Porta ha dit...

Discrepo -de bon rollet- amb els anti-trobades: jo en vaig organitzar (sí, JO la vaig muntar) una fa un parell d'anys, amb els de la Uni. Feia 15 anys que haviem acabat. Hi van venir ben bé la meitat dels que érem a classe i va ser genial tornar-nos a veure (a uns més que a d'altres, clar), explicar-nos quin camí haviem fet cadascú fins llavors... Va ser maco.
Salut!

Anònim ha dit...

Vas ser massa ràpida. Cal estar previngut i esperar sempre la trucada d'un antic colega del cole o l'insti i tenir preparat un: Ostres, just es casa la meva millor amiga aquell dimecres o dijous, tant és.

maduixot ha dit...

quina por tia, jo passo d'anar a aquestes trobades :S

sort que tu els tens ben posats! jajaja

muas

David JB ha dit...

Ah, però allà a Catalunya es fan retrobades d'aquestes als instituts o escoles? Jo pensava que això només es portava a eeuu, a mi només em van enviar l'any passat una carta on deien que l'institut feia 25 anys, i que si pagava, em convidaven a una barbacoa, és clar, ni els vaig respondre, no pago per anar a veure la cara dels professors, encara que sigui amb una barbacoa.

Anònim ha dit...

Aixì m'agrada, nena, tu no et deixis acomplexar per ningú. Ah!, i pagar hipoteca, no ha de ser mai un motiu d'orgull, més aviat és una desgràcia.

Alepsi ha dit...

Oleeeeeee!!! Tu sí que en saps, Ferran!!! xDDDD

Jajajaja! banalista, mira, fem una cosa, envia'm una invitació de casament atemporal quan puguis, i així tinc proves que demostrin la meva absència, ok? xDDDDD

Ja ho saps que sí, maduixot, jo ben posats! xDDDDD

Doncs mira, Laprí, 12 eurazos que vaig pagar jo... però van valer la pena! xDDD

Jajajajajaja! Ja tens raó, ja, Papa! xDDDD Res, res, jo de moment no vull cap hipoteca... independitzar-me sí, però hipoteca no... xDDDDDD
[Quina il·lusió tornar-te a veure per aquí! ;)]

Ulisses ha dit...

doncs jo crec que això dels sopars aquests ha de ser xulisim ;)
Poder comentar amb l'amiga que si aquell s'està quedant calbo, que si aquell s'ha engreixat i tal XD

I escolta no et traumis per estar estudiant i tenir 10€ setmanals, pensa que encara ets jove i et queda moooooooooooooooooolta vida per davant ;)